Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Recoba rondt terugkeer naar jeugdliefde Danubio af

Laatste update:
/

Alvaro Recoba keert na een afwezigheid van ruim twaalf jaar terug bij Danubio. De Uruguyaanse aanvaller, die onlangs zijn contract bij het Griekse Panionios liet ontbinden, heeft zijn handtekening gezet onder een verbintenis bij zijn oude jeugdliefde. Dat maakt Danubio zondagmorgen bekend op haar officiële website.

De inmiddels 33-jarige Recoba maakte in Europa jarenlang furore bij Internazionale, waarvoor hij 175 competitiewedstrijden speelde. In de zomer van 2008 nam hij afscheid van de Italiaanse grootmacht en tekende hij een eenjarig contract bij Panionios. In de zomer verlengde hij deze verbintenis met nog een jaar.

Diverse blessures zorgden er echter voor dat Recoba nog maar nauwelijks in actie kwam voor de club. Hij speelde dit jaar vijf competitieduels mee en verzocht de clubleiding om zijn contract te verscheuren. Het bestuur werkte hier aan mee, waarna Recoba zijn terugkeer naar Danubio kon afronden. In de eerste jaren van zijn loopbaan speelde hij al vier seizoenen voor de club.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gefeliciteerd Recoba ga maar lekker terug naar Argentinie!
Veel geld verdienen, bijna niet voetballen lekker lui leventje daar.
Succes!

27 december 2009 om 13:34

Wat is dit nou weer voor achterlijke opmerking, "geweldige" speler geweest. Voor het geld hoeft die echt niet daar heen.

Je bedoeld naar Uruguay

27 december 2009 om 11:37

Je bedoelt: bedoelt...

Verder mooi voor Recoba dat hij zijn carriere gaat afsluiten bij de club waar het voor hem (denk ik) allemaal begon. ”de cirkel is rond” zou men hier zeggen.

Was een fantastische speler bij Inter. Geweldige traptechniek en heeft menig vrije trap in de bovenhoek gekruld. Altijd afgezakte kousen..

vond het altijd al een goede speler met een fluwele linker.

Respect voor een van de mooiste linkspoten van de laatste 15 jaar!! Er zullen uiteraard weer een paar van die overijverige jongens gelijk roepen van: en die dan , en hij dan!! Maar voor mij is hij een van de ........
Respect is op zijn plek....

27 december 2009 om 14:01

Terecht. Op Rivaldo na de beste linkspoot. (dat geldt voor mij voordat alle snotapen weer idd beginnen ja die en die en die dan)

Respect voor deze perfecte speler. Hij heeft bij Inter veel furore gemaakt en hij heeft een geweldige linker. Hij is zeker wel in van de beste linksbuiten van de afgelopen 15 jaar!!

Geweldige speler in het Inter tijdperk de afgelopen 10 jaar. Hij had altijd een leuke dribbel en een fenomenale linkerpoot. Hij scoorde ook vaak met een afstandschot of een vrije bal. Ik gun hem het beste in Argentinië.

27 december 2009 om 15:49

Zoals al eerder is opgemerkt: hij gaat naar Uruguay, niet naar Argentinië. Niet zo gek voor een Uruguayaan die naar zijn jeugdliefde gaat ...
Recoba was natuurlijk een uitstekende bij Inter, leuk dat hij dan nog gaat afbouwen bij zijn oude cluppie.

Leuke tijden waren dat bij inter... Ronaldo, Vieri, Recoba, Zamorano Geweldige spelers.

Hy was in 2000 de best betaalde voetballer ter wereld met 15 miljoen gulden per jaar. En ik blijf zeggen dat hij de potentie had om 1 van de beste voetballers ter wereld had kunnen zijn. Hy heeft jammergenoeg niet genoeg laten zien om dat te bereiken in bij Inter. Ik hoop dat hij voor Uruguay weer beschikbaar stelt en met dat elftal mee naar het Wk gaat...schitterende voetballer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren