Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real voorkomt transfervrij vertrek en houdt volgend clubicoon wél binnenboord

Laatste update:

Toni Kroos heeft zijn aflopende verbintenis bij Real Madrid met één jaar verlengd. Dat maken de Madrilenen bekend via de officiële kanalen. De 33-jarige middenvelder mag zich opmaken voor zijn tiende seizoen in het maagdelijk wit.

Real zag Karim Benzema onlangs voor een lucratief avontuur in Saudi-Arabië kiezen bij Al-Ittihad. Met Kroos blijft een ander clubicoon de Spaanse grootmacht wél trouw. BILD meldde eerder deze maand nog dat de Duitse controleur een aanbod uit Saudi-Arabië naast zich neer zou hebben gelegd. De bevestiging van een contractverlenging bij Real bleef lang uit, al bestond er weinig twijfel dat zijn toekomst in Estádio Santiago Bernabeu lag.

Kroos speelde al snel open kaart, maar wilde eerst zien of hij op 33-jarige leeftijd nog op het hoogste niveau kon blijven presteren. Het afgelopen seizoen kwam hij tot 52 officiële duels en was hij nog altijd een vaste waarde in de ploeg van trainer Carlo Ancelotti. Komend seizoen krijgt Kroos er met Jude Bellingham wel een serieuze concurrent op het middenveld bij.

Kroos kwam tot nog toe 417 keer in actie voor Real. Daarin was hij goed voor 27 goals en 89 assists. In de afgelopen negen seizoenen won hij met de Koninklijke twintig prijzen, waaronder vier keer de Champions League, vijfmaal het WK voor clubs en drie keer de Spaanse landstitel.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prima om erbij te houden, blijft een speler van het hoogste kaliber en kan ook wel als een soort informele assistent van Ancelotti fungeren. Hoop alleen niet dat we weer een heel seizoen Modric en Kroos naast elkaar krijgen en Bellingham, Camavinga, en Tchoua moeten banken daarvoor, of Valverde die weer naar rechtsbuiten wordt gestuurd.

Hoop dat Ancelotti durft door te selecteren, maar houd m'n hart vast.

21 juni 2023 om 12:51

Real heeft momenteel 3 a 4 aanvallers voor 3 posities voorin. Ik lees en hoor geen geruchten meer laatste dagen, gaat Real serieus met deze aanval het nieuwe seizoen in?

21 juni 2023 om 12:52

@salmad

Perez heeft al bevestigd dat niemand meer komt na de komst van Joselu.

21 juni 2023 om 12:54

Diaz, Rodrygo, Vinicius, Joselu, Alvaro Rodriguez momenteel 5 spelers voor 3 posities waarbij Valverde ook vaak wordt ingezet als RV dus eigenlijk 6.

21 juni 2023 om 12:58

Dat is niet waar. Hij heeft gezegd (niet de meest betrouwbare bron ook waartegen trouwens) dat er geen grote aankopen meer bij komen.

21 juni 2023 om 12:59

@bundy: klopt, qua kwantiteit valt het nog wel mee: 6 man voor 3 posities. Maar kwalitatief (ook als je het afzet tegen de andere linies) is dit voor Real begrippen toch wel erg mager hoor. Vinicius jr. is de enige in dat rijtje die echt de klasse heeft die je bij de grootste ploeg ter wereld in de voorhoede in de basis verwacht. Edit: Kan me overigens oprecht niet voorstellen dat RM echt geen grote aankoop voor de voorhoede gaat doen deze zomer.

21 juni 2023 om 12:59

Buiten Vini is niemand wereldtop dus voor Real is dit een armoedige aanval

21 juni 2023 om 13:00

Lol dat was in een video te zien, waar Perez een vraag van een fan kreeg en hij riep van nee. Maar je denkt toch niet dat Perez wel even Madrids plan gaat meegeven op dat moment?

21 juni 2023 om 13:11

Rodrygo is toch voortaan ook wel wereldtop, het gaan real gewoon opbreken dat er geen topspits is, al is joselu een prima spits.

21 juni 2023 om 13:27

Ik denk dat ze aan Vinicius in de punt van de aanval genoeg zullen hebben. Dat is ook een fenomeen op zich. Nu kan hij uit de schaduw van Benzema opduiken.

21 juni 2023 om 13:36

Bundy klinkt wel leuk zo maar zet het af tegen "lewandowski, rapinha, dembele, ansu fati, ferran torrres, roque, pablo torre en waarschijnlijk komt carrasco daar nog bij.

Barcelona heeft veel meer keuzes zelfs Atletico met al hun aanvallers.

21 juni 2023 om 13:39

Ik vind Joselu ook een prima spits zeker voor la liga maar in de CL gaat hij het niet voor je doen. Dan heb ik liever toch Firmino voor een 2 jarig contract. En waarom denkt real nietvaan Cancelo en Bernardo Silva

21 juni 2023 om 13:57

Brahim is geen aanvaller en Alvaro zal naar het conservatieve beleid van Ancelotti voornamelijk in Castilla actief zijn. Dan hou je dus 3 aanvallers over waarvan 2 nog aan het begin van hun carrière staan, schandalige gang van zaken voor een club als Real hoe goed Vini & Rodrygo ook zijn.

21 juni 2023 om 14:03

Precies. Ancelotti is zo conservatief dat hij Camavinga, Tchouameni, Vinicius en Rodrygo allemaal in het 2e heeft laten spelen. Ook Bellingham gaat daar eerst een jaar grasmaaien natuurlijk. Als er dan blessures zijn bij Joselu zal Carlo 10 spelers opstellen. Alvaro laten spelen gaat hij in dat geval natuurlijk nooit doen..Ben het ermee eens dat het voorin wat dunnetjes is, maar ze moeten en zullen Mbappé halen. Dan nu salaris spenderen aan een uitgebluste Firmino lijkt mij ook niks. Real koopt naar mijn idee juist uitstekend in laatste jaren. Geen debiele hype spelers zoals Barca ieder jaar doet, maar óf een flinke klapper voor lange termijn óf gewoon een jaartje terugvallen op je betrouwbare vedetten. Real heeft binnen 2 seizoenen weer een uitstekend elftal staan wat zeker 8 jaar mee kan als het niet langer is. Die zijn naar mijn idee echt prima bezig daar. Zit je straks net als Barca met een half elftal mislukte spelers in je maag en de Spaanse bond in je nek. Terwijl je uiteindelijk speelt met een half jeugdelftal wat zelfs dreigt te moeten vertrekken (Gavi), omdat je per se weer een transfers moest doen.. Denk dat Real echt nog wel oplettend is op een extra aanvaller rond einde transferperiode. Zo niet kan je prima een jaartje overbruggen met Joselu en Alvaro. PSG zal Mbappé ook niet gratis laten gaan lijkt me, dus die kan ook in de winter nog komen

21 juni 2023 om 14:29

Van het rijtje dat jij opnoemt is alleen lewa wereldtop, dembele soms als het meezit. De rest is middelmaat.

21 juni 2023 om 20:35

Haha Rodrygo wereldtop noemen. Da's een goeie. Raphinha zeker ook?

Vinicius is onmiskenbaar wereldtop. Is dat al een poos.

22 juni 2023 om 10:41

Rodrygo schuurt er zeker tegen aan, en hoezo raphinha ook, rodrygo is imo 5 niveau’s boven raphinha.

21 juni 2023 om 12:54

Modric is en blijft toch de beste middenvelder die Real heeft, dus voorlopig gaat hij iniedergeval niet uit de basis.

21 juni 2023 om 14:39

Ik zie graag een middenveld van Modric en Bellingham met daarachter Camavinga of Tchouameni. Dan moeten Valverde, Kroos en Ceballos maar wat vaker banken dan ze lief is. Voorin komt er nog wel wat bij, er is nog geen nummer 9 (Joselu is 14), dus denk dat er nog wat aankomt.

21 juni 2023 om 18:04

Vorige jaar misschien.. was dit seizoen gewoon de minste van de 3

Goed dat hij een jaartje verlengd. Zeker voor Bellingham is dit erg mooi. Was afgelopen seizoen toch wel de beste middenvelder.

21 juni 2023 om 13:00

Beter dan Modric? Dat vraag ik mij af. Ik vind het een heerlijke speler mits hij in zijn kracht wordt gebruikt. Als het spel te dynamisch wordt en de ruimtes te groot, komt hij in zijn zwakte en heeft hij de neiging om te dicht op zijn verdediging te blijven

21 juni 2023 om 13:19

Kroos bleef afgelopen seizoen vaker overeind dan Modric hoor.

21 juni 2023 om 13:30

Kroos was afgelopen seizoen beter dan Modric ja. Die viel na het WK wat tegen. Maar ja heeft ook ontzettend veel gespeeld afgelopen seizoen. Kroos had wel periodes met rust en dat deed hem goed.

Dit is goed voor Real mits Ancelotti hem op de bank durft te zetten, er moet natuurlijk gewoon door geselecteerd worden en ik weet niet of het positief is als Kroos dat in de weg zou zitten.

21 juni 2023 om 13:03

Hoezo is het goed mits hij op de bank wordt gezet? Dan kan je toch beter niet verlengen?

21 juni 2023 om 14:01

Omdat Kroos super veel ervaring heeft, en een toegevoegde waarde kan zijn voor alle talentvolle middenvelders die ze nu hebben.

21 juni 2023 om 13:42

Las dat ancelotti Brazilië gaat coachen. Geen idee of dat waar is.

21 juni 2023 om 13:58

Nadat zijn contract bij Real afloopt in 2024 inderdaad.

Legende. Zo vaak zeer beslissend. Een echte clubman die een standbeeld verdient.

Perfect dit. Over een jaar lekker met pensioen gaan. Tien jaar staat toch mooier dan negen jaar.

Super om er nog een jaar bij te houden. Kan nog echt wel het verschil gaan maken als invaller. Daarnaast kunnen jonge gasten enorm van hem leren natuurlijk.

Nu hopen dat Carlo niet bang is om m af en toe op de bank te zetten...

Het gaat vaak over modric of de bruyne, maar kroos hoort toch ook wel in dat rijtje, wellicht net eronder. De rust waarmee hij voetbalt is ongekend. Soms komt het wat lui over, maar dat ik denk ik zijn speelstijl. Top voor spelers als bellingham dat hij zijn carriere nog een jaartje verlengd.

21 juni 2023 om 15:47

Deze man heeft nooit balverlies! Ongekend hoe hij zowel met links en met rechts altijd kapt naar de ruimte voor hemzelf. hierdoor speelt hij simpel verder. Als je zo'n speler hebt in de opbouw kun je altijd onder de druk uitvoetballen. Letterlijk een regisseur. Daarnaast ook een fantastische lange pass, heel hard en goed schot en gevaarlijk met corners en vrije trappen. Top speler!

21 juni 2023 om 23:12

Natuurlijk hoort Kroos daarbij, met Modric vormt hij toch het beste middenveld-tweetal ter wereld van de laatste 8, 9 jaar. De prijzenkast liegt niet.

Selectie is toch wel aardig uit balans dit jaar. Zeven middenvelders waarvan er zes echt werelds zijn, maar slechts één wereldaanvaller voorin. In de verdediging ook spelers die (te) vaak wisselvallig zijn (Alaba, Militao, Mendy, Carvajal). Ik zie het somber in dit jaar. Denk dat we een goede rechtsback, rechtsbuiten en spits nodig hebben voor dit jaar en dan volgend jaar op zoek moeten naar een nieuwe cv en breedteaankopen.

Net iemand dat van mij had mogen gaan. Middenvelders zat en niet perse meer nodig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren