Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real richt pijlen op volgend doelwit na contractverlenging van Courtois

Laatste update:

Thibaut Courtois heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw contract bij Real Madrid, zo maakt de Spaanse grootmacht via de officiële kanalen wereldkundig. De oude verbintenis van de 29-jarige Belgische doelman liep door tot medio 2024, maar hij heeft zich nu voor twee extra jaren aan de Koninklijke verbonden. Transferexpert Fabrizio Romano meldt dat Karim Benzema nu de volgende moet zijn die bijtekent in de Spaanse hoofdstad.

Real Madrid telde in de zomer van 2018 35 miljoen euro neer om Courtois los te weken bij Chelsea. De 89-voudig Belgisch international - die in het verleden ook voor KRC Genk en Atlético Madrid speelde - kwam sindsdien tot 130 officiële wedstrijden voor de Koninklijke, met wie hij zich in 2020 tot kampioen van Spanje kroonde. Courtois en Real Madrid gaan nu voorlopig met elkaar door, want hij heeft zich tot 2026 aan de Spaanse grootmacht verbonden.

Volgens Romano wordt er nu door Real Madrid hard gewerkt aan de contractverlenging van Karim Benzema. De 33-jarige Franse spits heeft momenteel nog een verbintenis die doorloopt tot de zomer van 2022. Verder kent Real Madrid nog een relatief rustige zomer op het gebied van inkomende transfers, want vooralsnog werd alleen David Alaba transfervrij overgenomen van Bayern München. Daar tegenover staat het vertrek van Sergio Ramos (naar Paris Saint-Germain) en Raphaël Varane (naar Manchester United).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Maak benz wel de best betaalde voetballer van de selectie want wat hij de afgelopen jaren laat zien is echt fenomenaal. Zijn positionering, passing, aannames, techniek en goals. De man beheerst alles en is momenteel echt gewoon de beste aanvaller die er is. En daarboven op lijkt hij gewoon 5 jaar jonger te zijn dan zijn biologische leeftijd dus de komende jaren kunnen we blijven genieten van hem.

16 augustus 2021 om 14:03

Kan jij mij toevallig vertellen wat Karim Benzema op dit moment aan salaris netto verdiend? Want die heeft toch ook al een aantal keer verlengt zoals ik me kan herinneren?

16 augustus 2021 om 14:06

Benzema verdient bij Real nu 'maar' 8 miljoen euro. Voor Benzema maakt geld niet heel veel uit. Heeft ook al een salarisverlaging geaccepteerd voor het nieuwe contract dacht ik. Dus is wel echt een icoon van Real zeg. En een van de allergrootste ook.

16 augustus 2021 om 14:09

Indd geld is voor hem geen issue. Hij schijnt ook niet te onderhandelen over zijn salarig en het eerste beste aanbod te accepteren.

16 augustus 2021 om 14:12

Ik was altijd al fan van Benzema, maar wat hij de afgelopen 3 jaar heeft gepresteerd is gewoon ongekend. Heeft ons letterlijk onze aanval op zijn rug gedragen. Hoe gruwelijk goed is deze man geworden. Je kan aankomen met statistieken en getallen en wat dan ook maar wat Benzema met een bal doet dat kan geen andere spits op aarde. Andere spitsen kunnen ook goed meevoetballen, maar wat Benzema doet kan niemand en daar komt niemand bij in de buurt. Legendaire KB9

16 augustus 2021 om 14:06

Zeg dat wel ja, gruwelijke speler. Je zou maar Mbappe naast hem zetten zeg, dan heb je echt een gouden duo. En tsja als Hazard ook weer top kan zijn, poeh! Maar wel gek bericht dit, want (nja heb het even nagecheckt en blijkbaar kan Vz niet zo goed omgaan met details), ... Benzema heeft een contract t/m 2022 en zal verlengen t/m 2023 maar ja dat was al een tijdje bekend, niks nieuws dus!

16 augustus 2021 om 14:11

Socio// Ook deze aanval is echt heel goed vind ik. De connectie hazard benz is er al. Hazard lijkt trouwens voor het eerst echt op de weg terug sinds hij bij real zit en ook bale zag er gretig uit en die kan sws al goed samen spelen met benz. Dus deze aanval kan ons voor het eerst in jaren echt weer plezier brengen. Ik heb dan ook liever dat we wachten met mbappe tot hij transfervrij is volgend jaar.

16 augustus 2021 om 14:19

Het duo Mbappe en Benzema vond ik eerlijk gezegd niet echt imponeren het afgelopen EK..

16 augustus 2021 om 14:49

@real

"maak benz wel de best betaalde voetballer van de selectie"

Doe maar beter betaald dan Hazard.

Best betaalde is Bale met meer dan 34 miljoen. Dat soort bedragen willen wij juist niet meer, want krijgen dan problemen zie Barca.

Bizar dat een Griezman iets vam 4.25 keer meer ontvangt dan Benz

Goede zaak. Karim is een koning! De 2 beste spelers van het afgelopen seizoen in mijn ogen. Courtois en Benzema. Zoals hij zaterdag ook weer speelde, hij was altijd al goed in veel aspecten van het spel, maar sinds het vertrek van Ronaldo is het echt een held in Madrid.

16 augustus 2021 om 14:29

Samen met casemiro idd de 3 belangrijkste schakels van vorig seizoen

16 augustus 2021 om 18:01

Zeker

Karim is een uitstekende prof die zijn voeten laat spreken. Speelde weer een dijk van een wedstrijd tegen Alaves. Wij moeten echt blij zijn dat we hem al zoveel jaar in het wit zien spelen.

16 augustus 2021 om 18:03

Hij is zo overated hij maakt een paar doelpunten en iedereen denkt gelijk dat hij het helemaal is heb ik veel liever een echte spits zoals drogba of ibrahimovic

16 augustus 2021 om 18:07

Drogba heeft in zijn 7 jaar in de premier league 104 goals gescoord. Maar uit jouw naam kan ik begrijpen dat je voor arsenal of barcelona bent ,dus neem me niet kwalijk.

16 augustus 2021 om 18:10

Nou ik kan jou dus niet serieus nemen met zo een kinderachtige naam zou met niet verbazen als je een klein k*t kind bent van 1 meter 20 het klopt dat ik voor zowel arsenal als barcelona ben maar dat betekent toch niet dat.

Ik drogba geen goeie spits kan vinden hij was pas echt een topspits.

17 augustus 2021 om 01:41

Drogba was (behalve in koppen) in alles minder dan Benzema. Komt letterlijk niet in de buurt statistisch, qua prijzen en qua spel. Benzema is oprecht een van de beste spitsen ooit, alleen Lewandowski & Suárez prime zijn van ongeveer hetzelfde niveau

En terecht! Benzema en Courtois waren de afgelopen 2 seizoenen de belangrijkste spelers. Courtois had na zijn moeizame debuutseizoen zich echt helemaal herpakt. Echt een topkeeper die zoveel punten pakt. Benzema ook heel lekker. Is het seizoen ook weer uitstekend begonnen. Het mooie is dat Benzema helemaal niet uit is op veel geld. Volgens mij ging die weer akkoord met een contractverlaging. Wat een icoon is hij ook geworden voor Real. Een van de grootste ooit in het maagdelijke witte shirt!

16 augustus 2021 om 14:58

Hij werd dan ook na 3 matchen al compleet afgeschreven door de supporters en als vliegenvanger weggezet. Kon er ook op dit forum geen positief ding over lezen. Ondertussen al tientallen punten voor Real gered. Beste keeper van vorig jaar voor mij

16 augustus 2021 om 18:05

Courtois is echt niet zo goed hij is 2 meter lang dat is het enige hij is heel zwak aan de bal en kan de bal niet normaal gooien ik bond diego lopez bij real madrid pas echt een goeie keeper die wist tenminste wat hij deed

16 augustus 2021 om 18:16

Wat lees ik hier allemaal. Z'n voetenwerk is al veel verbeterd. Ik denk dat hij real vorig jaar minstens 10 punten heeft gered op zichzelf

16 augustus 2021 om 18:18

@Arsenola, misschien je ogen open doen en is kijken. Courtois zijn 2 meter is zo ontzettend handig met name bij corners. En daarnaast talloze reddingen voor Real gemaakt. Ook is zijn voetenwerk echt verbeterd bij Real.

16 augustus 2021 om 23:15

Misschien moet je het gewoon negeren Modricmagic, het is een duidelijke trol, maar dan ook nog eentje met beperkte vermogens in de grijze massa. Iedereen met maar een beetje kennis weet wel dat Courtois en Benzema de redenen zijn dat we vorig jaar nog tot ver in het seizoen meededen.

BIG BENZ ✌🏼 toch wel een van de beste van zijn positie

Benzema,het lievelingetje van Perez en terecht! Hij heeft het op Mourinho en Benitez na,met elke coach kunnen vinden en die coaches zijn erg lovend over hem.Zeurt nooit en is bereid om zichzelf in het belang van het team op te offeren en nederig op te stellen.Raul en Casillas worden vaak als grootheden van Madrid beschouwd , maar die hadden ook weleens nare trekjes!Ik ben geen fan van Perez,maar het siert hem wel dat hij altijd in de bres sprong voor Benzema in de mindere periodes.Hetzelfde geldt natuurlijk ook voor Zidane

Benzema heeft al mondeling akkoord met real voor een verlenging van 1 jaar, terwijl real hem 2 had aangeboden. Heeft zelf aangegeven om maar met 1 jaar te verlengen ivm fysiek en het seizoen naar seizoen te bekijken en de club te helpen ivm. de corona crisis!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren