Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid wint Trofeo Santiago Bernabéu ondanks treffer Higuaín

Laatste update:

Real Madrid heeft de Trofeo Santiago Bernabéu zaterdagavond gewonnen. Het elftal van trainer Julen Lopetegui won de jaarlijkse oefenwedstrijd ter afsluiting van de voorbereiding voor eigen publiek van AC Milan: 3-1. Karim Benzema, Gareth Bale en Borja Mayoral waren trefzeker namens Real Madrid; Gonzalo Higuaín scoorde voor de bezoekers uit Italië.

Voor beide teams betekende het de laatste test voor de start van het nieuwe seizoen. Real Madrid staat woensdagavond in Tallinn tegenover Atlético Madrid in het kader van de Europese Super Cup, terwijl Milan volgende week zondag op eigen veld Genoa treft in de eerste speelronde van de Serie A. Real Madrid trad voor eigen publiek aan in zijn beoogde basiself, al begon Luka Modric vanwege zijn deelname aan het WK met Kroatië nog op de bank. De Koninklijke schoot sterk uit de startblokken en wist al binnen twee minuten de score te openen.

Dani Carvajal werd de diepte ingestuurd door Bale, waarna de vleugelverdediger een perfecte voorzet afleverde op het hoofd van Benzema: 1-0. Het antwoord van Milan liet echter niet lang op zich wachten, want Higuaín zorgde nog geen drie minuten later aan de overzijde alweer voor de gelijkmaker. De Argentijnse spits luisterde zijn debuut voor Milan op met een treffer, door Keylor Navas vanaf een meter of achttien te verschalken. Milan kon daarna goed mee met de thuisploeg, maar moest op slag van rust toch weer in de achtervolging. Bale tekende na een hoekschop van dichtbij voor de 2-1.

Giacomo Bonaventura had Navas in de eerste helft met een fraaie vrije trap aan het werk gezet en vlak na de onderbreking moest de doelman van Real Madrid opnieuw ingrijpen na een poging van de middenvelder. Ondertussen wisselden beide teams naar hartenlust in de tweede helft. Lopetegui bracht onder anderen Marcos Llorente en Dani Ceballos binnen de lijnen, terwijl de van Juventus overgekomen Mattia Caldara als invaller officieus debuteerde voor Milan. De Italianen hielden lang uitzicht op een gelijkspel, maar een doelpunt van Mayoral in blessuretijd maakte uiteindelijk aan alle onzekerheid een eind.

Wint Real Madrid de Europese Super Cup?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Real ziet er goed uit. Ze spelen lekker

12 augustus 2018 om 13:44

Over welke wedstrijd heb je het? Kan me niet herinneren topvermaak. Duidelijke overwinning van Real tegen Man. Unt.

Je ziet nu al naar waar Lopetegui wilt gaan, snel tikken de bal niet te lang vasthouden en heel veel beweging. Flankwissel is heel duidelijk aanwezig, de flanksspelers mochten heel duidelijk heel veel zwerven net als Benzema. Ook positief onder de indruk hoe Lopetegui ervoor zorgde dat Casemiro niet te vaak of te lang aan de bal kwam, dat was vaak het probleem onder Zidane dat Casemiro alles maar deed wat hij wou, je zag vandaag dat hij zich alleen ‘mocht’ bemoeien met het verdedigen opvullen van de ruimte die Marcelo achter zich liet. Blij over de wedstrijd, vooral genoten van Ceballos. Vinicius is enorm geliefd in Bernabeu, je ziet dat die jongen nog moet werken aan zijn basistechniek maar moed, motivatie en wil is er dus hij komt er wel, het is een genot om naar hem te kijken.

Een top voorbereiding gehad hoor. Het spel onder Lopetegui is echt zoveel beter dan onder Zidane. Hopelijk kopen we nog wat spelers en dan is Real er klaar voor. Hopelijk zetten we dit voort tegen Atletico.

11 augustus 2018 om 23:09

Overdrijven is een kunst, je doet nu alsof Zidane anti-voetbal speelde, akkoord je ziet de hand van Lopetegui klein beetje maar het is nog te vroeg om zoiets te schreeuwen.

11 augustus 2018 om 23:16

Zidane moet je er niet meer bij betrekken, want wat hij gepresteerd heeft is gewoon abnormaal. Je kan het voetbal zeker beter vinden dat is jou recht maar als je gaat vergelijk dan komt letterlijk niemand bij hem in de buurt als het om prijzen gaat. Laat eerst iemand 2x de champions league winnen achter mekaar dan pas gaan we nog verder praten. 3x de champions league wat ik als Barcelona fan nooit in me leven zal vergeten. Ik ben altijd fan van Zidane geweest als speler. Begrijp me niet verkeerd ik bedoel het positief

11 augustus 2018 om 23:18

Klopt Zidane deed het ook uitmuntend hoor alleen het spel was niet denderend zeker vorig jaar niet. Lopetegui speelt toch beter voetbal maar natuurlijk moeten er wel prijzen mee gewonnen worden.

12 augustus 2018 om 00:04

Gozer het zijn maar oefenwedstrijden kun je nog niks nuttigs over zeggen laat de coach eens Zidane maar nadoen vooralsnog mag die de veters van Zidane niet eens strikken...

12 augustus 2018 om 01:32

Ben speciaal om dit uur ingelogd om te reageren. Doe nu niet alsof Zidane een wereldcoach is hé, hij had de beste selectie ter wereld onder z'n hoede, en dat als eerste club voor hem als hoofdcoach. Zidane kun je vergelijken met Guardiola, meteen met 's werelds beste club ter wereld beginnen, om dan zo verder op te bouwen.

Geloof me, ik kan meer dan 100 trainers noemen die even goed of beter zouden presteren met zo'n selectie.

12 augustus 2018 om 04:41

Evengoed... Kijk eens hoeveel cl bekers hij heeft gewonnen. Hou toch op zeg. Geef medat lijstje van 100 trainers maar. Benitez en Mourinho vallen er in ieder geval niet onder.

Real speelt goed. Vinicius is zo geweldig om naar te kijken.

11 augustus 2018 om 23:05

Speelde vandaag weer sterk dus? (Met ze invalbeurt) Denk vanaf het begin al dat deze jongen gaat slagen en de positie van Ronaldo zal gaan opvullen. Deze jongen gaat Asensio de basis uitspelen mark my words!

11 augustus 2018 om 23:12

Dat hij Vinicius uit de basis gaat spelen hangt puur af van hoe en waar Lopetegui de Spanjaard zal gebruiken. Beide voetballers zijn heel jong maar Vinicius moet nog enorm veel stappen zetten om in de buurt van Asensio te komen.

11 augustus 2018 om 23:15

Asensio kan linksbuiten,valse spits, rechtsbuiten en als middenvelder. Beiden zullen genoeg spelen maar Lope heeft een belangrijke rol in gedachten voor Asensio.

11 augustus 2018 om 23:13

Geef hem nog een jaar of 2-3 dan zul je pas zien wat voor topper het is. Ik als Barcelona fan ben jaloers op deze aankoop. Ik vind hem geweldig en hij gaat zeker slagen bij real. Dit is een type die ik over een paar jaar de ballon dor zie winnen alleen moeten er naast de acties ook goals komen en daarom zeg ik geef hem een jaar of 2-3 dan gaat hij echt vlammen. Ik zeg niet dat hij de ballon dor wint binnen 2 jaar maar hij zal een beest worden.

11 augustus 2018 om 23:18

Ja, maar de meeste Brazilianen houden van nieuwe uitdagingen. ( de meeste) dus zouden we hem bijvoorbeeld op 23 jarige leeftijd kwijt kunnen raken waar ik bang voor ben.

11 augustus 2018 om 23:24

Ah Schams1, wij hebben nog een parel opkomst genaamd Rodrygo. Die is misschien wel nog beter dan Vinicius

12 augustus 2018 om 21:24

Brazilianen houden niet van nieuwe uitdagingen. Ze houden van wie het meest betaald en daar speel ik

Geeft wel een beetje vertrouwen dit voor de wedstrijd tegen Atletico. Selectie ziet er goed uit en denk dat Lope veel gaat rouleren. Bale moet het laten zien en Benzema ook. Asensio en Isco zullen een belangrijke rol invullen en veel zal afhangen van Modric en Kroos. Spelers als Ceballos, Mayoral, Vinicus krijgen ook de vertrouwen van de coach. Veel mensen zeggen dat we nu een zwakke bank hebben maar met jonge getalenteerde spelers op de bank die elk moment klaarstaan om zichzelf te laten zien zal het wel goed komen.

Modric en Courtois nog in het team, en Real is er klaar voor, lijkt mij. Real speelt aardig en combineerd erop los. Man wat had ik CR7 graag in deze speelstijl gezien. Hij zou er nog meer gemaakt hebben per seizoen dan dat hij al deed voor Real.

11 augustus 2018 om 23:14

Vergeet Ronaldo. Hij heeft een nieuwe weg gekozen, wij moeten hem ook gaan vergeten. Hij zal spijt hebben dat hij weg is gegaan let maar op.

11 augustus 2018 om 23:17

Ja, bijna elke speler bij Real kan een assist op Ronaldo geven maar bij juve alleen maar een paar. Iedereen zei dat we zonder Ronaldo de cl niet hadden gewonnen maar er waren ook andere spelers die heel belangrijk waren. En die spelets zullen nu meer in de spotlights komen.

12 augustus 2018 om 00:20

Wat is dit nou weer voor onzin. Bij Juventus lopen geen koekenbakkers. Met Alex Sandro, Pjanic, Douglas Costa en Dybala en Cuadrado hebben ze genoeg aangevers. Daarnaast denk ik niet dat Ronaldo iemand is die snel spijt ergens van krijgt. Ik zie hem met Juventus kampioen worden en hoge ogen gooien bij het miljradenbal.

12 augustus 2018 om 01:10

Ja man want alsof je Ronaldo nodig hebt om in Italië kampioen te worden.. lukte ze zelf met iemand die voorin liep dat met overgewicht kampt. Als Ronaldo de CL niet wint voor Juve zal hij snel spijt krijgen en Juve van hem.

12 augustus 2018 om 01:58

In Italie hebben de spelers een langere houdbaarheidsdatum. Juventus zal geen spijt krijgen, geloof dat maar. De aandelen van Juve zijn sinds zijn komst enorm gestegen. Evenals het aantal fans en exposure wereldwijd. Die lachen zich kapot daar in Turijn.

12 augustus 2018 om 02:11

Iedereen praat de laatste tijden dat juve heel veel geld heeft binnengehaald door zn transfer. Die aandelen zijn wel gestegen, maar juve heeft niks in hand, want als je die niet verkoopt dan is dat alleen maar op papier. Dus totale onzin. Als ronaldo over een paar maanden drie wedstrijden niet scoort, gaan die aandelen weer omlaag. Ik vind persoonlijk als juve fan deze transfer een grote fout en ik hoop dat we (juve) er geen spijt van krijgen. In de serie a zal hij echt niet zo makkelijk als in de la liga scoren. Ze hadden met dit geld vele betere spelers kunnen halen.

12 augustus 2018 om 05:41

Jij vindt Ronaldo halen een fout? Jawadde. Einde discussie.

12 augustus 2018 om 08:40

Ja hallo. Ronaldo halen, een fout?!?!?! Man man man, in tegen stelling tot Messi zal Ronaldo overal uitblinken. Zo zit hij in elkaar. En lukt het de eerste paar wedstrijden niet, dan zal hij nog wel wat harder gaan trainen.

Ik snap de hossana stemming niet zo onder mijn mede fans niet oefenwedstrijden zeggen maar dan helemaal niets kunnen pas echt oordelen over het spel als het seizoen begint...

Wauw, die Ceballos komt echt helemaal los onder Lopetegui, zo lijkt het. Wat een wereld van verschil met die timide speler die hij was onder Zidane. Uiteraard met de kanttekening dat het nog maar het voorseizoen is.

Ik zie in het spel een enorme verandering. Meer pressie, bal heel kort vasthouden, veel rondspelen, balbezit.

Wat je wel ziet is dat het nog een beetje onwennig is. Redelijk wat momenten zijn ze nog te slordig in de passing of wordt er niet goed gelopen waardoor de voetballende oplossing niet kan worden benut. Dit resulteerde enkele keren in balverlies. Vinicius speelde weer een leuke pot, al merk ik net als vorige wedstrijden dat hij soms verkeerde keuzes maakt wanneer het op direct schieten aankomt. Soms wil hij hem te graag aannemen en goed leggen, waardoor het gif al uit de aanval is en het eenvoudig geblokkeerd kan worden.

Al met al een aantal leuke dingen gezien, enorm benieuwd naar het echte werk tegen Atletico.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren