Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid wendt zich nader tot Ajax na teleurstellende afloop van ‘D-Day’

Laatste update:

Paul Pogba lijkt deze maand nergens heen te gaan. Volgens AS is Real Madrid er niet in geslaagd om de middenvelder op de slotdag van de Engelse transfermarkt los te weken bij Manchester United. Hoewel Premier League-clubs de komende weken nog wel spelers kunnen verkopen aan buitenlandse clubs, zal Manchester United daar niet aan meewerken nu er geen vervanger meer kan worden binnengehaald.

Donderdag was 'D-Day' voor Real Madrid, zo schrijft AS. Trainer Zinédine Zidane pleitte intern nadrukkelijk voor de komst van zijn landgenoot Pogba. Tweemaal deed Real Madrid een poging om de onderhandelingen met Manchester United te openen, maar de Engelsen hielden vast aan de vraagprijs van 170 miljoen euro. Dat bedrag was Real Madrid te gortig, mede omdat er nog een flinke commissie bovenop zou komen voor zijn zaakwaarnemer Mino Raiola.

Manchester United en Real Madrid spraken de afgelopen jaren meermaals met elkaar op de slotdag van een transfermarkt, zoals bij de mislukte poging vanuit Engeland om Fábio Coentrão in 2013 binnen te halen, of bij het afketsen van de komst van David de Gea in 2015. Het was dus niet ondenkbaar dat de clubs zouden proberen om er donderdag nog uit te komen inzake Pogba, maar dat is in ieder geval niet gelukt.

Volgens AS zal clubvoorzitter Florentino Pérez van Real Madrid zich nu nog nadrukkelijker wenden tot Donny van de Beek. De middenvelder van Ajax wordt gezien als een veel goedkoper alternatief voor Pogba. De Spaanse krant schat dat Van de Beek tussen de 50 en 55 miljoen euro moet kosten. Hij wordt gezien als een 'toegewijd talent met groeimogelijkheden', maar de nadrukkelijke voorkeur van Zidane ging uit naar Pogba.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
8 augustus 2019 om 18:17

Nou. Als ik Ajax was zou ik gelijk 90 miljoen vragen. Nog altijd goedkoper dan het alternatief dat je toch niet kon krijgen. En anders blijft real toch lekker ballen met dit middenveld. Winnen ze vast weer prijzen mer

8 augustus 2019 om 18:42

Ik snap nooit hoe mensen dit kunnen zeggen, "gewoon 90 miljoen vragen". Je weet zelf ook wel dat dat veel en veel te veel is voor Donny en als Donny graag naar Madrid wil en Madrid met een acceptabel bod komt, zou het Ajax netjes staan om het op zijn minst in overweging te nemen. Ajax is op dit moment helaas niets meer dan een kweekvijver voor talenten van waaruit ze een 'volgende stap' kunnen voorbereiden als ze genoeg hun best doen, en als men zich onredelijk gaat opstellen zet dit 1: kwaad bloed bij de talenten in kwestie en 2: schaadt het hun reputatie.

Ik snap dat we met zijn allen graag weer een Nederlandse club bij de top zien en ik snap ook wel dat elk jaar leeggekocht worden daar niet aan bijdraagt maar shit gaat stap voor stap Het voordeel is dat Ajax ook weer de financiële middelen heeft om goede vervangers terug te kopen en als we bijvoorbeeld naar Atletico kijken, een club die we ondertussen allemaal wel als topclub zien, zie je hoe snel de dingen kunnen veranderen na een jaartje of vijf consequent presteren.

Anyway, lang verhaal, ik gun Donny zijn overstap en we gaan het wel zien enzo

8 augustus 2019 om 18:48

Ik gun t Donny ook maar Ajax moet niets. Hij heeft nog n contract voor n paar jaar en geen gelimiteerde transfersom dus feitelijk kunnen ze vragen wat ze willen.

8 augustus 2019 om 18:52

Gewoon toch echt 90 miljoen vragen. Hoezo is Donny dat niet waard. Hij is toch minimaal half zo goed als Pogba en Real komt erg laat. Dus jammer dan, dan krijg je andere prijzen. Barca en Juve kwamen vroeg, dus krijgen ze realistische prijzen. Seizoen is voor Ajax reeds begonnen met hele belangrijke wedstrijden waar Donny niet gemist kan worden. Nu ik er over nadenk is zelfs 90 miljoen te weinig en moet het 110 miljoen zijn. 50 a 60 voor Donny en 50 a 60 voor het mislopen van de CL.

8 augustus 2019 om 18:57

👀

8 augustus 2019 om 19:09

@reservebank. Ik snap dat soort reacties juist nooit. Is het niet waard? Welk mens is überhaupt geld waard? Als je zo gaat denken. Kom op zeg. Gewoon hoog in de boom gaan zitten. Als je steeds maar bedragen “klein” houdt omdat ie toch niet zoveel waard is. Ja dan ga je het nooit redden in de voetbalwereld en lachen ze je vierkant uit. Die tijd heeft Ajax gehad. Jarenlang topspelers voor een paar stuivers verkopen. Ze kwamen lachend shoppen hier in Nederland. Nu juist hoog in de boom gaan zitten. CL voetbal is begonnen en Donny is een van de belangrijkste spelers van Ajax dus ja 90 miljoen. Dan kan het altijd nog wat omlaag maar we zitten nu niet meer in juni waarin je nog tijd zat hebt om een goede vervanger te halen voor de belangrijkste wedstrijden beginnen. Er staat nogal wat op het spel dus flink betalen of wegwezen. En met flink bedoelen we niet 50 miljoen.

8 augustus 2019 om 19:40

@reservebank Ik gun Donny ook heel veel. Maar gezien het tijdstip mag je als Ajax ook wel wat meer vragen nu. Tis maar de vraag of ze nog tijdig een andere speler vinden en die zal nu duurder zijn dan 2 maanden geleden. Vervolgens daarna duurt het nog wel even voor die nieuwe speler gewend is. Ajax moet zich bovendien nog voor de CL qualificeren en heeft daar Donny hard bij nodig. Daarnaast moet dit voor Donny toch ook wel twijfels oproepen. Het vertrouwen is kennelijk niet zo groot en je hebt de hele voirbereiding gemist... Kortom, als je lang wacht heeft dat grote gevolgen. Dus....vette pech voor Real!

9 augustus 2019 om 00:37

@Reservebank, absoluut met je eens, alleen heeft Atlético iets wat Ajax niet heeft. Namelijk spelen in een topcompetitie. Dat is toch iets wat veel spelers erg belangrijk vinden.

8 augustus 2019 om 19:05

Logisch ze willen voor Eriksen met nog 1 jaar de hoofdprijs. Lekker wachten want hij wil toch wel alleen naar Real.

Zou jammer zijn als hij kiest voor Madrid. Een goede voetballer. Maar niet voor de absolute top. Hij komt kwalitatief helaas toch echt te kort voor dat niveau. Ben er bang voor dat hij daar snel de bank mag gaan warm houden. En dat zou jammer zijn. Kan in de subtop van de toplanden zeker van waarde zijn. Maar dat maakt niet uit als je er 50 miljoen voor kan vangen. Strik erom en laten gaan. Iedereen is vervangbaar.

8 augustus 2019 om 23:46

Ben het volledig met je oneens. Van de Beek is op jonge leeftijd al een zeer complete middenvelder. Heeft meer techniek dan iedereen denkt, doet verdedigend zijn taken gewoon goed, is een aanjager, heeft loopvermogen en is ook. Nog eens een veel scorende middenvelder met een geweldige drive. Punt

Lekker dan voor Donny. Kom je daar binnen en zit je met een trainer die je eigelijk niet wilt hebben. Zou Als ik Donny was lekker bij Ajax blijven en pas een transfer maken als je dan ook echt als basisspeler word gehaald. Maargoed ik heb natuurlijk makkelijk praten want wijs Real maar af.

8 augustus 2019 om 18:12

Dat is ook mijn gedachte. Als je ergens als eerste keuze wordt gehaald, weet je dat je iets van credit hebt. Bij een tweede keuze is dat veel minder.

8 augustus 2019 om 18:16

Het zou me verbazen als vd Beek nog een keer zo'n prachtkans krijgt bij een topclub. Ik zou gewoon gaan, kijken wat je waard bent. Als het niet lukt zijn er vast enorm veel opties in de subtop.

8 augustus 2019 om 18:50

Dat is makkelijk praten. Maar als een trainer het niet direct in je ziet zitten dan is het toch een heel stuk moeilijker om je in de basis te spelen. Als speler zou ik altijd kiezen voor een club waar een trainer zit die in je gelooft en waar je vertrouwen in hebt.

8 augustus 2019 om 19:44

Zal wel zijn maar het vertrouwen dat Zidane kennelijk maar beperkt in Donny heeft, heeft ook gevolgen voor het gevoel van de andere spelers. Bovendien heeft hij ook nog de voorbereiding gemist. Kortom, binnen komen lopen op dit moment is niet bepaald ideaal.

8 augustus 2019 om 20:24

Barcopsv/ een trainer die je eigenlijk niet wil hebben? Zidane wil deze jongen juist hebben. Een welkome toevoeging aan een lastig scorend Real, met name de middenvelders kunnen geen goal maken. Zidane maakt van iedereen een belangrijk onderdeel in het team, net als VdBeek! Kan niet wachten op zijn debuut! Van het talentenhuis Amsterdam naar het koningshuis in Madrid!

8 augustus 2019 om 20:47

Dat is mijns inziens niet de juiste interpretatie van de houding van Zidane. Die wil het liefst zowel Pogba als vdbeek heeft hij een paar weken terug tijdens een interview. Als hij een van de twee moet kiezen dan het liefst Pogba. Niks mis mee als je het mij vraagt.

Van de Beek is echter geen tweede keus en wordt Zidane niet in de maag gesplitst, integendeel zelfs, ook al laat de media het lijken of hij tweede keus is.
Dat is hij niet. Hij is niet de main target, da's iets heel anders. Al zal Real hem wel meer met het oog op de toekomst gekocht hebben. Als ie nu al mee kan is het mooi maar blijkbaar zien ook zij de potentie van vdbeek.

Maar in dit geval mag de media van mij suggestief commentaar leveren. In de ijdele hoop dat het helpt om van de Beek nog in Amsterdam te laten blijven. Via Real komt hij er ook wel, maar ik denk dat de route nog 1-2 jaar Ajax en uitgroeien tot dragende speler/aanvoerder hem een status (en Ajax een transfersom oplevert) gelijk (of tenminste close) aan die van de Jong en de Ligt.

Overmars: laat die jongen voelen dat hij helangrijk is. Dan wordt hij ook belangrijk en betaalt hij het vertrouwen en waardering dubbel terug.

Vraag me af of het verstandig is voor Donny om daar dan heen te gaan, wetende dat hij sowieso geen eerste keus is geweest. Dan begin je immers toch met wat minder krediet dan wanneer een club vol voor je gaat.

Donny word na de return tegen Paok dus direct op het vliegtuig gezet. Prachtig voor hem dat die transfer er komt. En heerlijk dat we eerstvolgende classico wellicht van Beek en de Jong tegen elkaar kunnen zien.

8 augustus 2019 om 18:18

Hoezo. Dat denk ik niet. Overmars is slim genoeg om te weten dat dit z’n onderhandelingspositie alleen maar versterkt. Hij zit niet om t geld verlegen. Dus nu real geen alternatieven kan krijgen zou ik de vraagprijs lekker omhoog schroeven

8 augustus 2019 om 18:21

Omdat ik denk dan vd Beek wel oren heeft naar deze overstap. De tendens onder de basisspelers van vorig jaar is 'ik blijf bij Ajax, tenzij er een topclub komt'. Dit is gewoon de absolute top. Ik denk dat vd Beek ook wel weet dat deze kans niet elk jaar voorbij gaat komen. Ik zeg niet dat het nu of nooit is, maar een seizoen als het vorige ga je niet snel meer overtreffen als team en hoe goed hij het dan ook persoonlijk doet, het valt toch wat minder op.

8 augustus 2019 om 18:30

Dat klopt. Maar waar de ligt 3 jaar en Frenkie 1,5 jaar echt onbetwist basisspeler in Ajax 1 is geweest geld dat echt voor Donny pas 6 maanden

8 augustus 2019 om 18:33

Daarom is het hoogst onzeker of hij deze kans nog een keer krijgt. Ik heb er genoeg vertrouwen in dat hij fantastische kwaliteiten heeft, maar we hebben het zien lopen tegen Vitesse en Paok; als het hele team minder is, valt die persoonlijke klasse ook minder op. Als je nu naar een club als Real kan gaan, moet je dat eigenlijk gewoon doen. Hij heeft bij Ajax, behalve een eventueel aanvoerderschap oid, alles bereikt wat er te bereiken valt.

8 augustus 2019 om 18:46

63 wedstrijden basis gespeeld in Ajax 1 en 32 als invaller. Dat is alleen al de competitie.
Dan nog 30 Europacup wedstrijden en 7 interlands. Dat prop je niet in 6 maanden amigo.

8 augustus 2019 om 21:34

Geef vdbeek nog 1-2 jaar Ajax en hij draagt het elftal ook in mindere tijden. Van Ziyech, Tadic, Blind denk ik dat we hun plafond wel ongeveer gezien hebben.
Van de Beek heeft alles om zo'n speler te worden die het cement van een elftal vormt, hij is de verbindende factor in de dynamiek tussen de verschillende linies.

Althans, dat is mijn observatie en interpretatie van de dynamiek van de ploeg. Als ik vdbeek goed inschat is het een rustige, tamelijk bescheiden en verstandige jongen met goede opvattingen. First do the walk, then talk the talk.

Daarom vind ik het te vroeg om naar Madrid te gaan. Kan makkelijk gevalletje James worden. Ik denk dat vdbeek de tijd moet nemen om te groeien in de rol van sterkhouder. Via Real komt hij er ook wel, er zit immers een goeie kop op, maar die weg kan wel eens hobbeliger en langer zijn.

8 augustus 2019 om 18:22

@Yelle
LOL
Loopt compleet op de zaken vooruit. Ook al zou hij naar Real gaan is de kans extreem klein dat hij een basisplek verovert. Modric Kroos en Casimero zijn behoorlijk wat maatjes te groot voor Donny. Als ze hem halen is het uiteraard als stand in voor het geval iemand geblesseerd raakt. Donny is een goede speler, maar voor de grootste en succesvolste club ter wereld is goed niet goed genoeg.

8 augustus 2019 om 18:31

Ik zeg ook niet of hij goed genoeg is of niet, maar schijnbaar willen ze hem wel hebben daar. Hij schijnt al enige tijd op het schaduwlijstje te staan als Pogba niet komt, hij snijdt er als met Sneijder over te hebben gesproken, de geruchten zijn gewoon te aanhoudend om niet op zijn minst een klein kerntje van waarheid te bevatten. En van vd beeks kant verwacht ik dat hij die kans wel grijpt, met beide handen, als hij hem krijgt geboden.

8 augustus 2019 om 18:40

Dus omdat de Spaanse roddelpers vaak genoeg iets suggereert geloof je dit na een tijdje?

“Kwestie transfer Donny kwestie van uren”

En dit was afgelopen Zondag en iedereen gelijk er serieus op ingaan terwijl het achteraf gezien bullshit was. Jij bewijst weer dat wanneer verhalen vaak genoeg de wereld worden ingepomt er altijd mensen zijn die het gaan geloven. Een goed beoordelingsvermogen is the treasury of a wise man. Don’t believe everything you read.

Helaas nu moet Ajax 70 miljoen vragen voor van de Beek. Laat Real maat de flinke hoofdprijs betalen, wij zijn ook al aardig leeggekocht.

Vraagprijs gaat nu wel met 15 miljoen omhoog natuurlijk naar 70 miljoen. Ajax weet nu ook dat de deal met Pogba is stuk gelopen en Real dus desperate zal zijn.

Van D-Day naar Donny Day...

Van D-Day naar Donny Day...

Van D-Day naar Donny Day...

Van D-Day naar Donny Day...

Van D-Day naar Donny Day...

8 augustus 2019 om 18:50

Flareon was je al voor.

8 augustus 2019 om 18:52

Flareon was je al voor.

8 augustus 2019 om 18:53

Flareon was je al voor.

8 augustus 2019 om 19:03

Flareon was je al voor.

8 augustus 2019 om 18:54

Flareon was je al voor.


(ik dacht herhaal het ff 5x aangezien hij dit zelf ook deed)

Ik vind vd Beek minstens zo goed als De Jong. Ander type maar net zo, zo niet belangrijker voor het elftal. Zou echt meer dan 50 mil voor hem willen hebben

Van de Beek moet niet als 2e keus naar Real Madrid gaan en zich dan de speelbal maken in de strijd tussen Perèz en Zidane. Daarnaast past hij totaal niet bij deze club tussen die primadonna's. Ga naar een grote club die je als 1e op hun lijstje hebben staan en waar je weet dat de trainer je ook wilt hebben.

Van de Beek moet niet als 2e keus naar Real Madrid gaan en zich dan de speelbal maken in de strijd tussen Perèz en Zidane. Daarnaast past hij totaal niet bij deze club tussen die primadonna's. Ga naar een grote club die je als 1e op hun lijstje hebben staan en waar je weet dat de trainer je ook wilt hebben.

Real is echt de weg kwijt. Zinedine gaat waarschijnlijk met 352 spelen. En Donny is totaal ongeschikt voor dit systeem. Want voetballen komt hij dan te kort. Hij moet Het alleen doen met zijn diepgaand en loop vermogen en bij real is er veel gevraagd dan alleen dat. En of hij de druk aan kan weet ik niet. En jij concurreet al met Isco Modric Kroos (James) Diaz Ibrham enz.. Magoed once in a life chance

8 augustus 2019 om 19:42

vd Beek komt voetballend te kort??/ Sure !!

Als zo duidelijk is dat je niet echt gewenst bent omdat ze in Madrid liever een ander hebben dan weet ik niet hoe wijs het is om als v.d. Beek nog naar Madrid te gaan. Was ik Ajax dan probeerde ik met hem hetzelfde te doen als met Neres en Ziyech. Contract verlengen en opwaarderen en volgend jaar weer zien hoe verder te gaan.

Een krant die even een prijs bepaalt... Ajax slaat 60 miljoen af voor neres en verlengt doodleuk en dan zouden ze voor een speler die nog belangrijker is genoegen nemen met minder... ik heb nieuws voor ze: begin maar met 65 en bonussen tot 75 anders verlengt Donny ook doodleuk bij ons voor een mega salaris!! En eigenlijk hoop ik op dat scenario! Donny zal dan het ek zeker halen omdat hij bij Ajax veel speelt bij Madrid zal hij snel op de bank belanden.

Waarom Donny halen als je James Rodrigues al in de gelederen hebt?

Niks ten nadele van Donny, die kan veel beter wekelijks spelen bij Ajax dan bankzitten bij real Madrid .

James is niet slechter of beter dan vd Beek.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren