Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid voorkomt met moeite nieuwe deceptie tegen Alcoyano

Laatste update:

Real Madrid heeft woensdag zijn wedstrijd in de zestiende finale van de Copa del Rey gewonnen. Net als aartsrivaal Barcelona eerder op de avond had de ploeg van Carlo Ancelotti het niet makkelijk met een tegenstander uit een veel lagere divisie. Alcoyano, uitkomend op het derde niveau, kwam in de tweede helft brutaal op gelijke hoogte, maar moest zich alsnog gewonnen geven: 1-3. Zo voorkwam Real een nieuwe blamage tegen Alcoyano, dat de Koninklijke vorig jaar nog verraste in dezelfde ronde van het bekertoernooi.

Karim Benzema en Toni Kroos kregen rust van Ancelotti, terwijl Vinícius Júnior en Thibaut Courtois afwezig waren door een coronabesmetting. Tweede doelman Andriy Lunin kreeg een kans in de basis, net als onder meer Eduardo Camavinga, Eden Hazard en Mariano Díaz. Alcoyano kwam verrassend sterk uit de startblokken en stichtte in de eerste tien minuten tot drie keer toe chaos in het strafschopgebied van Real.

De Koninklijke werd onder meer gered doordat Camavinga een bal van de lijn kon halen, terwijl Lunin een volley van Dani Vega over tikte. Daarna haalde Éder Militão opgelucht adem toen Vega tegen het gras ging, maar er geen penalty voor Alcoyano werd toegekend. Na die storm in de openingsfase nam Real de controle over, zonder dat dat enorm veel kansen opleverde. Wel miste Díaz één-op-één met de 42-jarige doelman José Juan Figueras. Die kon op slag van rust niet voorkomen dat Militão uit een hoekschop de openingstreffer binnenkopte: 0-1.

Ook na rust had Real een licht overwicht, opnieuw zonder dat uit te drukken in enorme kansen. Wel schoot David Alaba van enorme afstand rakelings naast. Aan de overzijde was het echter Alcoyano dat brutaal toesloeg. Vega dribbelde aan de rechterzijde het strafschopgebied binnen, kapte de bal achter zijn standbeen terug en vond prachtig de verre hoek: 1-1. Real raakte niet in paniek en stelde orde op zaken via Marco Asensio, die veel geluk had dat zijn schot afketste op het lichaam van verdediger Raúl González: 1-2. De beslissing viel twee minuten later via Isco, die de bal dankzij geklungel van de defensie voor de voeten kreeg en net voor keeper Figueras kon intikken: 1-3.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wie heeft er in hemelsnaam een Antonio Rudiger voor 12 miljoen per seizoen nodig als je Militao hebt? Wat een wonder partij van onze Braziliaan! Die herpakt zich prima. Mooie 1-3 overwinning maar dat veld was echt belachelijk man, grazen daar soms koeien overdag? Anyway, de Ancelotti-express dendert rustig verder nadat we even stilvielen in het prachtige Getafe. Heerlijk dat Kroos Modric Courtois Mendy en Benzema hebben kunnen rusten. Welterusten Madridistas. Op zaterdag gaan we alweer verder met een Laliga partij in het machtige Bernabeu! Buenas noches

5 januari 2022 om 23:30

Precies. En het is neit alsof Militao plots beter speelt. Sterker nog, is zijn zwakste periode sinds september. Bovendien dacht er volgens mij niemand ooit dat Rudiger gehaald zou worden om de basisplaats van Militao in te nemen.

5 januari 2022 om 23:32

Iedereen wil hem wel alleen natuurlijk niet ten koste van alles. En zeker niet voor zo'n salaris. Echt belachelijke eisen en gelukkig gaat Real daar niet in mee.

5 januari 2022 om 23:34

@ModricMagic moet real ook niet doen vind ik, je hebt al alaba op die plek, en mendy moeten ze ook niet weg doen lees daar net een paar geruchten over, mendy en alaba zijn onmisbaar voor real,

5 januari 2022 om 23:37

@real8madrid rudiger is 28, zit al in zijn prime, en militao is 23 met hem kan je veel langer door, en ontwikkeld zich echt goed, zie hem ook de toekomstige aanvoerder worden van real, echt een genie die militao, zonder twijfel een van de beste cv in de wereld, ben wel fan van hem eerlijk gezegd als culer haha :D

Weinig opvallends aan, hoe lager de tegenstander staat hoe meer moeite wij hebben.

5 januari 2022 om 23:30

Deze tegenstander stond dus echt niet laag. Ze speelden lekker mee en waren ook gewoon beter.

Triestig vertoning van ons.

Na de oud en nieuw is het bergaf gegaan, tijd dat ze zich herpakken.

5 januari 2022 om 23:45

Wat vinden jullie eigenlijk als Real fans van Lunin? Denken jullie dat hij de opvolger wordt van Courtois of komt hij tekort voor Real? Wat ik heb gemerkt is dat als hij keept dat hij heel moeilijk de 0 weet te houden. (Ook al ligt het niet volledig aan hem)

5 januari 2022 om 23:53

Tja.. hij is jong maar dat is Courtois ook. Courtois kan zeker nog een jaar of 6 mee.. Lunin zal tegen dan 26 jaar zijn.

Hij heeft talent maar hij komt niet aan de bak. Men moet kijken naar een oplossing voor die jongen.

Verhuren naar een redelijk goede club en kijken hoe hij het daar doet is de beste optie denk ik.

6 januari 2022 om 00:02

Ik keek nog wat beelden van hem terug toen hij bij Zorya keepte en daar was hij top, alleen vindt ik het zonde dat hij nu aan het verpieteren is op de bank. Zoals je zegt zou je hem moeten verhuren maar niet in de La Liga 2, misschien weer terug naar Oekraine waar hij zijn oude niveau kan terug krijgen.

6 januari 2022 om 09:05

Rare wissels en opstellingen soms van ancelotti

Militao motm na mijn mening, echt een topper

Wat heeft iedereen tegen Rodrygo, die jongen heeft gewoon tijd nodig en hij is nog jong, het is geen mbappe die er gelijk staat.

Sommige spelers hoef ik echt niet meer in een Real shirt te zien. lig, niet voor een tijdje. Hazard en Marcelo bijv, wauw. Als zelfs Isco meer laat zien dan een Hazard, dan weten we genoeg.

5 januari 2022 om 23:30

@blink182 na dit seizoen zijn isco en marcelo transfervrij, die dienen rustig hun contract uit, maar asensio viel wel goed in vond ik, onder carlo begint ie steeds meer de oude te worden

6 januari 2022 om 16:54

Assensio speelt alleen goed als die mag invallen. Wanneer die in de basis staat bakt die er niks van en is zo lui als iets. Maar aan de andere kant is er niet veel beters op die plek momenteel

6 januari 2022 om 18:03

Soms wel, vond hem 2-3 weken geleden tegen valencia goed spelen toen speelde die in de basis

6 januari 2022 om 11:03

Isco mag van mij op de plek van Hazard spelen als LM. Hazard gaat hem niet meer worden gewoon wachten op Mbappe en dan met Vini, Benzema en Mbappe spelen.

Ik ben diep teleurgesteld in mijn landgenoot Eden Hazard. Ik snap dat het mentaal een grote stap was, zijn blessures hebben hem mentaal gesloopt.. maar dit was toch een wedstrijd waar je met meer wil, lef kon en moest spelen.

Ik wil niet eens zien dat hij 3 keer zou scoren ofzo, nee lekker door het midden dribbelen, storm op de verdedigers af, schiet is van links, van rechts, wees lekker aanwezig, het moet niet eens efficiënt zijn, wees gewoon aanwezig en toon dat je er bent.

Ik schat Hazard echt in het rijtje van Bale.

Een Isco of Marcelo durven en doen tenminste wat als ze spelen, wat doet Hazard? Niks..

Over de wedstrijd: super matig, ben wel blij dat we erdoor zijn.

5 januari 2022 om 23:43

Nou bale is tenminste super belangrijk geweest voor real, en beslissend geweest wat hazard nooit is geweest, de man van glas is zonder twijfel de grootste flop ooit bij real helaas. Ik gunde hem wel een transfer naar real vond hem echt briljant bij chelsea

6 januari 2022 om 08:21

Goede mening Messi en altijd objectieve mening , zulke barcafans vind ik wel leuk

6 januari 2022 om 12:17

Thanks maatje

Wat een stelletje prutsers bij elkaar ze dachten net als Barcelona effe achterover 2 vingers in je neus wedstrijd. Hahaha heb genoten van beide wedstrijden wst een movement wst een power achteraf hadden ze de conditie niet en waren ze niet opgewassen tegen professionaliteit jammer had graag zo een club door zien gaan

5 januari 2022 om 23:50

Ik zou even de uitslagen van de Copa erbij pakken als ik jou was, vandaag hebben alle La Liga teams met moeite gewonnen van clubs uit een divisie lager. Celta de Vigo ligt er wel als enige uit op het moment. Dit soort wedstrijden horen er gewoon bij, de grotere clubs nemen het niet zo serieus en de kleintjes staan vol met enthousiasme op het veld om het beste ervan te maken.

Eindelijk onze revanche tegen het almachtige Alcoyano! Echt de beste prestatie in de geschiedenis van deze club... Even serieus wat was dit zo slecht. Konden de bal niet eens 3 passes in de ploeg houden. Alle ballen vielen van de voeten af en de aanval was statisch als nog wat. Had echt wel meer verwacht van deze ploeg want er stond toch wel een aardig team met Hazard, Rodrygo, Valverde, Camavinga etc. Vooral Hazard kon niet eens zijn stempel drukken tegen een 3e klasser. Tja enige pluspunt is dat je nu wel door bent.

3e niveau geen 4e niveau. In elk geval gaat het wel vaker moeilijk tegen dit soort spelers en niet alleen in Spanje. Overal.

Blij dat we door zijn, blijft last in Spanje tegen @VZ 3e! Klassers

Zo een wedstrijd had ik wel verwacht eigenlijk. Een ploeg die eigenlijk niet eens op het veld wilt staan tegen een ploeg die 120% inzet toont. Dan lijkt zelfs Alcoyano een wereldploeg. Van sommige spelers weet ik gewoon dat ze niet beter kunnen (Marcelo en Mariano). Maar wat ben ik geschrokken van Valverde. Hij leverde letterlijk elke bal in. Afgelopen twee seizoenen was hij juist een van de belangrijkste spelers. Ancelotti moet die jongen echt meer speeltijd en vertrouwen geven.

Slecht gevoetbald tegen de enthousiaste cupfighters. Wel mooi dat ze hun fans zo trakteren. Tomeloze inzet, bereid om te voetballen en geen greintje angst. Real Madrid was inspiratieloos, gelukkig gewonnen, maar we bekeren ten minste door.

Wat is die mariano een triestig geval mag snel oprotten , samen met hazard , wat een miskopen

Het lijkt wel of ze altijd moeilijk hebben met de kleintjes en dat is ook voor de andere grote clubs.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren