Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid verbiedt fans shirts te bedrukken met namen van 2 specifieke spelers

Laatste update:

Fans van Real Madrid mogen hun shirtjes uit de fanshop niet meer bedrukken met de namen van Kylian Mbappé en Erling Haaland, zo meldt het Spaanse radiostation Cadena SER. Mbappé en Haaland staan niet onder contract bij Real, dus heeft de club het recht niet om artikelen met hun naam te verkopen.

Mbappé en Haaland, de grote sterren van respectievelijk Paris Saint-Germain en Manchester City, worden daarentegen wel in verband gebracht met een overstap naar de Koninklijke.

Een transfer van Mbappé naar de Spaanse hoofdstad ligt elke transferperiode op de loer en Haaland wordt genoemd als de gedroomde opvolger van de naar Saudi-Arabië vertrokken Karim Benzema.

Mbappé en Haaland zijn echter (nog) geen spelers van Real, dus mag de club geen shirts verkopen met hun namen achterop. De presentatoren van het radioprogramma denken wel dat kinderen die toevallig Mbappé heten, het shirt wel met die naam bedrukt kunnen krijgen.

In de winterse transferperiode zal Real echter eerder moeten denken aan een verdediger dan aan een aanvaller. David Alaba scheurde zijn kruisband in het duel met Villarreal (4-1 winst) en komt dit seizoen niet meer in actie.

De club van manager Carlo Ancelotti werd onlangs in verband gebracht met oude bekende Raphaël Varane. De verdediger van Manchester United zou Alaba moeten vervangen in het Estadio Santiago Bernabéu.

Varane kan echter rekenen op interesse van meer clubs. Volgens AS ziet Bayern München hem graag komen en is ook een terugkeer naar jeugdliefde RC Lens niet ondenkbaar.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wel jammer dat de Spaanse club nu verbiedt om te bepalen welk naam je niet mag laten bedrukken. Bij mijn NL club speelde Ronaldinho gelukkig nog wel een paar jaar..

Het is al een tijdje stil rondom Mbappe en Real, vanaf volgende week mag onderhandeld worden als zijn contract aankomende zomer afloopt. Ik ben benieuwd wat hij gaat doen, het wordt wel een keer tijd dat hij nu echt richting Real gaat vertrekken als dat echt zijn “droomclub” is..

28 december 2023 om 12:01

@yoericfc

Real moet gewoon nooit meer voor Mbappe gaan. ik vind het echt schandalig hoe die vorig jaar zomer op het laatste moment bleef puur voor het geld.

28 december 2023 om 12:05

@Messi_123, ik snap dat je dat als Barca supporter zegt natuurlijk haha! Nee, maar serieus: er was ongelofelijk veel druk vanuit de club en letterlijk het hele land om bij te tekenen, dus ik begrijp wel dat hij voor zo vreselijk veel geld zijn krabbeltje gezet heeft.

We moeten nu echter wel concluderen dat PSG een stuk verder verwijderd is van een potentiële Champions League winst dan 2 seizoenen geleden? Dus vanuit Mbappe zou het niet meer dan logisch zijn om te zeggen: “Ik heb mijn best gedaan, we hebben het 5 jaar geprobeerd maar we raken verder en verder achterop. Ik ga het bij Real proberen!”

28 december 2023 om 12:11

@yoericfc

van mij mag Mbappe gewoon naar Real komen hoor. alleen maar beter en leuker voor Laliga.

PSG zie ik gewoon nooit de CL pakken. Mbappe speelt al sinds 2017 bij PSG en toen hadden ze al een gruwelijk elftal toen nog beter dan wat ze nu hebben.

als Mbappe heel graag de CL en de gouden bal wilt winnen is Real de beste optie voor hem. en ja zo eerlijk moet ik ook weer zijn

28 december 2023 om 12:13

Neymar is weg maar laten we wel zijn, zoveel zwakker dan Real Madrid is PSG nou ook weer niet. We gaan het in de knockout fase wel zien. Als Real m wint en PSG wordt vroeg uitgeschakeld, dan kan hij idd de moed wel verliezen, maar het kan natuurlijk net zo goed andersom zijn.

Wachten tot de zomer is denk ik voor Mbappe de zinnigste optie, hoe hard PSG en Real ook zouden willen dat hij eerder zijn keuze zou maken.

28 december 2023 om 12:20

@hangover96

PSG is zeker wel veel zwakker dan Real hoor. Real heeft kwa middenveld en verdediging het veel beter en stabieler.

Voorin is Mbappe de enige echte superster die echt wereldtop is. Dembele is het gewoon niet en zijn stats sinds hij bij PSG is zegt genoeg.

28 december 2023 om 12:21

PSG heeft Marquinhos, Hakimi, Hernandez, Skriniar en Kimpembe, dat is absoluut een veel betere verdediging dan wat Real Madrid heeft. Middenveld is Real wel beter. Aanvallend kan je van mening over verschillen.

Er zit op papier echt niet veel tussen. In de praktijk zal het afhangen van de vorm van de dag, beetje mazzel, blessures, tactische beslissingen en wissels, etc.

28 december 2023 om 12:28

Ik vind Real echt wel sterker dan PSG. Ik ben echt niet verbaasd als Sociedad PSG uitschakeld in de CL

28 december 2023 om 12:37

@miki1959

Precies wat ik wilde zeggen, Real heeft gewoon een enorm sterke mentaliteit om vol voor de CL te gaan.

PSG heeft dat niet en dat is al jaren te zien in de CL. ze hebben een leuke team maar er zit geen idee achter hoe je moet spelen als team

28 december 2023 om 13:15

Heb niet het idee dat Mbappe enkel voor het geld bleef. Het is vast ook zo geweest dat er in een contract stond dat zijn broertje minuten zou maken. Denk niet dat hij puur op eigen talent zijn debuut heeft gemaakt. Mbappé heeft zoveel invloed dat er veel deuren bij de club voor hem worden opgehouden.

Nu hij zijn debuut heeft gemaakt is de weg naar een profcarrière natuurlijk goed aanwezig en zou een vertrek nu wel logischer zijn.

28 december 2023 om 14:05

Lol kom op. Kijk hoeveel spelers richting saudi gingen vanwege de bizarre bedragen daar. Mbappe bleef vanwege de bizarre aanbieding van psg. Met name de bonussen e.d.

En nee die gast gaat nooit komen. Zal daar altijd spelen totdat saudi zijn volgende bestemming is.

28 december 2023 om 14:45

Mbappe zit natuurlijk in principe goed, hij verdient uitstekend en speelt in zijn geboortestad Parijs. Wil je hem daar weglokken (naar S-A of Madrid) dan zal je met flink meer geld moeten komen.

28 december 2023 om 14:46

Datzelfde werd altijd gezegd over City, dat ze nooit de mentaliteit zouden hebben om de CL te winnen, todat ze m vorig jaar uiteindelijk toch wonnen.

Als je de kwaliteit hebt, dan maak je altijd kans. PSG was er al eens heel erg dicht bij in de CL finale van 2020, als ploegen als Chelsea, Liverpool, Inter en Tottenham in de finale kunnen komen, dan kan PSG dat zeker. Maar niets is zeker - knockout toernooien hebben nou eenmaal de eigenschap dat de beste ploegen vaak onverwacht eruit vliegen, er komt een grote factor geluk bij kijken - blessures, blunders, een rare beslissing van de scheids - zo werkt voetbal.

28 december 2023 om 15:25

Mbappe zit in principe goed? Ehhhm, hij speelt in principe in een matige competitie die nota bene door zowel Eredivisie als Portugal voorbij wordt gestreefd. Enige waardoor Mbappe relevant blijft is CL en France elftal. Voor de rest zijn er buiten zijn TikTok fans nauwelijks mensen die de Uber 1 league serieus nemen.

28 december 2023 om 17:38

Niemand gaat naar Real Madrid om tegen La Liga ploegen te spelen, je gaat naar een Real, Bayern of PSG om kans te maken op de Champions League. Je hebt nooit 100 procent kans natuurlijk.

28 december 2023 om 18:08



@hangover96

Haha spelers gaan niet naar PSG toe om de CL te winnen, ze komen voor het grote geld neem Ousmane Dembele maar als voorbeeld.

28 december 2023 om 18:27

Iedereen die naar Psg gaat komt daar voor het geld. Niet om Europese prijzen te winnen

28 december 2023 om 22:56

Je kan hangover toch niet meer serieus nemen nadat hij psg en madrid gelijkwaardig noemde. Denk dat mbappe madrid harder nodig heeft dan madrid mbappe

Ergens snap ik het wel eerlijk gezegd want het zijn niet officieel spelers van Real.

Het zal wel mooi zijn als Mbappe ooit nog naar Real gaat. maar als ik Perez was had ik het niet meer gedaan vanwege de manier hoe die jullie behandelde.

28 december 2023 om 12:17

Het zou absoluut niet mooi zijn als Barça fan zijnde, dan zijn we de komende 3 jaar volstrekt kansloos in Laliga.

28 december 2023 om 12:20

Als Real Madrid zich vol op de Champions League blijft richten dan liggen er echt nog wel kansen om La Liga te winnen, zie vorig jaar.

28 december 2023 om 12:27

Nouja, dat team was minder dan Madrid dat met Mbappe en Davies er bij aantreed. Dat is zoveel snelheid en onvoorspelbaarheid. Benzema hadden ze vorig jaar wel, maar die struggelde nogal met blessures. Barcelona was vorig jaar ook beter dan nu, toen hadden ze nog een goede buitenspeler en iemand die als 6 kom spelen. Met de huidige financiële mogelijkheden zie k Barcelona niet 1,2,3 een wereldaanvaller aankopen en ook nog eens een “6”.

28 december 2023 om 13:19

@pedri16

met Balde-Christensen-Araujo-Kounde komt niemand voorbij die muur

Haha maar nee ik snap je reactie. vooral die snelheid met Mbappe Davies en Vini dat zijn zo'n beetje de 3 snelste spelers ter wereld denk ik.

Zelfs als Real die 3 spelers heeft ben ik niet al te bang daarvoor.

28 december 2023 om 13:27

Heb je onze selectie gezien? Absoluut kansloos tegen Real. Araujo speelt normaliter 1 op 1 met Vinicius dat gaat hem nog goed af, stel Mbappe staat daar ook bij in de buurt.. Davies die via die linkerflank op komt, dan wordt t toch aardig kansloos voor Araujo en co.

En dit is alleen in een directe confrontatie met Barcelona , zie je Real veel punten verspelen in Laliga tegen andere teams met Mbappe, Vini en Bellingham? Die 3 kunnen allemaal eigenhandig een wedstrijd beslissen, zelfs al zitten ze niet lekker in de wedstrijd. Barcelona heeft 0 spelers die een wedstrijd eigenhandig kunnen beslissen.

Ach dan neem je toch gewoon een Real Madrid shirt met Messi achterop?

Oh gelukkig, was bang dat mijn jaarlijkse Messi #10 tenue niet bezorgd kon worden.

Leuk voor de buhne, maar het is toch niet zo moeilijk om een blanco shirt van Real Madrid aan te schaffen en daar ergens in de stad de naam Haaland of Mbappé op te laten drukken ? En wie gaat daar een zaak van maken dan ? Real Madrid daagt een ventje van 10 voor de rechter ?

28 december 2023 om 12:38

Het gaat erom dat Real zichzelf kan verdedigen tegen eventuele boetes/rechtszaken omdat zij hierdoor winst maken. Wat mensen dat met hun eigen shirt in de stad gaan doen zal Real niks boeien.

28 december 2023 om 15:01

Volgens mij zou dat juridisch niet eens stand houden voor de rechter. Real verkoopt het shirt. Niet de naam die de klant daar zelf op wil laten drukken. Het is wat anders als Real het shirt met de naam er al op zou aanbieden, maar dat doen ze niet.

Echt geweldig dit..staat er een keer een artikel over Real Madrid, zit er weer een negatief tintje aan..jammer VZ, ik blijf dit jammer vinden.

On:
Niet meer dan logisch als het mij vraagt maar waarom een verbod erop moet plaatsvinden is dan ook weer raar. Je mag toch zelf weten welke naam je erop laat bedrukken, schei toch uit.
Its all about the money thats for sure

Man man, wat een klein bier (als dit echt waar is). Dan dus maar eerst shirtje kopen en daarna los laten bedrukken.

Heeft niemand door dat het vandaag 28 december is? Dat is in Spanje wat voor ons 1 april is. Día de los inocentes🙂 je kan waarschijnlijk je shirt gewoon blijven bedrukken met wie je ook wil

Kan je dit echt verbieden? Mbappe en Haaland zijn toch gewoon achternamen. Kan je daar iets van een patent op hebben of de rechten? Naja het kan vast wel, maar hebben ze dit ook echt?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren