Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

‘Real Madrid slaat De Gea over en weet wie Courtois moet vervangen’

Donderdag, 10 augustus 2023 om 22:37Rian Rosendaal • Laatste update: 22:45

Bono is de topkandidaat van Real Madrid om de geblesseerde Thibaut Courtois te vervangen. Dit weet de Spaanse tak van GOAL donderdag te melden. De 32-jarige doelman van Sevilla en Marokko staat er goed op bij de leiding van de Madrileense grootmacht en trainer Carlo Ancelotti. Het wachten is nu op een eerste bod vanuit de Spaanse hoofdstad op Bono, die in Sevilla nog twee seizoenen vastligt.

Onder Sevilla-coach José Luis Mendilibar lijkt Bono, die voluit Yassine Bounou heet, niet langer onomstreden te zijn onder de lat. Concurrent Marko Dmitrovic kreeg in de voorbereiding op het nieuwe seizoen volop speeltijd en de kans is groot dat laatstgenoemde vrijdagavond een basisplaats heeft als Sevilla de nieuwe jaargang in LaLiga opent tegen Valencia. Bono is in trek, want de ervaren keeper werd in de afgelopen weken ook al genoemd als mogelijke aanwinst van Paris Saint-Germain, Bayern München en Tottenham Hotspur.

Bono, die bevriend is met Courtois, toonde zich sinds zijn komst in 2020 een betrouwbare doelman voor Sevilla. Hij vertolkte daarnaast een heldenrol voor Marokko op het WK van vorig jaar in Qatar. Mede dankzij zijn goede optredens werd de halve finale bereikt. Real Madrid vindt hem dan ook een meer dan geschikte kandidaat om Courtois de komende maanden te vervangen. De Belgische goalie wordt spoedig geopereerd aan een gescheurde voorste kruisband in zijn linkerknie en is naar verwachting negen tot twaalf maanden uit de roulatie.

Volgens GOAL vroeg Sevilla tot dusver tussen de 20 en 25 miljoen euro voor Bono. De kans is echter groot dat Real Madrid met een hoger bedrag over de brug moet komen om de doelman los te weken. In het doorlopende contract van Bono is een ontsnappingsclausule van 50 miljoen euro opgenomen, al is het de vraag of De Koninklijke dat bedrag wenst neer te leggen. Een veel goedkoper alternatief is David de Gea, die transfervrij is na diens recente vertrek bij Manchester United.


Poll

Wie is de beste opvolger voor Thibaut Courtois?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

100 reacties (laatste reactie door undercoverr)

Apparte keuze, de Gea leek toch erg voor de hand te liggen.

10 augustus 2023 om 23:00

De Gea is een ontzettend matige keeper die teert op zijn naam van meer dan 5 jaar geleden. Als er bij Real verstandige mensen bij de scouting zitten, en dat lijkt zo te zijn, dan laten ze die links liggen.

11 augustus 2023 om 06:06

Matige keeper? ja hij heeft zijn mindere momenten, maar als lijnkeeper hoort hij nog steeds in de top 5 beste keepers

10 augustus 2023 om 23:40

De Gea heeft het niet meer, al heel lang niet meer. Ik mis geen wedstrijd van United en ben blij als hij weg is, vooral nu Onana er is, De Gea kan geen tweede viool spelen.

11 augustus 2023 om 04:07

MHVB met een jaarsalaris van 13,5 miljoen euro vergeleken met bounou die tussen de 900000 en 1.000.000 euro verdient per jaar nou nee dan kies je voor bounou

10 augustus 2023 om 23:20

Zou niet best zijn. Dan schieten ze af op 'Bloody sunday' in Real Madrid.

10 augustus 2023 om 23:36

Dit hoorde ik jaren geleden ook al... niet verwacht dat mensen dit echt nog roepen.

11 augustus 2023 om 06:30

Rutger gozer jij bent echt geweldig, jij hebt de wereld echt uitgespeeld. Ik vond het een prima grap.

11 augustus 2023 om 08:15

Dat wist Rutger natuurlijk al! Maar toch bedankt voor de onoplettenden onder ons

10 augustus 2023 om 23:40

Ik dacht meteen aan Mike Maignan. Extreem dure optie maar dan heb je wel iemand voor de komende vijf a tien jaar. Dan zou het wel meteen zo’n beetje exit Courtois zijn. Als Maignan acht goede maanden keept, zie ik hem er niet meer uit gaan. Als je geen zin hebt om geld uit te geven en vooral wil overbruggen tot Courtois terugkeert, zou ik De Gea nemen.

10 augustus 2023 om 23:51

Wat een logica weer. Dat iemand bij jou op de bank zit wil niks zeggen over wat je ervoor kunt vragen. Wil alleen maar zeggen dat ze een andere keeper hebben die nog meer zou kosten.

Bono? Ik wist niet dat hij naast zingen ook nog kon keepen. On: Goede keeper voor Real, al vind ik het gek dat ze niet voor de Gea gaan. Die is transfervrij, Spaans en naar mijn mening gewoon een top keeper.

10 augustus 2023 om 23:01

Ben het niet met je eens, een top keeper wordt meteen opgepikt als ie transfervrij is en is niet 5 weken clubloos.

10 augustus 2023 om 23:07

Tja, dat is ook wel weer waar. Dat kan ook komen door het salaris wat hij vraagt. Dat was ook een reden dat hij weg mocht bij United.

11 augustus 2023 om 01:19

De gea maakt altijd ketsers verschikkelijke blunder keeper. Alleen goed op de lijn.

11 augustus 2023 om 01:42

Spaans hahahah alsof er op etniciteit word geselecteerd of heb je het over het spreken van de taal? Bounou beheerst de Spaanse taal met een argentijns dialect en word zelfs gecomplimenteerd door argentijnen voor het goed kunnen beheersen van de taal dus maar zoals ik eerder zei in deze forum is het de keuze geweest van ancelotti en de technische staf

Waarom zou je als Real nu voor Bono gaan en niet voor De Gea? David is ‘gratis’, een top keeper en dat terwijl Bono voorbij gestreefd lijkt te zijn en ontzettend veel geld moet gaan kosten.

Iemand die mij dit kan uitleggen?

10 augustus 2023 om 23:00

Voorbij gestreefd..? Leg uit

10 augustus 2023 om 23:09

Staat niet meer basis bij Sevilla. Is dus voorbij gestreefd door Dmitrovic.

10 augustus 2023 om 23:11

Weet je ook de reden dan?

10 augustus 2023 om 23:13

Hij staat gewoon nog basis paar wedstrijden niet en heeft sevilla gered in de EL

10 augustus 2023 om 23:38

Nee hij stond niet per se in de basis LFC11 10, hij keepte in de Europa League. In de competitie is hij na de winterstop zijn plek kwijtgeraakt aan Dmitrovic, die heeft alles gespeeld in La Liga. Lijkt me een prima doelman die Bono, speelde een erg goed WK ook. Maar Real Madrid? Dat lijkt me wat gortig.

11 augustus 2023 om 05:32

Bounou is gewoon beter dan Dmitrovic. Alleen Dmitrovic mag spelen, omdat het Mendilibar’s favorietje is (kennen elkaar van Eibar). Bounou is fantastisch, grote en sterke keeper, geweldige reflex. Penaltykiller ook. Voetballend niet uitzonderlijk, maar kan het niveau van Courtois op dat gebied wel evenaren. Jaren een van de besten in Spanje en won in 2021 zelfs de Trofeo Zamora, wat eigenlijk heel zeldzaam is voor een keeper buiten de top 3. Zeker beter dan Kepa en De Gea en voor mij zeker een top 10 keeper in de wereld. Waarom voor Madrid dan te gortig als ik vragen mag?

11 augustus 2023 om 08:21

Tuurlijk madridista, hij is opeens top 10 keeper van de wereld omdat Real Madrid belangstelling heeft? Als hij echt beter was dan had hij wel gespeeld, geen enkele trainer zet een "top 10 keeper van de wereld" op de bank.

11 augustus 2023 om 11:02

Geen enkele trainer zet een "top 10 keeper van de wereld" op de bank. Dan kijk je niet heel lang naar voetbal, want menige trainers hebben zowel een top 10 keeper op de bank gegooid als een top 10 speler... Maar wel een erg slechte argument, dat het pas een top 10 keeper is als Madrid interesse toont, dus de mijne ga ik niet eens onderbouwen, zoek maar op google welke trainers dat waren, misschien leer je dan iets.

11 augustus 2023 om 13:25

Casillas werd op de bank gezet door mourinho

11 augustus 2023 om 03:57


manutd-real Waarom ze eerder voor bounou kiezen en niet voor de gea? Nou bounou heeft een jaarsalaris van 900000 tot 1.000.000 euro terwijl de gea 13,5 miljoen euro verdiende bij manchester united en bounou heeft 2 keer de europa league gewonnen ondanks een mattige verdediging bij sevilla de gea heeft in vergelijking met manchester united een minder sterke verdediging en ondanks dat heeft hij de europa league gewonnen.

11 augustus 2023 om 09:59

Bono heeft een goed niveau en is niet verzekerd van een basisplaats. Wanneer Courtois terugkomt uit blessure kan hij redelijk geruisloos zijn plek terug innemen. Als Bono bij Sevilla op de bank plaatsneemt kan hij dat ook zeker in Madrid accepteren.
Met De Gea is dit een ander verhaal. Niet alleen haal je dan een doelman met weinig présence, wat ga je met hem doen na een (half) jaar? Als ik De Gea ben wil ik een langdurig contract.

Afgelopen seizoen op de bank beland in La Liga voor Dmitrovic. Maar goed daarvoor was die wel een uitstekende keeper en heeft ook vorig seizoen de EL finale beslist en een goed WK gespeeld. Dit is toch maar een tijdelijke oplossing voor een jaar. Hopelijk dat hij niet teveel gaat kosten want onderhandelen met Sevilla is niet even makkelijk.

10 augustus 2023 om 23:53

Het is schandalig van die nieuwe trainer om Bounou zo te behandelen. Bounou heeft veel betekend voor Sevilla en omdat de nieuwe trainer Dmitrovic kent van Eibar en bevriend is met hem Dmitrovic mocht Bounou alleen EL wedstrijden keepen en door hem hebben ze die ook gewonnen. Bounou is gewoon een hele goede keeper en als je dat niet geloofd dan moet je zelfs de statistieken bekijken want die zijn bepaalde jaren zelfs beter geweest dan Courtois.

Worldclass keeper hele logische.

Voor Madrid een grote compliment want Bono is tevreden in Sevilla maar in de herfst van je carrière naar het grote Madrid is een mooie Kers op de taart.

Off: ik merk veel jaloezie hier rondom
Marokaanse spelers heel sneu.

10 augustus 2023 om 22:58

Off: waar staan die berichten dan? Kan ze nl niet vinden.

11 augustus 2023 om 10:13

Iedereen die Bono niet gelijk de beste optie vinden voor Real waarschijnlijk? Het is natuurlijk een prima keeper, maar heeft zijn basisplaats verloren bij Sevilla en is ook niet de allerjongste. Ik snap dat Real hem als tijdelijke optie ziet, want zal niet heel duur zijn en kent de competitie, maar hij is normaal gesproken natuurlijk niet het vaste basisniveau van Real

10 augustus 2023 om 22:59

Ik vind hem ook goed hoor.. maar worldclass hij is 2 de keeper geworden dan doe het toch wat minder... maar we zullen zien s6 bono alvast

10 augustus 2023 om 23:01

Ik zie dat je het begrip ‘jaloezie’ verwart met het begrip ‘realisme’.

Het is een degelijke doelman maar uiteraard geen ‘worldclass’. Dat etiket is voor keepers van het niveau Courtois, (prime) Neuer,… laat ons wel wezen dat Bono dat niveau niet heeft en ook nooit zal halen.

10 augustus 2023 om 23:05

Is de gea wel worldclass dan? Mensen denken bij de gea aan de gea van 5 jaar geleden. Is in de moderne tijd zwaar achteruit gegaan. Snap niet waarom er gedaan wordt alsof bounou er weinig van kan.

10 augustus 2023 om 23:21

Nee, dat is de Gea ook niet. En er is nog altijd een verschil tussen er weinig van kunnen en worldclass toch?

10 augustus 2023 om 23:35

De moderne tijd in voetbal begon 5 jaar geleden?

11 augustus 2023 om 00:41

Ga nou niet bijdehand doen je begrijpt heel goed wat ik bedoel. Een keeper deze tijd moet ik ook wat met de bal kunnen en dat kan de gea totaal niet. Kan je het niet ben je deze tijd al geen worldclass meer.

11 augustus 2023 om 01:36

hahahah als een cillisen bij barcelona kan komen dan kan bounou bij real madrid terecht komen die vele malen beter is dan cillessen of je het nou wilt of niet

11 augustus 2023 om 03:06

Bono heeft eigenhandig Girona uit de degradatie gehouden. In 2018 was het al een topkeeper. Het was maar dat hij geblesseerd raakte anders was die al op de vorige WK ontdekt.
Hij is gewoon hetzelfde niveau als Ter Stegen en Donnaruma. Ik had hem liever naar Bayern Munchen zien gaan.

11 augustus 2023 om 04:01

klopt kan me het nog herinneren rambokolombo. Hij was er wel op het vorige wk maar was wissel de vorige trainer koos voor de andere keeper munir mohammedi . Ik moet zeggen ter stegen is wel een ander kaliber is vaak moeilijk te verslaan heeft goeie reflex

11 augustus 2023 om 08:54

@undercover Cillesen werd overduidelijk als 2e keeper gehaald, terwijl Bounou overduidelijk gehaald wordt om een (half) seizoen lang eerste keeper van Real te zijn. Een behoorlijk scheve vergelijking dus die je maakt.

11 augustus 2023 om 12:44

Als courtois terug is belandt hij weer op de bank toch? Dan ben je 2e keeper die nu moet invallen. Snap jou reactie niet.

10 augustus 2023 om 23:05

Of juist de tenenkrommende drang naar erkenning.

Maar vooruit: Marokko de beste!!! Kampioenen!!!

11 augustus 2023 om 00:49

Dezelfde tenenkrommende drang die Nlers hebben om Frenkie als 1 vd beste te bestempelen. Dat is idd heel genant...

11 augustus 2023 om 08:41

Beter niet op reageren. Let it go

10 augustus 2023 om 23:13

Bono is een goede keeper, maar compliment voor Real? Hij is tweede keeper bij Sevilla en kan een jaar lang basis staan bij Real Madrid, wie zou daar nee tegen zeggen?

10 augustus 2023 om 23:54

Het is schandalig van die nieuwe trainer om Bounou zo te behandelen. Bounou heeft veel betekend voor Sevilla en omdat de nieuwe trainer Dmitrovic kent van Eibar en bevriend is met hem Dmitrovic mocht Bounou alleen EL wedstrijden keepen en door hem hebben ze die ook gewonnen. Bounou is gewoon een hele goede keeper en als je dat niet geloofd dan moet je zelfs de statistieken bekijken want die zijn bepaalde jaren zelfs beter geweest dan Courtois.

11 augustus 2023 om 01:38

klopt, sterker nog een keeper kan vergeleken met veldspeler langer mee als sporter. hij zou nu op zijn prime zitten en kan zo mee tot zijn 40e

11 augustus 2023 om 07:47

Ik zie vooral de algemeen bekende tendens om iedere enigsinzs ok spelende Arabier helemaal op te hemelen. Helemaal als ie, wat Nederland betreft, een Marokkaan is.

Bono is een prima keeper. Uiteraard (nog) niet van wereldklasse. Een keeper van wereldklasse wordt niet op de bank gezet omdat de ander een favorietje is. Een keeper van wereldklasse staat in de schijnwerpers van alle topclubs.

11 augustus 2023 om 10:02

Zo gek is het toch niet dat iemand met een Marokkaanse afkomst het goed voor heeft voor voetballers met Marokkaanse afkomst? Ik ben zelf gewoon autochtoon maar ik zie hier toch ook wel heel vaak gasten Nederlandse spelers compleet ophemelen en met hand en tand verdedigen?
Weghorst die waarschijnlijk de slechtste spits is die United ooit heeft gehad speelt volgens velen in 'dienst van het team', En-Nesiry daarentegen is een absolute houthakker, Donny van de Beek kan er blijkbaar wat van maar United is veel te hoog gegrepen voor Amrabat.

Bono werd overigens niet alleen op de bank gezet vanwege de favorieten status van Dmitrovic maar ook omdat Sevilla een belabberde eerste seizoenshelft had. Dan wordt er natuurlijk ook naar de keeper gekeken maar de verdediging van Sevilla was gewoon gatenkaas en daar kan Bono weinig aan doen.

11 augustus 2023 om 11:54

Beetje nationalistische trots is niks mis mee. Alleen dat kleutergedrag dat ook naar boven komt is gewoon tenenkrommend

Kijk ons nou de grootste pik hebben… als je vervolgens objectiever op reageert en wat nuance erin brengt is het opeens je bent gewoon jaloers!


11 augustus 2023 om 12:04

Facts maatje

11 augustus 2023 om 09:00

Grappig dat de berichten over "veel jaloezie" vooral bij Marokkaanse spelers (amrabat, Ziyech, Ounahi, en nu Bounou) voorkomen ;-)

Zou het niet heel misschien kunnen dat de mensen gewoon wat realistischer zijn dan jijzelf bent, dan je zelf de neiging hebt Marokkaanse spelers te overschatten, waardoor het lijkt alsof de rest jaloers is terwijl dat helemaal niet zo is?

11 augustus 2023 om 10:25

Buiten de standaard 'waarom kiest ie nu voor Marokko ipv Oranje' en Ihattaren shit die je soms ziet langskomen heb ik juist het idee dat (vooral sinds het WK) Marokko een enorme gunfactor heeft hier

Las ook dat ze interesse hebben in Kepa die gozer moet wel een top zaakwaarnemer hebben als hij hem bij een Bayern of Real krijgt.

10 augustus 2023 om 23:05

Kepa deed het toch goed afgelopen seizoen?

11 augustus 2023 om 00:55

Kepa is dramatissch, absoluut geen puntenpakker.

11 augustus 2023 om 04:05

Kepa daar gaan ze niet veel geld voor neertellen omdat als courtois hersteld is dan zit je net een dure keeper op de bank. Wat het voor ze aantrekkelijk maakt bounou te kopen is omdat hij een jaarsalaris heeft van tussen de 900000 en 1.000.000 en kepa verdient veel meer dan dat en de andere keepers ook die op de shortlist staan waaronder de gea die verdient 13,5 miljoen euro per jaar

11 augustus 2023 om 06:09

Nee hij verdient nu niets. Kan wel 13.5 eisen maar is op het moment transfervrij. Zal vooral om de tekenpapier gaan die niet misselijk zal zijn.

11 augustus 2023 om 19:40

Aze/che 4 EVER bayern munchen is het al eens met kepa dus die gaat richting bayern munchen

50 miljoen voor Bonou? Gekke Henkie. Andriy als eerste en Luis als tweede en Diego als derde, klaar. Geen geld aan gooien. Als we geld willen sparen om Mbappe te betalen en geen rechtsback halen, waarom zouden we dan een keeper halen terwijl AL gewoon een uitstekende keeper is?

11 augustus 2023 om 01:32

ancelotti en de technische staf vonden bounou een betere optie en vinden dat andriy niet goed genoeg is op dit moment en hebben het bestuurd gevraagd hem aan te trekken ze gaan bespreken of huur een optie is voor sevilla en anders koop

11 augustus 2023 om 01:52

Ik heb ook zo'n bericht gelezen maar ik vind het serieus waanzin als wij geld gaan besteden om een keeper te halen.

Ik ben waarschijnlijk één van de weinige die Lunin volledig vertrouwt om Tibu te vervangen. Maar vanuit de club zijn de signalen niet bepaald positief. Zag ook al beelden voorbijkomen dat Andriy de wind van voren kreeg van de keeperstrainer van Real tijdens een training. Ondanks Courtois' blessure moet Florentino Perez zijn focus op de spits -en rechtsback positie leggen. Nog zo'n drama opvulling van die plekken het komende seizoen gaat mijn Merengue hart niet kunnen verdragen. Ik hoop stiekem toch op een Osimhen. Als je 200 miljoen voor Mbappe over zou hebben is 120/150 voor de Nigeriaan niet eens onlogisch. Wat mij betreft is het hoofdstuk om in potentie naar Madrid te gaan voor Mbappe afgesloten. Hij heeft inmiddels voor de 3e keer voor het Qatari geld gekozen. Cristiano, één van de grootste Real legendes, deed er alles aan om het witte shirt aan te kunnen trekken. Denk dat dat veelzeggend is.

11 augustus 2023 om 01:57

Jij en ik, twee van de weinigen Wario. Ik ben het helemaal eens met je over ons keepersdilemma.

11 augustus 2023 om 08:15

Lunin krijgt te weinig vertrouwen. Osimhen is niet te betalen voor Real. Napoli laat hem nooit gaan voor onde de 180 a 200 miljoen.

11 augustus 2023 om 08:38

Ik heb gelezen dat Real vanwege de inkomsten en het het beleid dit bedrag semi makkelijk kunnen ophoesten. Vanuit tactisch oogpunt is een pure 9 de ideale opvolger van Benz. Mbappé zal Vini voornamelijk in de weg lopen of in ieder geval een poging doen om linksbuiten te staan. Zijn ego lijkt me wel zo groot helaas. Daarom heeft all-in gaan voor Osimhen mijn voorkeur. Maar dat zal hoogstwaarschijnlijk komen door de vooroordelen die ik heb ontwikkeld richting Kylian en Osimhen lijkt me gewoon zo’n toffe gast die ook heel goed in deze groep zal passen…. Maar Perez overweegt onze Nigeriaanse vriend vast niet!

11 augustus 2023 om 08:53

Napoli gaat hem niet voor minder dan 200 miljoen laten gaan. Zeker niet zo ''laat''.

Zie het dus niet gebeuren.

Niet meer dan logisch dan Bounou naar Real Madrid gaat.

2 seizoenen geleden de beste keeper in Spanje, dat wordt je niet zomaar, vooral als Courtois jouw concurrent in de La Liga is.

Begon het nieuwe seizoen ook fantastisch met een Heldenrol in Qatar als Kers op de taart, maar na Qatar liet hij een paar keer steekjes vallen, vaak ook door zijn eigen verdedigers die moeite hadden met opbouwen sinds Koundé vertrokken is.

Maar kom op zeg, Dimitrovic mag de “handschoenen” niet eens aandoen van Bounou.

10 augustus 2023 om 23:55

Het is schandalig van die nieuwe trainer om Bounou zo te behandelen. Bounou heeft veel betekend voor Sevilla en omdat de nieuwe trainer Dmitrovic kent van Eibar en bevriend is met hem Dmitrovic mocht Bounou alleen EL wedstrijden keepen en door hem hebben ze die ook gewonnen. Bounou is gewoon een hele goede keeper.

11 augustus 2023 om 04:31

wat zeg jij? Bouno is de beste 3e wereldkeeper van de wereld achter Courtois en Ter Stegen

11 augustus 2023 om 06:11

In Spanje ja, wereldwijd lopen er nog wel meer spelers rond die vergelijkbaar zo niet beter zijn dan Bono aka Bounou.

11 augustus 2023 om 08:16

Lol. Volgens mij ben je vergeten dat er ook nog keepers als Allison, Ederson, Ramsdale, Neuer, Trapp, Mamardashvili, Donnaruma etc zijn.

11 augustus 2023 om 10:50

3e beste, haha, je mist er een stuk of 10 die voor hem staan.

Kruisband scheuren staat normaal gesproken 9 maanden voor, geloof ik. Je wil een tijdelijke vervanger die niet moeilijk gaat doen als Courtois weer terug is. Hij moet ook nog eens goed zijn. Volgens mij is De Gea topkeeper af, Kepa zou wellicht kunnen als Chelsea meewerkt, Bounou lijkt me net niet. Ik vind het gek dat er niet over Navas wordt gesproken. Is een fantastische keeper, is overbodig bij Paris, en heeft nog lekker wedstrijden gekeept bij Nottingham afgelopen seizoen. Meteen halen.

10 augustus 2023 om 23:59

Bounou was jaren de enige concurrent van Courtois, waarbij sommige jaren Bounou betere statistieken had dan Courtois. Bounou is altijd onderschat geweest, maar in Spanje weten ze wel hoe goed hij is en daarom is hij nummer 1 om Courtois te vervangen. Dat hij nu niet altijd speeld bij Sevilla is schandalig van die trainer. Het is allemaal vriendjespolitiek omdat die trainer bevriend is met Dmitrovic en kent van Eibar. Door Bounou hebben de EL gewonnen. Hij stopte die penalty's en keepte wereld wedstrijden.

11 augustus 2023 om 01:21

klopt zelfs de fans wilden dat hij bleef en wedstrijden ging spelen

11 augustus 2023 om 06:12

Fans zijn nou niet echt de maatstaf en vooral acterend in emoties. Zou de opstelling lekker door de technische staf laten bepalen.

Uitstekende vervanger.

wat zei ik ze wilden hem zoiezo tweede keeper hebben ze hadden de entourage van bounou vandaag gecontacteerd volgens marca en mundo deportivo en het is vrijwel zeker dat hij de overstap wagen naar real madrid

Yassine Bouno gaat denk ik wel 100% naar Real Madrid goede keuze van Real

11 augustus 2023 om 14:28

Klopt enige waar real madrid aan zou twijfelen is dat ze hem in januari een maand moeten missen vanwege de afrika cup maar veel dingen staan in zijn voordeel waaronder de europa league 2x gewonnen, een penaltystopper, heeft een goedkoop jaarsalaris vergeleken met de andere kandidaat keepers, transferprijs is goedkoop vergeleken met de andere keepers

Bounou is een erg goede keeper hoor, maar een aantal personen hier (ik vermoed mensen met Marokkaanse roots) is wel erg aan het overdrijven. Ik zie zelfs top 3 keeper achter courtois en ter stegen voorbij komen. Bounou is een goede keeper die zich zowel nationaal als internationaal bewezen heeft, en is in mijn ogen de top van de subtop. Maar ik betwijfel of hij op dit moment uberhaupt een top 10 keeper is. Die zet je namelijk niet zomaar op de bank, zelfs niet als de andere keeper je vriendje is

Lijkt me toch geen logische stap voor een keeper als Bono. Hij lijkt keuze over te hebben en zou dan kiezen om voor een klein jaartje stand in te zijn?

11 augustus 2023 om 09:02

Een halfjaar tot een jaar keepen bij Real Madrid is natuurlijk wel een droom voor veel spelers. En een manier om daarna een transfer naar een andere topclub waarschijnlijker te maken, als je weer moet banken als Courtois fit is.

Hele goeie keuze. Zeker de beste keeper op Courtois na in Spanje. Kent de competitie goed en heeft zat ervaring. Mensen die de Gea roepen hebben geen idee momenteel. Stop.is met fifa spelen en kijk naar de statistieken. Afgelopen WK was Bounou samen met Livakovic de beste keepers.

11 augustus 2023 om 10:58

Ter Stegen was afgelopen seizoen ook ontzettend goed, en wellicht zelfs beter dan Courtois. Ik neem aan dat je die ff vergeten was?

''terugkeer bij real madrid''

Lekker naar Bayern München gaan. geloof ik wel passend voor hun spel waar een keeper niet alleen op de lijn hoeft te staan maar geacht wordt mee te voetballen als een soort libero.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Real Madrid

4289 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.Girona3816
4.Barcelona3113
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
JoseluAanvaller155
RodrygoAanvaller156
KepaKeeper100
T. CourtoisKeeper00
A. LuninKeeper50
Voor de complete selectie: Clubpagina Real Madrid.

254 fans
Keeper, 31 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 28 november
Arnhemmer Ferdi Kadioglu heeft zich in de kijker gespeeld bij Bayern München. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren