Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid legt 31 miljoen euro neer en heeft Camavinga binnen

Laatste update:

Eduardo Camavinga mag zich officieel speler van Real Madrid noemen. De van Stade Rennais afkomstige middenvelder (18) doorliep maandag al zonder problemen de medische keuring en zet een dag later zijn handtekening onder een contract tot medio 2027 bij De Koninklijke. Volgens transfermarktexpert Fabrizio Romano is met de deal voor Camavinga een transferbedrag van 31 miljoen euro gemoeid.

Camavinga kwam onlangs al tot een persoonlijk akkoord met Real over een contract voor vijf seizoenen. Stade Rennais heeft de afgelopen maanden vergeefs geprobeerd om het tot medio 2022 lopende contract van de jonge middenvelder open te breken en te verlengen. Om te voorkomen dat hij over een jaar transfervrij de deur uitwandelt, was de Franse club er alles aan gelegen om hem in de resterende acht dagen van de huidige transferperiode van de hand te doen. De marktwaarde van Camavinga wordt door Transfermarkt geschat op 55 miljoen euro.

De door Stade Rennais opgeleide Camavinga brak twee seizoenen geleden door in de hoofdmacht van de Franse club. De drievoudig Frans international heeft 88 officiële wedstrijden voor Stade Rennais achter zijn naam staan, waarin hij goed was voor 2 doelpunten en 5 assists. Afgelopen weekeinde speelde hij tegen SCO Angers als invaller zijn laatste wedstrijd voor de club. De afgelopen tijd werd hij ook gelinkt aan onder meer Manchester United en Paris Saint-Germain, maar Real komt dus als winnaar uit de strijd.

Camavinga is na David Alaba de tweede aanwinst van trainer Carlo Ancelotti voor dit seizoen. De Oostenrijkse verdediger maakte eerder deze zomer transfervrij de overstap van Bayern München naar de Madrileense grootmacht. Camavinga kan op 12 september zijn debuut maken voor Real, dat die dag bezoek krijgt van Celta de Vigo.

Zie jij Eduardo Camavinga slagen bij Real Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede deal zeg, groot talent en niet al te gek veel voor betaald in de huidige markt.

31 augustus 2021 om 18:50

Madrid zou hem volgens berichten aanbieden nu om Mbappe te kunnen krijgen. Zal wel weer sensatie zijn op de laatste dag.

31 augustus 2021 om 20:59

Neejoh denk het niet. Daar zal de speler zelf ook een mening over hebben natuurlijk

Topaankoop dit, een speler in huis gehaald die ruim 10 jaar mee kan op dat niveau!

Goede aankoop, jammer dat die niet naar PSG gaat (heeft toch iets meer, Franse spelers bij Franse clubs) maar denk dat Real hier veel lol aan kan beleven. Wel matig dat het de enige versterking is samen met de overbetaalde Alaba, want in elke linie had er nog wel iets extra’s bij gemogen

31 augustus 2021 om 18:42

Aangezien Alaba heel multifunctioneel is kan hij het team helpen op verschillende posities.als Vini zijn stijgende lijn blijft zetten en Bale een 10-15 doelpunten bijdraagt kan dat voldoende zijn voor de titel. De CL is te hoog gegrepen, maar je weet nooit met de loting. Beter op het juiste moment wachten voor je droomaankopen dan met half werk afkomen a la Jovic.

31 augustus 2021 om 18:47

Afhankelijk van veel als. Daarnaast denk ik dat als je twee top verdedigers loost (Varane en Ramos) je daar toch wel iets betere vervanging voor kan halen. Tevens kan Alaba inderdaad op meer posities spelen, maar is hij niet op elke positie wereldtop. Op het middenveld denk ik ook dat je dan beter voor Case of Camavinga kan gaan, dan blijft Alaba voor de LA en LCV over. Spelers als Isco en Asensio hadden inmiddels eens vervangen moeten worden want zij zijn echt brandhout. Een middenvelder met het vermogen naar voren te spelen (een Olmo bijvoorbeeld) was denk ik zeer wenselijk geweest als stand in voor Kroos/Modric

31 augustus 2021 om 18:51

Valverde en Camavinga kunnen jaren lang mee. Casemiro is ook nog topfit. Kroos en Modric kunnen prima rouleren.

1 september 2021 om 03:35

@Hotsince9 Varane stond al anderhalf jaar te stuntelen, Ramos was het laatste jaar vaker geblesseerd dan fit. Met Alaba en Militao heeft Real gewoon een heel sterk centrale duo. 30 miljoen voor Camavinga is een uitstekende deal hij kan rustig groeien naar het niveau om casemiro op te volgen en als dat niet lukt slijt perez m over 3 jaar voor 50 miljoen aan een PL club. Kijk maar naar spelers als Ozil, Odegaard,Kovacic, etc. Altijd wel een pl club te vinden die m wil kopen.

Wat een koopje! Gaat Real heel veel plezier aan hebben!

Hier zat elke Madrista al uren voor in soanning te wachten. Topaankoop voor een prima prijs. Ook net op de positie waar we iemand nodig hebben wat Isco op het middenveld kan echt niet. Superblij mee!

Beetje jaloers dat real hem heeft, dit gaat later een van de beste cvms worden

31 augustus 2021 om 20:00

Camavinga is meer een cm, in dat geval heb ik veel liever Pedri. Camavinga wordt echt heel erg gehyped, vooral omdat hij Frans is en een paar leuke kaartjes op Fifa heeft gekregen. Heeft echter in de CL en Ligue 1 (veel makkelijker dan Laliga) niet een super indruk gemaakt. Geef mij maar dan Pedri. En waar gaat hij precies spelen, met Valverde, Casemiro, Modric en Kroos voor zich.

Het Real Madrid wat zogenaamd failliet zou gaan zonder de super league legt nu even 31 miljoen euro neer voor een tiener. Wat een grap van een man is perez en wat een vies wereldje is het voetbal eigenlijk, al die clubs moeten zich echt schamen.

On: van wat ik heb gelezen is het een geweldig talent, dus met Valverde en deze speler staan de vervangers voor Modric en Kroos klaar

31 augustus 2021 om 18:41

Wat zuur zeg.

On: van wat ik van hem heb gezien is het inderdaad een van de grootste jonge talenten van Frankrijk.

31 augustus 2021 om 18:42

Is 31 miljoen voor een tiener nou zoveel in deze markt? Het is 1 van de top talenten die er rondloopt, Arsenal betaalt dit soort bedragen voor de een tweede keeper uit de Championship. Eens over Perez, maar hij leidt Real wel erg goed vind ik

31 augustus 2021 om 18:43

Waarom zegt iedereen die niks van Real weet dat we failliet gaan zonder de Super League. Echt dikke onzin lees ik hier altijd over Real.

31 augustus 2021 om 18:52

Via Goal [...] zijn aanpassingen om het duidelijker te maken:
"perez claims Uefa’s proposals do not address the issues facing football at the moment and warned that clubs face bankruptcy if changes [over CL] aren't made soon."
en
"the truth is, no. Not the format [van de CL], that nobody understands, not the time period, because by 2024… either we fix this before or all the clubs go bankrupt."

Gezien Perez maar toegang heeft tot één financiële huishouding, lijkt het me dat dit verhaal over Real Madrid gaat. Artikel is overigens van 24 april.

31 augustus 2021 om 19:16

‘All clubs go bankrupt’ Enorme overdrijving van Perez. Gewoon een lulverhaal van Perez om iedereen te overtuigen van de Super League niks meer dan dat. Gaat alleen maar om meedoen met het Engelse televisiegeld en PSG.

31 augustus 2021 om 18:55

Varane en Odegaard zijn voor miljoenen verkocht en vorig jaar Reguilon, Hakimi en Oscar Rodriguez. Daarnaast is het immense salaris van Ramos komen te vervallen. Dit is pas de eerste speler waar flink voor wordt betaald sinds Hazard

31 augustus 2021 om 19:02

Volslagen onzin natuurlijk. Real zit helemaal niet in financieel zwaar water en heeft dat ook niet gezegd. Heeft prima bezuinigd afgelopen jaren. Waar Perez het over heeft is op termijn.

31 augustus 2021 om 19:13

Uiteraard lezen die mensen niet verder dan hun neus lang is, je moet er ook niet teveel aandacht aan besteden.

31 augustus 2021 om 19:23

Klopt mensen vergeten dat die Engelse clubs ook enorm veel miskopen doen. Zo’n United, Arsenal etc kochten ook dit hele decennia veel slechte aankopen. Alleen doordat elke ploeg zowat 200m krijgt door die televisiegelden kunnen ze dat makkelijk compenseren.

31 augustus 2021 om 19:52

Ik denk dat mensen heel goed weten dat Engelse clubs een beleid van lik me het vestje hebben. De enigste reden dat veel clubs daar relevant zijn, is omdat ze dat TV geld mogen spenderen. Overigens vind ik Realmin te veel als supporter reageren in deze en te weinig als informateur. Ik hoor namelijk geen supporter klagen over het feit dat onder andere Real Madrid miljoenen aan Spaans en Europees belastinggeld heeft mogen gebruiken (direct en indirect). Dan kun je klagen over de stootkracht van de Engelse clubs (ook wel begrijpelijk), maar om dan een Real Madrid supporter te zien schrijven over "oneerlijke concurrentie", tja, dan sta je er wel flink gekleurd in.

Heerlijke aankoop en breng de cup met de grote oren terug naar Madrid!

Mooi dat dit groot talent voor de mooiste club van de wereld gaat spelen. Het maagdelijk wit zal hem goed staan …Dit kan een hele grote meneer worden .. vind 31 miljoen ook een mooi bedrag als je het vergelijkt met al die bedragen die momenteel betaald worden. Ben alleen benieuwd of hij naast Casemiro komt te spelen aangezien Casemiro 1 van de weinige is die verzekerd is van een basisplaats

31 augustus 2021 om 18:44

Gaat volgens mij spelen met nog een Case achter hem. Infiltreert en dribbelt meer, wat meer risico brengt. Op termijn kan hij wel dankzij ervaring lager gaan spelen.

Een top deal. Mocht mbappe niet lukken dan zou ik vol voor pau torres of de ligt gaan en je kan spreken van een geslaagde transferwindow

Fantastische aankoop. Hier kan Real heel lang mee vooruit.

Goed nieuws!

Volgend jaar Mbappé gratis gaat een moeilijk verhaal worden maar laten we positief blijven, en Haaland misschien volgend jaar?

Jonge middenvelder lees ik, maar wat voor soort middenvelder?
Rennais heeft nu geld en bij Heerenveen kunnen ze voor om en na bij €10 mln een topper halen

31 augustus 2021 om 18:43

Hij is een type Ngolo Kante. Een balveroveraar bij uitstek die misschien niet de splijtende pass a la Modric of Kroos heeft, maar wel eg sterk is in de omschakeling met de bal aan de voet.

31 augustus 2021 om 18:49

Dank je wel, als ik je kort en krachtige uitleg lees denk ik; deze man moet scout worden

31 augustus 2021 om 19:31

Ha ha, nee hoor Cas, ik las gewoon zo'n 1,5 jr geleden dat Real in Camavinga geïnteresseerd was en toen ben ik wedstrijden van Rennes gaan kijken. Die conclusies had jij evenzo getrokken als je hem aan het werk had gezien.

31 augustus 2021 om 19:54

Een Heerenveen-topper misschien, maar Veerman overtuigt niet eens genoeg voor clubs als Ajax en PSV die 'm prima konden betalen. Bovendien zijn het verschillende spelers met verschillende posities. Je moet er toch niet aan denken om Veerman als controleur te gaan gebruiken? Die loopt voornamelijk voorin.

Erg jaloers op deze geweldige aankoop van Madrid voor een redelijk goede prijs.

31 augustus 2021 om 18:46

Dat is idd zo, ik zou ook jaloers zijn als hij bv bij jullie was beland. Maar nou begrijp ik dat jullie Emerson naar Tottenham sturen? Is dat waar? Ik was best jaloers op jullie dat hij terug bij jullie was, want dat vind ik echt een sterke RB die zowel verdedigend als aanvallend veel beter is dan Dest en Roberto.

31 augustus 2021 om 18:51

Emerson is een blok beton maar aanvallen kan hij niet. Ik vond hem vooral in een optie in wedstrijden waar je moet verdedigen.

31 augustus 2021 om 18:55

😂😂😂😂😂 elke speler die komt is wereldklasse maar zodra ze vertrekken hebben de barca fans al een smoes klaar liggen. Accepteer nou gwn is een x dat een goeie speler is vertrokken

31 augustus 2021 om 18:57

Hij is een goede speler vooral verdedigend. Ik was ook blij met hem. Maar er is weinig geld en meer noodzaak voor een andere speler. Aanvallend is hij niet bepaald een Dani Alves.

31 augustus 2021 om 19:43

Dani Alvessen zijn er niet meer in de wereld, maar ik ben het niet met je eens vwb Emerson hoor Visca, ik heb hem toch echt heel goed zien aanvallen over de flank bij Betis en ook bij Brazilië.

Wie had dit nog verwacht. Dit komt super onverwachts omdat men dacht dat PSG ervandoor ging met deze jongen. Perez doet gouden zaken!

Toekomstige wereldtopper. Vervanger van Modric is al binnen. Kan alvast wel zeggen dat ook dit jaar Mbappe niet gaat gebeuren, daar ben ik 95 procent zeker van.

Tic Tac Tic Tac. De Fransman is toch binnen! Wel een goede deal natuurlijk.

Heerlijke aankoop hoor. Hij was broodnodig op het middenveld en ook voor de toekomst heel erg mooi.

Ben benieuwd. Speelt toch al enige tijd zwak bij Rennes, zal wss komen door de transferprikkelen. Nu heeft die zijn transfer beet is zien of hij terug op niveau kan komen.

Real is de laatste jaren echt goed bezig ze halen grote talenten binnen evalueren ze en als ze te kort komen zoals Odegaard en Reguillon dan verkopen ze die spelers weer. dit is echt een geweldige aankoop en met spelers als Guttierez Lunin Vinni Rodrygo Valverde Militao Blanco Asensio en Jovic en nu Cammavinga ziet de toekomst er zeer rooskleurig uit en spelers als Reinier en Ceballos is nog afwachten of ze het wel of niet redden

31 augustus 2021 om 19:58

Nou ja, evalueren? Voor spelers als Vinicius Junior, Jovic, Militao, Mendy, Reinier, Rodrygo, Odriozola hebben ze toch echt wel de hoofdprijs betaald en je kunt nog niet echt stellen dat veel van hen het ook maar enigszins waard maken.

31 augustus 2021 om 20:15

de meesten kunnen ze ook weer voor een mooie prijs doorverkopen als ze te kort komen. en je hebt alleen maar 1 Rodrygo of Vinni nodig die het waarmaakt en je hebt een speler die in de toekomst 150miljoen+ waard is

Nou ik ben benieuwd. Door jullie verwacht ik veel van hem. Op het eerste oog dacht ik toch niet weer een talent na al onze slechte ervaringen met onze zogenaamde “top”talenten en dacht ik we konden liever gaan voor bv renato sanches. Maar ik laat me graag verrassen.

1 september 2021 om 15:06

Ik had liever dat ze hem rustig zouden brengen maar ivm blessure van kroos en modric kun je hem gelijk gebruiken ipv isco. Deze jongen loopt ook wel eens met het balletje net als isco doet alleen komt er dan nog gevaar vandaan. Verdedigend super sterk (had ik maar niet zoveel vertrouwen in hem door de lat zo hoog te leggen) kan zo worden als kante en aanvallend goed met overzicht, ontbreekt alleen rendement nog

Jammer had hem graag bij United gezien. Weer een seizoen met Matic en Fred dat wordt weer smullen.

18 jaar en nu al 88 wedstrijden gespeeld in de Ligue1. Had verwacht dat hij naar PSG zou gaan. Is met Jude Bellingham het grootste middenveld talent in Europa.

Mooie stap naar Madrid, kan hij zich daar ontwikkelen om daarna een stap naar de top te maken!

1 september 2021 om 15:11

Madrid gaat hij wel aankunnen maar de absolute top waar jij het over hebt zoals een VVV Venlo bv dat is net wat te hoog gegrepen naar mijn mening....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren