Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid kondigt persconferentie over toekomst Sergio Ramos aan

Laatste update:

Al dagen wemelt het van de geruchten over een vertrek van Sergio Ramos bij Real Madrid, maar El Chiringuito claimt donderdag dat de verdediger zijn transferverzoek heeft ingetrokken. De kou tussen Ramos en voorzitter Florentino Peréz zou uit de lucht zijn. Real Madrid belegt donderdag om 17:30 uur een persconferentie, waarin de verdediger met een verklaring komt over zijn toekomst.

Volgens El Chiringuito gaat Ramos op de persconferentie aankondigen te willen blijven bij de Koninklijke. "Ik blijf bij Real Madrid. Ik wil hier mijn carrière afsluiten", zou de 33-jarige Spanjaard hebben laten weten aan het tv-station. Diverse Spaanse media berichtten de voorbije dagen over de centrale verdediger, die in China een jaarsalaris van zeventien miljoen euro zou kunnen gaan verdienen.

Ramos zelf zou zijn werkgever na veertien jaar trouwe dienst hebben verzocht om een transfervrij vertrek, maar Peréz wenste daar niet aan mee te werken. Het botert al langere tijd niet tussen Ramos en de voorzitter van de Spaanse grootmacht, maar een 'goed gesprek' zou de gemoederen tussen het duo hebben bedaard. Ramos speelt sinds 2005 bij Real, dat hem destijds overnam van Sevilla.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die gaat weg. Kunne ze de ligt als vervanger halen. Dan heb je varane de ligt militao en nacho. Gewoon doen!

30 mei 2019 om 16:16

De Ligt is te ligt voor Real Madrid. Te weinig karakter om de verdediging van Real Madrid te kunnen leiden. Hij past beter bij Bayern München of Barcelona.

30 mei 2019 om 16:18

Goede woordgrap😜

30 mei 2019 om 16:21

Bayern heeft al Boateng, Süle en Hummels en als De Ligt naar Barça wilt gaan dan moeten ze wel Umtiti of Lenglet verkopen.

30 mei 2019 om 16:25

Het zou kunnen dat Bayern München vanwege hun verjongingsproces ervoor kiezen om Hummels en Boateng van de hand te doen en dan De Ligt - Lucas centraal zetten met Süle als back-up voor beiden.

30 mei 2019 om 16:29

Boateng gaat weg bij Bayern gok ik zo.

30 mei 2019 om 16:42

Dat denk ik ook. Even afwachten hoe het met Hummels gaat. Hij lijkt zich na een dramatische start aardig herpakt te hebben.

30 mei 2019 om 16:18

Het artikel lezen is te veel gevraagd klaarblijkelijk.

On: blij dat hij blijft, absolute leider en nog steeds een van de beste verdedigers.

30 mei 2019 om 16:57

Nou lekkere verdediging dan varane staat vaak niet goed,nacho is ook 3x niks en de ligt heb ik me twijfels over of die het wel allemaal gaat redden.ze moeten gewoon pepe terug halen😜.nee zonder grap ze moeten op zoek gaan naar een verdediger als een pepe of een ramos kort gezegd gewoon spijkerhard!

30 mei 2019 om 19:45

Lekker twijfelen jongen. Hoop dat Perez, die van Barca, Bayern, City en Juve er ook zo over denken. Lekker bij ajax blijven joh!

Als dit bericht gisteren kwam zou het waarschijnlijk gaan over dat hij weggaat. Vandaag meldden verschillende spaanse media allemaal dat Perez hem heeft weten te overtuigen om te blijven. Ik denk dus dat dit om een nieuw contract gaat, maar waarom je dan een persconferentie aankondigen?🤔blijft lastig

Poh, dit zou wel echt een aderlating zijn voor real. Dé leider van het team en een icoon van real. Aan de andere kant hun ik het hem als hij echt weg wilt, hij heeft de club meer dan uitstekend gediend. Weg vrij voor de ligt? 🤔

Liefde voor de club of een ordinaire geldwolf? Hoeveel miljoenen extra zou Perez hem geboden hebben?

30 mei 2019 om 16:32

Als ramos een ordinaire geld wolf zou zijn had hij een paar jaar geleden niet verlengd en transfervrij naar man city gegaan zijn of psg

Hopen dat Sergio hier blijft! Heeft niks te zoeken daar in China en als hij meer wilt verdienen moet Perez dat gewoon accepteren. 1 van de weinige spelers die het verdiend op dit moment. HALA MADRID!

Wat zou ik blij zijn als ik deze smerige speler niet meer hoef te zien op de Europese velden. Enorm goede verdediger en leider hoor, maar tegelijkertijd verreweg de meest onsympathieke voetballer die ik ken. Geef mij maar een Puyol; een leider met respect voor de tegenstander.

30 mei 2019 om 16:26

Kuch kuch Diego Costa

30 mei 2019 om 16:30

Ook een smerige speler. Mag van mij ook naar China.

30 mei 2019 om 16:37

Ik snap enigszins dat je hem erbij betrekt maar The Maestro geeft alleen zijn mening over de speler waar het artikel over gaat. Het gaat hier niet over Diego Costa.

30 mei 2019 om 16:28

Aldus een Atletico supporter, en een Ajax supporter die uit Utrecht komt. Welles het voetbal van Ateltico gezien?

30 mei 2019 om 16:37

Aldus een Atletico supporter inderdaad. Ik vraag me af hoeveel mensen tegenwoordig Atletico kijken. Bij Atletico gaat het om meters maken en druk zetten op de tegenstander. Het is een groot vooroordeel dat Atletico een smerige ploeg is. Waaruit concludeer je dat? Is Liverpool met hun pressie-tactiek ook een smerige ploeg? Misschien dat ze 5/6 jaar geleden bovengemiddeld veel overtredingen maakten, maar dat is nu niet echt het geval meer. Even over dat van Ajax; ik heb van ze genoten dit seizoen en ze staan dan ook bij mijn favoriete ploegen, maar ben ik dan gelijk een supporter? Nee, ik ben supporter van Atletico en niet van Ajax.

30 mei 2019 om 17:08

Het gaat hier niet zozeer om tactiek of de hoeveelheid overtredingen, maar om het wel uitdelen maar niet incasseren. Net zoals jij nu Ramos veroordeeld, maar volledig in de verdediging schiet als iemand aan de hand van je profielfoto over Atlético begint waar een aantal van de meest onsympathieke spelers op de Europese velden zoals Diego Costa, Griezmann en Koke rondlopen.

30 mei 2019 om 16:33

Verdedigers als puyol zijn uitgestorven. In dat rijtje passen Ferdinand, vidic, cannavaro en stam ook

30 mei 2019 om 19:02

Verdedigers als Puyol uitgestorven??? Volgens mij loopt er een 19 jarige super talent rond in Amsterdam die z'n opvolger wordt...

31 mei 2019 om 12:04

De Ligt heeft nog echt niet de status die Puyol heeft. Of hij dat haalt is nog maar af te vragen. Dan heb ik het niet over zijn verdedigende kwaliteiten maar juist zijn persoonlijke.

Een Puyol springt in de bres om een real verdediger te beschermen tijdens een opstootje tijdens El Classico. Van zulke daden is de Ligt nog ver verwijderd

Pfoe, dat wordt spannend. Ik ga ervan uit dat hij blijft en zo niet.. meteen een zak geld + Ödegaard bieden voor de Ligt. Zou het heel erg vinden als hij gaat. Hij ademt Real. Hij heeft niets te zoeken in China. Lekker afbouwen bij Real Capi!

Pff hoop echt dat onze Capitan blijft. Straalt leiderschap uit en kan me geen Real indenken zonder hem. Spannend dit.

Als hij blijft, waarom zou je dan een persconferentie beleggen? Dan volstaat toch gewoon een persbericht op de site wel? Ik vrees dat hij gaat.

30 mei 2019 om 16:50

Om alle geruchten, uit de wereld te helpen misschien? Misschien krijgt die daarna ook een nieuw vers contract? We weten het niet. Er wordt wel gezegd, dat Ramos gaat zeggen dat die gaat blijven en nergens heen gaat.

Ik hoop dat onze Capi ook blijft. Je kan hem haten. Maar wel 1 van de beste verdedigers die in Europa rondloopt. Wat een gemis was dit zeg thuis tegen Ajax in de CL. Zo vreselijk belangrijk is ie. Ik kan me ook niet voorstellen dat Ramos wilt vertrekken. Zizou is speciaal teruggekomen, om Real weer naar de top te brengen.

Maar goed, we zullen het wel zien.

30 mei 2019 om 17:01

Terug naar de top te helpen? Na één minder succesvol seizoen ben je toch niet afgehaakt van de top? Clubs als Arsenal, AC Milan en Man United die structureel falen zijn afgehaakt van de top, maar Real Madrid zeker niet. Ramos heeft alles gewonnen wat er te winnen valt en ik het zou dus ook zeker niet gek vinden als hij een nieuwe uitdaging wil.

Die blijft gewoon, Ramos hoort niet in china. Is nog veel te goed daar voor.

zal hij die 17 miljoen nu al niet verdienen bij real?

Ramos gaat niet weg! Nooit! Het mag niet.

Die gaat niet naar China.. waarschijnlijk gaat Ronaldo hem bellen

Hij heeft een verbeterd contract gekregen, en blijft bij Madrid!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren