Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Real Madrid herinnert Tottenham aan 'goedkope' transfer Van der Vaart'

Laatste update:

Real Madrid geeft de komst van Luka Modric niet op. Tottenham Hotspur vraagt naar verluidt de hoofdprijs van dik veertig miljoen euro, terwijl de Spaanse club minimaal zeven miljoen euro onder de vraagprijs zit. Bij Real Madrid heeft men Tottenham-preses Daniel Levy eraan herinnerd dat Rafael van der Vaart in de zomer van 2010 voor een relatief lage prijs van Madrid naar Londen verhuisde.

/

Levy weigert over Modric, 26 jaar, te onderhandelen en neemt alleen genoegen met de hoofdprijs. Florentino Pérez hekelt het standpunt van zijn collega. In de zomer van 2010 had Bayern München liefst twintig miljoen euro over voor Van der Vaart, zo schrijven diverse Spaanse media. Op de laatste zomerse transfermarkt koos Pérez ervoor om de Nederlander voor negen miljoen euro minder aan Tottenham te verkopen, een soort van gunst aan de Premier League-club.

Een jaar geleden mocht Tottenham Real Madrid opnieuw dankbaar zijn. De Spaanse topclub wilde Emmanuel Adebayor na een huurperiode van zes maanden definitief van Manchester City overnemen, maar trok zich uiteindelijk terug. Tottenham kon daardoor Adebayor op huurbasis inlijven. De Premier League-club wil Modric het liefst aan een buitenlandse club slijten, maar wel tegen de hoofdprijs.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha geloven ze nu echt dat dit invloed gaat hebben op de prijs die ze voor modric verlangen?

22 juli 2012 om 07:35

Precies, vd Vaart moest weg en Modric willen ze het liefst behouden, 2 zaken die totaal niet op elkaar lijken. Ik geef tottenham groot gelijk, 40 miljoen voor hun spelmaker is gewoon conform marktwaarde, je haalt wel de beste speler van Tottenham weg en dan moet je gewoon de hoofdprijs betalen.

22 juli 2012 om 12:58

volgens mij wordt er duidelijk gesproken over de prijs van de spelers en niet de situatie van de spelers.

staat toch echt duidelijk dat real tottenham een gunst heeft verleend om VDV onder de marktprijs weg te laten gaan.

ze hadden volgens de tekst immers meer kunnen krijgen voor hem.

hun situatie staat helemaal van dit verhaal.

ik hoop dat mijn uitleg het makkelijker voor jouw maakt over wat begrijpend lezen nu daadwerlijk inhoud en dat jouw reactie totaal inrellevant is mbt tot wat er in de tekst wordt gesuggereed.

22 juli 2012 om 13:09

het is ''irrelevant'' en ''jou'', ik hoop dat mijn correctie het makkelijker voor jou maakt om in toekomst fatsoenlijke reacties te plaatsen.

22 juli 2012 om 15:20

Beste speler van Tottenham die amper meer heeft kunnen scoren dan de verdediger van ManCity ? Zijn kwaliteiten passen goed naast die van Ozil. Samen zijn ze iniesta en xavi.

22 juli 2012 om 08:10

En dat Madrid van van der Vaart afwilde! Waardoor de prijs altijd lager uitvalt.

On: Ben benieuwd wat de opstelling wordt als modric komt.
Mourinho speelt altijd met een verdedigend blok voor de verdediging van 2 spelers (xabi en Khedira) met op 10 Ozil.. Moet Ozil dan plaats gaan maken?

22 juli 2012 om 10:23

Xavi-elprofe

Is het niet mogelijk om modric te posteren i.p.v Khedira.
Xabi alonso wat meer verdedigend en Modric als een soort verbinding speler met de nummer 10 en de voorhoede. Mij lijkt dat ideaal.

22 juli 2012 om 12:57

Idd, als jammer dat Khedira niet bij real speelt zoals hij dat bij Duitsland doet. Arbeloa en Khedira zijn de enige posities waar nog verbetering mogelijk is voor Real.

22 juli 2012 om 15:24

Mourinho is een tacticus, zijn tactiek kun jij amper bedenken. En ik weet zeker dat Ozil en Modric naast elkaar gaan spelen, 3 slimme middenvelders op 't veld. Alonso, Ozil en Modric dan.

22 juli 2012 om 08:11

Dat zullen we zien. Modric speelde ook nooit voor een absolute topclub ;

Gewoon betalen wat doen ze zielig?40 Miljoen is gewoon normaal,carrol ging al eens voor zo een bedrag. Of Pepe die voor 30 miljoen ging van Porto naar Real zo zijn er nog veel meer belachelijke voorbeelden.modric is een klasbak.

22 juli 2012 om 15:26

Ja simpel even 40 mljn ophoesten, en over 2 jaar voor 20 mljn verkopen. Dan krijg je weer met een kaka kwestie te maken ;

Alsof Real ooit zoveel moeite had met geld uitgeven, maar nu houden we de hand op de knip? Nee nee, voor Modric zullen ze toch echt de volle Engelse pond betalen.. Als de Spurs kwaliteit moeten inleveren willen ze er wel het maximale voor terug zien..

Daarbij is inderdaad de situatie tussen van der Vaart toen en Modric nu natuurlijk een compleet ander verhaal..

Real wilde Vd Vaart destijds gewoon dumpen, dus ze zouden Tottenham dankbaar moeten zijn dat die hem overnamen. Het verhaal dat ze van Bayern 9 miljoen meer hadden kunnen krijgen geloof ik niets van. Anders hadden ze hem echt niet aan Tottenham verkocht.

de 1 zal zeggen dat hij zijn geld meer dan waard is terwijl de ander dit zal ontkrachtigen.
feit blijft dat er belachelijke bedragen gevraagd worden voor spelers en ik vind het dan niet meer dan logisch dat er clubs zijn die minder willen betalen dan dat er gevraagd word. je kan dan natuurlijk je poot stijf blijven houden maar op een gegeven moment zal je toch moeten verkopen lijkt mij..

als vz de , vergeten was stond er 26 jaar te onderhandelen ;

maar goed tranfers uit het verleden erbij halen vind ik flauw. modric is een dragende speler van de spurs dus logisch dat ze die niet zo maar willen laten gaan

35 miljoen, en anders hoeft het niet van mij. Met Sahin erbij dit seizoen voelt toch wel als een aankoop aangezien hij vorig jaar ook veel blessure leed heeft gehad.

Vdvaart was indertijd een koopje omdat Real absoluut van hem af wou, het was niet zo dat ze de Spurs een gunst wilden verlenen.

De situatie met Modric is anders : Tottenham wil hem niet kwijt en wil volgend jaar opnieuw de CL in en dan is Modric een speler die daarbij kan helpen.

Als Real hem echt wil, dan denk ik dat de Madrilenen de volle pot zullen moeten betalen en allusies op een goedkope Vdvaart zullen in Londen weinig tot helemaal geen indruk maken.

Het heeft nix te maken met de speler. Dit heeft puur te maken met het beleid dat ze nu voeren. Iedereen is aan het bezuinigen en kopen steeds minder. Zie higuain,arbeloa,di maria dat zyn allemaal spelers voor weinig gekocht.

En in spanje moeten ze al helemaal oppassen want daar hebben sommigen geen eten op tafel.

Maar dit vertelt ons nederlanders ook iets,namelyk dat de fairplay reglement volgens my niet word ingevoerd als alle topclubs deze nieuwe weg inslaan...

22 juli 2012 om 11:36

Voor het Nederlandse voetbal is het alleen maar, beter dat er minder transfers zijn t.w. Echter is het maar de vraag of er weer straks iets nieuws komt als het Bosman arrest toen dat kwam eerst iedereen een gat in de lucht, we weten inmiddels wel hoe slecht het heeft uitgepakt voor kleinere landen.of de "financial fair play"zo een zegen zal zijn moeten we nog maar afwachten.voor hetzelde geld woorden dan helemaal alle talenten weggekaapt uit de jeugd.
Of wordt een de transferwaarde door de uefa/fifa bepaalt.
Waardoor je als club ,helemaal veel minder inkomsten krijgt.
Uiteindelijk gaat het erom dat de grote clubs er beter van worden,dat is helaas altijd al zo geweest.het is vechten tegen de bierkaai voor kleine landen.

Volgensmij deden de Spurs rm een gunst omdat ze vd vaart kwijt wilden.

22 juli 2012 om 13:25

Idd, erg vervelend voor spurs dat ze een spelers als Van der Vaart bij de selectie kregen

Overigens is VdV een beduidend belangrijkere voetballer dan Modric die totaal overrated is. VdV is de meest scorende middenvelder van Europa (waarschijnlijk wereld) van de afgelopen 10 jaar. Hij heeft meer dan 170 officiele doelpunten gescoord waar Modric op een aanvallende middenveld positie niet verder komt dan gemiddeld 2 a 3 per seizoen. Nou daar zou ik nooit meer dan Euro 12 miljoen voor betalen tenzij hij Iniesta heet maar die scoort zo tussen de 4 a 7 doelpunten per seizoen.

22 juli 2012 om 10:32

Als Spurs fan kan ik enkel maar zeggen dat Modric veel en veel belanrijker is dan Vdv. Bovendien speelt Mordic meer als spelbepaler vanuit de tweede lijn. Die loopt de longen uit zijn lijf terwijl VDV meestal opportunistisch als hangende spits speelt omdat zijn conditie niet beter aankan.

22 juli 2012 om 11:16

Heel leuk hoor dat strooien met verzonnen feiten en weetjes, maar Van der Vaart heeft 135 officiële goals gemaakt in zijn carrière (en dat is inclusief interlands) en is zeker niet de best scorende middenvelder van dit moment. Dat is namelijk Frank Lampard, die er 168 officiële doelpunten in heeft liggen.

Bovendien is Lampard een CM in tegenstelling tot Van der Vaart, die echt aanvallend opgesteld staat en speelt als 10. Van der Vaart scoort heel veel voor een middenvelder, daar zal waarschijnlijk iedereen het mee eens zijn, maar de beste is hij dus (nog) absoluut niet.

Modric wilt naar Real Madrid, Real Madrid wilt Modric en Madrid bied een lekkere bedrag waarom nou niet accepteren? Oke je wilt in de top eindigen in de Premier Legeau maar dan moet je het zonder een speler als Modric doen, we spreken over een speler die wel in de rang hoort bij : Iniesta, Xavi, Silva, Ozil etc.. Die kan daar moeilijk bij Tottenham blijven. ik weet zeker dat er een deal komt maar wanneer? Dat is een goeie vraag..

Kaka + Opleg voor Modric?

Casillias
Arbeloa
S.Ramos
Pepe
Coent/Marc
Xabi Alonso
Nuri/Modric
Ozil/Dimaria
Ozil/Mod/kak
Ronaldo/Jese
Benz/Hig/Cal
22 juli 2012 om 10:47

Luka Modric is absoluut een geniale speler, maar of hij op het niveau van Xavi, Iniesta en Özil zit vraag ik me af. Kan hij uitgroeien tot dat niveau? Absoluut, maar hij is er nog lang niet. Verder willen de Spurs alleen een flinke smak met geld zien, geen spelers die naast een geldbedrag de overstap maken. Als Real Madrid Modric wil hebben, moeten ze gewoon 40 miljoen neerleggen. Zo simpel is het. Modric heeft zelf dat contract tot 2016 ondertekend, dus degene waar hij boos op moet zijn is zichzelf. Maar oké, Modric zou wel een geweldige transfer zijn voor Real, hopelijk gebruikt Mourinho hem goed.

22 juli 2012 om 11:41

Ja je hebt gelijk, maar hoe hij tegen Spanje speelde was gewoon super.. En hij speelde ook een fantastische seizoen, ja eerlijk gezegd ja ik heb wat overdreven, maar die man kan zeker wat worden.

En ja inderdaad, ik hoop dat Mourinho hem juist gebruikt.. Hoe Tottenham/kroatie hem gebruikt.. Want ja soms kan Mourinho een speler helemaal iets anders laten doen en dan is hij ineens minder en dan word hij genoemd als een " miskoop ".. Maar goed, laten we nu maar aan het positieve denken, ik hoop dat die deal zo snel mogelijk rond is.. Zo niet, best jammer.

22 juli 2012 om 11:50

Luka Modric maakt me als Barçafan eerlijk gezegd wel nerveus. Ik denk dat hij de missende schakel is tussen Xabi Alonso en de wingers. Ik hoop alleen niet dat hij Modric op de plek van Özil neerzet, centraal achter Benzema. Mourinho heeft Xabi ongeturnt naar een breker achter de spelmaker Özil, het is dus naar mijn mening niet nodig om daarnaast dan nog een speler als Khedira neer te zetten. Als Mou een beetje ballen heeft speelt hij gewoon als volgt:

Casillas
Arbeloa
Sergio Ramos
Pepe/Varane
Marcelo
Özil
Xabi Alonso
Modric
di Maria
Benzema
Ronaldo
22 juli 2012 om 13:08

wat loop je nou weer onzin te verspreiden man.

xabi heeft altijd al voor de verdediging gespeeld.
heeft precies niks met mourinho te maken.

deed hij bij sociedad en dat deed hij bij liverpool.

precies zo speelt hij ook bij spanje lang voordat hij met mourinho te maken had.

altijd maar sneren uit delen naar mourinho.

22 juli 2012 om 15:14

Hij heeft wel gewoon gelijk hoor, Alonso speelde wel op die positie maar was meer een spelmaker nu is hij een breker geworden.

22 juli 2012 om 23:57

ivanildo11

Toch vinden velen waaronder ik Alonso qua spelmaker achteruit gegaan ten opzicht van zijn tijd bij Liverpool. Men heeft het nu over 'overzicht' en een lange bal. Die lange bal valt volgens mij reuze mee, het is sowieso niet er voor de hand liggend om daar veel gebruik van te maken wanneer je constant op de helft van de tegenstander staat (al kent real ook wel fases met veel counters) en dat vermeende overzicht zet hij in mijn ogen minder om in mooie combinaties of slim passingwerk als bij Liverpool. Modric ernaast (al vind ik het bijzonder dat een speler als Khedira moet worden vervangen door iemand van bijna veertig miljoen maar goed, als je het kunt betalen dan zal het de kleine verbetering vast waard zijn) zou het middenveld compleet maken. Iniesta is vergelijkbaar met Özil, Xavi met Modric en Alonso staat evenals Busquets iets meer teruggezakt opgesteld. Vind dat die twee totaal niet te vergelijken zijn maar goed, het zijn wel op papier allebei defensieve middenvelders/controleurs.

Vdv beter dan modric?? Modric overrated??

Hmm kweenie waarom real madrid dan zo moeilyk doet en niet gewoon vdv terugkoop. We hebben hier namelyk een wysneus die het allemaal beter weet dus miss moeten ze als de wiedeweerga naar nederland komen!

VdV en Modric zijn toch 2 heel verschillende types. Die kun je haast niet met elkaar vergelijken. Alhoewel Modric zeer zeker een veel hoger niveau is dan VdV vind ik ze beide heel goed in hun positie. Maar om nou te gaan zeggen dat ze korting horen te krijgen vanwege het VdV gebeuren vind ik wel heel ver gaan. VdV werd toentertijd door RM uitgekotst en ze konden gewoon niet meer krijgen voor hem. Ze moesten en wilden hem gewoon weg hebben anders dan bij Modric en Tottenham nu hett geval is. En dan nog los van het feit dat Modric een veel beter speler is!

Gewoon Kaka betrekken in de transfer deal......yup zou ik wel willen...jammer dat dat niet rieel is. Maar ik mag dromen.

Kan bijna onmogelijk geloven dat Real Madrid echt met zo'n argument naar Tottenham zou trekken. Natuurlijk kan je wel altijd eens laten vallen dat je je als club altijd correct hebt gedragen ten opzichte van voorgaande transfers, maar dat is geen argument dat je echt gebruikt tijdens de onderhandelingen. Maar de media blaast de zaak wel altijd op, waar ik niets op tegen heb! Niets leuker als voetbalfan om nieuwtjes te lezen, ook al is er niet eens de helft van waar.

Maar wat wel meer zal helpen voor Madrid, is dat Modric vandaag niet aanwezig was op de luchthaven richting the Usa. En dat is dan weer uitstekend nieuw voor Madrid, want als de speler het zelf ook hard begint te speler kan je als club niets anders doen dan plooien.

Er is al bijna geen transfer meer die op een normale manier wordt afgehandeld. De deals worden gesloten met doorverkooppercentages, betalingsregelingen, prestatiebonussen enz.
Nu wil Real Madrid daar nog iets aan toevoegen: een verkoop met contant geld en een tegoedbon.
Jammer alleen dat ze destijds niet hebben laten vastleggen dat Tottenham een enorme dienst werd bewezen die ze in de toekomst graag terug wilden hebben.
De Spurs hebben gelijk als ze vast blijven houden aan hun vraagprijs. Real heeft er met de belachelijke transfersommen uit het verleden zelf voor gezorgd dat dit soort bedragen normaal zijn geworden.

22 juli 2012 om 12:53

Dat moest dan maar eens veranderen, of er komt direct een zak geld op tafel dwz werkelijk lquide middelen of er komt geen overgang, dan voorkom je ten allen tijde dat een club boven zijn stand gaat leven. Zeggen dat dat niet kan? waarom niet geef alle clubs 5 jaar de tijd om minimaal op de nullijn te komen , lukt dat niet licentie weg joepdoei toedeledokie.

Maar voor nu on-topic.
Modric heeft elk jaar dit gedoe toch echt aan zichzelf te wijten een vorstelijk contract ondertekenen maar zodra het meneer niet uitkomt zich er niet aan willen houden?
Lekkere mentaliteit zulke spelers kan je maar liever niet ophalen als club zijnde.
Volgend jaar staat een Chinese club te zwaaien met een nog grotere zak met geld en dan zit meneer weer te janken dat zijn huidige club niet eerlijk met hem omgaat, bah ik walg van dit soort mentaliteit.

Modric beter dan Vdv? We zullen het bij Real zien hoe goed hij is. Nogmaals, hij is totaal overrated (ik heb elke wedstrijd van Spurs gezien dit seizoen). Hij is goed aan de bal maar scoort amper en creeert werkelijk niets (hoeveel assists?). Zo behalve dat hij de bal goed kan vasthouden wat doet hij verder voor het team? VdV meer dan 170 officiele goals en groot aantal assists. Overigens moest VdV net als Robben overigens weg vanwege de Presidentswissel bij Real omdat hij een speler van Calderon was.

Nee modric is toch veel meer waard dan Tottenham een gunst bewijzen met Vdv. Nee Real moet gewoon de hoofdprijs betalen want VdV noem ik nou niet echt bepaald een gunst. Dit zijn gewoon trucjes van Real om Modric te krijgen en VdV gebruiken hiervoor vind ik wel origineel alleen niet echt kwalitatief!

Wat heeft House-rif er weer verstand van. VdV geen kwaliteit. Kijk maar eens naar de feiten, VdV meest scorende middenvelder in Europa. Spurs verliest amper als VdV speelt en verspeelde de meeste punten wanneer VdV niet meedeed (maar Modric overigens wel). Ga dat maar na. Verder vind ik Modric ook een goede speler maar omdat hij amper scoort en weinig creeert (en weinig ballen verovert want dat zou nog zijn gebrek aan scorend en creerend vermogen kunnen compenseren) is hij helaas volledig overrated. Real zal daar wel achter komen.

Nee house-rif heeft gewoon gelyk,vdv is niveau tottenham en niet meer. Met alle respect maar dat is wat hy bedoelt. Modric integendeel is een speler dat je wilt behouden voor je team. Is een meer dragende speler,heeft enorm veel potentieel en kan nog echt wel heel lang mee in de top.

Herinner me tottenham-arsenal vorig jaar nog,jonge wat is die kerel goed. Daar kan een speler als vdv echt niet aan wegen...

Ik zou zeggen scroll even omhoog en je ziet dat jouw feitje of weetje of wat je er ook mee bedoeld al ontkracht is door onze beste man Ajaxied! Het is niet VdV maar Lampard die de best scorende middenvelder is ondanks dat hij zelfs defensief is ingesteld integendeel tot Vdv. Dit is gewoon simpelweg een manoeuvre om Modric goedkoper te krijgen! VdV is een goede speler daar niet van, maar echt niet beter dan Modric en al helemaal niet in Tottenham. Modric is een draagkracht vandaar ook 40 millies

Mooi geprobeerd. Ik hoop dat ze Modric ook effectief gaan gebruiken. Bij Real zit ook ene Kaka op de bank terwijl die nog perfect meekan.

22 juli 2012 om 14:41

Daarmee bedoel ik net, Sahin is een ideaal voorbeeld van een topspeler die ze haalden maar vervolgens niet gebruiken. Modric kan zo maar eens de 2e Sahin worden als hij naar Real gaat. Moet hij echt niet doen.

Het grootste verschil is, is dat Real van Rafael af wou! Spurs wil Modric gewoon behouden. Bovendien vertrok Rafael vrij laat alsnog naar Spurs, dus ik weet niet over welke gunst deze beste man heeft.

Tevens, wat moet Real met Adebayor? Ze hadden geen ruimte voor hem én ze wouden zijn salaris niet overtikken.

Blijkbaar kunnen bepaalde mensen alleen selectief leven. Het klopt dat Real af wou van Van de Vaart maar door hem niet aan Byern te verkopen voor 20 miljoen maar aan Tottenhanm voor 11 miljoen hebben ze Tottenham een gunst gedaan. Tottenham wilt nu de hoofdprijs hebben voor Modric, maar dat kunnen ze alleen krijgen van City en Chelsea en daar willen ze hem niet aan verkopen.

Modric is een uitstekende speler, maar we hebben hem niet nodig. Voor zijn positie hebben we Ozil, Sahin en Kaka. De positie is dus al overbezet met goede voetballers!

Gaan ze daar nu echt de maffia toer op? 'ik heb dit voor jou gedaan twee jaar terug, nu moet jij me een favour doen'. Echt grappig dit.

als je zelf een speler wegdoet, moet dat de rest water bij de wijn doen omdat je iemand niet wil hebben meer?

gewoon 40 vragen, vd vaart hebben ze zelf gedaan, niet als vriendendienst

22 juli 2012 om 20:13

Inderdaad ze moesten VDV gewoon niet meer hebben en voor een redelijke prijs snel van de hand gedaan.

Wat een onzin joh alsof Real 11 miljoen heeft laten schieten om spurs een plezier te doen. Dat hij niet naar bayern is gegaan voor 20 miljoen heeft natuurlijk een heel andere reden. En eerlijk gezegd vind ik 40 miljoen voor modric wel een realistisch bedrag als je naar de grote transfers kijkt tegenwoordig.

Modric hoeft van mij helemaal niet te komen, Sahin moet zijn kans krijgen en ik weet zeker dat hij van grote waarde kan zijn. Hij is 22 en koste maar 10 miljoen, zou erg jammer zijn als hij weggaat of nog een jaar op de bank beland.

Op de bank bij Real heb je al veel betere spelers dan Modric. Ik heb nog geen enkele fan van Modric hierboven serieus op mijn stelling dat hij totaal overrated is horen ingaan: scoort amper, geeft amper assists en pakt geen ballen af. En dat op zijn positie van aanvallende middenvelder. Nou een echte topper hoor. Laat me niet lachen. Ik ga niet mee in die hype. En op basis van feiten is VdV gewoon een veel en veel belangrijkere speler dan Modric.

40 miljoen voor Modric is gewoon te veel maar Tottenham heeft wel gelijk voor er financieel van te profiteren en hem alleen voor 40miljoen te laten gaan.met 40miljoen kunnen ze veel goede spelers bij halen.

en wat gebeurt er met sahin,kaka & granero?..

Ik heb alle begrip voor Tottenham. Ze hebben met Modric gewoon goud in handen. Waarschijnlijk samen met Wilshere en Thiago de beste speler ter wereld in zijn rol voor de komende jaren. Nu gaat die eer nog naar Xavi maar die heeft niet lang meer op dit niveau. Busquets zou het ook goed kunnen maar het is de vraag of ze hem uit die punt naar achteren gaan halen. In ieder geval, als je als Tottenham zijnde een van de beste spelers ter wereld (in mijn ogen nu al maar goed, in ieder geval in potentie) in handen hebt, hij een contract heeft tot 2016, 26 jaar is, bij een 'goed bod' van een grote club zou mogen vertrekken (volgens een vermeende gentlemen agreement), je hele team rondom hem gebouwd is en de transferperiode nog meer dan een maand duurt, dan ga je niet overstag bij het eerste beste bod van 'slechts' 33 miljoen euro. Volgens mij is hij minimaal 45 miljoen waard en zou je met nog een maand zeker een bedrag in die richting voor hem moeten kunnen vragen. Als dat niet lukt en Modric blijft lastig of ongemotiveerd dan kunnen ze hem altijd op 30 augustus nog voor 30 miljoen met een enkeltje naar madrid sturen. Onder het mom van 'nooit geschoten is altijd mis' is het alleen maar logisch als ze blijven onderhandelen om het maximale eruit te halen. Hij is een van de beste middenvelders ter wereld nota bene.

23 juli 2012 om 17:07

Wat een idioot die benedetobarca!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren