Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Real Madrid beloont topvorm met nieuw jaarsalaris van elf miljoen euro netto’

Laatste update:

De toekomst van Karim Benzema ligt bij Real Madrid. Spaanse media maakten in de nacht van maandag op dinsdag melding van een naderende contractverlenging voor de aanvaller, die momenteel tot medio 2021 op de loonlijst staat. Onder de nieuwe voorwaarden zal Benzema een jaar langer aan de Spaanse topclub verbonden blijven, tot de zomer van 2022, en gaat hij er naar verluidt financieel bijzonder op vooruit.

Volgens de laatste berichten uit Spanje zal Benzema elf miljoen euro netto per annum gaan verdienen, indien hij zijn handtekening daadwerkelijk onder de nieuwe verbintenis zet. Dat is een flinke verhoging ten opzichte van zijn huidige honorarium van negen miljoen euro. Het bestuur van Real Madrid is zeer te spreken over de prestaties van Benzema, die in december 32 jaar wordt, dit seizoen en wil met het financiële voorstel ervoor zorgen dat hij zijn loopbaan in Madrid afsluit.

Als de beoogde nieuwe samenwerking volledig wordt uitgediend, is Benzema 35 jaar en zal hij liefst dertien jaar in het tenue van Real Madrid hebben gespeeld. Het vertrek van Cristiano Ronaldo naar Juventus is van positieve invloed geweest op het rendement van de Fransman, die afgelopen seizoen tot 30 doelpunten in 53 officiële duels kwam. Alleen in 2011/12 was de ex-speler van Olympique Lyon eerder tot meer dan 30 goals in één seizoen voor Real gekomen: 32 stuks.

Hoewel Real Madrid dit seizoen nog vrij wisselvallig presteert, gaat het team van Zinédine Zidane wel aan kop in LaLiga en heeft Benzema daar een groot aandeel in. Na tien duels in alle competities staat de teller alweer op zes doelpunten en twee assists. Volgens website Footballcritic is er op dit moment zelfs geen enkele voetballer die meer in vorm is dan Benzema; alleen Kevin De Bruyne zit op zijn niveau.

Denk jij dat Karim Benzema zijn loopbaan bij Real Madrid afsluit?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Een echte clubman inmiddels. Mag wel eens wat meer respect en eer toegeschreven krijgen. Geweldige speler.

8 oktober 2019 om 08:06

Ik ben het met je eens. Vind Benzema echt een heerlijke speler. Technisch en kan goed mee voetballen en is niet een spits die alleen zichzelf denkt, maar laat ook andere beter spelen en doelpunten maken. Heeft jarenlang in de schaduw van Cristiano gelopen, maar dat deed hij met alle liefde.

8 oktober 2019 om 08:57

En daar is het meest betekenisloze woord in het voetbal weer.m, respect.

Waarom moet Benzema meer “respect” toegeschreven krijgen voor het 13 jaar op rij voetballen bij Real Madrid tegen miljoenen per jaar? Wat is daar zo bijzonder aan dat dit respect van anderen verdiend?

Club man? Ja. Meer respect? Nee, behandelen gewoon iedereen met respect, hoef je niemand iets meer of minder te geven.

8 oktober 2019 om 09:08

Ik denk dat het juiste woord in deze context ook eerder waardering is dan respect. Mensen schijnen deze 2 nog wel eens door elkaar te halen.ik ben het er overigens mee eens dat er wel wat meer waardering voor de prestaties van deze man mag zijn.

Een geweldige spits die vaak teveel wordt onderschat. Het is een Lewandoski die er 30 in schiet nee. Maar qua meevoetballen is hij samen met Aquero een van de beteren. In een ander team zou hij veel meer opvallen maar in Madrid heb je veel sterren.
Verder is het geen zelfzuchtige spits hij paast de bal graag aan iemand die er beter voor staat. Als hij zelfzuchtiger was het een meer scorende spits. Sinds zijn komst in 2010 hoor je altijd geruchten maar toch laat hij het zien. Ik ben een groot fan van Benzema.
Zijn docu op Netflix was trouwens ook heel intressant deze jongen houdt van de sport. Komt wel uit een bepaalt milieu, waardoor hij niet meer in WK selectie zit. Een eerlijke jonge die controverse niet per se uit de weg gaat.
Ik kies voor de sport dus voor Frankrijk maar zijn hart is Algerijns dat zegt al genoeg. In het franse elftal begon hij zijn weg te vinden tot her schandaal. Ik vind dat hij gewoon bij het Frans elftal hoort hij is echt beter dan Griezmann en Giroud.

Benzema is een klasse apart, gemakkelijk scorend en goed aan de bal. Reuzeknap dat hij zich al zolang staande houdt bij Real. Hij zou meer credits van de buitenwereld mogen krijgen !

8 oktober 2019 om 08:46

Absoluut, ondertussen staat hij al 10 (?) seizoenen in de spits bij Real! Ongekend knap want dat hebben er hem toch nog niet veel voor gedaan.

Echt een topspits ook heerlijk aan de bal, maar toch was het mijns inziens terecht dat hij kritiek kreeg 2-3 jaar geleden, waarin zijn spel echt minder was. 5 goals in La Liga in 32 wedstrijden waarvan 25 als basisspeler is voor een spits van zijn kaliber behoorlijk ondermaats. Hij heeft zich echter super herpakt, vorig jaar al en ook dit jaar weer goed.

8 oktober 2019 om 08:51

Dat seizoen was echt dramatisch, geen bal ging erin. Zelfs de simpelste kansen die hij er normaal gewoon inschiet gingen naast of slecht ingeschoten. Gelukkig begint hij nu weer te draaien.

Mooi lijstjes op die site Footballcritic waar Voetbalzone het over heeft, als je kijkt hoe Benzema al wedstrijd op wedstrijd presteert is hij op dit moment de beste spits ter wereld (!) qua vorm. Wat ik daar ook zag, je kunt zien hoe goed Frenkie de Jong is ten opzichte van zijn teamgenoten bij Barcelona! Hij heeft daar een ranking van 90 en daarmee samen met Suárez (90) de op 1-na-beste speler van het Barca van Messi.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren