Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Real kan dat doen, ook al zijn ze op sportief vlak totaal niet geïnteresseerd’

Laatste update:

Het is afwachten wat er komende zomer gebeurt met Álvaro Morata. Juventus hoopt dat de spits in Turijn blijft, maar is afhankelijk van diens ex-club Real Madrid; de Spaanse grootmacht heeft het recht om Morata na dit seizoen voor een bedrag van 35 miljoen euro terug te halen.

/

Er wordt beweerd dat de Koninklijke overweegt om van deze clausule gebruik te maken, uit louter financiële motieven; andere clubs zijn naar verluidt bereid om meer voor Morata te betalen en dus zou Real winst kunnen maken op de 23-jarige aanvaller. Namens Juve geeft algemeen directeur Giuseppe Marotta aan dat de Italianen er niets aan kunnen doen als Real dit daadwerkelijk van plan is.

“Ze hebben de mogelijkheid om hem terug te kopen, ook al zijn ze op sportief vlak totaal niet geïnteresseerd in Morata”, erkent de beleidsbepaler in gesprek met Domenica Sportiva. “We hopen dat ze hem niet opnieuw in huis halen, om vervolgens te proberen meer geld voor hem te krijgen. Maar ze hebben dat recht. We weten op dit moment of ze dat wel of niet zullen doen”, laat Marotta weten.

Denk je dat Álvaro Morata bij Juventus blijft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Iets van mensenhandel...?

24 februari 2016 om 12:04

Hij moet zelf ook akkoord gaan

24 februari 2016 om 12:04

Zeker geen mensenhandel, is een clausule die is opgenomen in het contract van Morata. Ze hebben het recht om dit te doen, maar Morata zelf zal dit echter niet willen en niet terugkomen, aangezien hij zelf nog aangaf dat hij gelukkig is bij Juventus. Hij is ook nog super belangrijk voor Juventus, gister ook weer de assist voor de 2-2 tegen Bayern.

24 februari 2016 om 12:07

"mensenhandel zelfst.naamw. handel het werven, vervoeren of verhandelen van mensen tegen hun wil met als doel een of andere vorm van uitbuiting." Bron: encyclo.nl (1 van de betekenissen)

Zolang er geen dwang ter spraken is kunnen wij niet spreken over het begrip "mensenhandel".

On: imo zou Real voor Dybala moeten gaan, 'n wereldspeler in wording en kan op verschillende posities in de voorhoede spelen.

24 februari 2016 om 12:43

Absoluut, Dybala is een geweldenaar, het zou geweldig zijn als hij voor real zou spelen. Alleen denk ik dat hij lieer naar Barcelona zou willen gaan, o.a omdat Messi daar ook speelt en ze zijn allebei Argentijnen en Dybala zou in toekomstig opzicht ook een geweldige aankoop zijn voor barca als Messi ouder wordt.

24 februari 2016 om 20:38

Ik zie Messi wel naar de 10 positie zakken zodat Dybala de vrije rol op rechts kan over nemen. Neymar, Suarez, Dybala, Messi, Iniesta, Busquets, Alba, Laporte, Pique, Vidal, Bravo

Maar Morata kan toch "nee" zeggen? Hij heeft al meerdere keren aangegeven niet weg te willen uit Turijn. Dan kan Real bieden wat ze willen als Morata geen contract tekent gaat hij nergens heen.

In dit stukje klinkt het alsof Morata dan gedwongen is weer voor Real te tekenen, dat zou ik raar vinden.

24 februari 2016 om 12:38

morata heeft hier niets in te willen. zijn overstap naar real zou dan ook alleen maar virtueel zijn. Als een club 50 miljoen wil betalen gaat 35 miljoen naar juve en 15 miljoen naar real. Hebben ze eerder ook al eens gedaan bij negredo en garay bijvoorbeeld.

24 februari 2016 om 12:59

Waar heb jij dat vandaan?! Morata heeft wel degelijk iets te willen. Als Morata nee zegt is het nee. Real heeft alleen het recht om Morata terug te kopen van Juve voor 35 milj ook al bieden andere clubs de dubbele. Die verplichting heeft Juve naar Real toe.

24 februari 2016 om 14:40

Tuurlijk heeft Morata wel wat te willen? Hij moet het contract dat Real hem biedt nog goedkeuren voor het van een transfer kan komen.

Dat tweede wat je zegt is overigens ook helemaal niet waar, dat staat nergens in het contract. Bij Garay was dat zo omdat real hem maar voor de helft had verkocht en dus nog de helft van de transferrechten had. Wanneer Garay naar Zenit vertrok kreeg Real dus logischerwijs de helft van de transfersom

24 februari 2016 om 14:33

Kijk, dat laten ze je hier op vz geloven door de titels van artikels ed maar Morata heeft dus letterlijk niet 1 keer gezegd niet weg te willen uit Turijn en al helemaal niet dat hij niet terug wil naar Real. Niet 1 keer! Hij heeft enkel altijd gezegd gelukkig te zijn in Turijn, maar dat wisten we al. Vreemd hoe makkelijk een medium als vz ons allemaal kan misleiden he?

beter Morata terughalen dan Zlatan wat ik net las bij de wandelgangen, want die zal het groepsproces meer verstoren.

24 februari 2016 om 12:13

Zlatan gaat echt niet komen. Bij een club als RM moet het dan meteen om hem draaien...en dat met spelers als Bale en CR7. Nee dat gaat hem niet worden.

Morata zou ik als Perez zijnde lekker laten waar hij is. Die paar miljoen verdien je ook als je Jese en Arbeloa verkoopt. En als spits is hij niet de topper die je kan en mag verwachten van een club als RM.

24 februari 2016 om 12:40

Zlatan zorgt voor shirt verkoop en is een erg populaire speler. Zijn dat nu juist de twee belangrijkste criteria voor perez..

zou voor juve echt mooi zijn, 35mil voor morata... ik weet dat het zo afgesproken staat in het contract/deal, maar dat is echt een bizarre prijs voor een vrij matige speler (zeker geen real madrid niveau.

24 februari 2016 om 12:31

Heb hem ook altijd maar een beetje overrated gevonden maar ach, hij is jong genoeg potentieel

24 februari 2016 om 12:34

Er gingen onlangs nog geruchten dat Arsenal bereid was 60 miljoen op te hoesten voor Morata. Als je dat soort bedragen kunt ontvangen, is 35 miljoen toch wel karig.

24 februari 2016 om 12:36

Hij lijkt me nochtans een perfecte 2de spits achter Benzema. Vraag is of Morata wel bereid is om op de bank te zitten.

Jah Juve heeft ook contract getekend met Real, dus mag Real het doen. Het is natuurlijk niet goed voor 'vriendschap' tussen beide ploegen, maar waarom zou Real hier rekening moeten houden.

Misschien probeert Real dan Pogba te halen?

Vet dat ie niet alleen in het bestuur van Juve zit maar ook in dat van Real. Hoe weet hij nou of Real op sportief vlak is geïnteresseerd of niet? Ik hoop het zelf niet maar als ik de kranten mag geloven is Zidane dat dus wel

Zou gewoon stellen dat ze bij kunnen betalen en dat hij anders teruggekocht wordt en naar een andere club gaat. Overigens acht ik hem niet nodig in onze eigen selectie. Er gaat een nieuw wereldtalent zijn opwachting maken: Borja Mayoral. Voor de geïnteresseerden, check even de website van Ziggo Sport en kijk de samenvatting tussen Madrid en City Youth.

Morata heeft niks te zeggen heeft zelf dit contract ondertekend dat hij terug naar Madrid kan omdat hij daar in dienst is of was. Hij kan als speler alleen weigeren om naar een andere club te gaan en zijn contract uit doen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren