Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Real belegt crisismeeting over positie van Benítez’

Laatste update:

De dagen van Rafael Benítez bij Real Madrid lijken geteld. In de zomer tekende de trainer nog een driejarig contract in de Spaanse hoofdstad, maar volgens Marca heeft voorzitter Florentino Pérez besloten een crisismeeting te organiseren over de positie van zijn coach. De krant stelt dat Benítez wankelt en vervangen kan worden.

/

In aanloop naar de Kerstdagen publiceerden verschillende media al dat de 55-jarige Benítez de laan uit zou vliegen. Pérez deed dat echter niet: de 10-2 overwinning op Rayo Vallacano gaf zijn trainer nog wat hernieuwd krediet. Iedere wedstrijd was nadien echter een finale en nadat Real Madrid op 30 december won van Real Sociedad (3-1) leek hij weer wat lucht te hebben.

Zondag speelde Real onder Benítez’ leiding uit bij Valencia en bleef de ploeg steken op 2-2. Daardoor werd Barcelona niet bijgehaald, maar bleef de achterstand gehandhaafd op twee punten en liep Atlético Madrid uit naar de eerste plaats. Mogelijk is de remise van zondag in Estadio Mestalla nu Benítez’ laatste wedstrijd geworden. Marca weet dat voorzitter Pérez een crisisberaad heeft georganiseerd.

De doorgaans goed geïnformeerde krant claimt dat de crisismeeting deze maandagmiddag plaatsvindt en dat Benítez’ laatste uren geslagen hebben. De club overweegt serieus om zijn contract te verscheuren. In dat geval maakt Zinédine Zidane naar alle waarschijnlijkheid het seizoen 2015/16 af bij de Madrilenen. De Franse legende heeft de papieren om Real Madrid te mogen coachen en werkt al jaren voor de club. Hij was assistent van Carlo Ancelotti en heeft nu Castilla onder zijn hoede.

Moet Rafael Benítez vertrekken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Maakt plaats voor mourinho denk ik

4 januari 2016 om 15:22

Wat hoop ik dat Mourinho niet terugkeert naar de La Liga. Was de irritanste coch toen in de Liga. Kan me nog herinneren dat hij zomaar een opstootje met Tito Villanova (RIP) veroorzaakte.

4 januari 2016 om 15:23

Tijdens Clasico in 2013 of 2012. Trok volgens mij aan Tito's oor

4 januari 2016 om 15:30

volgens mij drukte hij ze vinger in ze oog...

4 januari 2016 om 15:31

Was dat niet z'n vinger in Titos oog?

4 januari 2016 om 15:36

Ja idd sorry heb net de beelden teruggekeken

4 januari 2016 om 15:41

Al is hij zo hinderlijk en zo irritant maar het is en blijft en geweldige coach. Op dit monent ook nog eens de beste optie voor real.

4 januari 2016 om 15:45

Eerlijk gezegd is alles zomaar opdreven. Resultaten zijn opzicht nog goed. Ze kunnen kampioen worden en zitten nog in de cl. Als de resultaten tegen vielen zou ik zeggen okeej maar nu gaat et nog goed

4 januari 2016 om 15:54

Geen goeie coach veel te groot ego en asociaal, vgm werden de spelers van Chelsea hem ook zat

5 januari 2016 om 09:02

het is er zeker een met wat streken, maar om dan te gaan roepen dat het geen goede coach vind ik niet helemaal terecht, maar laat hem maar naar Manu komen.

4 januari 2016 om 15:58

Los van dat ik het niet hoop.
Is de vraag is er wel voldoende verloop geweest voor een 2de termijn van José??
Want iedereen weet dat hij maar een beperkte houdbaarheidsdatum heeft.
Ik denk sowieso dat het nog te vroeg is.

4 januari 2016 om 18:18

Mourinho heeft aangegeven niet open te staan voor een terugkeer

Dit is denk ik heel erg positief nieuws voor alle madridista's.

4 januari 2016 om 15:31

Benzema was niet 100% fit had ik begrepen van Sierd de Vos maar het blijft wel een belachelijke wissel. Vorig jaar speelde Ancelotti altijd met zowel Isco als James maar dit jaar zijn ze allebei vaak wissel.

4 januari 2016 om 17:51

Ik volg u 100% benzema vorm van zijn leven scoort aan de lopende band. Jij haalt hem uit en zet vasquez ok hij krijgt speel minuten. Maar je hebt James en isco op bank zitten. Wat dachten die mannen wel? Ok kovatic benadeeld zijn ploeg. Maar het ergste van al vasquez had niets toegevoegd je zag dat valencia beter speelde en zeer gevaarlijk was wrm zet je geen speler van een groot kaliber dat meer impuls kan geven isco en james waren er man man. Benitez een de tata martino van madrid

4 januari 2016 om 16:30

Naar mijn idee heeft Benitez nooit een echte kans gekregen, hij werd al afgeschreven voor hij überhaupt een wedstrijd had gecoacht. Het probleem zit bij Perez.

4 januari 2016 om 17:59

Hij heeft toch zijn kans gekregen hij is trainer van de grootste ploeg van de wereld!!! Maar aub wij hebben een prachtige speler als isco en James mannen die zeker iets kunnen toevoegen in moeilijke situatie en hij zet vasquez. Sorry benitez verprutst zijn kansen hij maakt bizare beslissingen en wissels. Iets wat ik nooit ga vergeten de man in vorm was casimero voor de el classico een echte stofzuiger correcte en hard. De logica zegt el classico basis speler en nee benitez zet hem op de bank. Bale in het midden zetten terwijl je een hand vol middenvelders hebt. Cr7 spits zette terwijl je goed weet dat hij ni daar rendeert. Dat is percies express dat hij zo rare beslissingen neemt echt vreemd.

Wispelturige megalomaan als voorzitter en een speler op zijn retour als vedette. De 7 magere jaren zijn aangebroken.

Als je publiekslievelingen Isco en James niet laat spelen. Ook niet als je je spits wisselt, dan betekend dat gewoon een breuk en dus aanstaande transfers.

Niets van te zeggen of ze dit aan zichzelf te wijten hebben, maar het maakt je positie als coach er in ieder geval niet stabieler op bij je achterban.

Als je dan ook nogeens niet naar verwachting presteert lijkt het me een kwestie van tijd tot hij ontslagen wordt.

4 januari 2016 om 15:29

Niet alleen lievelingen van het publiek maar ook van Perez. Volgens mij heeft hij er hoogstpersoonlijk voor gezorgd dat deze twee naar Madrid kwamen. Laat nou net Benitez het niet in hun zien zitten en de resultaten zijn niet geweldig, dan is het al snel 'een plus een is twee'.

4 januari 2016 om 15:50

James is geen "lieveling" van Perez overdrijf dat geromantiseer niet.

Ik vraag mij af waar jij dat soort informatie vandaan haalt.

Bale was de enige speler die hij persoonlijk heeft gehaald en die hij publiekelijk steunt.

James is puur gehaald voor marketing en ook zijn wk prestatie.


4 januari 2016 om 16:10

Sorry waar zegt iemand dat James een publiekslieveling is? Ik lees alleen dat Isco een publiekslieveling is maar James niet.

On: Real moet hem zo snel mogelijk weg doen. Onder hem is Real een niveautje gezakt. Ancelotti had Real weer een club gemaakt waar je alleen respect voor kon hebben.

4 januari 2016 om 16:28

@ Super
qqqqqqqqqq:
' Als je publiekslievelingen Isco en James niet laat spelen.'

4 januari 2016 om 16:34

Hahhahahha puur voor marketing is James gehaald? Ga jouw mond aub spoelen. Een middenvelder met 17 doelpunten en 17 assists, is zeker niet gekocht voor marketing.

Moesten ze al doen na de 3-2 tegen Sevilla, of de 4-0 tegen Barça, of de 1-0 tegen Villarreal. Maar nee, Perez vindt het het ergst als je gelijk speelt tegen Gary Neville..

4 januari 2016 om 15:27

Ik zou Zidane het liefst pas in de zomer zien. Als hij zijn eigen ploeg kan vormen en tijd heeft om zijn tactiek aan de spelers op te leggen.

Met een perez ben ik anders bang dan Zidane zijn status besmeurd wordt

4 januari 2016 om 15:35

Beter nu, als dit seizoen niets word gewonnen kan dat worden afgeschoven op Benitez. Als het goed gaat krijgt Zidane heel veel kredit.

Verwacht er niet teveel van.
Benitez is van Perez als gebeurt wat iedereen verwacht.
Kan Perez ook onstlag nemen.
Dit was zyn domme wil.

Zidane die hem opvolgt?

4 januari 2016 om 15:51

Voor mij een droom die uitkomt, ik zei het al bij Mourinho z'n kaatste seizoen dat Zizou de touwtjes nog in handen gaat nemen bij real, als hij zijn voetbal visie als voetballer kan over brengen als coach wordt het een guardiola 2.0 maar dan voor real Madrid. Hoop dat dit uitkomt.

Haha wat een dom beleid daar af en toe. De topper Ancelotti ontslaan, terwijl hij de juiste man was om dit Real enorm sterk te maken en er een geweldig team van de smeden. Dan Benitez aanstellen, terwijl je weet dat hij absoluut niet bij Real past qua spel, uitstraling en noem maar op.

Ongelooflijk is het gewoon. Ze moeten daar een fatsoenlijke trainer aanstellen die bij de club past. Een jonge frisse trainer die Real weer de beste club ter wereld kan maken.

4 januari 2016 om 15:40

De dag dat ancelotti werd ontslagen was de dag dat real niet meer bij de top 10 beste clubs hoorde...

4 januari 2016 om 15:43

Suggesties?

4 januari 2016 om 18:06

Een manier vinden om van Perez af te komen zou de club sws al goed doen. Trainers bedenken is erg lastig, maar ik denk dat het erg goed zou zijn om eens op lange termijn te denken. Altijd moet het met haast en krijgen trainers niet eens de kans op hun stempel op de ploeg te drukken. Een duidelijk beleid en een duidelijk beeld met een goede jonge trainer kan echt wonderen doen denk ik.

De trainer van Bournemouth vind ik enorm goed, Eddie Howie. Of misschien Pocchetino van Spurs.

4 januari 2016 om 15:59

Maar real kan zonder trainer beter resultaten halen dan dit he.. Benitez heeft spelers als Kroos, Cr7, James en Isco een beetje verpest he. Benitez is gewoon geen trainer voor de top. En perez, ja die vent heeft achterlijk.

4 januari 2016 om 18:02

De prestaties zijn ook niet slecht idd, maar het spel is lang niet altijd goed en bij een club als Real weet je dat er een enorme druk is. Vind ook niet dat Benitez faalt, maar zo werkt 't daar.. En klopt, eigenlijk is er geen beleid.

4 januari 2016 om 20:11

Competitie worden zo onnodig punten verspeeld. Om gek van te worden. En elke keer word ik er gek van. Alleen Barca was kansloos, maar gelijkspelen tegen Gijon, Malaga waren onnodig en dom (4 punten). Tegen Atletico uit 0-1 voor niks aan de hand. Controle, balbezit toch wordt het 1-1. Tegen Sevilla 1e half uur 0-1 voor. Real domineert. Maar verliest 3-2. Gisteren tegen Valencia weer. Villareal uit 2e helft meer dan goed. 1-0 verlies. 14 verliespunten om gek van te worden.

"de doorgaans goed geïnformeerde krant"

Da's ook een mooie! Haha!
Zelfs al zou het nu kloppen, ze publiceren voornamelijk onzin en eens in de zoveel tijd klopt iets van wat ze schrijven. Marca is net zo'n flutkrant als AS, Sport, El Mundo Deportivo. Ik heb de Telegraaf nog hoger staan en dat is al rampzalig.

Het zou me gezien het Perez is, niets verbazen als Benitez de laan uit vliegt, maar het zou me ook niets verbazen als dit weer onzin is.

4 januari 2016 om 18:06

Neemt niet weg dat ze voornamelijk onzin produceren. Dat was mijn punt.

Ik wil niemand zien ..!!
Of laat Benitez gewoon aangesteld, OF zet Zidane voor 5jr minimaal..niet korter!
Wil gewoon geen enkele andere trainer zien ..zidane moet gewoon de volgende zijn of het nou nu is of volgend jaar.
Moet genoeg zijn met dat trainergeswitch daar. :s

4 januari 2016 om 15:56

Op basis waarvan moet Zidane aangesteld worden. Op basis van zijn prestaties als speler? Trainer zijn is wel heel iets anders dan voetballer zijn.

Zidane heeft een onwijs goede reputatie opgebouwd bij Real Madrid, wil je dat dit net als bij Seedorf besmeurt wordt door slechte prestaties als trainer zijnde.

Ik moet het nog maar zien met Zidane als trainer. Want de druk om trainer te zijn bij een club als Real Madrid is onwijssss hoog!

4 januari 2016 om 16:02

Alles wat je zegt snap en weet ik heus wel.
Dat neemt niet weg dat ik hem gewoon wil zien als eerstvolgende.
Hoe het zal lopen weet niemand

ps: hij is al trainer..alleen nog niet echt van een hoofdmacht

Valencia is 1 van de zwakste teams dit moment. Een gelijkspel is een keiharde crisis. Real Madrid is bovendien nog een subtopper. Absoluut geen top, zeer slechte ploeg als je t mij vraagt. Komt allemaal door perez en benitez, als benitez eruit is dan is dat mooi nog 1 te gaan dan. Real is wat mij betreft naar de afgrond nu. Miss noet qua positie, wel qua club. Hopen op een beter toekomst.

4 januari 2016 om 17:02

Wat deed Barca tegen ze?

4 januari 2016 om 18:44

De beste spelers van valencia waren de bank warm aan het houden he.

Eigen schuld dikke buld Perez'. Omsla je de ideale coach voor real neemt hij zo'n dikzak aan die niemand kan motiveren. Alsof je je Ferrari weggooit om in een fiat te kunnen rijden. Alleen een gek de daar überhaupt over nadenkt.

belachelijk dat heel de wereld deze beste man Benitez niet serieus neemt het lijkt me toch de fout van Perez te zijn die Ancelotti zo nodig moes ontslaan laat Benitez gewoon zn werk doen

Het verschil tussen FC Barcelona en Real Madrid op bestuurlijk niveau wordt hier pijnlijk zichtbaar. Het seizoen van Benitez tot nu toe kent velen gelijkenissen met het debuutseizoen van Luis Enrique bij Barcelona. Net als Benitez kende Luis Enrique de slechts mogelijke start van het kalenderjaar waar werd verloren van Sociedad. Sterker nog, naast de Copa del Rey uitschakeling van Real Madrid stond Barcelona er toen wellicht wel slechter voor dan Real Madrid op dit moment. Velen interne spanningen tussen de sterspelers en Luis Enrique, die bijvoorbeeld Messi, Neymar en Pique op de reservebank hield in de verloren wedstrijd tegen Sociedad. Zo deed Benitez dat men Jese, Isco & James gisteren tegen Valencia. Overigens hadden beide een soortgelijke start van het seizoen. Beide incasseerde weinig doelpunten en wedstrijden werden alles behalve overtuigend gewonnen. Natuurlijk heeft Benitez 0-4 verloren van Barcelona, maar ook Luis Enrique ging hard onderuit in zijn eerste Clasico, natuurlijk minder pijnlijk dan Benitez. Waar Luis Enrique het vertrouwen kreeg en een dusdanige omslag veroorzaakte waardoor Barcelona het seizoen afsloot met een treble.

Beide trainers waren begin Januari compleet afgeschreven door de media en konden volgens hen op elk punt vertrekken. Verschil is dat Real Madrid handelt zoals de media het zou zien willen gebeuren, terwijl Barcelona vertrouwen hield in hun eerder gemaakte keuze, met als beloning een van de meest succesvolle seizoenen uit de geschiedenis.

4 januari 2016 om 16:37

nasri4life, op heel veel punten ben ik het absoluut met je eens. Maar hier is het geval dat sinds dag 1 niemand die man wou. Tja dan begin je niet echt lekker al.. En dan ook nog dat verhaal met Bale, en slechte keuzes maken, telkens weer !. Ja dan wordt het zwaar. Bij Barca zag je vorig seizoen dat ze echt wel konden voetballen hoor, en het zag er bijna elke wedstrijd steeds beter en beter uit. Bij Real is het van dag 1 ook niet echt denderend wat ze laten zien. Vergeet niet dat voor Enrique die Martino ook meteen wegging toen die geen prijs won, ook al mocht die zijn seizoen afmaken, alleen omdat die voor alle prijzen nog meedeed.

4 januari 2016 om 16:52

Klopt wat jij en Nasri4life zeggen, Dat laat toch juist het wanbeleid en slechte leiding van Perez zien? Die man stelt iemand aan waar letterlijk niemand op zat te wachten, ontslaat een trainer waar elke speler een goede band mee had. Om vervolgens tijdje geleden nog te besluiten Benitez aan te houden om vervolgens nu weer te twijfelen om hem weg te doen,.

4 januari 2016 om 17:11

Het bestuur van Barcelona is echt niet beter met hun schandalen de voorbije jaren.

Wat hoop ik zo erg dat Mourinho hier aan de slag gaat. Dan zijn wij veilig! Maar goed, dit soort berichten werden in december ook over Van Gaal gepubliceerd, en die zit er nog gewoon, dus eerst zien dan geloven.

Het is maar zeer de vraag of Zidane een goede keus is. Er zijn genoeg voorbeelden van goede voetballers die heen goede coach zijn.

Ben niet bepaald fan van real Madrid
Maar hoop voor hun imago als 'belangrijkste' club ter wereld dat ze toch ze toch den beetje rust uitstralen...
Het bestuur heeft voor benitez gekozen en ik vind dat ze hem nog maar even moeten laten zitten...
Ze doen nog voor 2 prijzen mee. En zijn voor die 2 prijzen echte kanshebbers.
Misschien ontbolstert dit real Madrid wel de kortste keren en is deze heisa allemaal net een beetje te vroeg gekomen.

Was er niet laatst nog een crisismeeting waarin Perez toch besloten had om achter Benitez te blijven staan? Die man wordt met de dag ongeloofwaardiger.

Sowieso was de hele aanstelling al een grap. Wat had Perez verwacht? Dat nu Benitez opeens aanvallend en aantrekkelijk voetbal ging spelen. Je weet voorhand toch wat je binnenhaalt lijkt me. Lekkere geldverspilling is dit.

Het wil bij Madrid nooit echt boteren met Spaanse managers... del Bosque is de laatste manager die langer dan 1 jaar in dienst is geweest als manager.

Zie Mourinho niet terugkeren, ook niet in de zomer. Misschien dat ze Zidane de kans gaan geven, ook na de zomer. Kan me niet op dit moment een trainer bedenken die vrij is die bij Madrid past.

Als Benitez ontslagen wordt moet Perez ook ontslagen worden, wanneer durft er eindelijk es iemand zijn mond opendoen tegen klungel Perez. Die man is de reden dat het grote Real Madrid slechts 1x de Champions League kon winnen in elf jaar.

4 januari 2016 om 17:22

Er is al een petitie tegen Perez met een paar duizend handtekeningen.

According to Marca, Rafa Benitez was sacked as Real Madrid's manager on Monday after an emergency meeting was held to determine the Spanish tactician's future at the the club. 

Wat ben ik blij dat ik geen fan ben van Real Madrid. Het is logisch dat een trainer moet gaan na tegenvallende prestaties. Maar Perez is de grootste verantwoordelijke voor de chaos. Perez is de hoofdreden waarom Real Madrid nu slecht presteert. Benitez is maar bijzaak. Het heeft geen zin om beslissingen op zijn eentje door te voeren. Ancelotti ontslaan en Benitez aanstellen heeft gewoon tot ontevredenheid en spanningen geleid binnen de selectie.
Het ontslag van Benitez stemt me best lekker, omdat Bayern Ancelotti heeft aangesteld voor volgend seizoen.

4 januari 2016 om 20:04

"Wat ben ik blij dat ik geen fan ben van Real Madrid"? Is best logisch want je bent een fan van Bayern. Je voegt eigenlijk niks toe doordat te zeggen. Niet elke club heeft het jaar in en jaar uit geweldig gedaan. Er komen zeker ook jaren waar je geen fan van Bayern wilt zijn.

Lijkt erop dat hij is ontslagen, ga maar eens naar de Engelse website van Marca :'

4 januari 2016 om 17:22

Zelfs NOS meldt het nu

Wat hoop ik dat dit verhaal klopt!!!! Nooit een fan geweest van deze man, ook niet bij zijn vorige clubs! Ik zie dit seizoen een Real zonder spelvreugde. En nu kan je zegge dat vorig seizoen ook geen prijzen gepakt werden, maar onder Anceloti speelde ze wel goede voetbal en zag je meer plezier op het veld, ook al waren de resultaten toen ook wat minder. Dit seizoen is het van Speeldag 1 slecht en tege PSG in de CL hadden ze 2x veel geluk! Nee Benitez moet echt weg om er nog iets van te maken dit seizoen.

ps: volgens verscheidene websites is Zidane aangesteld als interim.
Kan niet lang duren of we weten of het echt waar is.

Maar interim vind ik niet kunnen hoor .. laat die man meteen voor langere tijd blijven ipv interim.

ps: minuut later ofzo alweer een artikel waarin Zidane het ontkent whaha.
Nou ik wacht wel af op een officieel bericht lol.

Als dit waar is, dan toont Real wederom aan meer en meer een amateurclub met heel veel geld te zijn.
Perez snapt er de ballen van en heeft zijn hoofd zover in zijn eigen kont zitten dat hij geen verschil meer ziet tussen donker en licht.

Eerst de 'pizzabakker' aanstellen, vervolgens zien dat het heel slecht gaat maar hem in November nog openlijk steunen!
Dan uit de Copa geknikkerd worden door een bijzonder amateuristische fout en dan nu na een 2-2 in een stadion waar je nooit makkelijk wint ineens de stekker eruit trekken?

Wat een walgelijke drama voor een walgelijke club, de enige manier om dit nog erger te maken is door nu Mourinho terug te halen nadat Zidane geslachtofferd is (zou mij niets verbazen).

Als barcafan hoop ik altijd dat real problemen zal hebben.
Maar als voetballiefhebber vindt ik het toch erg dat een club met zo een grote geschiedenis en status door 1 man kapot wordt gemaakt, en dan heb ik het niet over benitez maar over perez. Dat deze man nog bij real zit kan ik echt niet begrijpen.

Ik weet niet hoor. Een onervaren coach zoals Zidane zal wel wat meer waardering van de spelers krijgen in vergelijking met Benitez, maar of ze er tactisch ook beter op worden weet je natuurlijk nog niet.

Wel klote eigenlijk dat ze zo snel alweer van trainer wisselen. Onder Mourinho's eerste jaar werden ze ook afgemaakt door sommige clubs en zelfs thuis of in de CL door Barca etc. En toch kreeg hij 3 jaar door zijn status.

Vooral nu Real klein beetje de bovenliggende partij is fysiek gezien, omdat ze maar 2 toernooien spelen zou je nog willen dat ze zich ontwikkelen onder Benitez en als dat dan niks wordt kick je hem eruit. Ik weet nu dus niet of Zidane er veel beter voor zal staan zo midden in het seizoen inspringen als coach.

Enigste wat je kunt hopen als Real fan is dat de spelers 110 inzet zullen tonen als respect voor Zidane, maar of Zidane dan straks ook tactisch de juiste beslissingen kan nemen tijdens blessures of achterstand met wissels enz kan je nu nog niet echt iets over zeggen.

Ik heb veel respect voor Zidane en gun hem wel succes als coach, maar tja Real blijft de concurrent dus als ik echt eerlijk moet blijven zou ik zelfs hem liever zien falen sorry haha.

In ieder geval succes Real fans met de nieuwe coach .

4 januari 2016 om 18:05

Zo een idee heb ik dus ook. En als die talentvolle jongens zich dan beklagen bij Perez weet je al snel wie eerder de prullenbak in mag. Ik zou zelf ook liever spelers als James en Isco tevreden houden dan een coach behouden die tactisch weinig tot niks toevoegd aan het team. Daarnaast zijn die jongens straks wel de toekomst van dit Real aangezien Ronaldo ook steeds ouder wordt met de dag.

4 januari 2016 om 18:18

Tijd was ook anders. Mourinho won in 2010 de CL.

Overigens begon het Real van Mourinho best sterk. Ze wonnen alles stonden bovenaan tot dat ze kei hard verslagen werden door Barca. Daarna ging het iets wat minder. Maar behaalde wel de halve finale van de CL na weet ik niet hoeveel jaar. Daarnaast won hij de Copa en was dat Barca oppermachtig.

Mooi nog twee jaar salaris overmaken aan een succesvolle trainer, onze alles kunner Zidane voor deze overbetaalde voetballertjes zetten en Real wordt kampioen en winnen de CL, eenvoudig toch... zinloze beslissing dit Real kan niet beter!!!

Ik heb al meerdere keren in de afgelopen 2 uur op Facebook langs zien komen dat Zidane al is benoemd, zijn deze media te voorbarig of loopt VZ achter?

Jongens, Benitez wordt ontslagen en Zidane wordt aangesteld, althans dat is wat ik heb gelezen.

Studio sport maakt al bekend dat benitez is ontslagen en Zidane hem opvolgt...

Benitez is ook slachtoffer in deze kwestie. Perez moet zijn spullen pakken!

4 januari 2016 om 18:58

Ontslagen en zidane volgt hem op

Middels persconferentie om 19:30 waarin alles wereldkundig wordt gemaakt..
Eindelijk!! Da's 1 nu nog Perez.

schandalig echt ronduit belachelijk hoe Benitez hier in kwaad daglicht word gezet die man kan er niks aandoen dat Perez er geen zak van snapt maar hij is wel t grootste slachtoffer en t zwarte schaap.

NOS meldt al dat hij ontslagen is

Sky Sports meld het nu ook

En nu is tijd dat die gekke Perez ook vertrekt, wat maakt hij er een zooitje van bij Rwal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren