Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ravanelli is baan kwijt: 'Je weet hoe het werkt in de voetballerij'

Laatste update:

De eerste klus als hoofdtrainer is uitgelopen op een flinke teleurstelling voor Fabrizio Ravanelli. De Italiaan werd in juni aangesteld als nieuwe hoofdtrainer van Ajaccio, maar is vijf maanden later alweer vertrokken bij de Franse club. Ravanelli is ontslagen, zo meldt Ajaccio op de website van de vereniging. Het is nog niet bekend wie de voormalig aanvaller zal opvolgen.

/

Ajaccio staat voorlaatste in de Ligue 1 en heeft net zo weinig punten als hekkensluiter Sochaux. "Het was geen gemakkelijke beslissing om Fabrizio te ontslaan", zei Alain Orsoni, voorzitter van de club. "Ik had graag gewild dat dit goed was gegaan, maar helaas. Ik heb een technische staf nog nooit zo hard zien werken, maar je weet hoe het werkt in de voetballerij. Als het niet goed gaat, kan het wisselen van een hoofdtrainer de oplossing zijn."

Ajaccio verloor zaterdagavond in eigen huis van Valenciennes (1-3) en dat bleek de druppel die de emmer deed overlopen. Afgelopen dinsdag ging het ook mis in de Ligue 1 en in dit duel zat nog een opmerkelijk moment: Gadji Tallo deed alsof hij zwaar geblesseerd was, waarna Ravanelli besloot om hem te wisselen. Toen Tallo dat doorkreeg, stond hij plotseling op en liet hij weten dat hij gewoon door kon spelen. Ravanelli had de wissel toen echter al doorgevoerd.


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hahaha die wisselspeler ook.. Wat een kneus
Edit: degene die de blessure faked dan

Dat filmpje, hahaha!!

Dat geeft alleen al aan hoe de spelers tegenwoordig zijn, lol. Voetbal van nu is misschien tactisch beter, maar vroeger zag je alleen spelers met een brancard van het veld gaan als ze echt wat mankeerden, wat een tijden waren dat, lekker mannelijk fysiek en hard voetbal, zonder al dat gejank!!

3 november 2013 om 11:43

kon eerst niet geloven wat ik zag.....dit is wel echt om te janken ja.
Wat is er toch allemaal gebeurt met voetbal de afgelopen 20 jaar. Ik voel me er in ieder geval steeds minder tot aangetrokken en dat maakt het wel makkelijker voor mezelf om het hele belachelijke corrupte wereldje wat voetbal heet te negeren. Jammer.

Wat een debiel die Tallo. Intern schorsen deze gozer, als je je team zo in de steek laat.

3 november 2013 om 11:22

Aye, ontzettend stomme gozer. Waarom doe je zoiets? Dat je een schwalbe maakt of iets dergelijks kan al niet, maar daar zie je de reden nog wel achter. Maar op een brancard gaan liggen en vervolgens woest opstaan? Wat verwacht je dan? Deze man zsm wegsturen.

3 november 2013 om 12:02

Voetballers zijn verwend tegenwoordig, hard gezegd de zweep erover (niet letterlijk natuurlijk)

Maar ze woorden op fluwelen handschoentjes gedragen

3 november 2013 om 13:13

haha, dat is de mooiste contaminatie die ik deze week gezien of gehoord heb!

Wat een ongelooflijke knuppel die speler. Op de brancard gaan liggen en dan je trainer verrot schelden omdat 'ie je eruit haalt

Wat heeft die wissel met het ontslag te maken? Sowieso snap ik niet dat hij ontslagen word het bestuur heeft het erover dat ze de staff nog nooit zo hard hebben zien werken, maar alsnog vlieg je eruit..

Tallo terugsturen naar AS ROMA!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren