Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rashford onthult waarom hij door Ten Hag voor straf op de bank werd gezet

Laatste update:

Marcus Rashford stond zaterdagmiddag niet in de basis van Manchester United voor de uitwedstrijd bij Wolverhampton Wanderers (0-1). Manager Erik ten Hag hield de Engelse aanvaller om disciplinaire redenen op de reservebank en liet hem pas na rust invallen, waarna Rashford de winnende treffer verzorgde. Ten Hag wilde niet prijsgeven waarom het 25-jarige goudhaantje straf kreeg, maar de hoofdrolspeler zelf wel.

Na afloop van de wedstrijd stond Rashford voor de camera van BT Sports en werd hem gevraagd naar de reden van zijn reserverol. "We hebben het er al over gehad en gaan gewoon weer door", vertelde de Engelse aanvaller. "Ik was aan de late kant voor een bespreking, omdat ik me had verslapen. Dat kan een keer gebeuren, maar dit zijn nou eenmaal de regels en het was een fout van me. Ik was teleurgesteld dat ik niet mocht spelen, maar ik begrijp de beslissing van de trainer ook wel."

Luke Shaw, de centrale verdediger van dienst, koos de kant van Ten Hag. "De manager vindt dat soort dingen gewoon heel belangrijk. In het verleden kon je als speler nog wel eens wegkomen met dat soort fouten, maar vandaag kon je zien dat je gewoon niet speelt als je de kleine dingen niet in acht neemt." De manager zelf wilde niet veel woorden meer vuil maken aan het incident. "Iedereen moet zich aan de regels houden en hij ook, maar het is nu weer goed. Marcus heeft de juiste reactie getoond."

Daarmee doelde Ten Hag op het doelpunt van Rashford, die United in minuut 76 de overwinning schonk. Dat betekende alweer de tiende zege voor the Mancunians dit seizoen, die na zestien wedstrijden 32 punten hebben en op de vierde plaats staan in de Premier League. Die plek geeft aan het einde van het seizoen recht op deelname aan de Champions League. Dinsdag komt Man United weer in actie, wanneer het in eigen huis tegen Bournemouth speelt. De aftrap is dan om 21.00 uur.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Shaw was centrale verdediger en Malacia was de back van dienst. Leuk als de wedstrijden ook worden bekeken als er een artikel over wordt geplaatst.

Verder logische beslissing en prima reactie van iedereen, kan iedereen weer lekker door met z’n leven

31 december 2022 om 17:48

Ja het schijnt overal nieuwswaardig te zijn terwijl het gewoon regels zijn die ze volgen. Geen nieuws is tegenwoordig ook nieuws overal

EtH heeft het goed op een rij, krijgt het respect en werkt echt aan een “team”! Dit was al een geruime tijd weg en gelukkig ligt de druk nu niet op hem en de spelers maar lijken ze tijd te genereren met behulpzame overwinningen. Nog een lange weg te gaan maar de basis lijkt te zijn geasfalteerd 😁

31 december 2022 om 17:57

Ten Hag doet het gewoon slim en mag zeker credits krijgen. Heeft de sympathie van de selectie gewonnen door in het begin niet weg te lopen voor slechte resultaten (zie ook zijn actie waar hij meeliep met de ''straftraining'' van zijn selectie), heeft discipline geintroduceerd om echt aan te geven dat er op professioneel vlak wat moest veranderen, en maakt duidelijk dat geen enkele speler boven de club staat. Hij is ook de winnaar geworden van de strijd met Ronaldo. Hij had groot gelijk om zijn poot stijf te houden en Ronaldo niet alles om hemzelf te laten draaien. Nu is Ronaldo weg en het team lijkt er totaal niet onder te lijden, in tegendeel.

31 december 2022 om 18:16

Toch moet er echt kwaliteit bij, want dit is niet vol te houden. Ze winnen wedstrijden telkens met hakken over de sloot. Dan is het een kwestie van tijd dat je periodes krijgt waarin het ook een poosje de verkeerde kant op valt. Dat zag je onder Solksjaer ook gebeuren. Eigenlijk onder iedere coach na Ferguson en dan is dit kwalitatief misschien nog wel de minste ploeg die United in de afgelopen decennia heeft gehad.

31 december 2022 om 18:57

Klopt, misschien dubbele post…
Maar met die Glaziers in de verkoop mogen ze alleen huren las ik ? Dus dat komt nu totaal ongelegen met de rebuild van EtH

31 december 2022 om 20:02

Want ze winnen een wedstrijdje tegen Wolverhampton? Nou nou. Mag het? Ik dacht dat dit team een titelkandidaat moest zijn.

Er moet gewoon talent bij. Heel leuk dat Cristiano is weggejaagd, maar dat was gewoon je topscorer. Nu moeten de goals komen van Rashford en Martial, twee jongens die dik in 20 zitten en het nog nooit hebben bewezen over een heel seizoen. Dat gaat hem dus nooit worden. Ze hebben er gewoon echt toppers nodig. En die komen niet. Je kunt zo lang als je wil een team smeden, zonder kwaliteit blijft het gewoon Europa League.

31 december 2022 om 20:46

Als je denkt dat dit team een titelkandidaat is moet je jezelf wel even achter de oren krabben maat. United komt echt van hun laagste punt en ETH regelt gewoon even een +70% win rate na 24 wedstrijden met een selectie die iedereen al grotendeels afgeschreven had. Dat hij jongens als Dalot, Martial, Rashford, Shaw en Fred die uitgespuugd werden weer aan de praat heeft gekregen is fantastisch. Tuurlijk moet er kwaliteit bij, maar United heeft nou eenmaal al veel gespendeerd en de jongens waar ze het aan uitgegeven hadden waren ook al broodnodig, zo armoedig was deze selectie. Als ze top 4 halen dit jaar hebben ze het prima gedaan en daar kun je op bouwen. Mensen kijken alleen naar de naam Manchester United en niet naar de context. Titelkandidaat.. laat me niet lachen.

31 december 2022 om 18:26

En zo hoort het ook. Gewoon ouderwets "respect". Heet jij Ronaldo? Prima, maar je bent niet groter dan het team. Rashford te laat en zijn daar regels over afgesproken? Dan volgen de consequenties. In het begin zal een groep misschien stribbelen, maar uiteindelijk verdien je zo wel het respect en kweek je extra discipline. Niks mis mee. Des te mooier dat uitgerekend Rahsford dan de punten pakt. Laat toch wel zien dat hij, ondanks zijn straf, het wilt laten zien.

31 december 2022 om 18:45

Een beetje vergelijkbaar (op een kleine manier dan) met hoe Arteta handelde met Aubameyang. Daarmee geef je gelijk een signaal af aan de spelers dat niemand zelfs de aanvoerder niet groter is dan het team.

31 december 2022 om 18:55

Daarom draait Arsenal nu ook een stuk beter en vooral stabiel sinds de latste jaren. Leuk voetbal ook om te kijken nu

Nu Ten Hag de held, maar als punten verloren dan was zijn ego belangerijker dan Manu score (want Rashford is enige spits in vorm) . Waan van de dag regeert

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren