Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rangers-middenvelder Jack deelt groot compliment uit aan Ajax na oorwassing

Laatste update:

Middenvelder Ryan Jack heeft na afloop van de oorwassing tegen Ajax zijn excuses aangeboden aan de supporters van Rangers. The Gers gingen woensdagavond in de Champions League met 4-0 onderuit in de Johan Cruijff ArenA. De Schots international liet bovendien weten onder de indruk te zijn van het niveau dat Ajax op de mat legde.

"Natuurlijk is iedereen teleurgesteld, dat moeten we ook zijn”, zei Jack voor de camera van BT Sport. “We hebben vanavond een hoop mensen in de steek gelaten. We bieden onze excuses aan aan de supporters die de moeite hebben genomen om deze reis te maken en ons te steunen. Het enige wat we kunnen doen is onze excuses aanbieden, doorgaan en hopelijk zijn we zaterdag weer in staat om te winnen.”

Voor de middenvelder komt het niveau van Ajax niet als een totale verrassing, toch is hij onder de indruk van de Amsterdammers. “Dit is het allerhoogste niveau, het niveau waarop Ajax acteert. De trainer gaf van tevoren aan dat we op ons best moesten zijn en dat is wel gebleken. Dit is een van de beste teams waar ik tegen heb gespeeld. Als we dit niveau doorzetten deze Champions League, dan gaan we geen wedstrijd winnen tegen dit soort tegenstanders.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is toch een beetje de Schotse manier. Van die aandoenlijke blije fans. Gemankeerde spelers die heel hard rondrennen en dan onderaan de streep met 0 punten naar huis.

8 september 2022 om 09:09

Dat slaat natuurlijk net nergens op. Vorig jaar finale EL met grote tegenstanders die ze uitschakelde. Tegen PSV ook niet met 0 punten naar huis, want dan hadden we 2 teams in de CL gehad Wel leuke poging tot grappig doen

8 september 2022 om 09:26

Dat waren wij ook een aantal jaar terug, lekker gevoetbald veel balbezit en met lege handen naar huis.

8 september 2022 om 10:08



Ow wat heb ik veel wedstrijden van Ajax gezien waarbij we lekker meevoetbalde en altijd de deksel op de neus kregen.

Die tijden zijn gelukkig al jaren voorbij. Het is de laatste jaren makkelijk om Ajax fan te zijn. Sinds de halve finale EL in 2017 is het eigenlijk altijd goed geweest (en altijd kampioen geworden).

Maak me nu wel meer zorgen om deze poule. Napoli heeft mij verrast, daar gaat Ajax het heel lastig mee krijgen. We hebben wel geluk dat we Liverpool volgende week al treffen. De championsleague hymne zal hen na afgelopen oorwassing toch minder fijn in de oren klinken. Druk staat er vol op, ze moeten thuis winnen, en ze moeten goed spelen. Dat ligt Ajax wel.

Kijk heel erg uit naar volgende week. De grote van Dijk wordt helemaal zoek getikt door Kudus, of juist niet, hij staat op als leider en gooit iedereen van Ajax over de bording, ook dat lijkt me mooi om te zien!

8 september 2022 om 12:37

Altijd goed geweest sinds 2017? Uitschakeling in de voorronde door Rosenborg vergeten? 😉

8 september 2022 om 13:36

2017 na de EL finale was echt een drama zomer voor Ajax. Iedereen weet het Nouri moment nog. Speelden tegen Rosenborg vlak daarna. Iedereen was van slag.

Wat Johanvlerksen probeert te zeggen is dat Ajax sindsdien de weg naar boven heeft gevonden. Toen stonden zij op plek 25 qua clubranking in Europa en nu 10de.

Ik kwam dit lijstje tegen met tegenstanders van Ajax in de CL. Dan zie je veel hele mooie uitslagen:

Bayern-uit 1-1
Bayern-thuis 3-3
Juve-uit 1-2
Juve-thuis 1-1
Real-uit 1-4
Spurs-uit 0-1
Valencia-uit 0-3
Chelsea-uit 4-4 (scheidsrechter Rocchi )
Besiktas-uit 1-2
Besiktas-thuis 2-0
BVB-thuis 4-0
BVB-uit 1-3
Sporting-uit 1-5
Sporting-thuis 4-2
Rangers-thuis 4-0

Uiteraard zitten er ook mindere uitslagen tussen waardoor Ajax onnodig verloor. Maar overall is de stijgende lijn zichtbaar.

8 september 2022 om 16:44

@losblancos. wat flauw. Als je jezelf had verdiept dan had je geweten dat het net na het ongeval met Nouri was. Dit heeft grote impact gehad op de spelers. Daar kan iedereen zich een voorstelling bij maken, maar jij blijkbaar niet en anders is het wel een hele zielige opmerking die je maakt.

9 september 2022 om 11:32

@losblancos

dat was het jaar van het drama van Nouri in de voorbereiding. Kun je ook achteraf de destijds nieuwe coach en de jonge groep niet verwijten dus je probeert zonder historisch besef goedkoop een puntje te scoren.
en belachelijk dat je daar 6 duimpjes omhoor voor krijgt.

8 september 2022 om 10:05

Hoe kan zo'n vrij dom bericht ook nog likes krijgen?

8 september 2022 om 11:04

Als het antwoord erop 7.5x zoveel likes heeft, kan je concluderen dat het een flinke mispeer was. Maar goed, je kan niet altijd raak schieten.

8 september 2022 om 14:13

Maar als je niet schiet kun je ook niet scoren zou mijn Avatar zeggen....

8 september 2022 om 16:47

Dan wil ik niet naast je bij een urinoir staan Migi :P :D

Top dat je het zelf naar je toe trekt en niet in de verdediging schiet.

8 september 2022 om 10:10

Migi dat ben ik toch niet van je gewend. Ja, blije supporters. Maar rangers is al jaren weer in opkomst en zoals anderen al zeiden, de EL finale, en nu de CL gehaald.

8 september 2022 om 10:39

Ik zeg toch wel vaker domme dingen

8 september 2022 om 15:56

Daarom laat ik het ook staan. Krijg je even lekker het deksel op op je neus...;-)

Die arme Jack. Die kwam de tweede helft erin, werd helemaal zoek getikt. Werd volgens mij ook door de benen gespeeld door Berghuis en gaf volgens mij ook de assist op Bergwijn bij de 4-0.

Ajax heeft mij gisteren verbaasd met hoe ze Rangers zo simpel hebben weggespeeld. Ik ben benieuwd volgende week tegen Liverpool.

8 september 2022 om 09:24

Als Liverpool zo speelt als tegen Napoli, dan kan Ajax daar ook gewoon winnen. Liverpool is op dit moment een team zonder zelfvertrouwen, waar bijna alles mis gaat, wat mis kan gaan.

8 september 2022 om 10:11

Natuurlijk kan Ajax daar winnen. Als Liverpool echt in vorm is, is de kans erg klein. Maar dat zijn ze niet, en Ajax blijkbaar wel. Dus die kans is zeker goed aanwezig.

wat een compliment, het beste team waar hij tegen heeft gespeeld maar de vraag blijft dan overeind "; was ajax nu zo goed of rangers zo erbarmelijk slecht want tegen psv hadden ze soms leuke combinaties/aanvallen of zegt dat meer van de tegenstanders waar ze tegen spelen, kip en het ei verhaal

8 september 2022 om 09:08

@Dreetje,

Het is altijd beiden, wanneer het ene team goed speelt lijkt het altijd alsof de ander er totaal niets meer van kan. En dat is ook logisch, wanneer je drie keer instapt als verdediger en drie keer in een drie hoekje word zoek gespeeld.

Dan heeft ploeg A drie keer een goed driehoekje opgezet
Dan heeft ploeg B drie keer laten zien niet te weten wat ze moeten doen.

Ajax was gisteren goed en daardoor leek Rangers heel slechts.
Rangers raakte gisteren geen bal goed en daardoor leek Ajax heel goed.
Beiden kloppen exact, het is maar net of je Ajacied of niet bent welke je toepast…

8 september 2022 om 09:18

Licht aan beide kanten natuurlijk. Dit rangers is natuurlijk geen topploeg, maar ze zo weg spelen is alsnog wel knap hoor.

Deze gasten hebben vorig seizoen nog leipzig,dortmund en braga uitgeschakeld.

Dit jaar ook gewoon psv eeuit geknikkerd waar ajax het gewoon bijna altijd heel lastig mee heeft.

8 september 2022 om 09:28

Langs de andere kant ook bijan uitgeschakeld door het nietige Union uit Belgie (tijdens de heenwedstrijd in Belgie werden Rangers trouwens helemaal zoekgespeeld en mochten ze blij zijn dat ze 'maar' 2-0 verloren)

Het is simpel: dit Rangers is geen CL niveau (en dat zal ook in de komende 5 wedstrijden blijken) en Ajax is dat wel (en ook dat zal in de komende 5 wedstrijden blijken)

Ik verwacht dan ook dat Ajax naar de volgende ronde gaat in de CL. Op dat niveau zitten ze inmiddels wel.

8 september 2022 om 10:19

Je blijft dit naar herhalen, voorbijgaand aan de finale die ze hebben gehaald vorig jaar.

Maar als Rangers zo slecht zijn, wat zegt dat dan over PSV?

8 september 2022 om 09:46

Ajax zetten druk vanaf het begin.. PSV is te afwachtend.

8 september 2022 om 10:13

@dreetje

Dit is precies waarom ook kleine ploegen van grote ploegen kunnen winnen. Als de ene net 2% beter is dan anders en de ander net 2% minder dan anders, dan kan het kwartje helemaal de andere kant opvallen. Gisteren was Ajax goed, dat lijkt me duidelijk. En rangers niet in staat om een antwoord te geven. En dan ben je soms compleet kansloos. Volgende wedstrijd kan het weer anders zijn. Ik weet nog wel van jaren terug dat PSV met 5-4 tegen een Duitse tegenstander speelde. De terugwedstrijd werd 0-0. Zelfde ploegen. Kwartje valt net anders.

Al moet ik wel zeggen dat er een immense verschil is tussen Rangers, Celtic zodra ze uit en thuis spelen. Maar Rangers is bij lange na niet het team van vorig seizoen

8 september 2022 om 12:26

Ik neem niet aan dat dit niet op die 0-1 tegen PSV slaat?

Ik heb toch wel groot respect voor Gio altijd, goede trainer en een echte gentleman. Zat me dan ook kapot te schamen in het stadion de laatste 15 minuten. Niet nodig om anderen te kleineren, zeker niet een Gio die altijd met respect over Ajax praat.

8 september 2022 om 09:12

Wat een onzin over die laatste 15 minuten.
Beetje plagen mag toch volgens mij is het toen hij trainer van Feyenoord was ook al een paar keer gezegd toen we Feyenoord weer oprolden

8 september 2022 om 10:00

Behalve als het tegen ajax gebeurd dan is de wereld te klein en mogen supporters van de tegenstander niet meer langskomen

8 september 2022 om 10:21

Sinds wanneer mogen supporters niet meer komen alleen vanwege het roepen van de tekst "neem je rotzooi mee"?

8 september 2022 om 11:19

@ Kieftenbeld

Wat een vreemde opmerking. Ik heb werkelijk nog nooit meegemaakt dat supporters niet meer welkom zijn na roepen "neem je rotzooi mee".

Wat jij bedoelt te zeggen is denk ik het verbod op die supporters die al 5 jaar lang zich ernstig misdroegen, dingen vernielden, bedreigingen uitten aan het adres van spelers, gooien met vloeistoffen, etc.

En uiteraard geldt hier; niet alle supporters over een kam scheren. Sommigen verpesten het voor de goeden.

8 september 2022 om 12:36

Ik vond het plagen op zich wel humor maar op een gegeven moment werd er steeds vaker en harder “kakkerlak” achterna geroepen. Toen vond ik het leuke er wel vanaf want zoals gaalmeester aangeeft: dat verdient Gio niet

8 september 2022 om 17:33

Idd, zelfs na de wedstrijd ging t nog door in de catacomben. Beetje sneu en niet nodig wat mij betreft. Paar keer in het stadion is leuk, maar het werd te vaak herhaald en ging ook een beetje ten koste van de pogo. Dat kan natuurlijk helemaal niet de bedoeling zijn...

8 september 2022 om 09:19

Is toch mooi man? Dat hoort ee gewoon bij joh. Gio is een topgozer, die vind dit echt niet erg hoor.

8 september 2022 om 09:22

Niet schamen, dit was gewoon leuk en is voetbalhumor. Niet doen alsof van Bronkhorst een teer poppetje is die gaat huilen van dit soort bejegeningen. Hoort erbij. Er was niks respectloos aan, gewoon dollen.

8 september 2022 om 09:25

Echt humor vind ik het niet, maar het is zeker niet meer dan plagen.

9 september 2022 om 12:52

Het was inderdaad een minuut grappig maar het duurde gewoon te lang.

8 september 2022 om 10:14

Als we weten dat supporters de meest gruwelijke rotzooi roepen en doen, dan vind ik "gio neem je rotzooi mee" echt geen enkel probleem. Het is en blijft wel een voetbalstadion.

8 september 2022 om 10:51

Beetje overdreven vind je niet. Als een beetje plagen al niet meer mag. Eigenlijk is het zelfs een indirect compliment. Dit liedje wordt namelijk vaak juist gezongen bij oud-trainers en spelers die met hun nieuwe club terug komen bij hun oude club. Ik kan het me van Ronald Koeman herinneren toen hij met een buitenlandse club terug was in Nederland (weet niet eens meer of dat Ajax of Feyenoord was). Er spreekt ergens juist een soort respect uit dat Gio ondanks zijn Feyenoord-verleden door zijn verdienste voor het Nederlandse voetbal en het Nederlands Elftal speler toch als een soort bekende wordt beschouwd.

8 september 2022 om 10:53

Ach man..het is gewoon een beetje ludiek. Met 'gio neem je rotzooi' is ook niet echt kwetsend en doe je niemand pijn

8 september 2022 om 11:03

Helemaal eens met Gaalmeister, het zal allemaal wel leuk en voetbalhumor zijn, maar je met respect over een tegenstander uitlaten blijft een totaal onbekend fenomeen voor een groot deel van het Ajax publiek. Het zijn slechte verliezers, maar minstens even zo slechte winnaars. Dan wordt het snel hautain en denigrerend naar de tegenstander. Dit is altijd al zo geweest en zal ook nooit veranderen. Humor noemen ze dat, maar laat Amsterdam nou om een hoop zaken bekend staan, de kwaliteit van humor hoort daar niet bij.

8 september 2022 om 11:33

@ Johan78

Is humor niet een kwestie van smaak..
Mensen zijn toch geen klonen van elkaar. Wat jij goede humor vindt, is dat voor een ander juist niet het geval.

En om heel eerlijk te zijn scheer je een hoop mensen over een kam.
Gisteren was het juist een hele sportieve wedstrijd zowel op het veld als er buiten.
Sommigen maken echt van mug een olifant. Alsof zij voor het eerst voetbal kijken.

8 september 2022 om 12:37

Je moet er toch ook niet aandenken dat gio zijn rotzooi in de arena achterlaat ?? Waarom hem er niet even aan herinneren. Dan vergeet hij ze zeker niet

8 september 2022 om 13:01

Marc - je hebt gelijk dat humor een kwestie van smaak is, dus uiteraard is mijn reactie subjectief. Maar dat is iedereen hier, dus vond ik overbodig om erbij te zetten. Dat ik een hoop mensen over een kam scheer is waar, en uiteraard zijn er voldoende uitzonderingen die ik daarmee tekort doe, maar feit is wel dat ik dit nergens anders in die mate tegenkom dan bij Ajax. En juist doordat ik al decennia voetbal kijk, kan ik die constatering ook doen.

8 september 2022 om 13:07



@ Johan,

Mag je allemaal vinden kerel, maar door types zoals jij verworden we allemaal tot brave huisvaders die een kaakje in een zakje meenemen naar een stadion en een pakje melk erbij drinken. Owee als er iets buiten de, door jou, gestelde regeltjes van fatsoen wordt geroepen... niet woke genoeg en schande!

8 september 2022 om 15:26

Slechte verliezers zegt ie. Ik weet niet of je de JC-Schaal van vorig seizoen hebt gekeken, maar ondanks een achterstand van 0-4 stond iedereen op de banken zo ongeveer.

Verder vind ik je wel heel kleinzerig als je dit al erg vindt, want dit is toch gewoon een beetje plagen. Als dit al niet meer mag, dan kan meer dan de helft van de bevolking wel op z’n zolderkamer blijven zitten

8 september 2022 om 16:29

@ Ajaxwestham - goh, een nieuw modewoord uit de media opgepikt en je weet het nog in een volzin te zetten ook, hulde! Maar ja, waarom zou je je ook beperken tot het supporten van de eigen ploeg als je ook een sneer naar de tegenstander kunt uitdelen? Fatsoen is ook maar een lastig ding voor iemand die vooral niet te ver om zich heen wil kijken. Wat dat betreft heb je het DNA van je club uitstekend verwoord in je reactie.

8 september 2022 om 18:03

Johan, kom op man. Kijk eens in een ander stadion en dan zie en hoor je precies dezelfde dingen. En erger. Deze "gio neem je rotzooi mee" is ook totaal niet origineel en al 1000x elders gehoord.

We hebben in voetbalstadions problemen met doorgesnoven idioten die poppen ophangen, mensen dood wensen, vuurwerkgeluiden maken, racistische shit roepen, vuurwerk in gezinsvakken gooien, bedreigen, gaskamergeluiden maken, en nog meer van dat soort ellende.

Deze leuzen over Gio zijn piepklein bier en absoluut niet voorbehouden aan Ajax

8 september 2022 om 18:26

Vernon - natuurlijk is dit klein en niet in verhouding tot andere zaken, maar nog wel steeds onnodig. Dus dan moet je daar wat over kunnen zeggen toch? Dat er ook ergere zaken gebeuren kun je als argument gebruiken om zo'n beetje alles goed te praten.

8 september 2022 om 12:23

Ach beetje plagen. Dat valt nog wel mee. Ik stoor mij er meer aan dat er bij Ajax iedere wedstrijd wordt gezongen "wie niet springt die is geen Jood", maar wanneer fans van de tegenstander zingen "wie niet springt, die is een Jood" is de wereld te klein en moeten er stadionverboden worden uitgedeeld door de Knvb.

8 september 2022 om 12:40

Onzin ,andere supporters zingen wat ze eventueel met joden gaan doen . En nee dat is zeker niet springen .

8 september 2022 om 12:24

@gaalmeister,

Ach zo erg was het niet hoor. Persoonlijk zou ik het niet zeggen maar echt erg is het toch niet?

Dit komt als ik mij niet vergis van het seizoen in de Arena tegen Feyenoord onder: Van Marwijk waar vak 410 destijds zong nadat ze 2-0 achter stonden Marwijk neem je rotzooi mee waarna vak 410 opgeblazen vuilniszakken naar beneden gooide.

Dat was wel een ludieke actie waar toen nog Feyenoord supporters aanwezig waren.
Ik vind Gio persoonlijk ook een aardige vent en mag hem zeker. Altijd bescheiden en respectvol naar anderen terwijl die zelf toch ook heel veel heeft bereikt.

8 september 2022 om 15:13

Dat heet plagen. Leuk dat jij je 15 minuten kapot schaamt maar je had ook van het voetbal kunnen genieten in die tijd, of je kamer een keer schoon maken. Denk dat Gio hier nog het minst van wakker ligt, geilmeister

Iedereen is lovend, het is als voetballiefhebber en Nederlands voetbalfan prachtig te zien als elke Nederlandse club het goed doet in Europa, zeker in de hoogste competitie, maar ik zag ook nog genoeg verbeterpunten. Zo was het tempo soms wel echt langzaam en ging de opbouw soms matig. Je zag in de tweede helft goed hoe het middenveld af en toe te diep stond waardoor de verdediging de bal ging rondtikken. Nu sta je dan al met 3-0 voor maar stel je voor dat je daar tegenaan loopt bij een sterkere tegenstander.

8 september 2022 om 09:47

Als je in de eerste pot al een perfecte wedstrijd speelt dan kan het alleen maar slechter gaan worden. Je moet niet te snel pieken. Na de rust was de wedstrijd eigenlijk gespeeld. De Rangers waren vooral bezig om de schade te beperken. Het heeft geen nut om dan nog vijfenveertig minuten meer dan honderd procent te geven. Natuurlijk wil ik als fan dat wel, maar er zijn nog vijf wedstrijden te gaan. Volgende week een zeer belangrijk duel op Anfield. Hopelijk kunnen we daar ook een goed resultaat neer zetten. Laten we nu nog even genieten van een prima wedstrijd tegen de Schotten en langzaam onze pijlen richten op Heerenveen...

Ik heb gisteren genoten van Ajax, maar ik schrok van de uitslag in Naples. Het laatste wat we willen is een strijd waarin drie clubs voor de eerste plek zouden kunnen gaan. Na gisteren heb ik vertrouwen dat we minimaal een punt op Anfield kunnen pakken, maar deze poule kan nog heel vervelend voor ons gaan worden. Hoe dan ook geniet ik nu wel nog even na. Voor een eerste pot deden we het gisteren prima. Tot de rust kregen de Rangers zo af en toe echt voetballes. Dit geeft me hoop, maar we moeten volgende week weer dit op de mat laten zien want Liverpool zijn geen koekenbakkers....

8 september 2022 om 10:21

Ik denk dat je zo reëel moet zijn dat als Ajax 'slechts' derde wordt in de poule (hoe sterk die ook is) dat je waarschijnlijk ook niet heel ver was gekomen in de knock-out fase. En dan kun je misschien wel een prachtige campagne nog hebben in de europa league. Ik zou liever zien dat ajax een finale haalt op een lager niveautje dan er in de achtste finales uitgaat in de CL. Maar voor nu is dat allemaal koffiedik kijken. Wie weet worden ze wel eerste in de poule.

Je kunt nog steeds geen oordeel vellen over de kracht van dit Ajax. Daarvoor was Rangers gisteravond te slecht. Behalve de goal van Kudus waren de goals allemaal fouten en pech van Rangers. Dat was vorig jaar in de poulefase wel anders!

8 september 2022 om 12:44

Je kunt al wel stellen dat er aardig wat voetbal in de ploeg zit bij Ajax Ongeacht de tegenstander ..En dat is al vrij vlot

Ajax was goed en de Rangers hadden een complete off day

8 september 2022 om 12:45

Dat had de rangers ook al tegen psv in 2 wedstrijden . Ook toen waren ze verre van goed

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren