Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ramselaar: ‘Met alle respect, maar dat is niet het niveau waar ik naartoe wilde’

Laatste update:

Bart Ramselaar speelde vrijdagavond weer negentig minuten bij Jong PSV. Het beloftenteam van de huidige koploper van de Eredivisie wist met 1-2 te winnen op bezoek bij FC Eindhoven. Ramselaar geeft in gesprek met FOX Sports toe dat er in januari een aantal dingen hebben gespeeld, maar van een vertrek uit Eindhoven kwam het niet.

“Er speelden een aantal dingen. PSV wilde me alleen verkopen, voor een aardig bedrag voor iemand die een half jaar niet heeft gespeeld. Misschien heeft het clubs afgeschrikt”, zegt Ramselaar. Hij had de mogelijkheid om naar het Belgische Sint-Truiden te gaan, dat momenteel de vijfde plaats bezet in de Jupiler Pro League. “Met alle respect voor die club, maar dat is niet het niveau waar ik naartoe wilde.”

“Wat er heeft gespeeld, houd ik liever voor mezelf. Het is jammer dat niet heeft doorgezet”, gaat de 22-jarige aanvallende middenvelder verder. “Het is nu wel moeilijk om het seizoen af te maken in de Keuken Kampioen Divisie, want je wilt op het hoogste niveau spelen. Als dat niet kan, is het belangrijk dat ik fit blijf en word. Ik ben fit, heb nu negentig minuten zonder problemen gespeeld. Fit genoeg om volgend seizoen naar een andere club te gaan.”

“Je weet nooit hoe het loopt, maar het mag duidelijk zijn dat ik niet gelukkig ben”, verduidelijkt Ramselaar, die dit seizoen zeven wedstrijden in het eerste elftal van PSV speelde. “Ik ben nog onderdeel van de A-selectie. Hoe het loopt, weet ik niet. Ik train hard en meer kan ik niet doen. Als het aan mij ligt, speel ik dit seizoen nog in het eerste elftal. Maar niet iedereen denkt daar zo over. Wie? Dat kun zelf wel invullen, denk ik.”

Snap jij dat PSV een 'aardig bedrag' vroeg voor Bart Ramselaar?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Blijf het een goede speler vinden en nog maar 22. Eerst maar een stapje terugzetten lijkt me en weer vertrouwen krijgen...

Moet zeggen dat Ramselaar zich ontzettend positief opstelt ondanks zijn situatie. Zeurt niet, blijft hard werken en geeft nog steeds alles wanneer hij bijvoorbeeld bij Jong PSV speelt. Blijft gewoon een heel behoorlijke voetballer die in het systeem van van Bommel simpelweg niet tot z'n recht komt. Logisch dat PSV die niet voor een appel en een ei laat gaan. Wel opvallend dat hij dan niet naar sint truiden wil. Ik bedoel, alles beter dan nog een halfjaar op de bank toch? Zo slecht doet sint truiden het dit seizoen ook niet geloof ik. Al kan ik ook begrijpen dat hij zijn opties in de zomer wil afwachten, wanneer meer clubs op zoek zijn naar spelers. Hoop dat ie bij een goede club terechtkomt.

8 februari 2019 om 23:44

Persoonlijk vind ik het belachelijk dat PSV meer dan 1 miljoen durft te vragen voor Ramselaar. Utrecht heeft hem ooit voor een fooi verkocht, maar bij PSV is het nooit echt gelukt voor Ramselaar. Probleem is alleen dat hij al lange tijd nu niet op niveau speelt. Jammer dat Utrecht hem niet teruggehaald heeft.

8 februari 2019 om 23:56

Waarom is dat belachelijk? Hij heeft PSV bijna 5 miljoen gekost, is pas 22 jaar, heeft afgelopen seizoenen echt wel laten zien dat ie kan voetballen en heeft ook nog eens een contract voor 2,5 jaar. En die moet je dan voor een beetje zakgeld van de hand doen? Natuurlijk niet..

9 februari 2019 om 00:01

Ik denk dat hij Kluivert ook voor zn opleidingsvergoeding had laten gaan!

9 februari 2019 om 00:23

Soms verdien maar soms verlies je ook aan een speler.

9 februari 2019 om 00:27

Jawel, juist wel. Laag bedrag, hoog doorverkooppercentage. Dan heb je een grotere kans dat je die vijf miljoen nog terug ziet. Dus bv voor 1 miljoen + 35 a 40% doorverkoop. Als die dan weer opbloeit en een grotere club neemt de gok voor een miljoen of acht a negen dan kom je er heel dicht in de buurt. Willem 2 heeft bv veel meer aan Frenkie overgehouden dan ze ooit durfde dromen. Laag bedrag, maar flink doorverkooppercentage erop. Bij Millik hetzelfde verhaal....

9 februari 2019 om 00:47

1e seizoen onder Cocu was Ramselaar 1 van de betere spelers van Psv... hij is gewoon geld waard. Dat v Bommel voor andere spelers kiest wil niet zeggen dat Ramselaar opeens niet meer kan voetballen

9 februari 2019 om 00:48

ja zoals Amrabat van Feyenoord en nog wat spelers daar,

9 februari 2019 om 01:20

Klopt, Ramselaar viel in dat seizoen vaak positief op. Zeker gezien zijn leeftijd en weinige ervaring.

9 februari 2019 om 01:29

Ja en als ie daar ook niet echt uit de verf komt zit je met 1 miljoen. Daarnaast moet een kopende club dat doorverkooppercentage ook maar net accepteren. Bovendien, als je hem verkoopt zal dat hoogstwaarschijnlijk zijn aan een club van het kaliber Utrecht, Heerenveen etc. Voordat hij dan echt een hoog niveau kan halen is hij 24/25, dan zijn er maar weinig clubs die bedragen van 10 miljoen plus gaan bieden voor een speler van dat soort clubs. En dus is de kans alleen maar kleiner dat je dat doorverkooppercentage er uit haalt. Als PSV zijnde in dit geval geen goede strategie lijkt me.

9 februari 2019 om 07:54

@utregwatcher daar zit ook het probleem. V bommel wil hem niet opstellen. Dus dan wordt hij minder waard. V bonmel zevt eigenlijk dat ramselaar niet zo goed is. Zelfs overbodig. Speelt immers bij de jeugd. Dan moet je niet verwachten een aankoop bedrag terug te krijgen. Hij was die 5 miljoen blijkbaar immers niet waard..

9 februari 2019 om 11:35

Als PSV niet uitkijkt gaan ze net zoveel verdienen aan deze transfer als aan “de transfer van het decennium” destijds, die van Maher.

9 februari 2019 om 12:53

Of wat dacht je van Stef Nijland. Ook gekocht voor een miljoen of 3-4 en heeft zich ook nauwelijks kunnen bewijzen. Dat was ook nog eens in de tijd dat het financieel niet zo goed ging.

9 februari 2019 om 16:18

amsterdam

"als PSV niet uitkijkt gaan ze net zoveel verdienen aan deze transfer als aan “de transfer van het decennium” destijds, die van Maher."

You win some, you lose some. Zo gaat dat he, bij een topclub. Niet alle aankopen kunnen succesvol zijn, zo gaan die dingen nu eenmaal.

9 februari 2019 om 16:20

Ypuh

"of wat dacht je van Stef Nijland. Ook gekocht voor een miljoen of 3-4 en heeft zich ook nauwelijks kunnen bewijzen."

Stef Nijland heeft bewezen niet geschikt te zijn voor een topclub. En als we het verloop van zijn carriere ná PSV bezien, dan is hij ook nauwelijks geschikt gebleken voor de eredivisie. Of vind je vijf seioenen voornamelijk op de bank bij Zwolle en intussen ook bij De Graafschap geen duidelijk teken? Ik wél.

Snap ook niet waarom een Vitesse of een Heerenveen zich kwam melden.. bij een bod van 2.5 miljoen had psv het wel geaccepteerd lijkt mij.
Hoop echter dat er komende zomer wel een geschikte club komt melden.

9 februari 2019 om 03:44

Wanneer heb je deze clubs ooit 2,5 miljoen zien spenderen als ik vragen mag? En dan valt die 2,5 nog laag uit..

9 februari 2019 om 16:33

Paok

Vitesse kocht ooit spelers als Bony voor 4 miljoen Euro, Pierre van Hooidonk voor 4,7 en ruim 6 voor Bob Peeters. Heerenveen betaalde ooit 4,5 miljoen voor Afonso Alves en 3,7 voor El Younoussi. In de categorie 2,5 miljoen hebben beide clubs echt meerdere spelers aangetrokken zoals Martel, Cornelisse, Bas Dost en Michal Svec.

Maar, eerlijk is eerlijk, op dit moment zijn beide clubs tot het doen van dergelijke uitgaven niet in staat.

9 februari 2019 om 05:19

Voor deze clubs zal het bedrag onder 1 mil moeten liggen. Denk eerder aan een huur dan.

Een ongemotiveerde speler die alleen in de KKD mag spelen zal alleen maar nog minder waard worden. Zal heel moeilijk worden om Ramselaar van de zomer voor een redelijk bedrag ziet te slijten.

9 februari 2019 om 00:48

Vind je dat hij ongemotiveerd overkomt dan? Hij is juist nog heel gemotiveerd om zich te bewijzen. Sloeg een mooie aanbieding af van die club uit België. Vind hem ook echt een goede voetballer die helaas niet in de plannen van van Bommel past. Logisch dat ze hem niet zomaar laten gaan.

9 februari 2019 om 12:50

Ja. Maar dat zal hij nooit naar buiten brengen.

gelukkig is ie gemotiveerd dus dat scheelt

Vitesse en Heerenveen hebben geen geld, daarom moest Vitesse hun laatste aanwinst huren die spits, omdat ze geen geld hadden voor transferkoop

Ik snap best dat Ramselaar geen basisklant is. Maar wat een zonde dat deze jonge speler met potentie en al aardig wat ervaring in eerste elftallen verschraalt in de KKD.

9 februari 2019 om 03:00

Precies! Waar is PSV toch mee bezig, vraag ik me toch af in zo’n kwestie. Had die jongen toch gewoon een half seizoen speelminuten gegund bij een andere eredivisie club. Het is een jongen die nooit klaagt, een harde werker en hij heeft successen geboekt met PSV. Gun zo’n jongen dan een half jaar speelminuten, dat is ook nog is goed voor zijn transferwaarde.

9 februari 2019 om 05:25

Als het probleem te maken heeft met zijn positie in het spel dat PSV wil spelen en niet aan zijn techniek of kunnen, als hij vij psv 1 wil spelen snap ik het wel. Spelen bij een Heerenveen of vitesse brengt daar geen verandering in. Als PSV de huidige voorsprong behoud dan is het niet ondenkelijk dat hij speelminuten gaat maken in het eerste tegen het einde. Dan speelt hij zich beter in de kijker dan bij andere clubs of misschien overtuigt hij van Bommel.

Balen voor Bart. Mooie speler.
Maar eerlijk is eerlijk, hij begon goed bij Psv, ging prima.
Maar gedurende het seizoen werd het minder en kwam het niet meer terug.

Hij heef ook de pech dat er op zijn plekken aankopen en eigen jeugd staan.
Maar als hij serieus gaat uitblinken in de Kkd, dan komt er vast wel weer een kans in het eerste.

Vind Ramselaar eigenlijk meer een type voor Feyenoord dan PSV. Goeie voetballer, misschien goedkoop op te pikken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren