Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ramselaar: ‘Ik denk niet dat Feyenoord minder gemotiveerd zal zijn’

Laatste update:

Feyenoord neemt het zondag in de eigen Kuip op tegen PSV en drie dagen later staat de bekerwedstrijd tegen Willem II op het programma. Dat toernooi is voor Feyenoord momenteel misschien wel belangrijker dan de competitie, maar Bart Ramselaar verwacht ‘gewoon’ een gemotiveerd Feyenoord zondag. Bekijk het interview hieronder.

Wat verwacht jij van Feyenoord - PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat feyenoord ook gewoon gemotiveerd zal zijn. Dat zwaar fanatieke supportersgedoe gaat geloof ik toch een beetje langs de spelers heen. En feyenoord maakt een matig seizoen door, die willen heus niet met 3-0 er afgaan voor eigen publiek

Waarom zou Feyenoord het ook laten lopen? Als ze nou AZ uit hadden voor de beker, dan had het gekund dat Feyenoord al met hun hoofd daar zitten. Maar Willem II thuis? Dat winnen ze zelfs zonder El Ahmadi en Jorgensen.

Nee, je zal gewoon keihard aan de bak moeten in de Kuip waar je bijna nooit wint. Ook nog is zonder Lozano en Van Ginkel is ook nog niet zeker of die zondag meedoet, al ziet het er wel goed uit.

Ik verwacht een makkelijke overwinning van Feyenoord, psv is niet goed genoeg in de kuip

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren