Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ramaj laat goede indruk achter tijdens debuut: ‘Keepte met lef uit zijn doel’

Laatste update:

Diant Ramaj heeft zich op uitstekende wijze laten zien tijdens zijn debuut voor Jong Ajax, zo concludeerde trainer Dave Vos na afloop voor de camera’s van ESPN. De 22-jarige Duitser, die deze zomer voor 5 miljoen euro exclusief eventuele bonussen overkwam van Eintracht Frankfurt, keepte maandagavond het volledige duel met FC Eindhoven (1-1). Daarin moest de sluitpost in blessuretijd enkel een onhoudbare vrije trap van Ozan Kökçü incasseren, waardoor hij zijn doel net niet wist schoon te houden.

Hoewel Ramaj een remise van Jong Ajax niet kon voorkomen, is Vos tevreden over de goalie. “Ik was heel erg blij met de rust die hij had, hoe dominant hij was bij hoge ballen, hoe hij voetballend zijn keuzes maakte en hoe hij met lef uit zijn doel keepte. Hij heeft het ingevuld op de manier waarvan ik hoopte dat hij het zou invullen.” Ramaj, die door Mislintat voor miljoenen werd opgepikt bij Eintracht, speelde sinds zijn komst naar Amsterdam nog geen officiële wedstrijd in de hoofdmacht van Ajax.

Nu Remko Pasveer terug is van zijn polsblessure en Jay Gorter de voorkeur geniet onder de lat bij Ajax, maakt Ramaj dus minuten in het beloftenelftal. Of dat de komende weken vaker gaat gebeuren zal moeten blijken. Ramaj zat tijdens de gestaakte Klassieker tegen Feyenoord (0-3 tussenstand) nog ‘gewoon’ bij de selectie van trainer Maurice Steijn. Het is dan ook aannemelijk dat de doelman tijdens het restant van woensdagmiddag wederom plaatsneemt op de Amsterdamse bank.

Anass Salah-Eddine, die in het teleurstellende duel met Feyenoord eindigde als linksback, stond maandagavond tegen Eindhoven opvallend genoeg in de basis bij Jong Ajax. Gezien de reglementen moet hij indien fit ook woensdag aantreden wanneer het duel hervat wordt. Dat zorgt voor een interessant dilemma voor Steijn, die eerder dit seizoen nog aangaf niet tevreden te zijn over de prestaties van Salah-Eddine. Het is dus de vraag of hij de linkspoot, die tijdens zijn invalbeurt een onwennige indruk achterliet, laat staan of direct weer wisselt.

Moet Ramaj een kans krijgen in de hoofdmacht van Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Fijn dat hij het goed deed tegen FC Eindhoven. Maar is dat het niveau waarop hij zich moet laten zien, gelet op zijn aankoopsom?

26 september 2023 om 09:44

Dat is het niveau waar hij het op dit moment moet laten zien ja. Eerder heeft hij nog niet de kans gehad. Hij stond prima te keepen. Erg mooie vrije trap van Kokcu trouwens. Wat lijkt hij veel op zijn broer haha of zijn het tweelingen?

26 september 2023 om 09:48

Op zijn broertje* (om even vervelend te doen hahaha).

Maar helemaal eens! Ik moest ook even 2x knipperen toen ik hem zag spelen in de voorbereiding.

26 september 2023 om 10:03

Mislintat had dan toch gelijk. Meteen terug halen, onze Duitse vriend!

26 september 2023 om 09:44

4 miljoen valt toch wel mee?

26 september 2023 om 09:47

Mensen zullen voor altijd blijven aannemen dat hij 840 miljoen kostte.

26 september 2023 om 09:55

Maar het kan toch oplopen tot 8,4 miljoen ? Waarbij wij niet weten onder welke voorwaarden.

26 september 2023 om 09:59

@ouwemeulen valt wel mee? Noem eens 5 keepers in de eredivisie die zoveel gekost hebben?

26 september 2023 om 10:00

Dat zal wel te maken hebben met prestaties, en als dat betekent dat hij het heel goed doet heb je voor 8,4 miljoen een hele goede keeper. Dat is hetzelfde als voor Rulli is betaald (exclusief bonussen).

26 september 2023 om 10:09

Noem eens 5 ED ploegen die de begroting van Ajax hebben Master.

26 september 2023 om 10:42

Nou de succeskeeper Bruno Varela werd al voor 1 mln gehuurd voor 1 jaar. Ik denk dat we over een paar jaar per saldo prima gaan terugblikken op de aankopen van Mislintat in eerlijke vergelijking tot die van Overmars.

Ik bedoel:

Sanogi
Younes
Gudelj
Sanchez
Westerman
Cassiera
Dolberg (toen)
Kristensen
Tagliafico
Wöber
Ziyech
Traore
Bruno Varela
Magellan
Bandé
Labyad
Tadic
Blind
Schuurs
Babel
Alvarez
Dennis Johnsen
Marín
Martinez
Pierie
Promes
Scherpen
Haller
Klassen
Klaiber
Kudus

26 september 2023 om 10:55

@janssen

Precies, je weet niet onder welke voorwaarden. Dus kost hij momenteel gewoon 4 miljoen euro en verder weet je niets.

26 september 2023 om 10:59

@master1000

Beetje flauwe opmerking van je. Het gaat om de waarde van keepers. Als PSV er eentje van 12 miljoen euro gratis aantrekt en Feyenoord er eentje van 15 miljoen euro zelf opleidt dan is het lastig vergelijken.

Rulli was 10 miljoen, Drommel was 3,5 miljoen + Unnerstall.

26 september 2023 om 11:00

Volgens het AD gaat dat om extreem moeilijk haalbare bonussen.

26 september 2023 om 11:31

@amsterdam4, ah moeilijk haalbare bonussen. Dan gaat het om bonussen zoals het halen van Europees voetbal lijkt me!

26 september 2023 om 11:50

@speedy Ik vind het niet flauw hoor? Er word aangegeven dat 4 miljoen wel meevalt (als hij dat uberhaupt heeft gekost) maar is gewoon op 1(?) na de duurste aangekochte keeper in de eredivisie. Als het om de waarde gaat, waarom betaal je 4 miljoen voor een keeper van 250.000? Nu is hij dan 750.000....

26 september 2023 om 12:22

Pas op de anti Mislintat brigade is er nog steeds . Denk t ook eerlijk gezegd elke nuance werd uit de discussies geslagen. Er zijn nu zelfs figuren die Steijn weer gaan verdedigen. Ben eigenlijk wel benieuwd naar deze keep. Gorter wisselt hoogte met dieptepunten af in dezelfde wedstrijd helaas, laat dus zeker potentieel zien maar is wat mij betreft nog lang niet klaar voor t echte werk.

26 september 2023 om 12:30

@ajaxf1,

Verander dat getal maar in 1. Maar Ajax is wel hard op weg haar alleenheerschappij te verkwanselen.

26 september 2023 om 12:36

@supervo,

En dan laat je Frenkie (1,- en top 3 uitgaande transfer) en Antony (duurste uitgaande transfer) buiten dit lijstje ???

26 september 2023 om 12:57

Dat doe ik inderdaad. Frenkie, De Ligt, Mazraoui, vd Beek, Dest en de stapel aan Ebcilio's komen via de jeugd. Antony en Neres horen er overigens zeker op. Maar laten we dan alsnog eerlijk zijn... Ook die kende niemand voordat ze kwamen. Dat kulargument dat iedereen en elke media gebruikt kan dus echt de prullenbak in. En kijkende naar de lijst aan flops onder Overmars maakt dat je nu nog niet na 2 weken kunt zeggen dat Mislintat een prutser is op aankoopgebied.

En het argument dat andere clubs uit hetzelfde land de speler niet hebben willen kopen waardoor het wel niks zal zijn slaat ook kant nog wal.. Tadic en Haller...?

En spelers uit de 2e divisies of middenmoters kansloos... Mislintat haalde Kagawa uit de 2e divisie van Japan, Hummels uit het 2e van Bayern en Aubameyang van een Franse middenmoter... "hee speelde Aubameyang laatst niet tegen Ajax..? Wat vreemd dat de commentatoren daar niks over hebben gezegd.."

26 september 2023 om 12:57

En Neres

26 september 2023 om 13:01

Deze lijst haalde Overmars niet in 1 seizoen naar Ajax. Dat deed Mislintat wel. Overmars snapte dat de jeugd ook kansen moest krijgen. Hij snapte dat er balans moest zijn tussen bestaande selectie en nieuwe spelers. En hij snapte dat je niet alleen maar talenten moest halen maar ook spelers die er gelijk moesten staan.

En het allerbelangrijkste, Overmars snapte dat hij zijn selectie op orde moest hebben bij de start van de voorbereiding en niet als de competitie al 3 speelronden oud was en de trainer nog 5 of 6 nieuwe spelers moest inpassen. En Overmars snapte dat een spelers als Tadic belangrijk was en zou deze niet wegjagen.

Maar verder deed Mislintat het best aardig. Behalve misschien de trainer die hij zelf heeft aansteld al weer te willen ontslaan naar 5 wedstrijden.

26 september 2023 om 13:36

De rvc liet het niet toe om alle aankopen te hebben in de voorbereiding. Daarnaast zat hij er ook nog niet heel lang.

26 september 2023 om 15:51

@burdym het gaat in mijn reactie niet om Mislintat maar om zijn aankopen. Ik denk dat zijn aankopen per saldo over een paar jaar helemaal niet zo slecht blijken als iedereen zegt. Ik vergelijk de aankopen van Overmars...daar zat ontzettend veel bagger tussen. Bagger die ook niemand kende; spelers die weinig hebben betekend voor Ajax.

En Overmars had als luxe dat er zeer talentvolle jeugd aankwam. Mislintat en zijn opdrachtgevers wisten dat er de komende jaren helemaal niks aan zit te komen.. Dan kun je dus niet anders dan spelers kopen. Overigens is de jeugd onder Overmars en Sar blijkbaar verslonst...want er komt niks door. Dus wat onder hen is gezaaid...etc...

Wat ik met je eens ben is dat er ervaring en balans mist, vooralsnog, maar nogmaals...dat gaat over Mislintat als TD en niet over zijn aankopen individueel.

26 september 2023 om 09:46

Hij heeft ook nog niet echt de kans gehad om het te laten zien in de 1e…

26 september 2023 om 10:16

Wat is z’n aankoopsom dan? Of denk ook jij nog steeds dat het 10 miljoen is…wat niet zo is.

26 september 2023 om 11:54

Vermoedelijk is zijn aankoopsom hoger dan de hele waarde van FC Eindhoven.

26 september 2023 om 11:33

Nee, dat is niet het niveau waarop hij het moet laten zien, daarom ook de roep om hem een kans in het eerste te geven…

Aan deze man zal altijd blijven kleven dat hij een Mislintat aankoop was, die bovendien nogal onnodig voelde en waar ook nog indianenverhalen over zijn prijskaartje gingen. Maar puur kijkend naar wat hij kan lijkt het me wel echt een talentvolle doelman die bij het Ajax spelletje past, op termijn.

26 september 2023 om 10:00

Wat heeft hij precies gekost dan? Weet niemand echt..

26 september 2023 om 10:09

Ajax moet transfersommen boven de 5 miljoen openbaar maken, dus het feit dat ze dat niet gedaan hebben zegt dat het in ieder geval niet die 8 miljoen is. Wat het dan precies is, dat weet inderdaad niemand echt. Het AD rept over 5 miljoen die met onwaarschijnlijke bonussen op kan lopen tot 9. Begrijp me niet verkeerd, ik vind 5 miljoen nogsteeds veel voor een 2e of zelfs 3e keeper, maar in de media hoor je steeds 12 miljoen en soms zelfs hoger, en dat is wel wat heel anders.

26 september 2023 om 11:59

Moet Ajax dat direct? Zie vaak tegenstrijdige berichten over transfersommen (kan bv het bedrag van Sosa ook niet terugvinden) 12 miljoen waren idd de eerste geruchten, meerdere bronnen melden tussen 6 en 8.5 miljoen.

26 september 2023 om 10:06

Ben bang dat je gelijk hebt Ewoud. Zal altijd anders beoordeeld worden vrees ik (tenzij hij kwaliteit vd Sar is natuurlijk)

26 september 2023 om 11:44

Ewoud niet alleen een Mislintat aankoop, maar denk ook de breekpunt tussen beide partijen.

Steijn wilde perse Olij en Sven kwam met deze aankoop. Dus ligt extra gevoelig. Helaas ten koste van een jonge gast, die graag naar Ajax wilde komen.

Een Sosa was ook een Sven aankoop, maar hier stond Steijn uiteindelijk wel achter. Die gaf zijn akkoord. Hij wilde Taglifico, maar die was niet haalbaar (12 miljoen plus een groot miljoenen salaris).
Sosa gehaald voor 8 mil en verdiend zelfs minder dan Wijndal (!!!) (zo zie je hoe slecht vorig jaar gehandeld was).

26 september 2023 om 18:08

Ruli was eerste keeper en gorter wilde geen 2e keepers staan en pasveers is echt een 3e keeper hoe wilde je dat dan oplossen?

Ramaj verdient ook gewoon een eerlijke kans. Ik vind de hetze tegen de Mislintat spelers ook niet fris. De spelers kunnen er niks aan doen dat ze voor teveel geld zijn gehaald. Gorter doet het redelijk dit seizoen maar ik ben ook benieuwd naar Ramaj.

26 september 2023 om 09:52

Gorter is toch best wel matig dit seizoen? Laat in mijn ogen te veel ballen los en is verre van een zekerheid achterin. Volgens mij is het ook nog geen keeper die de verdediging echt kan neerzetten, heeft Ramaj dat wel in zich? Op dit moment van keeper wisselen is misschien ook wat te voorbarig, maar ik denk dat er veel druk op Gorter komt te staan als Ramaj goed blijft keepen bij Jong Ajax.

26 september 2023 om 09:53

Gorter doet het redelijk? Wauw. De lat is is wel erg laag gelegd tegenwoordig in Amsterdam. Mijn God.

26 september 2023 om 10:09

Gorter heeft een aantal fouten gemaakt, maar hij heeft Ajax dit seizoen ook meerdere malen gered met het stoppen van 1 op 1 met de keeper.

26 september 2023 om 10:21

Ja dat is toch z’n werk? Dat moet elke keeper toch doen? Dat deed Rulli ook. Die was 1 op 1 top. Maar die wordt wel afgekeken als hij 1 fout maakt. Gorter is geen rots achterin en moet echt eens leren een bal klemvast te houden.

26 september 2023 om 10:44

Je redt een team niet als je reddingen afwisselt met blunders. Wat een rare logica blijft dat hier toch. Dan heb je óf een keeper die alle makkelijke ballen pakt maar verder alles doorlaat, of een keeper die moeilijke ballen redt en makkelijke ballen doorlaat. Eindstand kom je op hetzelfde aantal tegendoelpunten.

26 september 2023 om 10:02

Ali, je kijkt toch geen Ajax meer heb je meermaals gezegd? Kan je benieuwd zijn maar dan ga je dus niet eens kijken? Lekker om dan een mening te vormen over spelers

26 september 2023 om 10:34

Klopt ik kijk geen live wedstrijden meer. ESPN abbo is ook opgezegd. Betekent echter niet dat ik de westrijdverslagen niet meer volg. Dus in dat opzicht ben ik benieuwd.

26 september 2023 om 10:20

Gorter is helemaal niet redelijk. Hij kan geen bal klemvast pakken. Laat ballen door die hij moet hebben en is er alleen maar ingezet omdat Steijn een statement wilde maken. Bron van onrust achterin.

26 september 2023 om 13:40

Gorter doet het redelijk goed. Meeste goals worden niet door hem veroorzaakt, maar beginnen eerder op het veld.

26 september 2023 om 12:04

Gorter redelijk?
Denk dat hij de slechtste keeper is van ajax de afgelopen 15 jaar? Kan mij even geen slechtere voor de geest halen..

26 september 2023 om 12:08

Redelijk vergeleken met zijn optredens van vorig jaar haha. Hij heeft dit seizoen al een aantal knappe reddingen verricht. Maar eens dat het niveau altijd nog niet goed genoeg is.

26 september 2023 om 12:14

Scherpen doet een goede gooi. Verhoeven was niet eens zo'n hele slechte lijnkeeper, maar had op z'n zachtst gezegd niet de uitstraling die een club met bravoure zou moeten willen m.i.

26 september 2023 om 13:08

Verhoeven, wat een held was dat. Ohhhh.... Pizza.

Heerlijke gozer. En deed het nog best verdienstelijk ook voor een derde keep.

26 september 2023 om 14:10

Jaa Scherpen inderdaad vergeten. Maar die heeft volgens mij maar 4 wedstrijden gekeept voor ajax? Maar maakte overigens tegen psv geen indruk paar weken terug.

Ramaj keept niet bij Ajax 1 omdat het een Mislintat aankoop is denk ik. Het excuus dat hij de voorbereiding miste wat Steijn zei is flauwekul, heeft alleen Hato meegedraaid achterin. Gorter zet niks neer en laat houdbare ballen door

Net als het inbrengen van Salah Edin afgelopen zondag, terwijl je die gozer van Antwerp ook nog hebt, vind ik vrij bijzonder.

26 september 2023 om 10:27

En door dit soort dingen ga ik ook twijfelen aan Steijn. Ik vind nog steeds dat iemand tijd nodig heeft maar zijn wisselbeleid en zo al het vertrouwen weghalen bij de aankopen van Sven is echt triest. Die jongens kunnen er niets aan doen

26 september 2023 om 10:33

Van mij mag Steijn wel weg. Er zijn aankopen gedaan waarvan ik denk wat moet je er mee, maar het vertoonde spel is wel echt dramatisch, zit totaal geen lijn in. Steijn zit er ook bij van ik weet het niet meer. Excelsior en Twente mag je met de selectie ook gewoon winnen. Je moet qua spel in elk geval wel wat beters neer kunnen zetten. Ook het openlijk afvallen van spelers vind ik not done, is niet goed voor het team gevoel en vertrouwen van de spelers.

We moeten het met de spelers doen en wellicht verrassen er nog een paar, ik hoop het in elk geval.

Mislintat heeft er een beste puinzooi van gemaakt, maar schouders eronder en gas erop.

26 september 2023 om 11:22

Zet deze spelers in een elftal wat al draait en je gaat zien dat de meesten gewoob prima mee draaien. Hoe de situatie nu is is echt killing als je zoveel nieuwe spelers hebt die je in moet passen in een al slecht draaiend elftal van de spelers die er al waren. Ik heb wel vertrouwen in de meeste aankopen maar sommigen hebben we 1 a 2 keer gezien in een bagger elftal. Wat moeten we dan verwachten vraag ik me af.

26 september 2023 om 11:53

Soccerfan

"ook twijfelen aan Steijn"

Hoezo? Die man moet per direct weg. Welke speler zal nog door het vuur willen voor deze matige coach?

vd Boomen, Taylor er in, er uit, er in, eruit.

Aankopen na slechte helft eruit en alle aankopen inmiddels onder de bus gegooid.

Forbs begint zijn draai te vinden op rechts, gelijk naar links. Waarom niet laten staan en Godts linksbuiten afgelopen zondag

Tegen Fortuna jeugdspeler die aanvallende middenvelder is rechtsbuiten zetten. Tegen Twente opeens Akpom, terwijl daar nooit gespeeld.

Mikautadze na Fortuna geen kans meer terwijl hij daar net bij was, net als Mannsverk.

Susola stond op lijstjes van Fiorintina, Arsenal, Man City, Leipzig etc maar opeens lijks Aertsen beter.....

Sosa was een van de beste linksbacks in Duitsland, speelt laatste match ook opeens onzeker.

Steijn heeft echt alle spelers onzeker gemaakt. Ipv motiveren heeft hij ze veranderd in de grootste twijfelaars.

Hoe kan hij dit team nog voor zich winnen, nadat hij iedereen onder de bus gooit om zijn hachje te redden.

Het is echt klaar.

Toch zag hij er bij die vrije trap niet helemaal goed uit. Het was een mooie trap maar wel van vrij ver en Ramaj liet de hoek wel heel erg open en ging ook niet heel soepel naar de hoek.

26 september 2023 om 11:20

Oh wow, knappe keeper die die bal uit dat hoekje haalt. Was gewoon een top vrije trap

26 september 2023 om 11:41

Het was een mooie vrije trap maar niet onhoudbaar; niet elke bal die in de kruising vliegt is automatisch een wereldgoal.

Begrijp me niet verkeerd; het is geen fout of blunder maar als je iemand beoordeelt en complimenten geeft dan mag je ook wel even naar dit moment kijken. Is toch een goal en het verschil is tussen 1 of 3 punten. Ik vond dat hij op dat ene moment niet feilloos was en er niet helemaal lekker uit zat. Gaf me niet het gevoel van een keeper onbetwiste nummer 1 van Ajax is of wordt of die de top gaat halen.

Heeft Mislintat goed gezien het talent in hem.
Heeft zijn faam van diamanten auge zeker waargemaakt.
We zullen hem nog gaan missen.

Leuk dat bashen met zijn allen op Mislintat, qua keeper had hij natuurlijk wel gelijk en maakt Steijn een domme keuze. Gorter is een enorme onrustbron in je team en leid je defensie niet zoals een goede keeper dat zou moeten doen. Het is leuk dat hij Nederlands kan spreken zodat Gaaei, Sutalo en Sosa hem goed kunnen verstaan, maar dat moet in het Engels ook lukken.. Totdat Rulli terug is kan je beter voor Pasveer of Ramaj gaan, Gorter kost je echt veel punten. En ga nu niet herhalen dat hij ook wel wat leuke reddingen maakt, dat kunnen jij en ik ook. Een keeper heeft veel meer verantwoordelijkheden dan alleen ballen stoppen.

26 september 2023 om 11:55

Exact, dat is mijn grootste punt ook op Gorter. Het is een en al onrust.

Gisteren viel het weer op, wat een rust een keeper hoort uit te stralen. Iedere hoge bal of schot zat ik zonder 'angst' te kijken.
De jongen straalt zoveel vertrouwen uit.

Zie het wel in hem zitten.

Nu is er roep m op te stellen net als Gaaei

En als t dan fout gaat roept iedereen en masse waarom stelde coach m op....

26 september 2023 om 11:24

Gaaei speelde een dramatische wedstrijd maar hem gelijk zo laten vallen hoeft van mij niet. Mag gewoon meer kansen krijgen. Dit was pas zijn tweede basisplek. Een Rensch heeft het al jaren verkloot. Snap niet dat supporters hem er nu weer uit willen hebben voor Rensch. Want je weet ook al wat je krijgt met die gast.

26 september 2023 om 12:41

Klopt helemaal. Buiten dat je als Steijn nu bijna elke speler hebt afgebrand en ze er niet beter van gaan spelen, zijn die doelpunten natuurlijk niet alleen zijn fout. Ja hij laat zich naïef aftroeven door Timber, maar in feite had Sutalo Timber moeten pakken en Gaaei rugdekking geven.dat is organisatie, dan loopt Hato niet goed mee en laat Gorter de hele korte hoek open om naar het midden te duiken. De tweede goal was heel slecht, niemand die een idee heeft wat hij doet, waarschijnlijk raakt hij de bal verkeerd, maar ok hier horen er genoeg mensen in de as te staan die dit nog kunnen oplossen. Je kan als Steijn alles op Gaaei gooien, en er bij velen nog mee weg komen, maar de organisatie staat gewoon niet, iedereen doet maar wat. En of dat nou niet begrepen wordt door de spelers of Steijn heeft moeite het uit te leggen (wat ik denk), het maakt in feite niet uit. Het is gewoon zijn onkunde zijn strategie, tactiek en organisatie over te brengen. Leuk dat Mislintat weg is, maar daar schieten we nu heel weinig mee op, het grootste probleem zit er nog gewoon.

26 september 2023 om 13:16

Omdat hoe triest het ook is, Rensch op dit moment de betere optie is. Gaaei heeft het zowel tegen Twente, Marseille en Feyenoord niet laten zien en grote fouten gemaakt. Verdedigend heel matig en komt altijd op, soms op goede momenten, soms op momenten dat het niet kan. In de passing/positiespel valt hij ook nog niet mee.

Beste optie is eigenlijk Gooijer op rechtsback in 1, Gaaei bij Jong Ajax wennen en daarna kan hij zijn kansen wel weer krijgen. Maar durft Steijn het niet met Gooijer aan, kan je beter Rensch nu even laten spelen.

Tja, we hebben weer een mega eigenwijze trainer die het allemaal beter weet. Wat een kapitale fout om Mislintat eruit te gooien en Maurice te laten zitten.

Ik vond hem ook best goed overkomen. Zeker bij hoge voorzetten, kan zeker uitgroeien tot een nuttige en bruikbare doelman..

2 ballen op doel gehad. Valt niks over te zeggen. In het 1e staat er andere druk op

Zolang hij geen Nederlands spreekt zal Steijn altijd een excuus hebben om Gorter op te stellen ook al blijft Gorter maar cadeautjes weggeven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren