Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Raiola schept duidelijkheid over Belg: 'Hij is te duur voor de Serie A'

Laatste update:
/

Het belooft een drukke zomer voor Mino Raiola te worden. De Nederlands-Italiaanse zaakwaarnemer behartigt de belangen van tientallen voetballers, onder wie Romelu Lukaku. De aanvaller staat open voor een vertrek bij Everton en met een prijskaartje van dik tachtig miljoen euro kan hij de duurste Belgische voetballer ooit worden.

Raiola laat aan Het Nieuwsblad weten dat er de eerstkomende week geen nieuws verwacht hoeft te worden over de toekomstplannen van Lukaku. “Of het nu Paul Pogba, Zlatan Ibrahimovic of Romelu is: zij spelen op dit moment een EK. En zolang ze op het EK actief zijn, is dat hun toekomst. Romelu wil niet dat een eventuele gedachte aan een transfer achteraf als excuus kan worden gebruikt.”

/

Lukaku wordt met onder meer Juventus in verband gebracht, maar de toekomst van de ex-speler van onder meer Anderlecht lijkt niet in Turijn te liggen. "Romelu heeft zeker de kwaliteiten om in Italië te spelen. Maar zoals het Italiaanse landschap er momenteel uitziet, is er geen enkel team dat zich Romelu kan veroorloven. Hij is te duur voor de Serie A."

"Tenzij er nieuwe Chinezen komen ­natuurlijk”, verwijst Raiola naar AC Milan, dat met Chinese investeerders onderhandelt. “Alleen de mondiale top kan hem betalen: de topclubs in Engeland, Barcelona, Real Madrid en Paris-Saint-Germain", zo verzekert Raiola, die Bayern München voor het gemak vergat.

Denk jij dat Romelu Lukaku komend seizoen voor Everton speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

80.000.000 € voor lukaku. Welke gek gaat daaraan beginnen?

Ik vond die 40.000.000 € al veel destijds.

21 juni 2016 om 07:24

Ik denk dat het 60 miljoen gaat worden

21 juni 2016 om 07:30

Hij is het geen van tweeën waard. Ook niet in het huidige financiële topvoetbal klimaat. Lukaku is niet goed genoeg. Mist simpelweg de techniek om in de top te spelen.

21 juni 2016 om 07:45

Het is maar wat de gek er voor geeft. Je ziet hier heel vaak voorbij komen dat bepaalde spelers bepaalde bedragen niet waard zijn. Maar de clubs blijven het toch neer tellen.

21 juni 2016 om 09:17

Bizar he. Vind hem niet eens echt goed. Doet maar wat in het nationale team.

21 juni 2016 om 10:10

Alle mensen die twijfelen over zijn kwaliteiten kijken puur naar het EK en zelfs daar kan hij er niet veel aan doen want hij krijgt geen aanvoer. Mensen die dit seizoen de BPL hebben gevolgd weten wat voor beest hij was bij Everton.

Bayern zou niet eens aan willen denken om 80 miljoen neer te leggen voor Lukaku.

Als Pogba vertrekt voor 120 miljoen dan kun je Lukaku wel halen voor 80 lijkt mij. Het is dat Internazionale Icardi al heeft dus Lukaku is daar niet nodig denk ik, maar daar zitten nu ook van die rijke Chinezen dus die kunnen hem ook wel betalen lijkt mij.

21 juni 2016 om 08:40

Als Juventus zo veel geld krijgt voor Pogba zullen ze dat zoals altijd slim gaan investeren. Ze zullen nooit met 80 miljoen gaan smijten en zeker niet voor Lukaku. Ter vergelijking Batshuayi is max. De helft van dat bedrag bijvoorbeeld.

21 juni 2016 om 09:19

Inter heeft niet genoeg omzet om zomaar 80 miljoen uit te kunnen geven, al heeft je eigenaar een miljarden vermogen.

Zonder financial fair play hadden ze hem waarschijnlijk wel kunnen halen

Deze prijzen..het is elke zomer weer vol ontsteltenis toekijken hoe de prijzen de pan uitrijzen

Als Higuain 94 miljoen waard zou zijn dan is Lukaku echt niet meer dan 50 waard

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren