Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Raiola: ‘Met alle respect, maar ik denk niet dat ze Zlatan kunnen betalen’

Laatste update:

Zlatan Ibrahimovic is al 33 jaar, maar toch te duur voor AS Roma. Dat vermoeden heeft zijn zaakwaarnemer Mino Raiola. De Nederlands-Italiaanse spelersmakelaar, die Ibrahimovic al sinds jaar en dag bijstaat, gelooft maar weinig van de geruchten dat men in Rome een serieuze coup voorbereidt om Ibra terug te halen naar de Serie A.

/

Ibrahimovic is de voorbije week gelinkt aan Roma, maar Raiola zwakt de geruchten af. “Of Zlatan terug kan gaan naar Italië? Het hangt er vanaf wat hij zelf wil. Hij heeft nog een contract voor anderhalf seizoen bij Paris Saint-Germain en daar wordt hij gezien als onverkoopbaar.”

“Zo lang zijn huidige contract nog loopt, zal hij Parijs in elk geval niet verlaten”, verzekert Raiola in gesprek met Radio Anch’io Sport. “En met alle respect, maar ik denk niet dat ze Zlatan kunnen betalen in Rome”, voegt de zaakwaarnemer eraan toe. Ibrahimovic kwam al voor drie clubs in Italië uit: Juventus (2004-2006), Internazionale (2006-2009) en AC Milan (2010-2012).

Zie jij Zlatan Inbrahimovic naar AS Roma verkassen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Raiola zorgt er wel voor dat Roma hem niet kan betalen, wat een hyena is dat.

12 januari 2015 om 12:55

Zlatan is geen 50 miljoen meer waard, en AS Roma kan dat denk ik wel betalen hoor

12 januari 2015 om 13:45

Denk dat Ibrahimovic er zelf wel voor zorgt dat hij onbetaalbaar is.
Je koopt niet alleen een goede speler maar een icoon, eigenlijk een merk op zich. En dat weet Ibrahimovic zelf natuurlijk ook wel, dat hij buiten het voetbal om ook nog bakken met geld binnen haalt voor een club....
En daar profiteer hij zeker van mee....

12 januari 2015 om 14:06

Tuurlijk kan roma wel de transfersom betalen maar kunnen ze ook 15 miljoen aan salardis neerleggen op jaarbasis, denk het niet

Ontopic: Hij blijft gewoon bij PSG en gaat dan ergens afbouwen of stopt helemaal ik denk niet dat de Serie A hem nog trekt nadat hij er al zoveel jaar gespeeld heeft.

Off-topic, Die reclame van Zlatan voor Volvo is ook gruwelijk irritant of ben ik de enigste die dat vind?

'i want to live and die Sweden" tjezuus wat een overdreven gedoe voor een auto.

12 januari 2015 om 12:00

Hij is irritant, maar ik snap de reclame wel.
Ze willen hiermee Volvo hypen maar ook het land zweden. Wie is er een betere ambassadeur dan Zlatan??

12 januari 2015 om 12:07

Ik zou zo'n gestoorde idioot niet als ambassadeur van mijn land of automerk willen hoor. Goede voetballer, maar verder zo gek als een deur.

12 januari 2015 om 12:51

Dan heb jij niet door hoe groot zijn image is in de wereld. Hij is de grootste ambassadeur van Zweden, er is geen grotere op dit moment. Maar goed dat jij de marketing niet doet daar
Hij is misschien wat gek en haalt fratsen uit, maar het is totaal geen Balotelli of Suarez.

12 januari 2015 om 12:57

Zo gek als een ambassadeur?

12 januari 2015 om 12:58

Overdreven gedoe voor een auto? We hebben het hier wel over Volvo he.!

Met alle respect, maar hoe minder zaken je doet met Raiola, hoe beter voor de club.

Vergelijkbaar met de aanschaf van een wat oudere grote auto zoals een Audi Q7 of Range Rover. De aanschaf valt mee omdat de restwaarde laag is maar het onderhoud is duur. Zo is het ook met Zlatan. Hem te kopen valt mee maar z'n salaris is ontzettend hoog. Verdient bij PSG volgens mij 14,5 miljoen netto exclusief bonussen. Dat is voor Roma niet te doen.

Zou een stunt zijn. Zlatan in het prachtige Roma shirt. Worden ze kampioen ook.

Dit moet AS Roma niet willen. Wanneer zijn contract in Parijs afloopt is hij al 35 jaar. Dan denk ik niet dat hij nog wereldtop is. Ik kijk nooit Paris Saint-Germain, maar ik hoor steeds verhalen dat hij toch wel achteruit aan het gaan is.

Wat is het prijskaartje van Zlatan dan?

Misschien kunnen ze hem wel betalen maar dat salaris van hem dat zal ook een groot probleem worden denk ik

Ik zku het geweldig vinden voor zowel Roma als Zlatan. Het liefst zie ik hem eigenlijk naar Real Madrid of misschien Arsenal gaan.

Zou een fantastische transfer zijn! Ging van Milaan naar Parijs voor ongeveer 20 miljoen dus denk dat het wel te betalen is voor AS Roma. Salaris is echter andere koek. De kans is in ieder geval enorm klein dat het echt gebeurt.

Raiola heeft gelijk met alle respect denk dat ze niet kunnen betalen bedoeld die waarschijnlijk de salaris

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren