Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Raiola krijgt ervan langs na uitspraken: ‘Hij is de vijand van voetbalclubs’

Laatste update:

Mino Raiola wordt binnenkort de zaakwaarnemer van Lorenzo Insigne, maar de relatie tussen de belangenbehartiger en de club Napoli is niet sterk. Preses Aurelio De Laurentiis noemde Raiola onlangs een 'amusante cartoon' en daar reageerde Raiola op zijn beurt weer op. Corrado Ferlaino, voormalig voorzitter van Napoli, staat in de vete achter De Laurentiis.

Ferlaino is bepaald niet te spreken over de handelswijze van de zaakwaarnemer van spelers als Mario Balotelli, Gianluigi Donnarumma, Paul Pogba en Zlatan Ibrahimovic. "Raiola is de vijand van voetbalclubs. Hij is in staat om contracten te verscheuren die net zijn ondertekend", stelt Ferlaino dinsdag bij Radio Kiss Kiss. "Hij eist een salarisverhoging na een paar goede wedstrijden, maar als zijn spelers slecht presteren, verandert hun salaris niet."

Napoli is het seizoen begonnen met twee zeges. Ferlaino wordt in hetzelfde interview gevraagd naar de titelkansen van zijn oude club, maar maakt zich geen illusies. Juventus is in zijn ogen favoriet voor de Scudetto. "Ondanks het verlies van Leonardo Bonucci en het feit dat de overige verdedigers weer een jaar ouder zijn", voegt hij daaraan toe. "Het is gezond dat onze supporters dromen van de Scudetto en sommige dingen zullen altijd onvoorspelbaar blijven. Bijna iedereen is bij Napoli gebleven en dat is net zoveel waard als een grote aankoop."

Ben je het eens met Corrado Ferlaino?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Raiola wordt minstens 1 keer per week door het slijk gehaald. Ondertussen loopt elke speler met em weg. Ik denk dat hij naast zichzelf ook al zijn clienten financieel onafhankelijk maakt, en dat is alleen maar mooi! Ik ben fan.

5 september 2017 om 22:15

Is dat zo? Zullen Kishna, van Ajax (na mislukkingen) naar ADO en Bouy, van Ajax (na mislukkingen) naar Pec/cultural Leonesa dat ook hebben. Hij is lang niet voor iedere speler succesvol, hij zorgt er ook voor dat spelers verkeerde keuzes maken en niet de tijd nemen om zichzelf te ontwikkelen.

Raiola heeft vaak dezelfde soort spelers. Voor mijn gevoel zijn het de spelers die zelf niet willen nadenken maar zsm veel geld willen verdienen. Deze spelers krijgen vaak ruzie met de club. Denk aan een Tete, Balotelli, Toivonen maar dus ook de bovengenoemde namen.

5 september 2017 om 22:19

Het ligt toch zeker niet aan de zaakwaarnemer dat een speler het niet haalt bij zijn club? Kishna maakt zelf de keuze om naar Lazio te gaan toch?

5 september 2017 om 22:26

Volgens mij forceerde Kishna toch echt een transfer omdat hij niet altijd basis was. Volgens mij wilde Tete geen handtekening zetten, waardoor hij niet meer basis werd terwijl hij al moeite had met basis worden. Volgens mij had Bouy 0 minuten in Ajax 1 gespeeld omdat hij zichzelf daar al te goed voor vond en zijn debuut te lang vond duren.

Ze hebben gewoon geen geduld meer en het komt verdomd vaak voor bij spelers van Raiola.

5 september 2017 om 22:40

Er zijn ook genoeg andere spelers die naar het buitenland gaan hoor van andere zaakwaarnemers. Als je naar die jongens kwa gedrag en achtergrond kijkt dan passen ze prima in het andere rijtje. Kishna forceerde een transfer omdat hij totaal niet op kom schieten met de Boer en dat kan in het voetbal ook gewoon voorkomen dat het tussen speler en trainer niet klikt, Tete werd gewoon gepasseerd voor Veltman dat hij zijn contract dan niet verlengd is logisch als je geen basis speelt daarnaast als dat de reden is dat Ajax hem liet niet spelen waren ze verkeerd bezig omdat die jongen gewoon nog tot 2018 een contract had en Bouy is gewoon te vroeg naar het buitenland gegaan maar dat hebben er wel meer gedaan.
Ook heeft Tete een uitstekende stap gemaakt vooralsnog! Daarnaast is in Nederland blijven het makkelijkste maar ik kan enigszins begrijpen dat als je bijvoorbeeld uit een achterstandswijk en je hele leven in een rijtjeshuis of een flat gewoond hebt dat je het geld moeilijk links kan laten liggen.

6 september 2017 om 07:09

En van Dijk, Larsson en Dembele zitten ook bij Raiola? Bij elke zaakwaarnemer kun je dat soort spelers tegenkomen.
En clubs moeten niet zeuren zolang ze zelf met dit soort zaakwaarnemers zaken blijven doen.

6 september 2017 om 09:25

Kohaku, heb je het artikel gelezen? Volgens de eerste zin gaat Raiola binnenkort de zaakwaarnemer worden van een speler die al bij Napoli onder contract staat. Dan kan je Napoli toch niet vertellen dat ze niet moeten zeuren zolang ze zelf met dit soort zaakwaarnemers zaken blijven doen?

5 september 2017 om 23:55

Zijn clienten (dan heb ik het over de grote spelers zoals Zlatan, Lukaku, Pogba etc) hebben Raiola echt niet nodig om rijk te worden hoor.
En dan heb je nog de naieve gasten zoals Kishna die alleen worden gebruikt door Raiola zodat hij er zelf beter (rijker) van wordt. Die zijn 5 jaar na hun (mislukte) carriere ook zo weer failliet

6 september 2017 om 02:00

Raiola kan je vergelijken met types als Mourinho, wat ze doen is de aandacht naar zichzelf trekken, waardoor de aandacht van de media, bij discutabele beslissingen van spelers, naar Raiola gaat ipv naar de media. Het resultaat hiervan is dat spelers minder gehaar worden door fans. Ik denk dat spelers hierdoor zo fan zijn van dit soort mannen.
Ik hou echter van oprechtheid en ben daarom alsnog geen fan van dit soort gladjakkers.

"bijna iedereen is bij Napoli gebleven en dat is net zoveel waard als een grote aankoop"

Heel mooi gezegt en daar zit een kern van waarheid in. Ik vind Napoli een van de mooiste clubs van de serie A en hoop ook niet dat Mino Raiola nu Insigne weg probeert te doen voor eigen belang.
Insigne is een stoere voetballer met een paar sterke kwaliteiten.

Overigens heeft Napoli een prima indruk gemaakt tot nu toe. Speelde OGC Nice helemaal kleurenblind en in de Serie A lijkt het ook goed te gaan. Toch had ik een paar versterkingen gezien (payet of Arda Turan). Iemand die naast Hamsik, een alfa is op het middenveld.

Blijkbaar hebben ze allemaal een hekel aan hem todat hij een speler regelt, dan maken ze graag gebruik van zijn diensten. Het is zo hypocriet. Als je hem nu zo'n eikel vind, dat moet je hem weigeren bij je club. Psv heeft hem ooit toegang ontzegd. Dat hadden ze goed gezien. En Raiola is niet de enige zaakwaarnemer die een rat is. Misschien als clubs eens gezamelijk een statement maken? Maar daar zijn belangen dan toch weer te groot voor.

5 september 2017 om 22:03

Je kan hem natuurlijk weigeren maar vroeg of laat ontkom je er niet aan om zaken met hem te doen. Zijn klantenschare is simpelweg te groot en nog steeds groeiende om hem te ontwijken. Het zijn niet alleen de bekende voetballers die klant bij hem zijn of worden maar ook de ouders van tienervoetballertjes weten hem te vinden en anders worden die voetballertjes wel door hem gevonden. Raiola weigeren is dus makkelijker gezegd dan gedaan.

5 september 2017 om 22:04

Volgens mij klopt dat niet wat jij zegt dat was volgens mij een andere spelersmakelaar. In ieder geval heeft PSV de afgelopen jaren veel spelers van Raiola gehad Malen hebben ze pas gehaald, Moreno waar Raiola zelfs nog geld wat hij nog te goed van Espanyol voor liet vallen omdat ze het salaris niet goed betaalde, van Bommel en Narsingh.

5 september 2017 om 22:07

Raiola is gewoon een ijzersterke makelaar met een talent voor onderhandelen. Deze man heeft talloze clubs groter gemaakt met zijn talentenstal en ik hoop dat zijn invloed groter wordt. Raiola is niet het probleem, maar de fifa. De beste man weet gewoon heel goed hoe het spelletje gespeeld wordt.

6 september 2017 om 00:06

Ja hij heeft t over Lemic, niet Raiola

5 september 2017 om 22:26

Clubs kunnen hem prima weigeren en dat zal alleen op korte termijn mogelijk problemen geven. Op de lange termijn zullen spelers hem niet meer in de arm nemen omdat hij overal geweigerd wordt en zij dus nergens aan de bak komen. Voorwaarde is dan wel dat alle clubs hem weigeren en dat is de moeilijkheid die het in de praktijk onmogelijk maakt. Er zullen altijd clubs zijn die hem niet weigeren.

Blijkbaar hebben ze allemaal een hekel aan hem todat hij een speler regelt, dan maken ze graag gebruik van zijn diensten. Het is zo hypocriet. Als je hem nu zo'n eikel vind, dat moet je hem weigeren bij je club. Psv heeft hem ooit toegang ontzegd. Dat hadden ze goed gezien. En Raiola is niet de enige zaakwaarnemer die een rat is. Misschien als clubs eens gezamelijk een statement maken? Maar daar zijn belangen dan toch weer te groot voor.

Als iedereen in Italie zo'n hekel aan die man heeft, dan kun je hem toch makkelijk buiten de deur houden? Gewoon gezamenlijk besluiten dat je geen zaken meer met 'm doet! Kijken hoe snel de rest van Europa volgt en hij met z'n grote kop weer in Haarlem mini pizzatjes staat te bakken...

5 september 2017 om 22:18

Die heeft inmiddels al genoeg verdiend, die gaat echt geen pizza's meer bakken hoor.

5 september 2017 om 22:19

Raiola is nooit een pizzabakker of beter gezegd restaurateur geweest. Dat was zijn vader. Wat Raiola nu wel is, is een van de meest succesvolle voetbalmakelaars on the planet. Ben benieuwd wat jij voor de kost doet. Mocht het 'pizza's bakken' zijn dan kom ik graag een keertje langs. Ben nl dol op dat spul

Je hoeft natuurlijk ook geen spelers te kopen uit zijn stal. De beste man vertegenwoordigd spelers, als een speler een nieuw contract wil schuift hij hem naar voren. Hij helpt de speler, bepaald niet waar een speler heen gaat, dat doet de speler uiteindelijk zelf. Als iedereen hem als vijand ziet, is het toch bijzonder dat hij zo'n groot netwerk heeft

Raiola is in eerste instantie zakenman en tevens belangenbehartiger van diverse spelers. Doet hij goede zaken voor zijn cliënten, doet hij automatisch goede zaken voor zichzelf. Niks mis mee, maar de sport zelf heeft niets aan dit soort figuren, net als de miljardairs die voetbalclubs kopen. De voetbalsport is voor hen een manier om geld te verdienen of zich via de sport te profileren. Niks meer en niks minder. Jammer, maar het voetbal drijft steeds verder weg van waar het ooit voor bedoeld was: supporters en liefhebbers anderhalf uur plezier verschaffen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren