Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Raiola: ‘Arsenal heeft genoeg geld, maar hebben zij de ballen?’

Laatste update:

Mino Raiola rondde in de afgelopen transferperiode de duurste transfer aller tijden af, door Paul Pogba voor 105 miljoen euro naar Manchester United te brengen. De zaakwaarnemer had nog meer aanbiedingen voor de middenvelder op zak, maar Pogba wilde zelf terugkeren naar United, de club die hem vier jaar geleden nog transfervrij de deur had zien uitwandelen.

/

Volgens Raiola bewees United met de recordtransfersom dat de club Pogba écht wilde hebben: “Je hebt grote ballen nodig om een recordtransfer af te ronden en José Mourinho heeft die ballen”, zegt Raiola in de Daily Mail. “Het is niet alleen een kwestie van geld uitgeven, het is een kwestie van zeggen ‘ja, dit is mijn man’. Arsenal heeft ook genoeg geld, maar hebben zij de ballen? Overigens respecteer ik Arsène Wenger: hij heeft een filosofie en als hij niet aan dezelfde cijfers wil denken als ik, dan is dat prima.”

Real Madrid? Zinedine Zidane wilde Paul graag hebben, maar ik weet niet zeker of de clubleiding er ook zo over dacht”, vervolgt Raiola. “United heeft de wereld in de zomer laten zien dat ze niet stil willen blijven staan, maar dat ze weer de beste willen zijn. Met de afgeronde transfers hebben ze laten zien dat dit de grootste club van de wereld is. Ik zeg altijd dat mijn spelers naar de club gaan waar zij het hardst nodig zijn en United had Paul het hardst nodig.”

United had al geruime tijd contact met Raiola over Pogba: “Ze haalden Sergio Romero binnen als nieuwe keeper en sindsdien hebben we de lijnen altijd open gehouden”, verklapt de belangenbehartiger. “Er waren twee aanbiedingen uit de Premier League en twee van clubs uit andere competities, maar Paul zei me dat United in zijn hart zat. Ed Woodward en José Mourinho wilden hem graag hebben, dus het was het juiste moment. Voor Paul was Real Madrid gemakkelijker geweest, met LaLiga en de Champions League, maar hij wilde een grotere uitdaging.”

Paul Pogba is op zijn plek bij Manchester United

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mwoa. Heeft niet zozeer iets met ballen te maken denk ik. Gewoon met hoe erg je in paniek bent. United is nu al 3 seizoenen op rij ondermaats aan het presteren. Doen ze dat nog een seizoen, dan zou het eenzelfde route als Liverpool in kunnen gaan slaan. (ookal vinden die langzamerhand de weg omhoog). United moet dit seizoen presteren, dus werden alle registers open getrokken.

Arsenal durft de 'gok' te nemen met een geweldige speler als Xhaka, die zich echter nog niet bewezen heeft in de absolute top en pas 23 is. United kan zich dat niet veroorloven.

19 september 2016 om 08:11

Exact, een andere reden dat Manchester zoveel geld heeft uitgegeven aan Pogba, is dat ze geen CL spelen. Met CL dit seizoen had Man U een veel betere onderhandelingspositie, maar je moet toch mensen paaien.

19 september 2016 om 08:36

Dat ze geen CL spelen heeft er niks mee te maken dat ze 105 miljoen aan Juventus hebben betaald. Die willen gewoon het onderste uit de kan halen. Dat ze geen CL spelen compenseren ze met salaris en eventueel een berg tekengeld.

19 september 2016 om 13:55

Dat is wat ik ook bedoel met mensen paaien. Geen CL is dus hoog salaris bieden...

19 september 2016 om 08:12

Vind het wel treurig hoe Pogba afgekraakt word op het internet. Mensen willen hem zo graag zien falen door zijn prijskaartje. Die gozer speelt net 4 a 5 wedstrijden in een team dat niet lekker loopt. Bij Juventus hebben we allemaal kunnen zien wat Pogba kan. Xhaka is inderdaad een geweldige aanwinst, Arsenal kan nu uit Cazorla, Coquelin en Xhaka (evt. Ramsey) op de centrale posities kiezen.

19 september 2016 om 08:34

Ik vind het ook vrij treurig. Die jongen voetbalt niet per sé slecht, maar iedereen verwacht prestaties die 100 miljoen 'waard' zijn. Daar kan geen enkele voetballer buiten Ronaldo en Messi tegenop. Dat is ook waarom Bale in zijn eerste jaar zo afgekraakt werd. Ik vrees dat Pogba dit seizoen niets goed gaat kunnen doen, tenzij hij 15 keer scoort en minstens zoveel assists geeft. Maar goed, dat is waarschijnlijk een utopie.

19 september 2016 om 10:03

Ach zo gaat dat tegenwoordig. Scoor je 3x ben je god, speel je een slechte pot of maak je zelfs maar een foutje, ben je de meest overschatte ooit en een prutser.

Las vorige week nog hier dat bailly er eigenlijk niks van kon (letterlijk) toen hij een foutje maakte in de wedstrijd, terwijl hij in 3 van de 4 wedstrijden ervoor motm werd Geen krediet en idd onrealistische verwachtingen.

19 september 2016 om 11:18

Mensen snappen ook niet dat pogba een middenvelder is en je kan ook niet verwacht dat hij 15 kan maken. Ook gebruikt mourinho hem verkeerd door cm opstellen terwijl hij meer op 10 speelt.

20 september 2016 om 02:38

Nou zag een filmpje voorbij komen van zijn wedstrijd tegen Southampton volgens mij. En dat waren fantastische acties, Niet van de bal te krijgen acties maken en speelde zo makkelijk. Heb daarna niks meer gezien van hem bij Man Utd

OFF: Waarom is er hier niets te vinden over de Oranje Dames tegen USA vannacht? Dat schijnt ook voetbal te zijn en ik persoonlijk vind dat wel leuk aangezien er een oud teamgenoot van me meedeed.

En dan verliest United met 3-1 van Watford.. Ze willen wel heel graag de beste zijn!

19 september 2016 om 10:04

Tja, blijft de Premier League he. Watford heeft een kwalitatief goed team staan dat ontzettend moeilijk te verslaan is. Wanneer zij pieken kunnen ze van iedereen winnen. Zegt verder weinig over United, het seizoen is nog lang. Veel te vroeg om iemand af te schrijven voor de titelstrijd.

Arsenal heeft juist ballen door een normale koers te varen

Het is al een compliment dat hij ze vergelijkt want Arsenal is nooit zon grote club als Man U geweest

Dus omdat ze jou zwaar overbetaalde spelertje niet ophalen , hebben ze geen ballen. Zelden op een intelligente opmerking te betrappen deze man , maar intelligentie zal wel niet nodig zijn in de voetbalwereld.

19 september 2016 om 10:06

Hoe kun je nou over Raiola zeggen dat hij geen intelligentie heeft. Die man haalt altijd het onderste uit de kan voor zijn cliënten. En het is echt niet zo dat er koekenbakkers aan het roer zitten bij de topclubs. Veel mannen met een handelsachtergrond.

Het is een ontzettend vervelende man, maar ook een ontzettend slimme man.

19 september 2016 om 10:22

Ach iedere zaakwaarnemer is totaal afhankelijk van zijn cliënt , Raiola doet Sheraldo Becker en Bart Rienstra ook. Ik meen serieus dat ik zelden tot nooit een intelligente opmerking hoor van deze man , droevig figuur.

20 september 2016 om 02:42

Achja hij moet ook vaak in belang voor zijn spelers praten, Plus dat hij gewoon antwoord op vragen die gesteld worden

Haha die Raiola. Probeert lekker Man Utd/Mourinho verder te paaien, zodat er nog meer spelers van hem daarheen gaan dalijk om zijn eigen laatje gevuld te zien worden. Heeft die Jorge Mendes toch wel afgetroefd deze zomer, waar Mourinho normaal zaken mee doet.

19 september 2016 om 10:16

Welke spelers heeft raiola dan nog meer?

19 september 2016 om 15:30

Naast Mkhitaryan, Pogba en Zlatan niet zo heel veel sterren meer. Voornamelijk allemaal talenten. Maar hij heeft nog bijvoorbeeld Matuidi en Lukaku onder zijn hoede en het zou zeker geen gekke gedachte zijn dat Matuidi naar United vertrekt.

Maar wat ik eigenlijk gewoon wilde zeggen dat Raiola United hier lekker complimenteert met het uitstekend handelen voor spelers die hij (toevallig) als client heeft. Haha.

19 september 2016 om 11:34

Ja man, op basis van dit bericht gaat Mourinho even 35M betalen voor Narsingh...

19 september 2016 om 15:28

Haha, ja lekker sarcastisch. Maar dat zeg ik natuurlijk niet.

Feit is gewoon dat hij Mkitaryan, Zlatan en Pogba naar United heeft geloodst en daardoor lekker dik heeft kunnen cashen bij United. Nu gaat hij ook nog maar even slijmen over hoe goed United wel niet gehandeld heeft (met hem toevallig).

Heeft ook nog Matuidi als cliënt en zou zeker niet misstaan op het middenveld daar. Kwestie van de banden lekker warm houden om zijn kassa wellicht in de winter nogmaals te spekken.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren