Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rafael van der Vaart: ‘40, 50 miljoen? Hij is veel te voorspelbaar!’

Laatste update:

Rafael van der Vaart is nog niet onder de indruk geraakt van Johan Bakayoko dit seizoen. De buitenspeler van PSV werd afgelopen zomer in verband gebracht met een overstap naar Paris Saint-Germain, maar volgens Van der Vaart hoeven ze in Eindhoven niet te hoog in de boom te zitten.

Van der Vaart licht in Rondo uit hoe de buitenspelers van PSV het lieten afweten in het heenduel met Borussia Dortmund. "Bakayoko en Lozano vielen echt tegen", aldus de analist. "Iedereen heeft het over 40, 50 miljoen voor Bakayoko, maar Madueke vond ik veel beter. Het is heel voorspelbaar."

Theo Janssen, ook te gast in het voetbalpraatprogramma, kan zich wel vinden in de woorden van Van der Vaart. "Hij speelt als een jeugdspeler. Het is alles of niets, heel speels."

Khalid Boulahrouz zou het juist een keer willen zien van Bakayoko in een grote wedstrijd. "Als hij tegen matige verdedigers speelt doet hij het allemaal wel. Dan gaat hij buitenom en binnendoor."

"Maar als hij tegen een verdediger staat die met hem kan wedijveren, op snelheid en atletisch vermogen, zoals Ian Maatsen dit tweeluik, durft hij hem niet maximaal te testen."

Boulahrouz is het dan ook met Van der Vaart eens. "Ik vind hem geen 40 of 50 miljoen waard. Madueke ging op zijn tegenstander af, zette zijn eigen actie in en keek wel of de verdediger hapte of niet. Bakayoko is te berekenend."

Noa Lang


Van der Vaart mist vooral Noa Lang. "Het is zo jammer dat hij niet meedoet. Dan hadden ze nu al met 2-0 voorgestaan. Als je die op de linkerkant hebt staan..."

"Lozano valt heel erg tegen. Hij werd ook een beetje uitgefloten in de thuiswedstrijd had ik het idee. Hij durft bijna niet, dat viel me echt op."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoop heel erg dat Lang volgend jaar wat fitter blijft. Deze man heeft laten zien echt enorm hoog niveau aan te kunnen tikken.
Eens dat Baka regelmatig onzichtbaar is. Als je kijkt naar hoeveel wedstrijden jij heeft gespeeld is dat misschien ook een verklaring.

ik vind Bakayoko slechts soms erg goed spelen, snapte nooit dat hij zo opgehemeld word. en Lozano is echt niks meer van wat hij toen was, helaas... verder snap ik ook niet waarom mensen zo negatief waren/zijn over Lang (en z'n kapsones of attitude?), die jongen komt heel vriendelijk over, en die man kan voetballen, nondeju zeg!

12 maart 2024 om 08:21

Mensen zijn vooral negatief door die hele aura wat om hem heen hangt denk ik. Want het staat buiten kijf dat die gozer kan voetballen. Hij heeft meer talent in zijn grote teen dan menig voetballer in de Eredivisie. Echter, het gedrag van hem is wat mensen stoort denk ik. Het gros van de mensen zoeken naar de ideale schoonzoon en dit is verre van dat. Ik zie het juist als een unieke persoonlijkheid die zich onderscheidt van de rest, maar kan mij ergens ook voorstellen dat ze al denken: praat eens normaal. Maar ja, Noa is nu eenmaal een jongen van de straat en is altijd al wat opstandig geweest. Ik heb wel een zwak voor die gozer, laten we hem vooral koesteren dat hij in de Eredivisie speelt en dat hij voor het NL elftal uitkomt. Samen met Xavi Simons kan hij namelijk een hele goede basis vormen voor Oranje.

12 maart 2024 om 09:09

Dan moet Simons wel eens wat gaan laten zien in Oranje. Tot nu toe lijkt het meer op een Koopmeiners in Oranje verhaal zeg.

12 maart 2024 om 16:21

Gaan we nu van Simons ook al zoveel verwachten? Het is toch logisch dat die jongen nog geen belangrijke kracht is in Nederland? Als een Memphis Depay het al amper laat zien na al die jaren, een Koopmeiners blijkbaar moeite heeft, überhaupt het middenveld amper zijn werk doet, mogen we dan wel zoveel verwachten van Simons? Nee, die jongen moet elke wedstrijd blijkbaar de sterren van de hemel spelen en dan pas voldoet hij aan het verwachtingspatroon. Typisch Nederland, het beste verwachten en ondertussen alle spelers afkraken

12 maart 2024 om 13:43

Ik vind Lang verre van vriendelijk over komen eerlijk gezegd....maar dan ook echt heel ver verwijderd van vriendelijk. Misschien is het voor iemand uit een aso-wijk best een vriendelijke jongen vergeleken met de rest, maar mijn referentiekader zal wat anders zijn dan dat

12 maart 2024 om 15:12



Zo, kijkende naar die docu (amazon) is hij mij een partij onvriendelijk juist. Vooral vrouwonvriendelijk. Echt het klassieke verhaal van een prinsje dat zijn moeders alles is en daardoor vrouwen als een deurmat behandeld.

Wel sneu hoeveel het hem doet dat zijn vader zijn prestaties nooit erkent. Je gaat met hem meeleven, kunt best sympathie voor hem opbrengen, maar kwa normen en waarden loopt hij flink uit de pas en is hij op zn minst asociaal te noemen (iig obv de docu)

Ik denk dat als Bakayoko gewoon wat serieuzer wordt, dat hij de beste speler van het universum kan worden. Soms wil ik m wel wurgen. Dit denk ik overigens ook over Anton Gaaei, Jizz Hornkamp en Marcos Lopez.

Bakayoko is een prima talent hoor, maar ik zou er ook never nooit 40 a 50 miljoen voor betalen.
Jong, talentvol en dit jaar zijn doorbraak.

Relatief goed rendement voor een jonge speler, maar ik vind hem te vaak te onzichtbaar.
Daarnaast is hij echt nog veel te wisselvallig voor een 50 mljoen transfer hoor...

Relatief voorspelbaar ook, maar hij is soms ook nog wel wat speels. Soms wel leuk om te zien, maar niet altijd rendabel...

Daarnaast loopt Bakayoko er af en toe ook bij alsof hij geen zin heeft. Dat is misschien gewoon zijn houding, maar dat helpt niet bij het beeld dat mensen vormen van je.

12 maart 2024 om 10:27

Bakayoko is nog een jonge speler met een goed rendement voor een rechtsbuiten. Daarnaast heeft hij de discipline om terug te verdedigen en zit er nog voldoende potentie in om zich te ontwikkelen. Hij is Belgisch international en heeft een langdurig contract. Voor Antony werd 100 miljoen geboden die ik echt een klasse minder en ontzettend lui vind. Dus die 50 miljoen voor Bakayoko lijkt mij wel realistisch.

12 maart 2024 om 11:11

Dat mag, maar ik vind Bakayoko veel te wisselvallig en onzichtbaar bij vlagen om 50 miljoen voor te bieden.
Potentie heeft hij, maar hij is absoluut niet constant en qua rendement valt het ook wel mee hé.

Heeft 8 goals en 13 assists over 38 wedstrijden.
Vooral het aantal goals, in een veelscorend PSV, vind ik wel aan de lage kant.

12 maart 2024 om 13:45

@burdy: die 100 miljoen voor Anthony sloeg gewoon werkelijk helemaal nergens op. Als je het daarmee vergelijkt is 10 miljoen voor Bram van Polen ook wel realistisch

12 maart 2024 om 18:56

Wou t net zeggen anthony was misschien net 30 tot 40 miljoen waard. En ja dat utd er 100 voor betaald doordat ajax dat goed onderhandeld kan je niks aan afdoen maar 100 mil was is en zal hij never nooit waard zijn.

Ben ik de enige die Maatsen juist bijzonder zwak vond toen Psv tegen Dortmund speelde?
Ik bedoel eens mbt wisselvalligheid, die 40-50milj. zal de volgende club betalen voor de potentie, niet de daadwerkelijke "dagwaarde". Dat er nog flink rek in die jongen zit lijkt mij evident.

"Hij gaat buitenom, binnedoor....", is dat niet precies wat een buitenspeler hoort te doen?
Echt verrassend zou het uiteraard zijn als hij er dwars doorheen zou gaan...🤭

Als ik Bakayoko zie voetballen moet ik altijd denken aan Robben. Die deed precies hetzelfde, maar dan wel succesvol. Blijft als ik er op terug denk nog steeds zo gek, volgens mij wist elke verdediger wat Robben ging doen, maar toch kwam hij er regelmatig voorbij.

In Eindhoven moeten ze juist hoog in de boom gaan zitten. Dat hij het niveau van een PSG niet heeft, is niet het probleem van PSV. Die leiden hem gewoon op tot een basisplaats en willen vervolgens het maximale aan hem verdienen, zowel sportief als financieel. Dat is ook vaak het probleem geweest, vooral bij PSV en Feyenoord. Die namen meer dan eens genoegen met minder omdat er geldgebrek was. Gelukkig hebben die twee het licht gezien. Die worden de laatste tijd een stuk brutaler gelukkig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren