Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Quincy Promes wordt per ongeluk gewisseld: ‘Dat was een fout van mij’

Laatste update:

Spartak Moskou startte woensdagavond met een gelijkspel aan de groepsfase van de Champions League. Het team van Massimo Carrera hield een punt over aan de ontmoeting met NK Maribor: 1-1. Opvallend: topscorer Quincy Promes werd vijf minuten voor tijd naar de kant gehaald, tot ongeloof van iedereen.

Maribor was even daarvoor namelijk op 1-1 gekomen: Damjan Bohar poetste de 0-1 van Aleksandr Samedov weg. Zónder Promes op het veld slaagde Spartak er niet in om toch nog winnend van het veld te stappen. "Dat was een fout van mij", verwees Carrera na afloop naar de wissel van de Oranje-international.

"Ik wilde een andere speler naar de kant halen", legde de trainer van de Moskovieten uit. "Promes wees echter naar zijn voet en ik dacht dat hij een probleem had. Maar dat was dus niet zo." Promes was een van de spelers die woensdagavond dicht bij een doelpunt was. In competitieverband was hij al goed voor zes treffers in negen duels.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dan is het niet per ongeluk maar een miscommunicatie

14 september 2017 om 07:52

Ongelukken gebeuren toch juist als gevolg van miscommunicatie?

14 september 2017 om 07:55

Is hetzelfde...

Misschien heeft de trainer Toto gespeeld

Zoiets kan gebeuren. Ik denk dat Promes zich ook niet echt al te druk zal maken met deze fout.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren