Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Quincy Promes geeft met veelzeggende reactie op Instagram duidelijk signaal af

Laatste update:

Quincy Promes heeft met een emoji gereageerd op het bericht dat hij vastzit in de Verenigde Arabische Emiraten op verdenking van betrokkenheid bij een verkeersongeluk. De aanvaller reageert onder een post van The Shade Room, dat schrijft over het vastzitten van Promes.

Woorden gebruikt Promes niet in zijn reactie. Wel plaatst hij in de reacties een emoji van een pet. Die emoji, ook wel bekend als 'capping', wordt gebruikt om aan te geven dat iemand liegt of een bericht niet klopt.

De reactie van Promes.

The Shade Room beschrijft hoe Promes is gearresteerd vanwege 'een lokale overtreding' in de VAE, en dat zijn vastzitten in dat land niets te maken heeft met zijn eerdere veroordelingen in Nederland. Russische media meldden dat Promes wordt verdacht van het veroorzaken van een verkeersongeluk in Dubai.

Daarnaast zou hij daarna zijn gevlucht van de locatie van dat ongeval, al schrijft The Shade Room daar niet specifiek over. Wel schrijft het medium over zijn veroordeling in Nederland voor zijn betrokkenheid bij de invoer van ruim 1.350 kilo cocaïne en het neersteken van een neef.

De pet-emoji, die ook door iemand anders geplaatst zou kunnen zijn, mag opmerkelijk genoemd worden. Eerder op vrijdag liet zijn werkgever Spartak Moskou zich uit over de situatie rondom zijn aanvaller. De club bevestigde dat Promes vastzit in de VAE.

"Promes zal de wedstrijd tegen Zenit missen. De voetballer is nog steeds in VAE. De club onderhoudt contact met hem en verschaft de benodigde assistentie om de omstandigheden op te lossen, waardoor het hem niet was toegestaan om op tijd naar Sint-Petersburg te vliegen."

"Gezien het feit dat Promes om persoonlijke redenen niet deel zal nemen aan de wedstrijd, zal de club disciplinaire maatregelen tegen hem nemen bij zijn terugkeer in Rusland."

Het is onbekend of Promes' pet-emoji gericht is op de hele post van The Shade Room of op een specifiek detail in de berichtgeving van het medium, dat 29 miljoen volgers heeft.

Eerder op de dag werd bekend dat Nederland in gesprek is met de Verenigde Arabische Emiraten over de uitlevering van Promes. De 32-jarige Amsterdammer wacht voor bovengenoemde daden een jarenlange celstraf bij terugkomst in Nederland.


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk dat hijzelf de uitvinder van de "pet emoji" is.
Hoop dat alles straks tegen hem keert en ooit nog eens keihard, maar dan ook keihard terug komt in z'n gezicht.
Niets aan deze gast deugt.

1 maart 2024 om 19:14

Ergens ook wel sneu als je zo dom geboren wordt als Promes.

En dan heeft hij nog geluk gehad dat hij kon voetballen.

1 maart 2024 om 19:45

Was vroeger gewoon een normale gast. De verhoudingen in zijn familie zijn doordat hij zoveel verdient veranderd. Ouders etc zien alleen maar geld, zij zijn afhankelijk van hem net als de rest van de familie, zijn allemaal ja-knikkers dus dan krijg je dit soort idioot gedrag.

Mooi shirt heeft die club! Verder zal ik hier geen woord aan vuilmaken.

Heel duidelijk signaal inderdaad...

1 maart 2024 om 19:22

Cap (pet) word in amerika gebruikt als “onzin” geloof ik. Dus het duidelijke hieraan is denk ik dat promes zegt dat t onzin is. Dacht ik haha

1 maart 2024 om 20:19

Je zou zeggen dat het dan een heel kleine moeite is om uit te leggen hoe het wel zit… Tot hij dat doet neemt niemand zo’n petje serieus.

Dat heeft jouw vader niet... een dreigend zwaard van detentie boven zijn hoofd

Hij probeert het verhaal onder de pet te houden. Gaat hem niet lukken denk ik. Opsluiten die crimineel.

Ik denk dat de term veelzeggend in deze titel wellicht tussen haakjes kan. Misschien ligt dat aan mij

Uitschot vd maatschappij. Laten we er onze belastingcenten niet aan verspillen, laat hem maar lekker levenslang in Rusland zitten.

1 maart 2024 om 20:25

Het mooie is dat hij zelfs zo dom is dat hij vergeten is zijn vastgoed te liquideren voor zijn veroordeling dus daar ligt nu voor miljoenen beslag op.

Laten we hopen dat deze topper snel weer 'thuis' komt om zijn welverdiende straf uit te zitten.

Gaap... Zullen we het gewoon weer over voetbal hebben. Totdat hij vastzit ben ik eigenlijk niet zo geïnteresseerd in deze misdadiger.

1 maart 2024 om 20:20

Ik vind dit juist wel lachen. En als jij het niks vind hoef je het artikel natuurlijk niet te lezen en al helemaal niet te reageren!

Ai ai ai quincy wat maak jij er een potje van man! Ik zou het chique vinden als hij wordt uitgeleverd. Ik snap niet dat hij Rusland uit reist. Taghi zijn scarface voorbeeld is daar ook gepakt en uitgeleverd.

De pet van ket zeker...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren