Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Quincy Promes duikt ondanks 'huisarrest’ met vriendin nachtclub van Dubai in

Laatste update:

Quincy Promes is weer op vrije voeten in Dubai. De aanvaller van Spartak Moskou zou ‘huisarrest’ hebben, maar een paar uur na het nieuws dat hij nog minstens een week moet blijven, stond hij alweer in een nachtclub te dansen met zijn vriendin DreamDoll.

Promes werd op 29 februari aangehouden op het vliegveld van Dubai. Hij werd geweigerd bij de grenscontrole. De aanvaller van Spartak Moskou verbleef afgelopen maand in de Verenigde Arabische Emiraten, onder meer vanwege het trainingskamp dat zijn club afwerkte.

Promes zou betrokken zijn geweest bij een verkeersongeval in Dubai, waarna hij gevlucht zou zijn. Daarmee werd al bevestigd dat de aanhouding van de aanvaller losstaat van zijn veroordelingen in Nederland. Dinsdag zou het proces van Promes in de Verenigde Arabische Emiraten plaatsvinden, maar dit is met een week uitgesteld.

De aanvaller zou volgens Russische bronnen niet meer in een cel verblijven, maar door de lokale autoriteiten onder huisarrest zijn geplaatst.

Ondanks zijn ‘huisarrest’ zijn er alweer beelden van een feestende Promes in Dubai samen met zijn nieuwe vriendin, Tabata Robertson, beter bekend als DreamDoll opgedoken. De vrouw postte donderdag een video waarin zij beiden in een nachtclub aan het feesten zijn.

Robertson is een bekend figuur in de rapscene. De 31-jarige in New York geboren rapper heeft ruim vijf miljoen volgers op Instagram.

Promes moet in Nederland nog in totaal 7,5 jaar gevangenisstraf uitzitten. Onlangs werd bekend dat de buitenspeler van Spartak Moskou veroordeeld werd tot zes jaar gevangenisstraf voor zijn betrokkenheid bij de invoer van ruim 1.350 kilo cocaïne via de haven van Antwerpen. Promes kreeg in juni 2023 bovendien al 1,5 jaar celstraf voor het neersteken van een neef tijdens een familiefeest in Abcoude.


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind het best wel grappig, dit is gewoon een dikke middelvinger naar Nederland. Alleen zegt dit soort gedrag dat het niet goed met hem zal aflopen.

7 maart 2024 om 09:11

Ik vind dit vooral erg sneu gedrag. 'gangsta' Promes wil hiermee gewoon uitdagen maar is tegelijk te dom om in te zien dat het een kwestie van tijd is voor ze hem te pakken hebben. Voor hetzelfde geld zit hij volgende op een vliegtuig richting Nederland...

7 maart 2024 om 09:13

En heeft ie toch nog een feestje meegemaakt

7 maart 2024 om 09:26

@thenry_228,

Waarschijnlijk is hij slimmer dan de meesten denken. Jarenlang weggekomen met een drugshandeltje, nu niet te pakken door Nederland....

7 maart 2024 om 09:31

@j3ro3ntj33:

'streetsmart', zeker? Oftewel, heeft ie gewoon een goeie advocaat omdat ie toevallig veel geld verdiend met voetballen.

Als je onder huisarrest staat, naar aanleiding van een ongeval met vluchtmisdrijf in een vreemd land, terwijl er ook een uitleveringsaanvraag vanuit NL voor je loopt en je gaat dan gaan feesten in een discotheek (waarvan je dan nog eens beelden op social media zet!), dan ben je sowieso niet het grootste licht.

Het is dan ook een kwestie van tijd voor hij tegen de lamp loopt en zal uitgeleverd worden aan NL. Wie weet, volgende week al...

7 maart 2024 om 09:53

Ik denk niet dat het een kwestie is van dom zijn, want dit is imo allemaal bewust en daarmee laten zien dat je je onaantastbaar waant. Grote kans dat hij er nog 'gewoon' mee weg komt ook, maar ik zie hem ook het liefst vandaag nog op Con-Air.

7 maart 2024 om 10:09

Wat is slim?
Betrokken worden bij drugshandel terwijl je miljoenen op de bank hebt? Hij zit opgesloten daar ver van Nederland. Gezien de steekpartij zal hij vast schijt hebben aan familie, maar mocht zijn moeder (of naaste) iets overkomen of komen te overlijden heeft hij niet meer de mogelijkheid om afscheid te nemen.

En waarom? Om een paar extra centen voor een drugsdeal?
Heel slim..

7 maart 2024 om 10:35

Dat is uiteraard heel dom/niet slim, maar het ging mij om dit specifieke geval dat hij post dat ie aan het feesten is.

7 maart 2024 om 09:27

Dat zeggen we nu al een tijdje, maar die jongen loopt nogsteeds vrij. Blijkbaar doet Nederland iets fout aangezien deze man nog steeds op vrije voeten is.

7 maart 2024 om 10:17

Die jongen willen ze nu graag in Rusland hebben dus komt die ermee weg. Als die straks geen voetballer meer is, heeft Rusland geen belang meer bij hem.

7 maart 2024 om 10:22

@Maximus
Lekker naar Cuba en daar vertoeven lijkt me geen straf.

7 maart 2024 om 11:14

Dan weet je niet hoe het leven in Cuba is. Een eiland zou ik sowieso afraden. Venezuela wellicht, daar kun je goed leven zolang je geld hebt. Rusland ook overigens. Er zijn meer goede opties natuurlijk.

7 maart 2024 om 14:18

Tsjaa... Als opzich staande situatie is het wel grappig ja, maar dat is dan vooral grappig bij iemand die de gunfactor mee heeft. Iets wat Promes, bij mij iig, zeker niet heeft.

Tsja je moet toch iets als je niet verder mag

Ik begin het idee te krijgen dat Russische statements niet helemaal te vertrouwen zijn...

7 maart 2024 om 08:55

Promes voelt zich thuis daar. Te gek voor woorden dat hij lekker zijn gang kan gaan.

Ze zeggen wel eens: berouw komt na de zonde. Maar in het geval van Quincy moet hij nog leren wat zowel zonde als berouw is.

Voor de rest is dit een juridisch/ politiek spel geworden en heeft dit eigenlijk niets meer met voetbal te maken.

7 maart 2024 om 10:02

Juist daarom zou het VZ sieren als ze weer meer voetbalartikelen publiceren en niet met de publiciteitsgeilheid van sporters meegaan, hun een podium geven en al helemaal niet van personen die denken boven de wet te staan zoals iemand eerder schreef; een dikke middelvinger uitsteken naar het rechtssysteem in Nederland/europa.
Dus @vz; meer voetbal en minder schandalen/sensatie graag!

7 maart 2024 om 14:00

Het gaat om een voetballer en daar is alles mee gezegd

Hij leeft duidelijk voor de sport.

7 maart 2024 om 09:25

Transport is ook sport.
Witte handel.

Treurig eigenlijk dat die nieuwe vriendin niet bekend is van haar liedjes of dat er dan enkele hits worden genoemd, maar dat zij 5 miljoen volgers heeft.

Sneu eigenlijk

7 maart 2024 om 09:56

Helaas de tijd waarin we leven, laat wat huid zien en hoe je je lijf vergald hebt met plastische chirurgie en de kids lopen zo achter je aan.

7 maart 2024 om 10:21

@Samcro,

Dit dus! Algoritme van Instagram.

Foto’s van schaars geklede vrouwen en mannen waarop ze bijvoorbeeld een bikini of zwembroek aanprijzen, veel vaker op Instagram werden getoond dan foto’s van landschappen en eten. Doordat deze seksueel getinte foto’s van volmaakte lichamen meer te zien zijn, denken veel gebruikers dat perfecte lichamen de norm zijn. Cosmetische bedrijven spelen hier juist op in.

7 maart 2024 om 10:04

Heeft wel een paar hits in de VS. Best friend met Doja cat is de bekendste

7 maart 2024 om 10:14

Instagram? Het perfecte waarheid en het ideaalbeeld!

Mensen zijn tegenwoordig zo geobsedeerd door het krijgen van duizenden volgers online dat ze Instagram volgers kopen om onmiddellijke roem te krijgen.

7 maart 2024 om 15:40

ze is model dacht ik??

Een schande voor onze sport dat deze jongeman ooit het shirt van het NL elftal heeft gedragen.

Gun het hem zo van harte om straks in het vliegtuig naar Nederland te stappen. Echt hij toont aan echt alles wat hij doet dat het hem echt geen moer interesseert, ongeloof hoe zo iemand maar kan blijven rond huppelen. Come on Dubai laat net als bij Taghi zien dat je geen drugcriminelen in je land wilt hebben!

Hij zal wel denken: geniet nu het nog kan.. wetende dat hij ook toch ooit eens zijn straf niet meer kan ontlopen.

Misschien moet men stoppen met items over Promes. Hij vind het leuk en zal dit gedrag blijven vertonen. Lekker provoceren .

Hij zat niet vast en “huisarrest” is ook nonsens, snap dat je zijn gedrag niet goed hoeft te vinden maar de berichtgeving klopt van geen kant😂

Ik ben niet zo zeer geinteresseerd in het dom lachende hoofd van Promes van dit moment. Wel wil ik zien hoe hij kijkt als hij in zo'n streepjespak knijpertjes produceert. De vraag is: lacht hij dan nog zo dom ?

7 maart 2024 om 11:52

Hij heeft nu wel een voorsprong op je 😅

Is hij niet in beide zaken in beroep gegaan? Zoja, hoeft hij niet voor 7,5 jaar de cel in maar (voorlopig) voor 0.

7 maart 2024 om 11:22

Heb je dan niet gewoon je voorarrest etc? Lijkt me stug dat je mensen die vlucht gevaarlijk zijn op vrij voeten laat rondlopen op het moment dat iemand in hoger beroep gaat. Maar goed ik ken echt helemaal niets van de wetgeving :D

7 maart 2024 om 15:04

@kali ze hebben Promes bij zijn eerste zaak in vrijheid gesteld. Bij de 2de zaak waarvoor hij was opgeroepen, kon / wilde het OM niet bevestigen dat hij in vrijheid zou blijven. Iets wat ze stelselmatig uitspreken.
Bij een voorarrest dient een mogelijke verdachte te zijn aangehouden. En ook bij een voorarrest kan een mogelijke verdachte in vrijheid worden gesteld wanneer een proces loopt.

7 maart 2024 om 11:35

Nee zo werkt het niet

7 maart 2024 om 14:59

Exact, daarnaast is de uitspraak van de rechter niet onherroepelijk.

Blijkbaar boeit het hem allemaal niets. Uiteindelijk zal hij er niet mee weg komen denk ik.
Best een heel sneu persoon natuurlijk

Pffft "rapper" Dreamdoll. Nou ik heb ff wat opgezet op Youtube. Zullen we dit geen rapper noemen? Slecht voor het imago van deze stroming.

7 maart 2024 om 12:00

Had hetzelfde gedaan. Het is geen Foxy Brown of Bohamedia i.i.g De stroming wordt wel gedomineerd door de onderkant van de IQ ladder gebaseerd op presentatie en inhoud teksten. Zo zonde

7 maart 2024 om 12:38

Maak daar eerder de bovenste sport der crapulistische ladder van..

7 maart 2024 om 21:33

Gedomineerd door de onderkant van de IQ? Alsof er geen Jay-Z, Nas, J. Cole of Eminem bestaan...

7 maart 2024 om 14:04

haha, oh man.... kon het ook niet laten dit op te zoeken. Wat een bagger.

Maar ja, als je dan de reacties eronder leest 'wat een lyrics! wat een flow!' dan begin ik al helemaal depressief te worden.

Dst hij verschijnt in het nachtleven van Dubai na de laatste ontwikkelingen rond zijn persoon, zegt alles over de mens Promes. Het boeit hem allemaal geen ene reet en steekt overduidelijk een grote middelvinger op naar alle instanties die hem liever achter de tralies zien. Kan mij ook niet inleven bij personen, die hem de hand ook nog eens boven zijn hoofd houden, zoals Sneijder en Depay. Het is gewoon een crimineel, die zijn straf uit moet zitten, niets meer niets minder.

7 maart 2024 om 15:10

Welke straf? Er is tot op heden nog geen onherroepelijke straf tegen Promes. Dat hij op vrije voeten is in Dubai zegt genoeg over het strafbaar feit die hij zou hebben begaan in Dubai.

Hij is zelfs genoemd in Joe Bidens Podcast. Hilarisch eigenlijk.. dat hebben nog niet veel voetballers voor elkaar gekregen.

Mooi man. Heeft ie dan toch goed geregeld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren