Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Publiek mort bij magere overwinning koploper PSV

Laatste update:

Voor het eerst in jaren is PSV weer eens op weg naar de landstitel, maar dat wil niet zeggen dat de fans zomaar tevreden zijn met het spel. Zondag tegen FC Groningen liep het bij vlagen van geen kant en dat lieten de supporters duidelijk merken. De bezoekers vergaten zichzelf te belonen en daardoor kon de koploper van de Eredivisie toch winnen: 2-1.

/

Het lijkt niet de vraag of, maar wanneer PSV de titel pakt. Voor de Eindhovenaren is het echter zaak om niet te verslappen en geconcentreerd te spelen. Tegen FC Groningen begon de koploper echter niet scherp, want Nick van der Velden had al na een paar minuten voor de 0-1 kunnen zorgen. De aanvaller van FC Groningen had dit seizoen nog niet gescoord en dat deed hij ook tegen PSV niet: keeper Jeroen Zoet hield zijn ploeg op de been. Vervolgens was het ook aan de andere kant bijna raak: bij een schot of pass van Jetro Willems verdween de bal maar net langs de paal.

PSV, even geplaagd door een lichte blessure voor Memphis Depay, was nog steeds niet wakker. Tjaronn Chery maaide over de bal voor de neus van Zoet, terwijl Van der Velden helemaal vrij een slappe kopbal produceerde. Het missen van drie dotten van kansen kwam de bezoekers duur te staan. Na een goede combinatie door het centrum werkte Georginio Wijnaldum de bal binnen voor de 1-0. Vanaf dat moment werd PSV sterker en leek het wachten op de 2-0.

/

Luuk de Jong kreeg dé kans op die tweede treffer. Na een onhandige overtreding van Johan Kappelhof op Wijnaldum mocht de spits aanleggen van elf meter. Net als in het Europa League-duel met Zenit Sint-Petersburg schoot De Jong echter niet raak en PSV heeft in de Eredivisie nu drie van de laatste vier strafschoppen gemist. Depay schoot de rebound nog wel binnen, maar die treffer werd afgekeurd door de arbitrage wegens te vroeg inlopen. Er brak een slordige fase aan, zeker van de kant van PSV, en daar wist FC Groningen van te profiteren: Eric Botteghin kopte op slag van rust raak uit een hoekschop.

Ook na rust hield het niet over bij PSV. De fans waren absoluut niet blij met het optreden van de ploeg en de lijstaanvoerder werd regelmatig geconfronteerd met een fluitconcert. Kappelhof kreeg een goede kans op de 1-2, maar de treffer viel niet veel later aan de andere kant. De Jong kopte op doel en verdediger Nicolas Isimat-Mirin maakte het af met een fraaie halve omhaal. FC Groningen ging op jacht naar de gelijkmaker, maar was uitgeblust en kwam nog goed weg toen De Jong een enorme kans miste.

PSV pakt de titel

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zeer matige wedstrijd van dit Psv, veel knullig en onnodig balverlies.
Isimat, Bruma, Willems en Wijnaldum speelde een dijk van een wedstrijd.
Memphis was gewoon dramatisch, veel onnodig breiwerk voorin en heel veel 'net niet' balletjes.

15 maart 2015 om 16:25

Memphis dramatisch? Memphis was de beste psv'er in de eerste helft (in aanvallend opzicht). Had oog voor zn ploeggenoten, gaf goede passes, zorgde voor dreiging met goede acties. Tweede helft was minder, maar om te zeggen dat Depay dramatisch was, is echt niet waar

15 maart 2015 om 16:31

Is zeker wel waar. Ik ben PSV fan, maar Depay was slecht. Isimat beste op t veld. (Psv kant)

15 maart 2015 om 16:37

ik heb bij vlagen gewoon genoten van Depay. Niet al zn acties lukten en soms deed hij rare dingen, maar over het algemeen speelde hij niet slecht vind ik

15 maart 2015 om 16:52

Memphis was vandaag wel de beste aanvaller in ieder geval. Ik vond hem zeker wel een voldoende halen. Er mislukte zeker weer aardig wat actie maar hij is bij de meeste aanvallen vandaag wel direct betrokken geweest, bovendien was hij vandaag een paar keer belangrijk op het middenveld door een bal te veroveren of goed af te houden.

15 maart 2015 om 17:13

Depay heeft toch ook heel veel balverlies. Heeft echt niet de vorm van het begin van het seizoen.

Leuk feitje.

Met de zege op FC Groningen heeft PSV zich voor het 42ste seizoen op rij geplaatst voor Europees voetbal. Al vanaf 1974 is PSV ieder seizoen present in Europa. PSV is niet meer in te halen door de nummer vier van de ranglijst en daarmee zeker van Europees voetbal.
PSV Netwerk
In Nederland is er niet een club die ook maar enigszins in de buurt komt van dit aantal. Barcelona is op dit moment de club in Europa die het langst onafgebroken meedoet op Europees niveau. Sinds 1959 mocht Barcelona elk jaar meedoen in een van de Europese voetbalbekers. Anderlecht volgt als tweede, de ploeg is sinds 1964 onafgebroken actief in Europa. PSV volgt op de derde plaats.

15 maart 2015 om 17:24

Voor een speler die de eredivisie volgens vele ontgroeit is speelde hij echt ondermaats.
Is in mijn ogen ook nog niet klaar voor een stap naar het buitenland, laat hem maar eens een seizoen constant presteren en minimaal 20 goals en 10 assist afleveren.

15 maart 2015 om 17:25

ik laat ook nergens merken dat ik vind dat hij naar het buitenland moet. met zn vorm van het begin van het seizoen was depay echt de eredivisie ontgroeid, maar met de huidige vorm zou het verstandig zijn nog een jaartje te blijven.

15 maart 2015 om 17:25

leuk feitje maar je hebt er weinig aan als je 9 van de 10 keer niks te zoeken hebt in Europa

15 maart 2015 om 17:27

Ik heb de wedstrijd gezien, maar hij leed alleen maar balverlies. Je hebt een punt, de dreiging kwam van Depay. Maar om de beste te zeggen, dat zeker niet.

15 maart 2015 om 17:49

De beste aanvaller zei ik, niet de beste speler. De Jong was vandaag niet best, vooral met afmaken niet (en dat komt niet alleen door die penalty) en Narsingh speelde beter dan normaal, kwam zelfs zowaar een paar keer erlangs, maar verpeste ook weer tal van aanvallen met zijn houten aannames.

15 maart 2015 om 17:59

Rubentje, jij en ik hebben allebei totaal een andere wedstrijd gezien..... dramatisch was ie, zoals al de hele 2e helft van de competitie. Je brengt natuurlijk de hele zaak aan het schijten, maar ieder ander zou gewoon zijn gewisseld.
off topic: ik wil even de aandacht vestigen op mijn oma van 98, zij is eventueel wel bereid om tegen een kleine reiskostenvergoeding de plek van Brenet over te nemen. Is misschien het overwegen waard...

15 maart 2015 om 18:22

Moet een buitenspeler 20 goals maken voor hij naar het buitenland kan? Waar haal je dat vandaan?
Ik denk dat hij voor zijn positie in ieder geval meer dan genoeg goals maakt. Hij moet minder slordig en consistenter worden, maar meer scoren slaat nergens op.

15 maart 2015 om 20:01

Rubentje, heb je ook gezien dat hij buiten die 2x dat hij gevaarlijk werd verder werkelijk alles heeft verprutst en verdedigend zowat niks heeft uitgevoerd? Op tv zie je namelijk niet dat hij 90% vd tijd loop te sjokken bij balverlies... belabberd speelde hij vandaag man. Dus ja hij was wel dramatisch.

15 maart 2015 om 21:51

Hoe hoger het niveau om hem heen, hoe beter hij zelf speelt. Neem als voorbeeld het WK. Misschien licht het daaraan?

15 maart 2015 om 16:30

Vergeet Hendrix niet.
Man of the match imo.

15 maart 2015 om 16:39

Hendrix heeft zoveel overtredingen nodig, vind het persoonlijk een erg matig speler!

15 maart 2015 om 16:49

Ik vond Hendrix heel matig de eerste helft, continu balverlies. Twee helft onopvallend op een felle ingreep na, dat was dus wat beter.

15 maart 2015 om 16:51

Hendrix was dramatisch. Wijnaldum en Isimat vond ik de beste vandaag. Narsingh na lange tijd weer een ruim voldoende.

15 maart 2015 om 16:30

Depay was niet dramatisch Depay was verschrikkelijk slecht die man bakt e niets van gewoon. Wil alles zelf doen wil alles mooi doen terwijl hij dat niveau nog lang niet heeft,. Die man moet gewoon simpel gaan voetballen en niet doen alsof hij een Messi is of zo. Wat erger ik mateloos aan hem zeg niet te geloven. 80% van alle balverlies die PSV lijdt is hij verantwoordelijk het is echt niet om aan te zien.

En dan balletjes breed leggen wanneer het niet nodig is en wanneer hij wel af moet leggen doet ie het zelf gewoon arrogant en irritante mannetje. Kan niet wachten tot hij verkocht wordt.

Vond verder PSV heel slecht spelen en met name De Jong en dus Depay waren echt nergens. Zelfs Guardado was slecht vandaag.

Maar goed belangrijkst is dat ze die 3 punten binnen hebben maar als ze zo doorgaan dan gaan ze zeker tegen Feyenoord en Twente verliezen.

15 maart 2015 om 16:39

Memphis speelde een stuk beter in vergelijking met afgelopen weken. Hij houd risico in z'n spel en maakte wat onnodige fouten, daartegenover strooide hij wel weer met een aantal gevaarlijke passjes waar gewoon gescoord uit kon worden. Ook weer een aantal goede acties van hem gezien.

Het moet nog veel beter, maar ik zie wel degelijk weer een stijgende lijn bij hem.

15 maart 2015 om 18:03

Sorry hoor, maar ik weet totaal niet over welke lijn jij het hebt. Wishful thinking noemen ze dat. We hopen allemaal dat het beter gaat, maar helaas....

15 maart 2015 om 16:32

Wordt je er nou niet moe van om Depay elke week af te zeiken? Het lijkt tegenwoordig in de mode om je eigen ploeg af te vallen en continu negatief te zijn. Niet alleen jij hoor, er zijn er meerdere en ik begrijp er helemaal niets van. Jaren was het echt schandalig wat we in Eindhoven zagen, maar dit seizoen is het gewoon degelijk. Natuurlijk verdienen ze niet de schoonheidsprijs, maar daar win je verder ook geen kampioenschap mee. We moeten winnen en blijven winnen. En dat kan alleen als we is wat minder negatief lopen te doen. Ik zie het bij de Ajax topics ook al zoveel (niet dat ik er daar wakker van lig), maar de Boer krijgt er ook continu van langs als ze een keer verliezen... Onbegrijpelijk.
PSV staat zijn mannetje en heeft nog een paar potjes nodig om eindelijk die felbegeerde landstitel binnen te slepen, daar mag van mij een paar slechte potjes tegen bijvoorbeeld Groningen tussen zitten hoor!

15 maart 2015 om 18:51

Wijnaldum die was vandaag zeker niet goed bezig. Een paar keer in de omschakeling was het tempo van hem veels te laag en de pass ook niet goed

16 maart 2015 om 11:46

Depay was gewoon weer dramatisch, net als bijna alle wedstrijden dit seizoen. Hij scoort veel dat is het enige. Bijna al acties strandden. Ziet vaak te laat zijn medespelers in belangrijke situaties en gaat vaak voor eigen succes. Hij zorgt altij voor dreiging. Dat komt vooral omdat er altijd 2 verdedigers bij staan en dus weer andere spelers vrij komen. Depay moet naar een andere club, ergens waar hij vind dat hij zich weer moet bewijzen.

Waarom morren ze? Er valt in het Philips stadion na de winterstop sowieso weinig te genieten. Gewoon blij zijn met de winst lijkt me.

15 maart 2015 om 16:34

Is ook gewoon onzin over dat morren. Natuurlijk is er een reactie van het publiek na een foute pass of een tegendoelpunt, maar het is niet zo overdreven als dat VZ wilt doen geloven.
Het team werd namelijk grotendeels gesteund door het publiek.

15 maart 2015 om 16:45

Ja dat dacht ik ook bij het lezen van de titel. Het publiek gedroeg zich prima, op 2 of 3 korte momenten na geen gemor gehoord. Terwijl het niet goed was vandaag.

15 maart 2015 om 18:31

Inderdaad. Hadden ze ook kunnen schrijven over 8 thuiswedstrijden van Ajax. Maar dat doen ze dan niet.

15 maart 2015 om 18:43

Ik heb thuis ook geen morren gehoord. Een mooie sfeeractie en zeker na rust veel steun. Maar misschien ben ik niet objectief

Slechte wedstrijd maar wat maakt het uit? Niemand die daar wakker van ligt. 3 punten erbij en weer grote stap richting kampioenschap.

heel slordig gespeeld, maar wel verdiend gewonnen uiteindelijk. PSV had het betere van het spel, maar op sommige momenten waren ze het compleet kwijt. Ook het penaltyprobleem begint wel zorgelijk te worden, schiet De Jong hem erin,dan heb je een compleet andere wedstrijd. Ik opteer voor Wijnaldum of Guardado als penaltynemer. Isimat beste verdediger van vandaag, Willems was ook weer goed, brenet drama, de jong ongelukkig. Op naar De Kuip!

15 maart 2015 om 16:25

Verdient gewonnen? Ach helemaal niet verdient gewonnen

15 maart 2015 om 16:34

en waarom niet? Groningen was nog slordiger dan Psv, PSV had meer kansen en het betere van het spel. Van een eindoffensief van Groningen was geen sprake omdat PSV gewoon telkens net overal een stapje eerder was in grote delen van de wedstrijd...

15 maart 2015 om 16:42

Groningen had betere kansen en psv had zeker niet het betere van het spel.

15 maart 2015 om 16:41

nee fc groningen speelde geweldig wil je zeggen? psv speelde slecht, ondanks de vele kansen en veldoverwicht die ze hadden over de hele wedstrijd, echter grun was nog slechter.

15 maart 2015 om 16:43

Volgens mij heb jij de wedstrijd niet gezien, Groningen speelde namelijk niet slecht.

15 maart 2015 om 16:46

Dan is psv gewoon beter. Als ze zelfs uit vorm de tweede helft ve beter zijn dan is Groningen maar heel weinig waard.

15 maart 2015 om 16:33

Verdiend gewonnen? Is wel geflatteerd hoor.

Het was niet best vandaag en psv was eigenlijk alleen beter na beide goals, die uit het niets vielen, en op het einde. Wijnaldum en Isimat waren eigenlijk de enige twee die positief opvielen. Weer een stapje dichterbij!

Wat een onzin over dat morren.
Het was niet al te best vandaag, maar toch weer een stap dichter bij het einddoel. Nu al evenveel punten als Ajax vorig seizoen na 33 wedstrijden. Niet slecht

15 maart 2015 om 16:32

Als jullie in Eindhoven het daar ook dan even bij laten, dan kan Ajax er misschien nog overheen

Psv haalt de punten binnen als een kampioen, na tijdje maakt het niet meer uit hoe er gespeeld wordt, je weet haast van tevoren dat er toch wel gewonnen gaat worden.

De slechtste spelers normaal waren de toppers vandaag(bruna, narsingh,zoet) en de toppers minder er geen bal meer van (willems, guardado,depay,de jong) gelukkig die 3 punten binnen

15 maart 2015 om 16:34

Je kraamt onzin uit. Zoet oogde weer onzeker. De Jong gaf de assist bij zowel het 1e als 2e doelpunt. Guardado voor zijn doen in 1e helft slordiger in balbezit maar goed in de 2e helft. Isimat/Hendrix waren de uitblinkers aan psv kant.

15 maart 2015 om 16:38

en willems vond ik ook zeker niet slecht. had een paar goede acties. Zoet vond ik overigens best goed keepen!

15 maart 2015 om 16:49

Willems was verdedigend weer dramatisch. Liet keer op keer zijn man een voorzet geven, dekte op 5 meter afstand, liep slecht mee, 4 keer stond hij compleet verkeerd opgesteld. Hij had vandaag zijn dag gewoon niet. Geen ramp maar ga niet zeggen dat hij niet slecht speelde.

15 maart 2015 om 16:55

nee in dat opzicht heb je gelijk, al had hij Mahi wel het grootste gedeelte van de wedstrijd in zn zak (maar mahi speelde heel slecht), maar aanvallend was Willems gewoon weer heel behoorlijk op dreef

15 maart 2015 om 17:04

Dat ben ik met je eens. Fantastisch om te zien wat een goede trap hij heeft. Al was hij daarin soms ook ongelukkig. Volgende weem gewoon weer 2 assists

15 maart 2015 om 17:26

laten we dat inderdaad hopen, en laten we ook hopen dat PSV dan weer beter speelt dan deze week...

Zwaar geflatteerde overwinning, maar zo wordt je wel kampioen. Grunn heeft het laten liggen!

15 maart 2015 om 16:30

Onzin. Zowel PSV als Groningen hebben redelijk wat kansen gehad en laten liggen. De 2-1 was uiteindelijk een goede afspiegeling van de wedstrijd.

15 maart 2015 om 16:40

Tuurlijk kerel. Jij kijkt door de bril die PSV heet. Lekker makkelijk he.

15 maart 2015 om 16:47

Tuurlijk Rico. Ik zag jou postje in dit draadje wel over 'vies counter ploegje Psv'.
Ik heb amper een counter gezien vandaag, dus wie kijkt nou door een subjectief brilletje?

Groningen speelde redelijk vandaag, maar maakte imo geen aanspraak op een overwinning.

15 maart 2015 om 18:20

Absoluut niet geflatteerd. PSV mist een penalty waarvan Higler later gezegd heeft dat hij 'm over had moeten laten nemen (omdat ook Groningen-spelers te vroeg inliepen) en Groningen kwam er in de tweede helft totaal niet meer aan te pas. 100% Terechte overwinning dus.

16 maart 2015 om 00:08

Groningen 1e helft paar dotten van kansen die je normaal maakt als Vd Velden niet in de spits stond... 2e helft idem dito, pas nadat het publiek jullie vooruit schreeuwde ging het weer lopen bij Psv. Die penalty was gewoon terecht dat Higler floot en daarentegen was het niet eens een penalty...

16 maart 2015 om 08:13

Maar PSV heeft ook genoeg grote kansen om zeep geholpen. FC Groningen was eigenlijk alleen in de eerste helft gevaarlijk, in de tweede helft stonden ze alleen nog maar tegen te houden. En die penalty had wel degelijk overgenomen moeten worden, Higler heeft dat later zelf bevestigd (depay liep te vroeg in, maar er waren twee spelers van Groningen die hetzelfde deden).

Na guardado, mogen ze ook werk maken van isimat (niet persé kopen maar wel een tijdje huren net als rekik)

3 punten gelukkig binnen.
De Jong , Depay speelde echt zwak zelfs Guardado speelde onder zijn niveua.
Isi MOTM.

15 maart 2015 om 16:36

Depay en De Jong mee eens. Guardado werkte zoals altijd wel hard. Hij was overal te vinden op het veld.

Kom op nog 4x winnen jongens ... Nu 2 spannende duels, Feyenoord en twente uit.

wat een negatief beeld hebben vele hier depay speelde juist erg sterk.
Hij heeft balverlies ja maar wat die heeft gedaan heeft die goed gedaan.
Het was vere weg van sprankelend maar 3 punte zijn er gewoon weer bij.
Ismat speelde goed wijnaldum en ook de jong buiten zijn pingel.

Maar blijf maar allemaal negatief elkaar na praten want als psv niet met 10-0 wint of iedere aanname is perfeckt loopt iedereen al te zeuren.

15 maart 2015 om 16:27

Zo proberen ze de druk op te voeten ... Zie het gewoon als een vorm van jaloezie omdat se 1e staan.

15 maart 2015 om 16:39

Niet mee eens dat Depay goed speelde. Hij werkte hard en dat verdient zeker een pluim, maar hij maakte heel vaak de verkeerde keuzes. Vaak zoekt hij te veel de drukte op om de bal voor zijn rechter te hebben en hij wil soms net een mannetje te veel uitspelen. Er gaat veel goed, maar hij kan zoveel beter. Het probleem is misschien ook niet eens dat Depay slecht speelt, maar hij zou zoveel beter kunnen. Dat is zo jammer om te zien.

15 maart 2015 om 16:40

Groningen heeft niet echt uitgespeelde kansen gehad alleen een paar gevaarlijke voorzetten. PSV heeft het in mijn ogen gewoon redelijk gedaan.

16 maart 2015 om 00:08

Heb jij wel gekeken jongen? We kregen juist de grootste kansen, maar jullie hebben mazzel gehad dat wij geen echte spits hadden..

16 maart 2015 om 09:10

Ja maar ik bedoel dat jullie niet echt het initatief hadden.

Ik erger mij de laatste tijd echt kapot aan Depay. In het begin vond ik het jammer dat ie waarschijnlijk gaat vertrekken. Maar inmiddels ben ik er niet meer rouwig om. Hij speelt echt alleen maar voor zichzelf en niet voor het team.

15 maart 2015 om 16:37

FC Depay. Psv mag hem snel verkopen voordat hij meer in waarde daalt.

15 maart 2015 om 16:47

Zijn wel meer spelers in de top eredivisie die ego spelen. Trainers moeten er meer een collectief van maken. Het is ook niet raar dat clubs als willem2 Zwolle Cambuur het goed doen. Spelen vaker als collectief. Bij de topclubs zoals Ajax en PSV zitten toch meer ego's de laatste jaren. Je hebt ze ook bij Bayern (robben) Barca (msn) Real (bbc), alleen zijn ze dat niet. Je mag best een ego hebben, maar het valt me alleen steeds meer op, dat er bij PSV en Ajax steeds meer rondlopen. Dit komt mede dat ze met hun choco been aan de verkeerde kant staan opgesteld en dan van buiten naar binnen komen,

Gewoon een belangrijke overwinning. Het mag duidelijk zijn dat het niet zo makkelijk gaat als eerder dit seizoen, de instelling waarmee de eerste helft werd begonnen irriteert mij daarom het meest.
Toch hadden we de eerste helft door de penalty op 2-0 kunnen komen, dan speel je zo'n wedstrijd veel makkelijker uit.

Tweede helft was een stuk beter, het spel bleeft wat slordig maar de instelling was wat beter; Groningen had (op de eerste 10 minuten na) weinig meer in de melk te brokkelen, verdiende en belangrijke overwinning al met al.

Verder kan ik me ook niet echt vinden in het morrende publeik, tuurlijk was er irritatie door wat onnodige fouten maar ik hoorde ook heel regelmatig gezang en veel aanmoedigingen vanuit het publiek.

Het was niet best wat PSV liet zien, maar dat lag met name aan de aanval. Depay, De Jong en Narsingh alle drie een onvoldoende. Narsingh moet echt eens meer met links gaan oefenen want die probeert altijd, maar dan ook altijd buitenom te gaan. Zo ontzettend voorspelbaar. Depay maakte ook bijna elke keer verkeerde keuzes en De Jong had zn dag gewoon niet. Kan gebeuren allemaal, nog steeds drie punten gepakt en dat is ook klasse.

Vraag me af hoe lang dit nog goed gaat voor Psv. Het is vaak kantje boord. Depay al maanden zeer zwak spelend. Lijdt vaak balverlies en komt niet vaak zijn man voorbij.

Nog 9 punten uit 6 wedstrijden nodig voor de titel, dan zal het gemor wel verstommen.

15 maart 2015 om 16:35

We moeten nog 7 weddtrijden

Wat een slappe hap eerste helft, wij hebben ook een keer "geluk" gelijk iedereen zeuren. Op naar volgende week

15 maart 2015 om 16:38

Jullie hebben al heel het seizoen geluk. Behalve ajax thuis

15 maart 2015 om 16:40

Wat was er zo gelukkig vandaag dan? Gewoon twee goede goals gemaakt en er maar één tegen gekregen. Polletjes, dat is geluk.

15 maart 2015 om 16:48

Inderdaad, we hebben al 27 wedstrijden achter elkaar de grootst mogelijke geluk en zullen hoogstwaarschijnlijk datzelfde geluk nog 7 wedstrijden hebben. Pure geluk.

15 maart 2015 om 16:55

Ajax had ook heel veel geluk dat het won van Groningen in de Arena. daar was Groningen stukken beter dan Ajax.

15 maart 2015 om 17:22

LOL en Ajax niet? Feyenoord uit en thuis.
Heerenveen thuis.
Groningen thuis.
Go ahead uit
PSV en Willem 2 uit

Ja PSV heeft geluk ...
Meestal is de ploeg die kampioen word de meest gelukkige, maar of daar dit jaar sprake van is betwijfel ik.

Deze wedstrijden had Psv vorig seizoen juist net niet gewonnen. Dat is het grote verschil dit jaar. En hoeveel van die potjes zijn er nu al geweest? Een stuk of 6.

Zo word je kampioen.

Er zat meer in vandaag, jammer. PSV was slecht vandaag maar wij missen een echte afmaker. Gelijkspel was denk ik terecht geweest.

15 maart 2015 om 17:22

Dat ze van PSV verliezen vind ik persoonlijk niet heel erg. Wat ik wel echt triest vind is dat we tegen mindere ploegen niet zo kunnen spelen. Tuurlijk vandaag ook niet alles geweldig maar er werd wel gestreden en durf getoond.
Iets wat we overduidelijk missen tegen de mindere clubs. Dan verlies ik liever het meerendeel van de wedstrijden tegen de top 5. Om tegen de mindere clubs gewoon veel meer punten te pakken.....

15 maart 2015 om 18:03

Klopt inderdaad. Als Groningen het spel moet maken hebben ze het altijd lastig. Jammer inderdaad want zo worden er heel wat punten verspeeld. Deze wedstrijd geeft in ieder geval wel hoop op een goede afsluiting van het seizoen.

Inderdaad matige wedstrijd maar na de 2-1 heb ik geen kans meer gezien van Groningen. Elf punten 7 wedstrijden moet lukken.

Inderdaad zeer matig en nauwelijks verdiend. Een beetje zoals Ajax thuis de punten pakte tegen Groningen dus...

15 maart 2015 om 17:09

Ehm nee ... Groningen verdiende de overwinning bij Ajax, was hier geen sprake van.

Groningen speelde heel goed vandaag! Hadden eigenlijk wel minimaal 1 puntje verdient! Maar dit zijn heel belangrijke wedstrijden voor Psv. Goed dat we de 3 punten houden en de manier waarop geef ik op dit moment niets om.

Ik vind die depay echt egoïstisch wel als zelf doen

15 maart 2015 om 18:12

Als Cocu ballen had net als F de Boer dan had hij Depay allang op de bank gehouden. Jammer dat Cocu geen ballen heeft en hoop daarom op een trainer met ballen.

Publiek mort?
Gingen er goed achterstaan toen het nodig was, rare titel.
Maja 3 punten weer binnen op naar het stadhuiplein !!

15 maart 2015 om 18:02

Ik heb ze niet horen morren idd, vond psv ook gewoon de betere ondanks het slordige spel.

15 maart 2015 om 23:24

Dit dacht ik ook. Ik was in het stadion en vond psv helemaal niet morren. Natuurlijk was het heel best, maar we moeten FC groningen niet onderschatten die een goed team heeft. Wij hebben bijna geen kansen weggeven geven en waren bijna 90 minuten beter. Het is niet realistisch om te denken dat je zo oven 4-0 gaat winnen van Groningen

16 maart 2015 om 00:10

Ik heb ze toch echt horen fluiten hoor toen het niet liep bij PSV en toen ging ze pas zingen en dat hielp want toen liep het weer een beetje...

Wat een cruciale fout van Higler om de penalty af te keuren en een vrije trap te geven aan Groningen. De enige juiste keuze op dat moment is PSV de strafschop opnieuw laten nemen. Zowel PSV (5 spelers) als Groningen (6 spelers) waren in overtreding door te vroeg in te lopen. De enige juiste beslissing is het over laten nemen van de strafschop.

15 maart 2015 om 18:47

De grootste fout die gemaakt is was het geven van de penalty! Wijnaldum zet zelf zijn been achterwaarts tussen de verdediger van Grunn. De rest is alleen maar gerechtigheid! Depay staat notabene al op de 5 meterlijn voordat de penalty überhaupt genomen is. Daarbij wordt vd Velden in de 2e helft van achteren onderuit gelopen en krijgt verdorie zelfs een vrije bal tegen. Maar ja, dat is het verschil tussen de zogenaamde top en wat er onder zit. Ik hoop dat Grunn in ieder geval zo doorgaat qua inzet, dan kunnen ze er nog een leuk seizoenslot van maken en kan ik er ook makkelijker mee leven als ze zo'n wedstrijd niet winnen.

16 maart 2015 om 02:52

Vakaa, hoezo gerechtigheid? Regels zijn regels. Als Higler besluit om het inlopen van spelers te bestraffen, dan hoort hij dus de penalty opnieuw te geven. Al je andere voorbeelden die je nu geeft over Van der Velden en dergelijken staan hier totaal los van. Ook de al dan niet overtreding vooraf staat hier volledig los van. Ik snap dat je je 'punt' wilt versterken door voorbeelden aan te halen die totaal niet relevant zijn bij wat ik zeg, maar dit slaat natuurlijk helemaal nergens op.

Depay staat overigens niet op de 5 meter lijn op het moment dat de penalty genomen wordt. Hij staat exact ter hoogte van de penaltystip. Ga je nu ook nog onjuistheden gebruiken om je punt geloofwaardiger te maken? Dat is dom, omdat iedereen kan zien dat je ongelijk hebt.

Met zulke non-argumenten zul je denk ik weinig mensen overtuigen. Higler maakt een enorm domme fout. "maar Groningen had toen en toen ook een vrije trap moeten krijgen!" Wat een onzin. Elke situatie staat op zich. Er zullen vast wel wat situaties te bedenken zijn die in het nadeel van Groningen zijn uitgevallen, maar elke situatie staat op zich. Ik heb het nu over de beslissing van Higler na het nemen van de strafschop, wat nadelig uitpakte voor Psv. Dan kun jij niet de keuze van Higler 'goedkeuren' omdat hij in een andere situatie een keuze maakt die nadelig is voor Groningen. Dat werkt nou eenmaal niet zo.

15 maart 2015 om 18:23

Er waren een paar fouten waarbij ik hooguit een stuk of 100 van de 35.000 supporters even heb horen fluiten. Dat is niet goed, maar het is ook overdreven om te stellen dat het publiek aan het morren was. Iedereen om mij heen in het stadion was gewoon tevreden met de overwinning.

Edit: dit was een reactie op een ander bericht dat blijkbaar verwijderd is...

Ik als psvsupporter durf het zelf ook nog niet uit te spreken. Er zijn nog 7 wedstrijden. Mochten we bij feyenoord en twente verliezen en er van uitgaan dat ajax 2x wint is het verschil nog maar 5 punten. Maar het moet heel gek lopen wil dit nog uit handen lopen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren