Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV’ers blijven misschien: ‘Zij staan er allebei redelijk positief tegenover’

Laatste update:

De komende maanden moet blijken, hoe de selectie van PSV er in het seizoen 2015/16 uit ziet. De Eindhovenaren hopen na zeven jaar weer kampioen van Nederland te worden en zullen, als dat lukt, straks in de Champions League spelen. Georginio Wijnaldum en Memphis Depay vertrekken waarschijnlijk en het is de vraag in hoeverre er aan Jetro Willems wordt getrokken. Van de nu aanwezige huurlingen blijven er een paar.

/

PSV leent dit seizoen Danny Wintjens, Andrés Guardado, Nicolas Isimat-Mirin, Karim Rekik en François Marquet. Doelman Wintjens is back-up en Guardado wordt voor drie jaar vastgelegd; wat er met Marquet gebeurt, is nog onduidelijk. Technisch manager Marcel Brands kan nog niet zeggen of Isimat-Mirin en Rekik er in de volgende campagne ook weer bij zijn. Zij zijn eigendom van AS Monaco en Manchester City.

Brands zegt in De Telegraaf dat hij ‘bezig’ is met de twee verdedigers. “Zij staan allebei redelijk positief tegenover een langer verblijf. Maar het zal moeten blijken of dat voor ons haalbaar is. Dat hangt af van de plannen die hun clubs hebben. Op dit moment heb ik nog geen contact gehad met AS Monaco en Manchester City.”

Wie is het belangrijkst gebleken voor PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
28 maart 2015 om 10:20

Welke verdediger vind jij dan goed in de PSV jeugd?
Ik zie er geen 1 waarbij ik denk dat die over een paar jaar in het eerste staat.
PSV is geen Ajax of Feyenoord. Zij lopen achter qua niveau van de gehele jeugdopleiding.
Het kost tijd om het niveau omhoog te brengen.
Grappig dat sommige Ajacieden het altijd hebben over een revolutie van 5 jaar, maar dat diezelfde Ajacieden verwachten dat PSV resultaat behaald met de jeugd binnen een half jaar.

28 maart 2015 om 10:47

Ik denk dat Jordy de Wijs sowieso wel een goede kans maakt om door te stromen vanuit de jeugd als verdediger, verder weet ik het ook niet zo.

28 maart 2015 om 10:57

Stop is met dat kontenlikken naar Ajax toe. Als het over jeugd gaat dan zijn Feyenoorders en Ajacieden ineens beste maten. Beetje sneu gedrag eerlijk gezegd. Volgens mij heeft toch echt psv het beste elftal en word het kampioen met gekochte spelers ipv jeugd.... Waar staat Feyenoord al 20 jaar lang? Juist!

28 maart 2015 om 11:09

Sergio, als je niet kunt lezen hoef je het niet op mij af te reageren. Ga een boek lezen ipv hier reageren.

Nergens meld ik dat PSV niet het beste elftal heeft.
Het is gewoon zo dat de PSV jeugd achterloopt of wil je dat ontkennen?
Het is zeer sneu van jouw om dat niet toe te geven en om meteen de geschiedenis van Feyenoord erbij te halen. Alsof PSV zoveel heeft gewonnen de afgelopen seizoenen en kampioen zijn jullie ook nog steeds niet. Je kunt ook spreken van schande dat een o zo geweldig PSV maar 8 punten voorsprong heeft op een pupillen elftal, maar dat terzijde.

Je geeft zelf aan dat ze het doen met gekochte spelers ipv jeugd dus wat is je punt? Nergens meld ik dat het slecht is wat ze doen.

En nog wat, ik weet niet wat voor Feyenoorders jij kent, maar ik ga niet haten op een Ajacied alleen maar omdat die fan is van de aartsrivaal. Misschien dat jij zo in elkaar steekt. Zegt meer over jezelf. Ik en velen andere Feyenoorders geven gewoon toe dat Ajax een prima vervolgopleiding schenkt aan talenten.

28 maart 2015 om 11:16

Oranje88 helemaal juist. Als je doormiddel van de jeugd stappen wilt maken heeft dat tijd nodig. Dat is bij Ajax, PSV en ook bij Feyenoord zo.

28 maart 2015 om 12:09

Nou fantastisch zeg! Zolang jullie blij zijn met de Andersens, Boetius, etc. Dan nemen wij wel genoegen met onze mindere talenten zoals Depay!

28 maart 2015 om 12:21

Jammer dat mensen meteen andere clubs erbij moeten betrekken. er is namelijk nog niets structureel bij psv...ze worden nu kampioen maar hoe gaat dat als jullie talent depay en metname wijnaldum vertrekken?
Ik heb bet vermoeden dat het komend jaar niet weer gaat lukken en ik wil ze nog wel eens inde cl zien spelen. Als ik sie wat ze er in de el van gebakken hebben houd ik mijn hart vast. Laten we hopen dat alle nederlandse clubs volgend jaar veel punten gaan rapen europees.

28 maart 2015 om 12:21

@oranje88, is het zo'n schande dat de jeugdopleiding achterloopt op die van Ajax en Feyenoord? Ik heb het al zo vaak gezegd maar ik zeg het nu weer: 'er leiden meerdere wegen naar Rome' we doen hier in Nederland net alsof het het opleiden van spelers dé is van de Nederlandse clubs..

28 maart 2015 om 12:30

Waarom is het sneu dat PSV achter loopt met de jeugd? Ajax is nu eenmaal traditioneel een echte opleidingsclub geweest terwijl PSV vooral een club is geweest die het moest hebben van 'exotische verassingen'. 4 jaar op rij heeft de opleidingsclub gewonnen, daarvoor 3 jaar de koopclub. Wat het beste is? Moeilijke vraag. Enerzijds heeft Ajax talenten uit haar eigen jeugdopleiding die doorbreken, aan de andere kant zorgt PSV ervoor dat talenten van de iets mindere clubs in de Eredivisie doorbreken. Ik heb sowieso heel het gehannes omtrent de jeugdopleidingen niet begrepen, enkel Barcelona van de topclubs is groot geworden door haar jeugdopleiding. Het is toch helemaal geen vereiste om jeugdspelers in de selectie te hebben? Als je maar de gewenste resultaten haalt. Ajax steekt misschien wel 10 miljoen per jaar meer in de jeugdopleiding dan PSV (weet geen exacte bedragen) en PSV koopt ipv die 10 miljoen in de jeugdopleiding te steken een Maher en een Narsingh. Wat het beste is is mij om het even, als je maar kampioen wordt.

28 maart 2015 om 12:54

@bootsjongen,

Met alle respect, maar is het Nederlands in Brabant anders of zo? Waar typ ik dat het een schande is dat de jeugdopleiding van PSV achterloopt. Ik typ toch overduidelijk dat het tijd nodig heeft om op niveau te komen?
Nergens typ ik dat PSV ook nog eens moet opleiden. Dat beweerde juist een ander, maar die reactie is inmiddels al verwijderd! Die ander gaf aan dat PSV de jeugd een kans moest geven waarop ik dus reageerde met het volgende:

'welke verdediger vind jij dan goed in de PSV jeugd?
Ik zie er geen 1 waarbij ik denk dat die over een paar jaar in het eerste staat.
PSV is geen Ajax of Feyenoord. Zij lopen achter qua niveau van de gehele jeugdopleiding.
Het kost tijd om het niveau omhoog te brengen''

Kortom logisch dat PSV een verdediger koopt of huurt, omdat er naar mijn inzien niemand klaar staat om wat er nu is op te vangen!

@ Johnnn
Leuk en aardig, maar vergeet niet waar jullie aanvoerder vandaan komt!
Het valt me op dat sommige PSV fans hier opeens praatjes hebben gekregen nu dat ze eindelijk weer eens wat gaan winnen. Siert sommigen Psvers totaal niet en het lachwekkendste is dat de schaal nog niet eens binnen is.

28 maart 2015 om 10:27

misschien moet je kopen als blijkt dat de jeugd er (nog) niet klaar voor is? Je moet kopen op de plaatsen waar uit de jeugd geen spelers kunnen doorstromen: dat noem je goed beleid. Bovendien, wat is er mis met een koopclub? PSV is altijd al een koopclub geweest en dat heeft ze succes gebracht, so what? Door financiële tekortkomingen kon er minder gekocht worden en moest er geïnvesteerd worden in de jeugd, maar dat betekent niet dat er meteen elk jaar nieuwe talenten klaar staan om basis te worden na het vertrek van enkele sterkhouders. In het huidige jong-psv zitten heel weinig toekomstige basisspelers, maar de generatie daarachter is zeer talentvol met spelers als Paal en Bergwijn... Het duurt gewoon even voordat de investeringen uitbetaald worden, en tot die tijd zal er gekocht/gehuurd moeten worden. Niet mis mee lijkt me...

28 maart 2015 om 11:07

@Frans-Side:

Jong PSV staat momenteel 16e in de Jupiler League en geen enkele speler van dat team laat structureel zien dat hij hogerop moet. Moet je die jongens dat heel geforceerd toch doorduwen naar het eerste? Je kunt eigen jeugd pas een kans geven zodra er jeugdspelers klaar staan die goed genoeg zijn voor het eerste elftal. En die zijn er simpelweg nog niet. Er wordt aan gewerkt, maar dat kost tijd.

En dat PSV jeugdspelers geen kans geeft is gewoon onzin. Kijk maar naar Zoet, Depay, Hendrix, Brenet, Tamata, Locadia, Ritzmaier en Bakkali, die hebben allemaal genoeg speeltijd gekregen om te laten zien wat ze kunnen. En uiteindelijk bleken alleen Zoet, Depay en in mindere mate Hendrix goed genoeg om te blijven staan, de rest komt gewoon tekort.

Die Isimat vind ik wel een goeie. Bruma lijkt ook wat zekerder naast hem, maar Rekik vind ik gewoon tekort komen. Maakt te veel onnodige foutjes en maakt PSV nou niet bepaald sterker.

28 maart 2015 om 17:55

Vergeet niet dat Rekik ook pas 19 is he, heeft genoeg potentie. Hij gaat het verder schoppen dan Bruma denk ik.

Zoet, hendrikx, depay, locadia. Dat is al meer eigen jeugd dan de afgelopen jaren dus het gaat de goede kant op. Bazoer wilde weg dus daar kan je als PSV weinig aan doen. Overigens komen er ook spelers van Ajax naar Psv, zoals Steven Bergwijn. Deze gast gaat komend jaar laten zien dat Ajax een fout heeft gemaakt om hem te laten gaan

28 maart 2015 om 10:48

En zo zullen nog wel meer spelers de overstap tussen beide clubs maken. Laten we het maar zien als een goed iets. Talenten ontwikkelen zich toch vaak op een plaats waar ze zich fijn voelen.

28 maart 2015 om 13:53

Zoet is van RKC en Depay van Sparta als ik me niet vergis. Nee maar Ajax moet Fischer eens eigen jeugd durven te noemen, heb je de poppen aan t dansen ... Zoet is volledig totaal helemaal geen eigen jegd.

En Hendrikx en Locadia zijn wissels, net als Brenet ... Ik blijf erbij, PSV moet zich niet willen richten op eigen jeugd want zo veel toppers die echt door PSV zijn opgeleid zijn er de laatste jaren gewoon niet meer ... Probeer gewoon goed te scouten zoals met Alex en Gomes en Salcido, die strategie ligt PSV beter dan zelf opleiden, zo geweldig zijn de talenten van PSV niet, ik zie in elk geval weinig echte basisspelers bij PSV die meer dan 3 4 jaar in de jeugd hebben gespeeld.

En dan kun je nog vallen over het feit of van Rhijn en Veltman zo'n wereldspelers zijn, maar ze hebben we de hele jeugd doorlopen zoals meerdere basisspelers (ook de laatste jaren meegeteld met Blind Anita Vertinghen Vermaelen Alderweireld vd Wiel de Jong)

28 maart 2015 om 14:37

Wat een gelul, als je het zo bekijkt hebben de profclubs geen jeugdspelers. Ze komen namelijk altijd van een andere club af. Je kan je niet aanmelden op 5 jarige leeftijd (of ik moet het mis hebben)

Zoet speelt overigens vanaf 2006 bij PSV en Depay ook. Dat is dus al 9 jaar!!

28 maart 2015 om 14:59

Wimpatsj,

Als je er geen verstand van hebt moet je gewoon niks zeggen. Zoet is verhuurd aan Rkc, hij was dus eigendom van PSV en komt dus niet van Rkc. Depay is op zijn 11e/12e naar PSV gekomen, als dat tegenwoordig al geen eigen jeugd meer is. Dit terwijl jij praat over jongens als vertonghen vermaelen, alderweireld en Siem de Jong, deze spelers spelen pas bij Ajax sinds hun 16/17e, De Jong volgens mij pas vanaf zijn 18 zelfs.

Overigens boeit mij dat hele 'eigen jeugd' gedoe niet; er leiden immers meerdere wegen naar Rome.

Verstandig als allebei blijven. Je speelt CL en speelt veel wedstrijden. Isimat vind ik op dit moment wel iets beter, maar Rekik kan zich terugknokken.

28 maart 2015 om 10:27

Ik hoop dat Isi blijft en rekik gewoon weg gaat dat zelfde hoop ik ook voor bruma .. brands zou Reyes moeten halen.

28 maart 2015 om 10:31

Reyes is zeker een groot talent, maar Porto vraagt ook best veel voor Reyes.

28 maart 2015 om 10:35

Isi is een goede verdediger voor ons , kost volgens mij rond de 3 miljoen euro en ik denk dat rekik veel meer kost. Reyes is onhaalbaar voor psv. Dan zou ik eerder voor kongolo gaan. Die kost misschien wel wat meer aangezien hij van feyenoord is maar wat een talent is dat zeg

28 maart 2015 om 11:11

Kongolo is net zo onhaalbaar voor PSV als Reyes. De tijd dat Feyenoord spelers naar de concurrenten gaan, is voorbij

28 maart 2015 om 17:58

Haha, Kongolo van Feyenoord naar PSV? Die jongen is onbetaalbaar voor PSV. Feyenoord zal hem echt niet zo maar naar de concurrent laten vertrekken he.

28 maart 2015 om 18:53

Misschien vergeet je even dat Feyenoord helemaal geen concurrent is van Psv.

28 maart 2015 om 19:48

Feyenoord is PSV 2 x de baas geweest. 1x verloren door de wcheids en knullig balverlies in de laatste minuut.

Daarnaast als PSV depay en Wijnaldum verkoopt, lever je zon 25-30 goals in en die gaan ze niet makkelijk terug halen dus ze zijn gewoon concurrent.

Daarnaast is in de afgelopen 4 jaar Feyenoord 2x boven PSV geëindigd en 1 gelijk met PSV.

Nee PSV is geen concurrent van feyenoord... Man man man

isimat moeten ze houden en als cocu hem niet opstelt mag ten faveure van rekik of bruma, dan zeg ik mijn vertrouwen in de beste ,an op.

28 maart 2015 om 10:49

Ismiat wil niet blijven gaf hij iig aan het begin van het seizoen aan. Die wil voor zijn kans bij Monaco gaan.

Het is niet alleen maar een geluid van de afgelopen jaren dat PSV de jeugd geen kans geeft...psv heeft altijd een veel lagere doorstroom gehad van jeugdspelers naar het eerste elftal. Was in de jaren 80 en 90 ook al zo...zal altijd zo blijven...ajax en Feijenoord zijn wellicht toch de betere in opleiden...

28 maart 2015 om 11:12

Kan iedereen die Ajax steeds maar weer heilig blijft verklaren omdat ze zogenaamd met zo ontzettend veel eigen jeugd spelen eens even naar de feiten gaan kijken? Ajax speelde afgelopen zondag met vier basisspelers uit de eigen jeugd, PSV met drie. Zo enorm groot is het verschil helemaal niet meer.

28 maart 2015 om 11:27

Het gaat ook niet alleen om afgelopen zaterdag. Het gaat erom dat PSV gewoon constanter moet zijn in het laten doorstromen van eigen jeugd. Het zijn gewoon feiten dat Feijenoord en Ajax het qua jeugdopleiding beter voor elkaar hebben.

28 maart 2015 om 11:51

Net zoals het een feit is dat PSV het qua scoutingsbeleid beter voor elkaar heeft. Dikke complimenten voor jullie jeugdopleidingen, maar als onze grootste talenten worden weggekaapt (bazoer, Pereira, Aissati) of totaal gestoord zijn (bakkali, Labyad) dan houdt het al gauw op met de doorstroom.

Ik vind ook dat PSV zich volledig moet richten op kopen. Niet voor niets zijn de populaire en beste spelers Isimat en Guardado. Het kan ook niet zo zijn dat Depay straks vervangen wordt door Elvio van Overbeek, Mohamed Rayhi of Alex Boljevic. Goeie jongens, maar nauwelijks goed genoeg voor Jong PSV en dus niet geschikt voor PSV 1.

28 maart 2015 om 13:35

@Frans-Side:

Dat Ajax en Feyenoord de afgelopen decennia een betere jeugdopleiding hebben gehad dan PSV zal niemand ontkennen. Dat is gewoon een feit.

Maar al dat gezeur over PSV dat zogenaamd de jeugd geen kans geeft is onzin. Een speler die goed genoeg is krijgt heus wel een kans. Zoet, Depay, Brenet, Tamata, Ritzmaier, Hendrix, Locadia en Bakkali hebben dit of vorig seizoen allemaal meer dan voldoende speeltijd gekregen om zich te bewijzen. Zoet en Depay hebben daar een basisplaats aan over gehouden, Hendrix zit dicht tegen een basisplaats aan, de rest bleek gewoon (nog) niet goed genoeg of anderszins ongeschikt (bakkali).

Er lopen in de oudere jeugd van PSV gewoon nog niet zoveel grote talenten rond. Daar wordt aan gewerkt, maar dat kost tijd. Als je pas in mei 2013 besluit om meer aandacht aan de jeugd te gaan besteden, dan is het toch niet realistisch om te verwachten dat er twee jaar plotseling een hele rij spelers van 18-19 jaar klaarstaan die echt wat toevoegen aan je eerste elftal?

En Ajax doet dus ook lang niet zoveel meer met eigen jeugd als ze ooit gedaan hebben. In de A-selectie van Ajax van 25 spelers zitten er ook maar 10 uit de eigen jeugd, daarvan is bovendien de helft pas op 15/16/17-jarige leeftijd bij een andere profclub weggekaapt.

28 maart 2015 om 18:01

@HoodRich

Wat een onzin dat jullie talenten worden weggekaapt. Dat gebeurd bij Feyenoord en Ajax net zo goed. Bij ons wordt ook getrokken aan de talenten door de geldmachines.

28 maart 2015 om 19:03

Ajax en Feyenoord hebben veel meer toptalenten dan Psv, vooral dankzij hun jeugdopleiding. PSV moet het dus hebben van een paar grote talenten, daar waar Ajax en Feyenoord (volgens de berichten) gewoon in elke leeftijdscategorie potentiële wereldtoppers heeft rondlopen. Dat Feyenoord De Vrij en Indi vervangt door twee jongens uit eigen jeugd is gewoon uniek, dat zul je never nooit bij PSV zien, omdat PSV die talenten niet heeft.

Ook nu Bazoer, Pereira en Bakkali weg zijn (depay was niet eens beschouwd als supertalent) moet PSV hopen op toptalenten. Maar alleen dit jaar al zijn er negen jeugdspelers van PSV benadert door Ajax voor een overgang, waaronder twee serieuze talenten.

Jullie hebben er inderdaad ook mee te kampen, maar ik weet zeker dat er na Kongolo en Van Beek weer twee toppers opstaan. Bij PSV is er gewoon niks op dit moment.

Rekik mag van mij bij city blijven, vind ismaet een stuk beter. hem samen met Bruma en Koch als back-up lijkt mij prima.
Over een paar jaar is De Wijs er klaar voor want die zie ik er zeker wel komen. Goede speler.

Volgend jaar hoop ik op dit mits Wijnaldum en Depay weg gaan.

Willems en Arias is ook belangstelling voor maar hoop toch dat die blijven.
Mocht Corona niet komen kan je ook Affelay nemen.

Zoet
Arias
Bruma
Ismaet
Willems
Hendrix
Maher
Guerdado
Narsingh
De Jong
Corona
28 maart 2015 om 13:43

"over een paar jaar is De Wijs er klaar voor want die zie ik er zeker wel komen. Goede speler."
Wanneer dan? Zo jong is hij niet meer. De Wijs is al 20. Hij is ouder dan Hendrix en maar een paar maanden jonger dan Rekik, Willems, Brenet en Depay. Dan kun je op z'n minst concluderen dat hij behoorlijk achter ligt op schema (of misschien toch niet goed genoeg is).

28 maart 2015 om 18:03

Zoals de persoon boven mij zegt, als je 20 jaar bent en je hebt nog een paar jaar nodig dan ben je misschien toch niet goed genoeg.

Kan zijn dat de Wijs een laatbloeier is, of dat er teveel concurrentie op zijn positie is. Maar dat denk ik niet..

29 maart 2015 om 11:56

@fr12jules als hij dat al zegt dan hoef je dat niet nogmaals te herhalen toch?

Maar voor beide: ja ik denk dat als hij rond de 22/23 is hij er wel staat. Zit echt meer in.

Als je volgend jaar echt wat wil doen in de CL, moet je toch met een beter team komen, en zolang spelers als Rekik in de basis staan gaat dat niet gebeuren.
Ik zou Isimat houden, als bruikbare 12e man. Verder zou ik proberen een verdediger van een Europese topclub te huren. Ake is daar een goed voorbeeld van, maar misschien (voor zover die haalbaar is) Bartra ofzo.

28 maart 2015 om 12:12

Isimat en Rekik allebei houden, die twee in het centrum is prima, Bruma is veruit de slechtste van de drie ,en jammer genoeg de enige die echt van PSV is.. Een mooie opstelling voor volgend seizoen zou dit zijn: Dan kan je wellicht in de CL ook nog wat hoge ogen gooien..(met pijn in mijn hart zet ik Zoet op doel, weet anders ook echt even niet wie daar anders moet)

Ik weet dat ze doorgaan met Narsingh, maar wil hem gewoon niet in de opstelling zetten.

Zoet
Arias
Isimat
Rekik
Willems
Pröpper
Afellay
Guardado
???
De Jong
Larsson

Isimat moet zeker blijven. Een echte verdediger die nog echt kan verdedigen, uniek in Nederland. Zou hartstikke goed zijn als die ook definitief door PSV kan worden vastgelegd. Rekik daarentegen kan er weinig van, ik vind hem dit seizoen minder dan vorig jaar en hij lijkt alleen maar slechter te spelen. Beter hem laten gaan, Isimat halen en dan een ervaren verdediger erbij.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren