Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV’er vindt conclusie voorbarig: ‘Het seizoen is niet mislukt’

Laatste update:

PSV is niet meer actief in de KNVB Beker, werd dinsdag uit Europa gezet en heeft in de competitie een achterstand van zes punten op Feyenoord en Ajax. Keeper Jeroen Zoet vindt het echter veel te vroeg om te spreken over ‘een mislukt seizoen’.

/

“Er rest nog maar een ding van ons en dat is het kampioenschap”, zegt Zoet tegen FOX Sports. Er zal gewonnen moeten worden van Go Ahead Eagles, maar ook van Ajax in de Amsterdam ArenA. Zoet wil nog niet spreken over een mislukt seizoen. “Zulke uitspraken mag jij doen, maar dat gaat bij ons echt te ver.”

“Je moet zaterdag winnen, dat is logisch, en bij Ajax ook. Dan haak je weer aan. Maar het seizoen is niet mislukt, nee”, geeft Zoet te kennen. Met zijn club speelde de keeper dinsdag met 0-0 gelijk tegen FK Rostov.

Kan het seizoen van PSV nu al 'mislukt' genoemd worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Weet je pas eind mei maar als niks gebeurd binnen PSV kan het seizoen daarvoor al mislukt worden beschouwd.

7 december 2016 om 01:30

Het is nog geen winterstop of PSV ligt uit de beker, uit Europa en de perspectieven op de landstitel zijn weleens beter geweest. Een club als PSV is om 2 van de 3 prijzen al uitgespeeld. Daar heb je mei niet voor nodig om te concluderen dat het seizoen al gefaald heeft.

7 december 2016 om 08:21

Volgens mij kun je dan alleen de conclusie trekken dat het seizoen waardeloos begonnen is. Dit is net zoiets roepen als dat je verloren hebt omdat je na een uur voetballen met 0-3 achter staat. Ja het is verrekte moeilijk dat om te draaien en nee het is zeker niet onmogelijk. Om de simpele reden dat Psv vrijwel elke Eredivisiewedstrijd het veld op stapt in de wetenschap dat ze (veel) betere spelers hebben. Wanneer Cocu erin slaagt dit weer aan de praat te krijgen is een achterstand van 6 punten verre van overbrugbaar.

Ajax en PSV mogen zich beiden kapot schamen. Echt waar. Dat Rostov staat 7e en dus ver achter de nummer 1.

Ajax en PSV beiden kampioenskandidaten maar beiden weten niet te winnen van dit matige Rostov. Misschien moeten ze maar eens meer gaan voetballen als mannen in plaats van dit laffe gedoe. Net Cocu en De Jong en nu Zoet. Nee tuurlijk is het seizoen niet voorbij want van Eredivisieploegen winnen lukt jullie wel maar van een Rostov winnen ho maar.

Ik snap dat niet hoor, je hoort je kapot te schamen dat je amper gevaar hebt kunnen stichten tegen dit zwakke Rostov waarvan ik er maar eentje ken. Kom op zeg.

Nederlands voetbal zakt meer en meer

7 december 2016 om 04:17

Beide clubs kwamen Rostov tegen op een moment dat ze beide totaal niet in vorm waren.

7 december 2016 om 07:05

Ten eerste is Rostov geen matig team. Het is een taaie tegenstander, een goed collectief. Ten tweede kwamen ze Ajax tegen in augustus. Dan is geen een club in vorm. Dat poetst zeker de blamage van de return niet weg, maar Rostov is gewoon beter dan je denkt.

7 december 2016 om 07:18

Dus omdat je maar 1 speler kent is het een matig team? Ze winnen ook gewoon van Bayern München, Atletico wint 2x met de grootste moeite ervan.. Voetballen kunnen ze niet goed nee maar ze weten wel hoe ze moeten verdedigen en de tegenstander uit hun spel te halen waardoor ze gewoon gevaarlijk zijn.. Het Ajax in deze vorm was in Augustus gewoon doorgegaan en Psv had uit ook moeten winnen met oa een gemiste pingel maar het mocht niet zo zijn.. Buiten dat valt het allemaal wel mee, na 4 potjes was Ajax al klaar met de poule, Feyenoord wint thuis van United en kan gewoon nog door, tuurlijk kan het beter maar op CL niveau moet je A geluk hebben met de poule en B is de poule overleven al een hele prestatie tegen het grote geld

7 december 2016 om 07:39

Jij vergeet alleen wel dat Ajax net een nieuwe trainer had en dus het systeem niet gewend was.
Als ze nu tegen Rostov zouden spelen kan Ajax Rostov echt wel aan.

Klopt helemaal Jeroen, veel te vroeg. Dat duurt nog 4 of 12 dagen voordat je dat mag zeggen.

In deze vorm wint PSV ook nietr in de Arena. Mocht Ajax die wedstrijd winnen dan wordt het kampioenschap moeilijk. Ajax heeft een kwaliteitsinjectie gehad, is wel solide, heeft een sterke bank, gaat zich deze winter nog met 2 vleugelspelers versterken, speelt nog Europees waardoor spelers beter worden, kortom de kans is groot dat het seizoen mislukt is.

7 december 2016 om 06:30

De kans dat Ajax wint is vele malen groter. Psv kan niet eens doelpunten maken en Ajax scoort vrij gemakkelijk.

De enige prijs die echt telt is het kampioenschap, en daarvoor is PSV nog lang niet uitgeschakeld. Ook niet bij een nederlaag tegen Ajax.

7 december 2016 om 07:49

Dat klopt helemaal, maar met dan negen punten achterstand en twee clubs voor je wordt het wel een erg moeilijk verhaal.

7 december 2016 om 10:33

Uiteraard. Ik zet mijn geld op Ajax. Maar dat doe ik elk jaar, soms tegen beter weten in. Maar als PSV net zo'n magistrale 2e seizoenshelft spelen als vorig seizoen,dan mag Ajax ( en feyenoord) niet al te veel steken laten vallen.

De uitschakeling in Europa is natuurlijk niet iets waar PSV trots op kan zijn, maar het doel is toch altijd eerst het kampioenschap. Daar hebben ze nog zeker een kans. We moeten nou niet doen of Bayern en Atletico ploegen zijn waar PSV normaal van had moeten winnen. Rostov bleek dus ook gewoon beter te zijn, maar ook zij komen niet uit Luxemburg... Die wonnen nog thuis van Bayern... Dus het seizoen zal niet voor PSV spectaculair worden, maar een titel in Nederland is nog zeker mogelijk.

Nou sorry Zoet, als PSv een topclub probeert te zijn, dan mag je toch wel iets meer verwachten in de beker én in het Europese voetbal.

Slechts 2 punten in de CL en uitgeschakeld worden in de beker door Sparta is een redelijke schande. Of Psv/zoet moet de verwachtingen al bijgesteld hebben.

Natuurlijk kan een titel het éã©n en ander goed maken. Maar gezien de matige vorm en de tactische kunsten van Cocu verwacht ik niet dat ze met de schaal ervan door gaan. Die wordt in Rotterdam of Amsterdam gevierd !

Wanneer Psv over 2 weken van Ajax verliest, en dat is in de vorm waarin Psv en Ajax op dit moment verkeren zeer (helaas) aannemelijk, dan is het seizoen van Psv wel degelijk mislukt. 9 punten op 2 ploegen ga je niet zo snel meer goed maken. Daarnaast lig je al uit de beker en europa. Na dit seizoen moet er gewoon een bezem door de selectie. Er moeten spelers komen die hongerig zijn, dat zijn veel Psv'ers na de afgelopen twee mooie seizoen gewoon niet.

7 december 2016 om 11:46

Vergeet niet dat Ajax komende zondag naar Twente moet... daar hebben ze ook nog niet zomaar gewonnen. Dat PSV over 2 weken 9 punten achter staat, is dus nog alles behalve zeker.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren