Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV wint met grote cijfers en pakt Lichtstad-trofee

Laatste update:

PSV heeft de Lichtstadderby winnend afgesloten. De regerend kampioen was dinsdagavond op de jaarlijkse Open Dag met 4-0 te sterk voor stadsgenoot FC Eindhoven en de doelpunten werden gemaakt door Luuk de Jong (2x), Jürgen Locadia en Chiro N’Toko (eigen doelpunt).

/

PSV opende al na drie minuten de score in het eigen Philips Stadion: aanvoerder De Jong kopte op aangeven van Luciano Narsingh de 1-0 tegen de touwen. De Eindhovenaren bleven de bovenliggende partij, al kregen ook de bezoekers enkele mogelijkheden. Zo schoot Roald van Hout na een kwart wedstrijd in kansrijke over. Na 35 minuten dook PSV weer gevaarlijk op voor het vijandelijke doel: Narsingh raakte de buitenkant van de paal.

Het team van Phillip Cocu kwam voor rust nog twee keer tot scoren: De Jong knalde na een pass van Davy Pröpper raak en N’Toko versloeg na 42 minuten zijn eigen doelman. In de tweede helft viel er minder te beleven en viel er slechts één doelpunt: Locadia tekende na 65 minuten voor de 4-0. Hij kreeg nog enkele kansen op een tweede treffer, maar die viel niet. PSV, dat in 2013 en 2014 met 3-0 van Eindhoven won, speelt volgende week zondag tegen FC Groningen om de Johan Cruijff Schaal.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede indruk van Pereiro! Lijkt net alsof hij de bal een een touwtje heeft. Verder was deze uitslag wel te verwachten.

21 juli 2015 om 21:12

Ja eindelijk eens de kans om goed op hem te letten. Je ziet dat de klasse er vanaf druipt. Wel even wennen hier voor hem natuurlijk. Lestienne vond ik wel dreigend maar nog niet top. Verder natuurlijk gewoon een oefenpotje.

21 juli 2015 om 22:24

Over Pereiro ben ik het volkomen met je eens. Ziet dat die jongen over kwaliteiten beschikt. Lestienne daar in tegen vond ik vaak zwak, met heel veel onnodig bal verlies.

21 juli 2015 om 21:38

Fifa, oh wat hoor ik die zinnen toch vaak

21 juli 2015 om 21:41

Hahaha, "Cruyff zou zeggen dat de verdediging zo lek als een mandje is". Toch heel wat uren met Evert en Yoeri gespendeerd, maar blij dat ik naar Engels ben overgestapt.

21 juli 2015 om 22:29

Evert: 'Ik hoorde laatst dat je ook in de zaal hebt gespeeld, Youri? Klopt dat? Youri: 'Ja klopt, Evert, bij de Adelaars. Was een leuke tijd.' Hahaha.

On: Zou de Jong aanvoerder blijven bij de terugkeer van Guardado?

22 juli 2015 om 01:10

Waarschijnlijk wordt Guardado aanvoerder.

21 juli 2015 om 22:16

Maar PSV moet het toch iedere keer maar weer waarmaken.

21 juli 2015 om 23:09

Wat een lelijke merk is umbro zeg

22 juli 2015 om 01:18

Ik stond er zelf ook huiverig tegenover, maar dit shit is zo lelijk nog niet. Toch niet zo'n grote achteruitgang als ik had verwacht in vergelijking met de shirtjes van Nike.

22 juli 2015 om 01:19

2e regel. Shit = shirt.

22 juli 2015 om 09:20

Bedoel je het logo, of wat? Shirtjes zijn prima, beetje een matige thuisshirt, maar het uitshirt en de trainingsoutfits zijn fantastisch.

Pröpper heeft mij tot nu toe ech positieft verrast, had dit niet verwacht. Veel schitterende passen.

En Pereiro wat een aannames en dribbles de hele tijd, echt een klasbak (op basis van deze wedstrijd obv)

21 juli 2015 om 21:20

Verrast ja? Pröpper strooide er vorig jaar op los met geniale passes. Was vorig jaar al een van de beste middenvelders van de Eredivisie! Gaat Psv veel plezier aan beleven.

21 juli 2015 om 21:26

Keek niet heel veel Vitesse, mening was vooral gebaseerd op wat andere PSV supporters zeiden en dat was niet heel erg positief.

Ik ben in ieder geval erg blij!

21 juli 2015 om 21:42

Ik heb elke wedstrijd van Vitesse gezien. Ik weet niet wat die supporters van Psv hebben gezegd. Daar ben ik wel benieuwd naar.

21 juli 2015 om 21:54

Het ging vooral over dat hij een mooi-weer-voetballer was, flegmatiek en een slappeling.

21 juli 2015 om 21:56

Ik was zelf ook in het stadion, en als je propper vandaag zag spelen dan weet je dat hij heel belangrijk gaat worden op het middenveld. Hij had een zeer goede klik met narsingh en de jong. Wat me trouwens wel opviel is dat die de wijs een bonk van een vent is maar meer niet, had niet het gevoel dat hij psv 1 waardig is terwijl ik dat bij alberto wel heb..

21 juli 2015 om 22:01

Dan hebben die supporters het toch gruwelijk mis. Sinds vorig jaar, eigenlijk al eerder is hij fysiek sterk vooruit gegaan. In het systeem van Vitesse vorig jaar was balverovering erg belangrijk. Daardoor is Pröpper ook verbeterd in het afpakken van ballen.

21 juli 2015 om 23:27

Praat aub voor jezelf. Propper wisselt 1 uitstekende wedstrijd af om vervolgens 4 wedstrijden ruk te spelen. Hij stapt altijd te laat in waaruit enorme kanzen ontstaan voor de tegenstander. En alles moet moeilijk of mooi bij hem. Als hij top wilt worden zal hij moeten leren om makkelijker te denken en doen. In arnhem is hij uitgeleerd en ben er niet rouwig om dat hij weg is. Koste niet voor niets "maar" 5 miljoen. Moet nog flink aan gesleuteld worden aan dat jong. Over een jaar zullen de psv supporters dit beamen. Mark my words.

22 juli 2015 om 00:00

Ik geloof nooit dat jij net zoveel wedstrijden van hem hebt gezien als ik. Je kraamt namelijk echt pure onzin uit.

22 juli 2015 om 09:36

@thebeast

Toch deed de Wijs het met een paar tackles uitstekend. Ik vind hem niet minder dan Isimat, eerlijk gezegd.

Dit duel was niet echt een graadmeter, zeker na een zware trainingsweek van PSV en Eindhoven dat soms ook wat tam leek. Toch al met al wel een redelijke wedstrijd van Psv, met uitzondering van een zwakke fase tussen de 10de en 30ste minuut. Schitterend balletje van Pröpper op De Jong voorafgaand aan de 2-0, wat een heerlijke voetballer. Pereiro liet bij vlagen ook zijn klasse zien.

21 juli 2015 om 21:59

Ja precies, ik weet niet hoe hard lestienne heeft getraint afgelopen week maar hij leek enorm vermoeid op een of andere manier. Ik was vanochtend naar de psv training geweest samen met een vriend en hij was ook al als eerste naar de kleedkamer gelopen en hij leek niet bepaald 100% fit. Vandaag tijdens de match ook niet..

Ik heb de wedstrijd ( en opstelling PSV) niet kunnen zien, dus mijn vragen zijn: Hebben de 3 nieuwe aanwinsten nog gespeeld en hoe speelden ze?

Alvast bedankt

21 juli 2015 om 21:11

Lestienne, onwennig. Propper, heel goed en xperia speelde ok tot goed, viel in Rn liet mooie dingen zien

21 juli 2015 om 21:34

Lestienne viel me tegen. Propper was zeer goed. Bij Pereiro zag je na 2 minuten al dat hij erg goed kan voetballen. Wel vraag ik me af of hij op de rechtsbuiten positie het beste tot zijn recht komt. Toen hij meer richting de nummer tien positie trok, vond ik zijn kwaliteiten een stuk beter naar voren komen.

Simpele overwinning voor Psv in de lichtstadderby. Luuk de jong staat op scherp en pröpper speelde lekker. Lestienne viel me nog wat tegen, leek ook een blessure te hebben. Pereiro was echter was heel erg goed aan de bal, hij kwam overal uit en had een assist op locadia

Prima overwinning, was niet heel veel moeite nodig aan de kant van Psv. Ik moet wel zeggen dat PSV helemaal nergens gaat komen met die verdediging in de Champions league met name. Isimat liep te klunzen en Bruma is geen goede verdediger, veelste zwak. Jetro kan niet verdedigen. Het middenveld gaat ook overlopen worden, Maher is te zwak, Propper kan het niveau van de Champions league echt niet bijbenen. Cuardado gaat echt niet alles alleen kunnen doen. Voorin is Luuk prima, maar dat is hij op Eredivisie niveau natuurlijk. Bij Newcastle en in Duitsland konden we zien wat hij te brengen had. Niks dus.

21 juli 2015 om 21:14

Wat eens slap verhaal. Hij is te zwak, die kan niet verdedigen blablabla. Kom eens met argumenten want het klopt niet wat je zegt.
Het is trouwens Guardado snap niet waarom mensen daar zo'n moeite mee hebben.

21 juli 2015 om 21:16

Er zijn helemaal geen argumenten voor nodig om aan te tonen dat Bruma niet het Champions League niveau aankan. Beelden spreken voorzich. Maar goed niemand verwacht toch dat PSV gaat overwinteren, dus misschien is mijn reactie toch wel wat overbodig.

21 juli 2015 om 21:21

Joh het is een beetje trollen wat je doet. Is niet nodig toch?

21 juli 2015 om 21:53

Nikes je opmerkingen slaan kant noch wal, maar er zijn helemaal geen argumenten om aan te tonen dat het nergens op slaat. Je opmerking spreekt voor zich.
Bruma wordt afgezeken maar is echt veel beter dan mensen denken en Isimat is wennen. Dat je over Willems denkt dat hij niet kan verdedigen toont al helemaal aan dat je nooit PSV kijkt.
Over Pröpper kan je niets zeggen, want die heeft nog geen ervaring en hetzelfde geldt voor Maher.
Je doet alsof Champions League niveau betekent dat je alleen maar clubs als Barcelona tegen krijgt, maar PSV krijgt er maximaal een tegen, als je er ook maar een tegen krijgt.

21 juli 2015 om 21:15

Zow, wat een tirade. Iedereen weet toch dat PSV Real Madrid niet gaat overklassen? PSV heeft met een extra ervaren centrale verdediger een prima selectie voor de 3de plek in een CL Poule.

21 juli 2015 om 21:36

En jij wilt dat psv voor de 3e plek gaat? Doel is te overwinteren, niet naar de EL te gaan.

21 juli 2015 om 22:05

Ik zeg alleen dat PSV bij een normale loting een team heeft dat minimaal voor de derde plek moet en kan gaan. Voor plek twee moet je gewoon een beetje geluk hebben met de loting, ervoor gaan moet je natuurlijk altijd.

21 juli 2015 om 21:15

Het enige punt waar ik het mee eens ben is dat het voor centrum (Bruma-Isimat) wel nog een extra speler mag worden aangetrokken. Volgens mij gaat dat ook gewoon gebeuren, want rugnummer 3 is nog open. Voor de rest stemt de selectie mij erg positief. Lestienne moet nog even wennen,, maar Pereiro wordt sowieso een topper. De selectie is sterker dan de selectie van afgelopen jaar.

21 juli 2015 om 21:19

Dit elftal is totaal niet sterker dan vorig seizoen. Vooral op het middenveld, Propper gaat Wijnaldum echt niet doen vergeten. Verder moet ik nog afwachten wat die Pereiro gaat brengen en of hij kan tippen aan Memphis.

21 juli 2015 om 21:24

Mooi dat je vind dat het wel afwachten is wat Pereiro gaat doen, maar je weet wel al zeker dat het allemaal niets wordt. Toppertje hoor.

21 juli 2015 om 21:26

Pereiro is toch echt de enigste speler die (misschien) uit kan groeien tot een grote speler maar dat moet ik inderdaad nog even gaan afwachten.

21 juli 2015 om 21:42

Ik kijk uit naar je volgende analyses, een echte kenner.

21 juli 2015 om 21:16

Uiteraard wordt het moeilijk in de CL met deze verdediging, welke matig oogt daar geef ik je gelijk in, maar om de rest zo af te branden slaat nergens op.

21 juli 2015 om 21:17

Isimat en Willems kunnen echt wel mee op CL-niveau, Willems geen goede verdediger noemen slaat echt nergens op, grootste verdedigende talent van Nederland. Je doet je 200p geen eer aan met deze uitspraak, zelfde geldt voor het niet eens correct kunnen spellen van de beste speler van PSV en misschien wel van de Eredivisie: Guardado. Pröpper was aardig, maar zullen zien hoe hij gaat presteren. Maher zie ik wel boven verwachting presteren in de CL (lees: boven zichzelf uitstijgen, zoals een aantal spelers van Ajax dat de laatste jaren deden)

21 juli 2015 om 21:28

Willems is aanvallend goed met een uitstekende voorzet. Maar verdedigen? Kom op, hij is al nooit een linksback geweest. Hij is altijd in de jeugd van Sparta een buitenspeler geweest en dat zie je terug.

21 juli 2015 om 22:45

Willems is bij sparta op 16 jarige leeftijd doorgebroken als back en daarvoor heeft hij in de jeugd ook als back gespeeld...praat vooral de snor maar na die zonder input van andere totaal geen enkele kennis van de huidige generatie spelers heeft. Die man kijkt alleen naar de samenvattingen en heeft daarna een tegendraadse mening om kijkcijfers te scoren.

21 juli 2015 om 23:13

zwakke argumenten en je feiten zijn ook niet op orde maar je zult vast heel objectief zijn ( dat betekend onpartijdig ). maar ik ben blij dat je plezier hieruit haalt maar weet je daar zijn ook chatsites voor misschien moet je daar eens gaan kijken en laat het voetbalpraat aan andere mensen over.

22 juli 2015 om 02:55

Willema is net als Lerin Duarte een speler dat omgetoverd is naar een andere positie. Ook Lerin Duarte was een linksbuiten bij Sparta in de jeugd net als Willems. Misschien eens research doen? Willems is nooit een echte back geweest.

21 juli 2015 om 21:18

Mooi gezegd na 1 wedstrijd gezien te hebben, lekker positief ook.
Zullen we niet gewoon eerst de loting afwachten en de rest van de transferperiode?
Misschien ook nog wat wedstrijdjes afwachten? Lijkt me iig een goed plan.

21 juli 2015 om 21:19

Achja Psv spelers kunnen niks .. in de ogen van de Concurentie maar de spelers die niks kunnen zijn wel met 17 punten voorsprong kampioen van NL geworden , Meeste goals gescoord in de ED en na Ajax de minst aantal tegen doelpunten.

21 juli 2015 om 21:22

Zelden zo'n slecht onderbouwde en uiterste negatieve reactie gezien. Alleen maar hier om gal te spuwen? Of om open deuren in te trappen? Iedereen kan zien dat de verdediging te kort komt, maar dat is voor Nederlandse begrippen niets nieuws. Er komt ook nog wel een verdediger bij gok ik.

Hoezo wordt het middenveld overlopen? Pröpper is een zeer felle speler die er kort op zit, die naast opbouwen ook een bal kan onderscheppen. Maher heeft afgelopen seizoen laten zien dat hij ook verdedigend zijn meters maakt. Het enige wat ik me bij je argument kan voorstellen is het missen van een beetje body, wat je met Wijnaldum natuurlijk wel had. Maar Guardado compenseert veel, met siimmigheid.

Luuk speelt bij PSV in een heel ander systeem dan in Duitsland en Engeland, en het spel is ook meer op hem afgesteld. Ik zie dus zeker wel kansen voor de Jong in Europa. Het speelt ook mee hoe je in je vel steekt.

21 juli 2015 om 23:35

@ Nikes

Bijna alleen maar negatieve dingen heb je te vermelden. Heb je ook nog iets positiefs te zeggen over de wedstrijd of zag je dit als de perfecte gelegenheid om je gal te spuwen? Bruma is zeker geen CL niveau verdediger en Isimat (momenteel) ook niet. Noem jij maar een haalbare verdediger voor PSV die minimaal CL niveau aankan naast Hector Moreno en Alex. Zelfs bij hen is het maar de vraag of zij haalbaar zijn.

Bij Pröpper is het nog afwachten. Wat doet jou vermoeden dat hij het niveau van de CL niet kan bijbenen? Tegen de Barca's van de wereld zal hij niet veel in te brengen hebben, maar Guardado ook niet. Hun middenveld overklast vrijwel ieder ander middenveld. Hij kan zomaar positief verassen. Hij laat tot nu toe een gedegen indruk achter vind ik.

Ik ben het wel met je eens dat Luuk internationaal tot nu toe is geflopt. Hij heeft weer nieuw leven geblazen in zijn carrière wat hem net die duw in de rug kan geven om internationaal te presteren.

En dat Jetro niet kan verdedigen is belachelijk. Populistisch napraten van de massa naar mijn mening. Als je de afgelopen tijd naar PSV hebt gekeken zie je dat Willems op defensief gebied vooruit is gegaan, hoewel er nog verbeteringen zijn.

Pröpper wederom goed op het middenveld, Lestienne nog wat onwennig en Pereiro heel goed aan de bal. Op Guardado en Willems na is iedereen weer terug, kan niet wachten tot we weer met een normale selectie spelen. Bergwijn, Leemans en Alberto toch de jongens die zich het meest geprofileerd hebben van de groep jonkies.

Hahah en de eerste prijs is binnen !
Gewoon een goede wedstrijd gespeeld tegen een toch wel zwak Ehv. De spelers moeten een beetje slimmer worden en de balverlies er uit halen. Propper speelde eerste helft echt lekker zoveel steekballen en ook Narsingh speelde wel goed. Luuk die gewoon weer laat zien waarom hij de eerste spits is en Hendrix laten zien dat hij niks meer is dan een back-up.
Lestienne speeld wat nonchalant en lui maar denk wel dat dat goed komt.
Pereiro .. Je kan zien aan z'n aannames dat hij een geweldige voetballer is speelt zich heletijd makkelijk vrij als hij tussen een paar spelers in staat .. Na de eerste 3 overtredingen dacht ik hea hebben we nu ook een Suarez 'duikelaar' in het team hij gaat wel makkelijk liggen haha. Leemans dan nog een prima speler met een geweldige trap pffsh ik zie hem toch veel liever dan Rai 'blinkt in niks uit' Vloet.

21 juli 2015 om 21:33

Je kan nou niet zeggen dat fce zwak is.
Het kwaliteitsverschil is enorm groot,kijk naar de begrotingen.
Is het beetje hetzelfde als psv tegen Barcelona voetbalt.
Dan krijg je ook zo,n potje.
PSV heeft een goed elftal dat weer samen met Ajax de dienst uit zal maken.
Eindhoven zal in de Jupilerleauge zoals altijd ook weer hoge ogen gaan gooien.
Die Perreiro is trouwens wel een grote aanwinst,al zegt zo,n potje zomeravondvoetbal niet alles.
Maar je kan aan alles zien dat hij veel talent heeft

21 juli 2015 om 21:25

Heerlijk he! Pereiro is net als Jetro een speler waarvoor je naar het stadion gaat. Propper ook geniaal met zn passes. Ik vrees voor Maher (niet dat ik er mee zit), maar als Narsingh zn oude vorm herpakt dan zie ik Pereiro graag achter de Jong. Ik hoop ook echt dat ze Locadia behouden, sowieso een supersub. Daarnaast denk ik met een doordeweeks CL programma, dat Loacdia ook echt wel af en toe een basisplaats krijgt als spits in de eredivisie.

Ondanks de ruststand van 3-0 was ik eigenlijk best onder de indruk van Eindhoven. Leuke ploeg, veel balbezit in de eerste helft. Wel naïef om dit tegen een kwalitatief betere ploeg te doen, maar wel te waarderen dat ze het doen. Kunnen ook een verdedigende stelling innemen. Brenet met vlagen weggespeeld, paar goede acties van Gunst en Van de Putte aan de linkerkant van Eindhoven.

Lestienne wat ongelukkig, Propper goed in de passing(zeker bij de assist op De Jong), Perreiro makkelijke voetballer, technisch zeer goed. Ben benieuwd wat ze gaan brengen.

Ben bang dat Locadia het kind van de rekening gaat worden. Een constructie zoals Ajax zou goed zijn voor hem. Verhuur van eigen jonge spits(zivkovic) en een spits huren voor tweede viool. Locadia moet minuten maken, kan in mijn ogen een hele goede spits worden. Goede voorbereiding, prachtige goal tegen Monaco.

21 juli 2015 om 22:32

Locadia doet het wel goed in deze voorbereiding, ik hoop dat hij veel minuten krijgt. In potentie echt wel een goede eerste spits van psv.

PSV heeft een erg sterke selectie,daar ben ik van overtuigd.
Ik als FCE supporter durf ook te zeggen dat wij dat ook wederom hebben voor jupilerleauge begrippen.
De nieuwe jongens hebben een goede indruk op me gemaakt.
Denk dat alle 2 de ploegen gewoon weer bovenin mee zullen draaien.
4-0 is natuurlijk een hele normale uitslag gezien het kwaliteitsverschil en verschil in begroting.

Ik was bij die wedstrijd en Pereiro speelde niet goed, alleen in het begin speelde hij goed maar later was hij nergens meer te bekennen

21 juli 2015 om 21:38

Hij was niet erg aanwezig idd, maar wel een aantal momenten van klasse.

21 juli 2015 om 21:44

Hij moet natuurlijk nog wennen aan het Nederlandse voetbal, maar dat gaat goed komen, daar durf ik mijn handen voor in het vuur te steken.

Heb deze wedstrijd kunnen kijken, vind dat PSV een sterk elftal heeft en dan ontbreekt Guardado nog.
Als ze dan ook nog Moreno kunnen inlijven is het echt af, pluspunten waren Pröpper, Pereiro en Leemans van de jongens die nieuw zijn en/of debuteren in het eerste. Pröpper wist ik wel dat die kon ballen maar vond Pereiro en Leemans echt veel rust uitstralen voor debutanten.
Verder lijkt die jonge verdediger me echt een groot talent, is me in deze voorbereiding positief opgevallen. Weet iemand zijn naam? Is een donkere jongen.

En PSV heeft echt een luxeprobleem voor de spitspositie, scoren beide erg gemakkelijk!

21 juli 2015 om 21:47

Alberto

21 juli 2015 om 21:53

Alberto zeker

21 juli 2015 om 21:55

Ja bedankt! Komt van Sparta af toch ofzo?
Vind hem zeer atletisch ogen ook.

21 juli 2015 om 22:13

Luuk vond ik echt goed spelen. Hij schot de bal met volle overtuiging de kruising in. Echt een groot contrast vergeleken met het begin van vorig seizoen. Toen omtbrak bij hem het vertrouwen en ritme.
Ik zag ook dat het middenveld kracht en dominantie ontbrak. Hopelijk kan Guardado tzt het middenveld weer in balans brengen.

Pereiro en Propper speelde zeker sterk.
Nu alleen nog een goede cv aantrekken , want zelfs tegen FC Eindhoven staan schutteren is toch wel erg slecht hoor.

Ik vind zo'n oefenpartij tegen Eindhoven op de Open Dag niet echt veelzeggend.
Enfin, een overwinning met 4-0 is natuurlijk goed en niets op aan te merken. En het is ook logisch dat veel spelers uitblinken, de kampioen van de Eredivisie tegen een club uit de Jupiler League.
Ik ben benieuwd naar de oefenpotjes tegen serieuzere tegenstanders en de duels in de CL, pas dan zullen we zien hoeveel de nieuwe aanwinsten waard blijken te zijn.

Pff, wat een onzin over die lestienne.. Hij is Belg en heeft afgelopen jaar in Europa gespeeld. Waar moet hij dan precies aan wennen? Als er iemand zou moeten wennen is het Pereiro, maar dat is gewoon een rasvoetballer en is een echte aanwinst. Evenals Propper en zelfs Poulsen. Het is te hopen dat lestienne zijn dag niet had of een blessure had, anders gaat het echt geen meerwaarde zijn voor PSV en kan hij volgend jaar zijn kunsten bij de tegenstander van vandaag laten zien

21 juli 2015 om 22:19

Vorig jaar kon je in het begin van het seizoen zien dat Luuk de Jong ook tijd nodig had om te wennen bij PSV. Ik hoop dat Lestienne een sensatie wordt, want bij Brugge had hij al bewezen een goede flankspeler te zijn. Gun deze jongen wat tijd om te wennen en vertrouwen op te bouwen.

21 juli 2015 om 22:53

Philip Cocu gaf net aan in een interview dat Lestienne nog een trainingsachterstand heeft, misschien is dat de reden dat hij minder speelde.

Ik vond Narsingh ook zeer sterk vandaag. Eerste helft kwam al het gevaar ongeveer via Narsingh. Had er zelf eigenlijk ook wel 2 mogen maken, maar 2 assistjes was ook zeker netjes.
Vond echter daar waar Narsingh met zijn loopacties gezocht wordt Lestienne niet gezocht werd als hij die loopactie maakte, zal nog gewenning voor het team zijn, maar dat komt hopelijk wel goed. Voor de rest zag je hem niet echt, zijn eigen acties wouden niet echt lukken.
Propper heerlijke voetballer en het gif in zijn verdedigende spel verbaasde me positief. Zat er lekker kort op en heeft toch zeker ook wel wat body wat ik niet bij hem verwachtte (dacht dat hij lang en slungelig was, maar kan toch zeker sterk een duel aangaan).
Pereiro heeft veel klasse maar wou vandaag elf iets te veel. Liep vaak 1 pas te ver door als hij vandaag een pass moest geven waardoor de score in de 2de helft helaas niet opliep. Hoop toch echter dat hij samen met Guardado en Propper het middenveld gaat vormen.

Ik ben benieuwd voor komend seizoen! Hopen dat die nieuwe aanwinsten de 35 doelpunten van Memphis en Wijnaldum op kunnen vangen!

21 juli 2015 om 22:43

Luuk gaat dit seizoen 30+ maken. Mark my words.

22 juli 2015 om 01:18

Perrero 10+, Locadia 10+

22 juli 2015 om 04:54

Als Lestienne in vorm is gaat hij voor minstens 10 doelpunten

Gewone uitslag zoals er in de eredivisie nog heel veel zullen volgen.
PSV scoort gemakkelijk en houdt achter de pijp dicht.

Heb het live gezien. Brenet, vloet, Hendrik, de wijs,ritzmaier. Komen tekort voor het niveau psv. Met name vloet en brenet zijn weerzinwekkend.

21 juli 2015 om 23:21

Totaal met je eens. PSV moet echt een betere back-up voor arias halen, brenet is echt een aanfluiting.
Vloet en ritzmaier uitzwaaien. Hendrix is hetzelfde als hiljemark, doet z'n best maar komt gewoon tekort. Zijn de PSV bank niet waardig

21 juli 2015 om 23:21

hendricks tekort voor psv ?? je heb denk ik verkeerd gekeken

21 juli 2015 om 23:31

Wie moet Hendrix eruit spelen dan? Verhuur is beste optie aangezien je schaars nog hebt

22 juli 2015 om 07:56

Bij Hendrik gaat alles in 1 tempo en komt fysiek tekort.

23 juli 2015 om 16:42

zeg ook niet dat hij een basisplek zal hebben naar dit is overduidelijk de opvolger van guardado

Hoe was het middenveld? Vraag me namelijk af of Propper, Maher, Guardado verdedigend niet wat te zwak is. Maar las laatst wel een artikel dat Propper verdedigend betere stats heeft dan Wijnaldum, dus in die zin...

21 juli 2015 om 23:17

Pröpper is zeker een aanwinst. Naast dat hij altijd in beweging is. Heeft hij ook een uitstekende steekpass. Zie de 2-0 van de jong

21 juli 2015 om 23:20

Maar is het middenveld nog wel in balans? Wijnaldum rende letterlijk van box naar box, en had ook het fysiek. Propper maakt fysiek wat minder indruk, vandaar de vraag.

Opvallend veel optimisme. Het was maar Eindhoven he jongens. Ik ben niet enthousiast geraakt over de wedstrijden tegen basel Lyon en Monaco hoor. Maar goed t zijn maar oefenpotjes. Maar ik zou de verwachtingen een beetje temperen. Geld voor iedereen trouwens. Ajax is ook nog maar afwachten.

Hoe speelde Clint Leemans?

Bij Perreiro zie je gelijk dat die minimaal op het niveau van Maher en Narsingh zit. Mooie voetballer ook met een dribbel, inzicht en ook goed met beide benen. Passeert vrij gemakkelijk, op techniek en op snelheid ook nog. Die gaat gewoon gelijk een belangrijke basisspeler worden.

Ik denk dat het koppel Perreiro-Propper zelfs beter wordt dan het koppel Wijnaldum-Maher. En Maher is dan beter dan Hiljemark..maar wellicht draait het elftal beter met Maher ipv Narsingh zodat Perreiro aan de buitenkant komt. Ik denk ook dat Propper Narsingh veel beter gaat laten renderen dan Maher dat kon.

Lestienne is ook gewoon een goede voetballer. Als die zijn rendement hervindt bij PSV gaan we daar veel plezier qqn beleven. Bovendien heb ik alle vertrouwen dat supertalent Bergwijn hem op zijn hielen gaat zitten. Hier heeft Cocu dus ineens een wisselmogelijkheid.

Als er nu nog een absolute leider als LCV komt, is de verdediging ook een stuk sterker met rijpere talenten en Poulsen als backup. Dan is voor mij alleen de vraag wie er naast De Jong topscoorder wordt.

Maar weet dat PSV ambiteus is en ik denk dat er nog 2 of zelfs 3 versterkingen komen: een gerenomeerde LCV en een allround middenvelder.

21 juli 2015 om 23:33

En een concurrent voor arias

22 juli 2015 om 09:51

kan Alberto niet op die plaats spelen ook ipv Brenet?

Brands heeft tenminste echte kwaliteit binnengehaald voor Psv. Wordt weer een sterk team met willems, pereiro, guardado, pröpper, Luuk de Jong als grote smaakmakers.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren