Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV wil voor topper tegen uitgerekend Feyenoord duidelijkheid van Isaac Babadi

Laatste update:

PSV wil deze week nog duidelijkheid krijgen van Isaac Babadi en zijn entourage over een eventuele contractverlenging, zo schrijft Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad. De achttienjarige middenvelder is al maanden onderwerp van gesprek bij PSV, dat het contract van het talent wil verlengen tot medio 2028. Tot dusver zonder resultaat, maar deze week lijkt er dan eindelijk duidelijkheid te komen. Er zijn voorzichtige signalen dat Babadi gaat verlengen, al kan daar nog geen definitieve uitsluitsel over worden gegeven.

Babadi stond afgelopen zaterdag tegen PEC Zwolle (1-7 winst) voor het eerst sinds 19 augustus weer eens in de basis bij PSV, nadat hij het seizoen stormachtig was begonnen. Mede door de zeer forse concurrentiestrijd op de 10-positie zakte Babadi ver weg in de pikorde. De Nijmegenaar ligt nu nog tot medio 2024 vast in het Philips Stadion en dreigt de club aanstaande zomer te verlaten.

Zaterdag maakte technisch directeur Earnest Stewart nog bekend dat PSV geen nieuwe aanbieding meer gaat voorleggen aan Babadi en zijn entourage. PSV heeft al twee keer een verbeterde aanbieding neergelegd bij het jeugdproduct, tot nu toe zonder resultaat. Kamp-Babadi heeft een tegenvoorstel neergelegd bij PSV, dat daar woensdag een besluit over neemt.

De twee managers van Babadi hebben bij andere clubs al geïnformeerd wat daar de sportieve en financiële mogelijkheden zijn. "PSV moet daar grotendeels in mee en volgens de entourage in ieder geval naar marktwaarde betalen, want anders zal de speler aan het eind van dit seizoen vertrekken uit Eindhoven", schrijft Elfrink.

Bekend is dat Feyenoord één van de gegadigden is om Babadi aan het einde van het seizoen transfervrij over te nemen. Uitgerekend Feyenoord is zondag de tegenstander van PSV in het Philips Stadion. De Rotterdammers, die tien punten achter koploper PSV staan, moeten winnen om nog enigszins kans te blijven houden op de landstitel.

Toch lijkt het erop dat Babadi PSV trouw zal blijven. Van concrete onderhandelingen van kamp-Babadi met Feyenoord is momenteel 'geenszins' sprake. Een bron rondom Babadi meldt tegenover het Eindhovens Dagblad dat het 'goedkomt' tussen PSV en Babadi, al kan en wil een van de spelersmakelaars dat niet bevestigen.

Van een deal is echter nog geen sprake. Allereerst omdat PSV de financiële verhoudingen binnen de selectie niet omver wil gooien. Daarnaast wil PSV dat Babadi graag voor de Eindhovenaren uitkomt. Ook kijkt trainer Peter Bosz naar de trainingsinzet van van de jongeling. Het zijn factoren die meespelen in beslissing van PSV, dat in ieder geval voor de topper van zondag duidelijk wil.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi. Deze week afronden. Heeft lang genoeg geduurd.

27 februari 2024 om 22:04

Hadden ze hem niet al een eerder een zogenaamde deadline meegegeven ?

27 februari 2024 om 22:20

Nee, ze hadden hem een laatste voorstel gedaan. Dat is niet hetzelfde als een deadline.

27 februari 2024 om 22:25

Niet vergeten dat het laatste voorstel vanuit Hansie Hansie kwam. Waarschijnlijk gewoon gecommuniceerd door PSV om wat extra schot in de zaak te krijgen en aangezien kamp babadi nu dus met een tegenvoorstel is gekomen en uit zichzelf dus naar psv is gekomen. Lijkt het weldegelijk gewerkt te hebben. Lijkt er dus op dat deze soap morgen ten einde is en babadi waarschijnlijk gaat verlengen.

27 februari 2024 om 22:39

Kamp babadi heeft blijkbaar een tegenvoorstel gedaan: Dinsdagavond weet Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad te melden dat het management van de 18-jarige speler een nieuw voorstel heeft ingediend bij zijn huidige werkgever en daar mogelijk woensdag al een reactie op wordt verwacht

28 februari 2024 om 08:21

Volgens mij Speelt Badadi PSV en Feyenoord tegen elkaar uit.
Kamp Badadi dan.
Feyenoord heeft een beter voorstel gedaan en die heeft hij gisteren neergelegd bij Psv.
Gaat PSV hierin mee en voorbij hun eigen aanbieding dan blijft hij gewoon.

PSV had gewoon lekker de stekker eruit moeten halen niemand is groter dan de club

Feyenoord in een zetel. Of hij komt naar Feyenoord, of PSV betaalt extra voor een eigen jeugdspeler

27 februari 2024 om 22:08

Wat heeft Feyenoord eraan als PSV meer betaald? Niet alsof hun concurrentiepositie ineens verzwakt.

Die jongen moet gewoon bij PSV blijven en een afspraak maken dat hij volgend jaar verhuurd mag worden indien hij weer vierde in de pikorde is.

27 februari 2024 om 22:19

Altijd goed als je concurrent extra centjes kwijt is aan dezelfde speler natuurlijk

27 februari 2024 om 22:23

Niet als die speler zijn talentvolle belofte inlost, belangrijk gaat zijn voor de concurrent en over een aantal jaar voor tientallen miljoen vertrekt. Dat staat niet echt in verhouding met de extra salariskosten die dit met zich mee zou brengen.

27 februari 2024 om 22:23

Een waardevoller contract zorgt ook voor een hogere verkoopprijs. Het is maar hoe je het bekijkt, Felixforte.

27 februari 2024 om 22:25

Tuurlijk verzwakt het Psv's concurrentiepositie een klein beetje. PSV heeft een salarisbudget en moet nu een groter gedeelte van dat budget gebruiken om een eigen jeugdspeler binnenboort te houden.

Sterker nog: PSV gaat flink betalen voor een bankzitter die 12 wedstrijden in het eerste heeft gespeeld, op een positie die ze al dubbel/driedubbel hebben bezet.

27 februari 2024 om 22:31

Toch nog altijd beter dan dat hij dat allemaal had gedaan voor minder geld?

27 februari 2024 om 22:34

Tiesked, zonder dat we de hoogte/ inhoud van het contract kennen is daar weinig nuttigs over te zeggen. Er lopen komende zomer geloof ik vier spelers uit hun contract en Vertessen is net verkocht. Daar ontstaat genoeg ruimte hoor. Een nieuwe speler aantrekken om het gat te vullen had net zo goed geld gekost.

27 februari 2024 om 22:56

“ PSV heeft een salarisbudget en moet nu een groter gedeelte van dat budget gebruiken om een eigen jeugdspeler binnenboort te houden.”

Maar dat verzwakt toch niet? Of denk jij dat ze even een miljoen erbovenop moeten gooien om hem binnenboord te houden? En denk je dat die miljoen dan net het verschil is tussen een andere speler halen of niet?

Er staat duidelijk dat PSV het salarishuis niet in disbalans wil brengen, dus het zal eerder 6 ton zijn geworden ipv 5 ton.

Misschien riskant wat ik nu zeg, maar ik denk dat PSV dit prima kan hebben zonder dat de concurrentiepositie een klap krijgt.

27 februari 2024 om 23:21

@zanazanyan: het verzwakt ze een beetje, want dat extra salaris kan je nu niet voor een andere speler gebruiken. Ik snap dat het een druppel op een gloeiende plaat is, maar het is een klein nadeeltje voor PSV.

27 februari 2024 om 23:28

En wat is de winst dan voor Feijenoord als hij daar naar toe gaat? Feijenoord zal tekengeld moeten betalen en daarnaast een topsalaris dat PSV niet wil betalen.

Wil Feijenoord dan wel voldoen aan de salariseisen? Wil Feijenoord wel haar salarishuis omver gooien? Ik kan het me niet voorstellen. Niet nú Feijenoord net bezig is met verstandig beleid.

27 februari 2024 om 23:48

Ik weet niet wat Feyenoord wil, maar ik als supporter zie hem liever niet komen. Niet omdat ik het niet in hem zie zitten, maar omdat ik een meer ervaren 10 prefereer. Vooral met het oog op het vertrek/doorselecteren van ervaren gasten als Hancko, Trauner en Wieffer zie ik graag wat ervaring op het middenveld terugkeren.

Bovendien vind ik dit soort transfers altijd een bepaalde antisympathie hebben, wellicht omdat we zelf net iets te vaak aan de andere kant hebben gestaan als Feyenoord zijnde.

28 februari 2024 om 05:42

Lijkt me ook voor Babadi beter om naar Feyenoord te gaan.
De concurrentie strijd van Stengs gaat hij wel winnen.

Van Tillman en Til is nog maar de vraag, dat lijken toch wel lievelingetjes onder Bosz.

Je paait hem eerst met een basisplaats en zet hem nu onder druk door een beslissing te nemen op korte termijn. Had dat een paar maand geleden gedaan zo van nú bijtekenen of je bekijkt het maar.

27 februari 2024 om 22:05

Die afspraak voor morgen stond al even gepland hoor. Maar logisch dat ze nu wel een keer duidelijkheid willen. Ze hebben nu tijd genoeg gehad voor een benchmark.

27 februari 2024 om 22:23

"en zet hem nu onder druk door een beslissing te nemen op korte termijn"

Eh, deze besprekingen lopen al sinds medio vorig seizoen. Dus er is niet echt heel erg sprake van "onder druk zetten om een beslissing te nemen op korte termijn".

28 februari 2024 om 02:57

Dat laatste is wel degelijk gaande. Komt door de naderende topper en de geruchten omtrent Feyenoord icm de recente speeltijd. Als hij voor PSV kiest zit hij bij de wedstrijdselectie en kiest hij voor Feyenoord of geeft nog geen uitsluitsel, zal hij buiten de selectie worden gehouden is zo mijn vermoeden.

28 februari 2024 om 09:28

@4fRedondo maar dat is toch volkomen logisch?

Ik ben niet zo'n fan als clubs bij elkaar jeugdspelers proberen weg te lokken, onder aan de streep betaal je allemaal te veel. Al kan ik me in dit geval wel voorstellen dat hij meer kansen ziet bij Feyenoord. Ik zou 'm bij ons ook hoger in de pikorde zetten dan bij psv

27 februari 2024 om 22:29

Ik ook niet, maar het zijn toch echt Ajax en PSV die dat de afgelopen jaren in gang hebben gezet. Zou volgens mij de eerste keer zijn dat Feyenoord een jeugdspeler van Ajax of PSV haalt.

Overigens zou ik het wel snappen, bij Feyenoord is zijn perspectief op speeltijd veel beter. Ook omdat bijvoorbeeld het contract van Jahanbakhsh afloopt zou Feyenoord een hoog salaris ook beter kunnen verantwoorden.

27 februari 2024 om 22:47

Kans is natuurlijk vrij groot dat psv na dit seizoen wordt leeggekocht. Dan heeft hij volgend seizoen vrij veel zicht op speeltijd

27 februari 2024 om 22:59

Lang en Lozano op links verwacht ik niet. Tillman gaan ze lichten (wat doorverkoop soms zelfs onmogelijk maakt) en Saibari verwacht ik ook nog niet. Mogelijk verteekt Til. Wel verwacht ik nog wat extra aankopen voorin. Maar goed, het is speculeren. Iedereen is te koop

27 februari 2024 om 23:25

Dat weet ik zo net nog niet, ik denk dat van de grotere namen alleen Bakayoko niet te houden zal zijn. Bij Veerman zal het vooral ook van Joey zelf afhangen, wil hij zekerheid van spelen met PSV in de Champions League en ook zichtbaar blijven voor Oranje of neemt hij het risico in het buitenland op de bank te belanden. PSV krijgt nu in ieder geval genoeg binnen om een aantal sleutelspelers langer aan zich te binden.

Na de vorige 242 keren, wil PSV nu écht duidelijkheid. Nee, nu écht! Wat een onzin allemaal zeg, van beide kanten. Een broer met hoogmoedswaanzin die tussendoor een studie aan de HAN doet, PSV dat zich maar aan het lijntje laat houden en Babadi die blijkbaar niet met z'n vuist op tafel kan slaan om te vertellen wat er moet gebeuren. Zelfs als ie bijtekent zit hier een vreemde nasmaak aan.

28 februari 2024 om 06:53

Mee eens. Mijn inziens heeft hij al een keuze gemaakt vorige zomer. Ik zie de kans echt 1% vanaf dat moment. De Xavi Simons vertraging tactiek slap gekopieerd. Ieder weldenkend mens snapt toch dat hij weggaat?

Volwassen van psv om hem gewoon speeltijd te geven , hoe het ook maar zal aflopen.
In tegenstelling tot die jongen van Ajax die ook onduidelijk was over zijn verlenging zal het geduld misschien wel beloond worden en hebben ze er voor de komende 4 jaar een top talent bij.

Mijn club is echt een lachertje in de zaak. Zo'n snot jong had ik in September al bij Jong PSV op de tribune gezet. Je speelt als jongen uit de eigen jeugd graag voor Ons PSV of je flikkert maar op. Dan kunnen zijn minuten beter naar een jongen gaan die wel toekomst heeft bij de club. Deze jongen heeft nog niks gepresteerd en kijk eens wat een eisen. Wordt in de toekomst een probleem geval.

Ben benieuwd. Als hij gewoon verlengd komt het wel goed. Dan gaat hij ook wel weer meer minuten maken en krijgen van Bosz gok ik zo.

Dan is het niet zo dat Babadi 90 minuten blijft zitten tegen een BvB als een Tillman leeg is.

Denk ook dat het beste is voor hem om bij PSV te blijven.

Bij Feyenoord heb je op het middenveld toch ook Zechiel, Klein & Milambo als jonge, talentvolle middenvelders. En bij Ajax ook een Misehouy & Hlynsson bijvoorbeeld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren