Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV wil opvolger Depay na akkoord nog deze week verwelkomen

Laatste update:
/

Het lijkt erop dat PSV deze week goed nieuws voor zijn supporters zal hebben. De club uit Eindhoven heeft volgens het Eindhovens Dagblad inmiddels een akoord met Al-Arabi én Maxime Lestienne. PSV wil er alles aan doen om de Belg nog deze week aan te laten sluiten bij de A-selectie van Phillip Cocu én aan de media te presenteren.

Lestienne, 23 jaar, was de afgelopen weken een serieuze kandidaat om de selectie van PSV te versterken. Zijn transfer was alleen gecompliceerder dan gewoonlijk, omdat de ex-speler van Club Brugge eigendom is van een investeringsmaatschappij. De beoogde opvolger van Memphis Depay zal op huurbasis naar Eindhoven komen, met een vermeende optie tot koop.

PSV heeft zich nog niet officieel gemeld bij AZ voor Steven Berghuis. De rechtsbuiten heeft bij AZ nog een contract tot medio 2017, waardoor de Noord-Hollanders een flinke transfersom kunnen vragen. Technisch manager Marcel Brands wil deze week ook duidelijkheid van Nacional over de komst van Gaston Pereiro. De jeugdige aanvaller ziet het niet zitten om verhuurd te worden door clubs als Chelsea en Juventus. PSV heeft echter stevige concurrentie van FC Porto, dat in Zuid-Amerika ook een uitstekende naam heeft.

Eerste training
De zeventienjarige Nikolai Laursen, die onlangs door PSV werd overgenomen van Bröndby IF, traint vandaag bij de start van de voorbereiding direct mee met de hoofdmacht, zo meldt De Telegraaf maandag. Ook Ramon Pascal Lundqvist (18), Steven Bergwijn (17), Suently Alberto (19), Clint Leemans (19) en Jordy de Wijs (20) mogen zich op de eerste training van het nieuwe seizoen bewijzen.

Prolongeert PSV zijn landstitel als de selectie verder intact blijft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer voor PSV dat Porto weer bij die clubs zit (al bewijst dit wel dat er potentie valt te vinden in die jongen). Lestienne en Pereira zijn leuke spelertjes om naar te kijken, in tegenstelling tot Narsingh de laatste 1,5 jaar.

29 juni 2015 om 07:25

Rodybboss, voor hoeveel gaan we wedden dat jij Lestienne en Perreira niet eens kent en gewoon mee loopt te lullen met dit artikel. Heel het Nederlandse voetbal is geen schim van wat het is geweest en het kost jaren om weer op niveau te komen van een Frankrijk of Duitsland.

Een waardeloze competitie met waardeloze spelers en waardeloze aankopen als je het mij vraagt....en voor de rest raad ik iedereen aan om dit jaar de eredivisie te volgen om bevestiging te zien van wat ik zei.

29 juni 2015 om 07:34

Oef, das een depressieve reactie op de vroege morgen.
Ik ben het hier totaal niet mee eens. We hebben een heerlijke competitie om naar te kijken. Eigenlijk al jaren.
We komen niet echt lekker mee in Europa, maar dat belet mij niet om met plezier in het weekend een paar potjes voetbal te kijken,
En misschien klimmen we toch langzaam wel uit het dal. Er is talent genoeg.

Voor mijzelf sprekend, ik heb nog nooit van deze 2 spelers gehoord, maar het scouting apparaat van PSV heeft vaak wel zijn werk gedaan. Ben blij dat er al vroeg aan een elftal wordt gebouwd.
Ben benieuwd, heb er weer zin in!

29 juni 2015 om 09:03

Dat jij ervan geniet om naar de Eredivisie te kijken betekend niet dat er een niveau is. Ik kijk elke seconde voetbal wat er te kijken valt in mijn vrije tijd al is het vrouwenvoetbal en geniet er ook van. Nederland teert al vanaf 2005 op dezelfde lichting talenten en de huidige nationale selectie is hier een regelrechte weerspiegeling van. Als we met namen als Depay nu moeten komen dan slaan we de plank totaal mis. Drenthe/Babel/Quincy/Elia allemaal voetballers die eenzelfde overstap hebben gemaakt. Sommige iets jonger sommige iets ouder. Een ding is zeker, de Eredivisie is niet aantrekkelijk qua salaris, de "springplank" zal ook minder gebruikt worden want de aantal spelers die het daadwerkelijk maken via Nederland daalt drastisch. Zowel Europees clubvoetbal als Internationaal is het momenteel gewoon tergend. Ik voorspel over een jaartje of tien een Schots competitie opstelling met 8 clubs of iets in die aard. Financieel trekken clubs het niet en het zal gewoon minder en minder worden. Aan de andere kant wie ben ik(?) en hoop ik natuurlijk op het tegenovergestelde.

29 juni 2015 om 09:38

Ja je hebt gelijk je vermaakt je altijd in deze competitie

29 juni 2015 om 10:10

Het glas is is altijd half leeg bij jullie 2 of niet? Het is veeeel negatiever als de waarheid, blind, eriksen, depay, de vrij, chadli en zo kan ik nog wel even doorgaan.. Feyenoord wordt eerste in een poule met de latere EL winnaar erin, ajax heeft de absolute top de laatste jaren verslagen en psv heeft ac milan bijna uitgeschakeld in een seizoen dat ze geen middenmoot eindigde. Het team van Psv was ook sterker als welk team dan ook de laatste 5 jaar in NL en met de versterkingen van feyenoord en Ajax worden ook zei sterker als de laatste jaren lijkt het. Dan is Vitesse er nog bij gekomen en presteert AZ bijna elk jaar top in europa. Doe dus alsjeblieft niet zo ongelofelijk denigrerend over de competitie uit je geboorteland want het is niet eens objectief maar laat zien hoe ontzettend negatief je gedachtengang is.

29 juni 2015 om 18:38

Iedereen met een beetje verstand van voetbal weet wel wie Lestienne is.
Die gast wees eerder al PSV af toen hij transfervrij was, hij vertrok toen naar Brugge.
Shaqiri achtige driftige speler met korte dribbel en het beeld dat ik van hem heb is dat hij een beetje controversieel is met randzaken.

En Pereiro lijkt qua speelstijl op Gabbiadini, heeft ooit in de belangstelling gestaan van Liverpool.. dat is wat ik van hem weet.

Waar jouw reactie over het Nederlands voetbal op slaat is mij een raadsel, het heeft totaal niets met mijn reactie te maken.

Niet l*llen als je mensen niet kant.

29 juni 2015 om 07:45

Volgens mij leidt de scout van PSV in zuid Amerika een dubbel leven en is hij stiekem ook scout van Porto. Werkelijk elke Zuid Amerikaanse speler waar PSV in interesseert is zit Porto tussen.

Hoop dat deze jongen een verstandige beslissing gaat maken en naar PSV komt. Hier kan hij nagenoeg zeker zijn van een basis plaats, kan hij zich in de kijker spelen en vervolgens een mooie transfer maken naar het buitenland over een aantal jaar.

29 juni 2015 om 08:10

Helemaal mee eens. . Panerai

29 juni 2015 om 11:19

Als een speler tussen Porto en PSV kan kiezen, zal die altijd voor Porto gaan. De criteria die jij opnoemt zijn bij porto ook of misschien wek beter. Topclubs weten dat spelers van Porto altijd wel een zelerheidje zijn. En als een speler bij Porto mislukt, dan zijn er altijd nog clubs (waaronder PSV) die nog een kans geven.

29 juni 2015 om 08:11

Rodybboss vind je Pereiro ook een leuke speler om naar te kijken of denk je werkelijk dat hij Pereira heet?

29 juni 2015 om 08:41

Je snapt wie ik bedoel of raak je in verwarring?

29 juni 2015 om 18:39

Het is maar een naam, Pereira is waarschijnlijk omdat ik die jongen van Man Utd veel gehoord heb de laatste tijd. Doet verder helemaal niets af aan mijn reactie, maar goed.

29 juni 2015 om 08:16

De beste jongen heet Pereiro. Niet Pereira.

29 juni 2015 om 08:41

Bijna goed toch

Ben benieuwd.

k hoop dat PSV die Pereira nog weet te strikken want anders vind ik het op de vleugels iets te mager. Liestienne is in potentie een goede versterking maar het is altijd afwachten hoe dit gaat uitpakken.

29 juni 2015 om 07:57

Afgelopen seizoen was het toch ook niet te mager? Nu heb je Lestienne als vervanger van Depay dus dan is het toch exact hetzelfde?

29 juni 2015 om 08:28

Depay vervangen gaat niet 1 op 1 en Lestienne is verre van het niveau van Depay. Ik vindt Lestienne niet echt een gearriveerde speler en als je het mij vraagt best een risico gezien zijn matige prestaties in Italie het afgelopen jaar.

Gezien ik Narsingh ook maar matig vindt spelen hoop ik in ieder geval dat PSV op die positie die Perreira haalt zodat er op de andere vleugel een speler komt te staan die redelijk in vorm is en iets in zijn mars heeft.
\

29 juni 2015 om 10:51

op dit moment heb je alleen locadia als back up maar dit is eigeblijk een spits, josefzoon komt ook terug maar is niet goed genoeg.

psv moet peirero lestienne en berghuis halen, dan heb je de buitenspelers dubbel bezet, wat ook zeker nodif is gezien het schema volgend jaar (cl,beker,competitie). dan kan je spelers vaker wat rust geven zodat ze langer op top van hun kunnen kunne spelen.

verder moeten ze affelay halen(kan op 10, linksbuiten, en zoals vroeger langs guardado als slot op de deur). en een back up centrale verdediger voor rekik

Zolang ze Berghuis maar in Alkmaar laten.. Kunnen we dit jaar nog goed gebruiken.

29 juni 2015 om 07:42

Ik hoop het ook. Als PSV 6 miljoen voor hem betaalt zijn ze gek. Ik hoop dat de Pereiro halen. Die is jonger en beter.

29 juni 2015 om 10:13

Is dat zo? Ben heel erg benieuwd naar pereiro maar jij kent hem dus? Kun je wat over hem vertellen?

Is die Lestienne wat? En wat is het verhaal met hem? Is hij zo goedkoop? Met alle respect voor die jongen maar wie gaat er nu van Club Brugge naar El Arabi om vervolgens aan Genua verhuurd te worden... Beetje het verhaal van jongens die op een zijspoor zit..

29 juni 2015 om 09:04

Nou ja, volgens mij was hij bij Club gewoon prima, en als je dan de mogelijkheid krijgt om jezelf kn 1 jaar compleet financieel onafhankelijk te spelen, dan is dat heel verleidelijk. Een beetje de route die Tighadouini gaat bewandelen als het goed is.

Mooi ! Hoop dat Lestienne en Pereiro snel komen en ik blijf ook hopen dat Berghuis niet naar Eindhoven komt .. Van den Brom heeft aangegeven geen interesse te hebben in Ritzi dus een ruil deal of dergelijks komt er niet meer.
Hoop nog dat we een verdediger kunnen aan trekken llori of Moreno zouden wel goede opties zijn waarvan llori toch wel de meest haalbare.
Raar dat Hermannsson niet mee traint met het eerste vind hem veel beter dan De wijs die gewoon niet goed genoeg is .. !

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren