Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV werkt aan transfer: 'Hij is voor vier miljoen euro in de markt gezet'

Laatste update:
/

De achterhoede van PSV kreeg vorig seizoen veel kritiek te verduren en Marcelo was vaak het mikpunt. De 26-jarige verdediger lijkt zijn basisplaats inmiddels ook te hebben verloren in Eindhoven nu de club zich heeft versterkt met Karim Rekik en Jeffrey Bruma. PSV wil de Braziliaan graag verkopen en heeft hem inmiddels op de transferlijst geplaatst. Voor vier miljoen euro is Marcelo op te halen.

Marcelo, die in oktober vorig jaar nog zijn contract verlengde tot de zomer van 2016, kwam in 2010 voor 3,8 miljoen over van Wisla Kraków. Overigens heeft de Poolse club nog recht op tien procent van de transfersom die PSV voor Marcelo ontvangt. In drie seizoenen kwam hij tot negentig wedstrijden in de Eredivisie en hij pakte tot dusver de KNVB beker en de Johan Cruijff Schaal.

Marcelo heeft ook al wel in de gaten dat zijn tijd bij PSV erop zit. Zijn zaakwaarnemer zegt in het Eindhovens Dagblad op zoek te zijn naar een nieuwe club voor zijn cliënt. “De Bundesliga zou een mooie stap zijn. We werken aan een transfer. PSV heeft hem voor vier miljoen in de markt gezet. Voor drie miljoen zullen ze hem niet wegdoen”, klinkt het. De nieuwe werkgever had Terek Grozny kunnen zijn, dat onlangs een bod uitbracht van tweeënhalf miljoen euro. Marcelo wil echter niet naar Tsjetsjenië.

Vier miljoen euro is een marktconforme vraagprijs

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Eigenlijk ook gewoon schandalig dat de leiding van PSV 3,8 miljoen voor zo iemand heeft uigegeven. Het zou goed zijn als hij snel weg was. Een bod van 2,5 miljoen voor zo'n schandalig slechte verdediger moet je eigenlijk accepteren en dan moet je niet het maximale eruit willen halen. Maarja ik ben blij als hij weg is, en dan toch wel het liefst voor best redelijk wat geld!

Forza Psv!

30 juli 2013 om 00:09

ieder bedrag is een winstpuntje voor Psv, deze jongen zal absoluut niet gemist worden.

30 juli 2013 om 01:12

Hij was toen de beste verdediger in de Poolse competitie en had in de jeugd van Brazilië gespeeld. Ik hoop ook dat hij snel weg is, dit soort spelers verdienen het shirt van PSV niet.

30 juli 2013 om 08:18

In Nederland houden we van complete verdedigers. Een jongen die buiten goed kan voetballen ook nog een man kan uitschakelen.
Helaas moeten we concluderen dat hij beide niet beheerst. Een speler zoals Douglas zie ik nog wel goudeieren leggen in een andere competitie maar voor deze jongen zie ik het somber in.

30 juli 2013 om 08:47

Hij deed het echt naar behoren in Polen en is braziliaans. Je weet hoe brazilianen aarden in Eindhoven(heel goed) en daarbij was en is hij verdedigend gewoon goed. Dat hij in NL ook nog opbouwende kwaliteiten moet hebben jaa, dat had PSV ook moeten zien. Hij kan zeker een man uitschakelen, maar als hij ook nog eens een pass moet geven aan de spelmaker en/of flankspeler jaa dan gaat het mis.

30 juli 2013 om 09:17

Die informatie klopt ook niet. Het werkelijke bedrag ligt op 2,5 miljoen Euro. (http://www.vi.nl/nieuws/182802/marcelo-transfer-n...
Ik denk dat VZ zich vergist met het transferbedrag. Manolev kostte de club 3,5 miljoen. Maar welk bedrag ook van toepassing is, in beide gevallen pure geldverkwisterij. Als hun prestaties de standaard zijn voor Psv, hadden ze net zo goed een verdediger als Menno Koch een kans kunnen geven.

30 juli 2013 om 12:48

Hij is wel Barcelona waardig he volgens hem, komt goed uit ook want barca heeft wel CV nodig. Gelijk prijskaartje van 24 miljoen hahahahaha

30 juli 2013 om 00:32

Vond de vraagprijs ook erg laag...

30 juli 2013 om 08:10

Op het eerste gezicht is het misschien een wat hoog bedrag voor deze clown, maar hij heeft nog wel een drie - jarig contract dus hij ligt nog lang vast.
Datzelfde Gold bij Strootman.
Hoe langer het contract, hoe meer een speler kost en hoe je meer je er als club voor kunt vragen. Als Eriksen nog een 3 - jarig contract had (ajax had het contract al veel eerder moeten verlengen) had Ajax er ook 30 miljoen voor kunnen krijgen, terwijl ze nu waarschijnlijk genoegen moeten nemen met (minder) dan de helft.

Marcelo heeft toch jaren In de Nederlandse top gespeeld, en brengt dus de nodige ervaring met zich mee.
Ik zou het een onderwaardering voor het Nederlands voetbal als je zo'n speler met een nog 3 jarig - contract voor 1 miljoen al laat gaan. Ook al is het een clown.

30 juli 2013 om 08:25

zoals je idd zegt, de contract duur is erg belangrijk in de onderhandelingen,
daarom kan ik er dan ook niet bij dat ajax het contract van eriksen niet eerder heeft verlengd... als de speler nog een 3 of 2 jarig contract heeft en hij is nog erg jong zou ik tog gaan nadenken om het te verlengen.. zoals PSV nu ook zou moeten doen met wijnaldum.. die heeft nu nog een 2 jarig contract maar als dat zo blijft krijg je er niet zoveel geld meer voor

30 juli 2013 om 08:38

@robiepsv

PSV heeft met name haar spelers verkocht doordat ze direct geld nodig hadden. Het maakte voor PSV geen ene moer uit hoelang de spelers nog onder contract stonden. Ajax verkeerd in een veel rooskleurige situatie, waarbij sterkhouders zolang mogelijk bij de club kunnen blijven en zelfs kunnen bijtekenen in hun laatste jaar. Bij PSV was dit onmogelijk geweest voor de bepalende spelers. Iemand met de statistieken van Mertens zou Ajax nooit voor dat bedrag hebben verlaten, doordat de pure noodzaak van verkoop ontbreekt.

Die pure noodzaak om te verkopen zal de eerstkomende jaren totaal ontbreken bij Ajax, doordat ze zo weinig afschrijvingen hebben op het saldo vergoedingssommen. Ajax hoeft theoretisch alleen Boerrigter en Enoh (koppers is al weg) te verkopen om de totale transferafschrijvingen weg te strepen. PSV moest voor meer dan 13 miljoen euro verkopen en dit bedrag is alleen maar opgelopen, doordat de spelers die uiteindelijk vertrokken zijn ook nog de laatste contractjaren afgeschreven moesten worden.

Je vergelijking met Strootman en Eriksen gaat totaal niet op, doordat de clubs verschillende financiële behoeftes hebben. Ajax zal een soortgelijk bedrag voor Alderweireld krijgen als de transfers van Mertens. Met het grote verschil dat Alderweireld vier seizoenen in de basis heeft gestaan en Mertens slechts twee. Eriksen zal voor net iets minder verkocht gaan worden dan Strootman, maar heeft dan wel 1,5 seizoen langer in de basis gestaan dan Strootman. Als PSV een gezonde financiële basis had, dan hadden al die jongens die nu verkocht zijn gewoon bij PSV gebleven tot vlak voor hun laatste contractjaar.

De situatie bij PSV is inmiddels veranderd door de uitgaande transfers, maar je ziet dat ze hun eigen spelers nog steeds zelf de markt opbrengen. Nu de zaakwaarnemer van Marcelo weet wat PSV vraagt voor hem, kan hij zelf gaan shoppen. Overigens nog steeds belachelijk dat PSV puur om financiële redenen zijn contract heeft verlengt met een jaar, maar Sanders wordt inmiddels toch weer op handen gedragen. PSV mag hopen dat ze Marcelo voor dit bedrag kwijtraken, maar of ze dat gaat lukken valt te bezien.

30 juli 2013 om 14:22

Jij slaat de plank echt volledig mis. De transferinkomsten zijn niet meer nodig hoor. Zijn ze door een discutabele deal nooit geweest. Geld binnen krijgen is voor elke club lekker natuurlijk.

Bovendien ben ik nog steeds niet kapot van Brands en Sanders. Ook de afgelopen transfers, waar lyrisch over gedaan werd, hebben dat niet veranderd. Strootman had je gewoon 25 voor moeten vragen en Mertens 12. Lens is een prima deal, evenals Pieters. Voor Tyton en Toivonen moet je in principe gewoon meer gaan vragen. De vraagprijs heeft wat met statistieken en status te maken, behalve alleen kwaliteiten en contractduur als je het mij vraagt.

30 juli 2013 om 16:03

@justr, De noodzaak is er bij Ajax niet, omdat ze Championsleague voetbal gehaald hebben de laatste jaren. Zonder deze inkomsten had Ajax de afgelopen seizoenen in plaats van winst gewoon verlies gedraaid. Daar komt bij dat ze ook nog een paar spelers voor leuke bedragen hebben verkocht. Bij PSV was de noodzaak er niet om te verkopen, maar een aantal spelers hebben een reputatie gekregen die PSV onwaardig is. Deze spelers (mertens,lens en Pieters) wilden ze dus om die reden kwijt. Het bod voor Strootman was gewoon te goed om te weigeren.

4 miljoen, zijn ze gek geworden daar?
Voor 2, max 3 miljoen mag je in je handjes wrijven.
Brengt zowel aanvallend(ja ook aanvallend) als verdedigend vrij weinig, soms lijken zijn benen hem wel in de weg te zitten, hij heeft ook geen body, en zijn snelheid valt ook wel mee.

30 juli 2013 om 00:15

We hebben het over Marcello...
Misschien moet je even je brilletje af doen want hij is meer een slungel.
Alderweireld is fysiek zeker sterker van Marcello.
Misschien dat Moisander het aflegt vanwege zijn lengte... maar ook daar geloof ik vrij weinig van.

30 juli 2013 om 00:19

ja maar daar heb je zo weinig aan als hij er niet veel mee kan beginnen omdat hij voor de rest zo beperkt is.

30 juli 2013 om 08:37

Alderweireld fysiek sterker dan Marcello hahaha, dat is een goeie! Voetballen gi kan hij niet maar fysiek is een natuurlijk niet te vergelijken met dat Belgische jochie.

30 juli 2013 om 00:14

Mwoah hij heeft wel een aardige kopbal hoor. Eigenlijk is zijn spel in de lucht het enige wat hij heeft. Alles over de grond is hopeloos.

30 juli 2013 om 00:17

Dat komt ook omdat hij toch wel wat lengte heeft t.o.v. de rest.
Edit; en zijn vroege voorzet is wel redelijk

30 juli 2013 om 00:20

Geloof dat hij 1,88m is. Dat is niet geweldig groot, maar hij heeft wel wat lengte ja.

Zijn vroege voorzet kan er inderdaad wel mee door. En in principe alles door de lucht. Maar over de grond is het bambi op ijs.

30 juli 2013 om 00:23

En meer lengte betekend..meer body!

30 juli 2013 om 01:16

Is dat zo?! Zet jij Peter Crouch en Wilfred Bony maar eens tegenover elkaar, kijken wie er wint op basis van 'body'...

30 juli 2013 om 01:22

Petr Crouch had ook een body jaa.. Over slungels gesproken

30 juli 2013 om 14:23

Haha ja precies! Meer lengte is toch ook meer body? Zegt niks over hoe breed of dun iemand is, maar hoelanger je bent hoe meer body je krijgt.

30 juli 2013 om 16:24

Wat is dat nou weer voor vergelijking? Crouch is ook veel groter dan bony. Ach al die pavertjes verliezen meteen weer hun objectiviteit! Marcello is helemaal niets! Alderweireld is in alle opzichten beter dan die koekenbakker! Stront in jullie ogen ofzo? Ga toch weg man haha. Lijkt wel bananasplit hier.

30 juli 2013 om 17:44

Het is gewoon een feit toch? Als je langer bent draag je toch meer gewicht mee? Hij zegt niet dat je per definitie zwaarder bent. Bovendien verdedig ik Marcelo niet eens.

Frustratie druipt er vanaf kereltje. Ik val je niet aan, geef je geen ongelijk en spring voor niemand in de bres. Ik vind Alderweireld zelfs ook in alle opzichten beter. Behalve fysiek. Fysiek legt Alderweireld het gewoon af tegen Marcelo. Hoe slecht hij ook is, in de lucht is hij erg goed.

toch apart z'n transfer waarbij je en een speler krijgt en 4 miljoen.

30 juli 2013 om 02:20

Wat een heerlijke reactie!

Waarom wil die jongen niet naar Terek Grozny? Daar gaat hij waarschijnlijk een veelvoud verdienen van wat hij bij PSV verdient?!

30 juli 2013 om 00:12

Daar wil toch niemand naartoe op Gullit na. Nee Marcelo is geen goede verdediger maar mag Grozny best weigeren.

30 juli 2013 om 08:59

Wie wil er wel naar Terek Grozny??? Dan ga je toch liever in Qatar of ergens anders in het midden oosten voetballen. Daar je heb je in ieder geval luxe, en een goed salaris. In Grozny heb je een goed salaris, maar dan moet je daarvan je eigen ziekenhuis gaan bouwen omdat heel de stad voor een paar jaar helemaal kapotgeschoten is.

Psv mag zich echt gelukkig prijzen als een club dat voor hem wilt betalen. Denk dat psv bij 3 ook gewoon moet accepteren

30 juli 2013 om 00:19

Als hij alleen ballen hoeft weg te koppen is het een goede speler.

In alle andere dingen is het gewoon een prutser. Heb nog nooit iemand zo zien opbouwen of slecht positie zien kiezen. Laatste wedstrijd afgelopen seizoen tegen Twente hele wedstrijd op hem gelet. 2 van de 3 tegengoals waren zijn schuld waarbij hij bij de 2-1 letterlijk nergens te bekennen was en vervolgens ook nog eens 3 keer een bal op een voet voorbij hem zag gaan en geen enkel initiatief toonde om daar wat aan te doen.

In de lucht is hij wel goed. Maar daar blijft het ook bij.

Overigens ook leuk voor zijn ex-club. Die hadden zich vast ook wel iets anders voorgesteld bij een doorverkoop clausule.

30 juli 2013 om 00:34

Niet te lyrisch worden hoor. Zodra Brands geld ziet wordt er al gauw verkocht. 2.5 voor Tyton bijvoorbeeld...

30 juli 2013 om 00:39

Alleen jammer dat het hem niet gelukt is met bijv. Engelaar / Derijck/vuckovic/nijland/isaakson, etc.
Waarop dat vertrouwen dus is gebaseerd, dat ontgaat mij volledig. Andere tpclubs kunnen er ook wat van, Ajax (sulejmani/el Hamdaou) Feyenoord, Cisse.
Verder heeft hij een slimme "zakeijke" transactie uitgevooerd door de optie te lichten in het contract van Manolev waardoor die 2 jaar langer vastlag, waarvan inmiddels al weer een jaar is verstreken. Wellicht wordt Manolev de sensatie in de Jupiler League.

Enige voordeel is wel, dat hij vorige seizoen toch bijna alle wedstrijden heeft.in zoverre staat dat best op zijn CV. Niet goed genoeg zijn voor de nr 2 van Nederland hoeft geen beletsel te zijn voor clubs die een andere spelopvatting hebben.
In het hedendaagse voetbal is het gewoon wat de gek er voor geeft. Enige obstakel is zijn langlopende contract en het daarbij behorde salaris, hij zal (terecht) niet te idioot veel willen inleveren.

Verder moet PSV in dat geval Zanka houden, 1 (enigszins) ervaren centrale verdediger achter de hand houden is geen overbodige luxe bij schorsingen, blessueres of vormverlies.

4 mill, normaal zou ik zeggen wakker worden Brands maar na al die transfers van de laatste maanden zeg ik zet het hem op Brands!

Als Brands dit flikt is hij echt een held!!

4 miljoen is een belachelijk bedrag voor een speler van het kaliber Marcelo, maar in deze markt weet je het nooit hij heeft de lengte en de body heeft toch wel veel gespeeld dus er zal vast wel een club intrappen.

Een investering die niet heel goed heeft uitgepakt voor Psv, hij speelde in Europa is dus waarschijnlijk wel goed gescout en aan PSV zijde hebben ze o altijd vertrouwen in hem uitgesproken vraag me dus echt af wat hun hebben gezien wat ik en waarschijnlijk de rest van Nederland heeft gemist.

Achterlijk bedrag!! Ik vind serieus 500.000 al teveel! Maar ja PSV denkt na al die klappers dit ook nog ff te regelen!

Vier ton is al teveel voor Marcelo, maar dat PSV des tijdens ruim 3 miljoen heeft betaald is helemaal te gek voor woorden!

30 juli 2013 om 00:36

Sterkhouder bij Wisla en Santos geweest, dat zal de reden wel zijn...

Waarom niet gewoon gratis af te halen. Even serieus ik denk dat Psv moet richten op een bedrag zo rond de 1 a 2 miljoen. Zijn transfersom haal je er nooit meer uit. Maar als je teveel vraagt dan pakt ie weer minimaal een half jaar salaris mee. En de kans is groot dat hij irritant gaat doen in de groep omdat hij niet zal spelen.

30 juli 2013 om 09:07

Ik kan goed begrijpen dat PSV hem niet zomaal laat gaan. Misschien dat niet de kwaliteit heeft om bij PSV in de basis te staan. Maar in het team kan hij toch zeker nog van waarde blijken.

Kijk naar de achterhoede van Psv: Bouma is wel, Pieters is weg en Dereijk is weg. Als Marcelo nu ook vertrekt dan heeft PSV alleen Zanka als CV over (en wellicht nog jeugdspelers). Dat is wel heel karig. Persoonlijk vind ik Marcelo sterker dan Zanka in het centrum. Daarom kan hij dit seizoen nog wel een hard nodig zijn wanneer Bruma-rekik een schorsing of blessure hebben.

Een verkoop van Marcelo zorgt er in mijn ogen voor dat je als PSV een nieuwe (ervaren) verdediger zal moeten aantrekken (en volgend jaar nòg een als Rekik terug gaan naar City). Daardoor zou ik Marcelo alleen voor een prijs laten gaan waar je nog een andere speler van kan aantrekken.

Waarom zou iemand überhaupt een afkoopsom voor hem betalen, feyenoord laat een slechte speler als fernandez ook gaan. Psv moet gewoon blij zijn als ze geen salaris meer hoeven te betalen

even met zijn allen hard doorwerken zou ik zeggen dan is hij mischien echt nog voor eind augustus weg.
Ik wil het wel eerst zien voor ik het geloof

Hoe kan je nou 4 miljoen vragen voor een verdediger van een Nederlandse topclub die nooit positief is opgevallen. Ik denk dat psv blij mag zijn met een bedrag rond de 1 miljoen. Ik ben benieuwd hoeveel psv hier aan over houd, als er überhaupt een club is die hem kan en wil betalen.

Als je 2,5 miljoen krijgt mag je jezelf al gelukkig prijzen. Maar goed, 4 miljoen is slechts een vraagprijs, dat betekend dat PSV zo'n 3 tot 3,5 miljoen wilt.

Lijkt me dat PSV hoog in de boom gaat zitten om het verlies zo klein mogelijk te houden. Als er een club komt die 3 miljoen biedt zijn ze bij PSV gek als ze het niet doen.

Zijn contract is volgens mij vorig jaar nog verlengt met 4 jaar en nu op de transferlijst gezet lol, en ik kan me herinneren hoe blij hij was met zn nieuwe contract. Arme jongen maar ik zal hem niet missen. maakt de laatste tijd echt veelste veel klungelige en domme fouten die hij in het begin juist niet deed net als Manolev.. sinds jaar of 2 zijndeze twee compleet hun verdedigende taken "verloren" lijkt het wel

ik hoop dat hij gewoon bij psv blijt. Ik vind het ook van arrogantie getuigen als je een speler die door de eigen achterban wordt uitgekotst en door de coach wordt genegeerd voor vier miljoen in de markt zet. Ik denk dan ook niet dat een club gek is om dat bedrag neer te tellen als ze een aantal dvd´s opvragen over deze marcelo. En trouwens die zal echt niet bij iedere club ondergebracht kunnen worden. Hij heeft namelijk ambities die verder reiken dan zijn voetballende vermogen, Barcelona. En hij heeft onlangs, gegarandeerd tegen beter salaris zijn contract met enkele seizoenen verlengd. Hij zal elders meer willen verdienen anders raak je deze speler aan de straatstenen nog niet kwijt

Ze moeten daar in Eindhoven nou ook weer niet gaan overdrijven. Erg knap dat ze zoveel geld hebben gekregen voor Strootman, Lens en Mertens maar 4 miljoen voor Marcelo is natuurlijk bizar. Ik denk dat PSV in zijn handen mag knijpen als er een club komt die hem transfervrij wil overnemen zodat PSV van zijn riante salaris af is.

4 miljoen voor Marcelo is veel te hoog.

ik vind hem twee miljoen of lager

wie struikelt zo vaak over zijn eigen voeten

Dit is toch wel een prikkie voor Barcelona

Maar ik vraag me af, welk serieuze club hem voor dat geld gaat halen. Als ze wat oude beelden opvragen, dan weten ze na 10 minuten al voldoende....

Schandalig bedrag! Ik wens ze veel succes met verkopen maat t wordt een erg lastig verhaal lijkt me, maar als dit Brands lukt verdient hij wel een ereronde. Maarja Manolev is vooralsnog ook nog PSV'er

Hahaha 4 miljoen... Ik snap dat PSV zo hoog mogelijk in zet, maar alleen een club met wanbeleid zal deze speler voor zo'n bedrag overnemen. 2 miljoen zou realistischer zijn geweest en dan zijn ze ook snel van hem af in Eindhoven.

Laten we eerlijk zijn....met mensen als Bouma, Zanka of Derrijck naast je, speel je ook niet goed. En daarachter nog een twijfelende keeper als Waterman en Issakson kan ik me goed voorstellen dat hij niet goed heeft gespeeld. Zie voobeeld met Alex en Salcido. Salcido speelde goed, toen Alex naast hem stond. Na het vertrek van Alex leek alsof Salcido niet meer kon.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren