Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV wacht op duidelijkheid: 'Doen alleen iets als er een buitenkans voordoet'

Laatste update:

PSV zal deze maandag meer duidelijkheid krijgen over de ernst van de hamstringblessure die Andrés Guardado zaterdagavond opliep tegen De Graafschap. De middenvelder moest zich vroegtijdig laten vervangen en Phillip Cocu liet al weten dat hij vreest dat Guardado er voorlopig wel even uit zal zijn. Voor Marcel Brands is het geen teken om in actie te komen.

/

De transfermarkt is nog een dag geopend, maar PSV gaat niet proberen om nog een nieuwe middenvelder aan de groep toe te voegen. “We doen alleen iets als er een buitenkans voordoet. Op dit moment is dat niet het geval”, maakt Brands duidelijk aan De Telegraaf. Davy Pröpper, Jorrit Hendrix, Stijn Schaars en Adam Maher zijn de nog fitte middenvelders bij PSV.

De Telegraaf stelt ook een ‘interessant experiment’ voor: volgens de ochtendkrant zou het ook een optie kunnen zijn om Jetro Willems eens op het middenveld neer te zetten. De linksback heeft al bewezen dat hij oog voor assists heeft en dat kan PSV na het wegvallen van Guardado wel gebruiken. Het is niet bekend hoe Cocu tegenover Willems op het middenveld staat.

PSV heeft geen nieuwe middenvelder nodig

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pereiro lijkt mij geweldig, samen met pröpper en Hendrix.

1 februari 2016 om 07:48

pereiro ipv propper misschien, maar in grote wedstrijden kom je met een middenveld propper pereiro en hendrix verdedigend zwaar tekort

1 februari 2016 om 08:48

Ik denk dat Hendrix, Pereiro en Pröpper prima het middenveld kunnen vormen als PSV tegen een kleinere club speelt. Met Pereiro dan in de punt naar voren.

1 februari 2016 om 10:07

Het probleem van psv is juist dat het tegen kleinere clubs op strijd punten laat liggen. Dan moet je de hardwerkende Guardado niet vervangen met de flegmatieke Perreiro.

1 februari 2016 om 11:38

propper kan ook hard werken hoor, hendrix zou je dan als stofzuiger kunnen gebruiken, tegen de kleine clubs heb je dan volgens mij voldoende kwaliteit..maar het blijft natuurlijk een gemis wanneer guardado niet speelt

tegen de top van de eredivisie en CL kom je tekort met dat middenveld, dan heb je echt guardado nodig...schaars zou in vorm ook een betere optie zijn dan pereiro omdat hij meer een leiderstype is

Beschouw ziyech toch wel als een buitenkansje. Voor 5 mil. Dan word Psv sws kampien.

1 februari 2016 om 07:56

Stop maar met dromen dan. Die gaat niet voor 5 miljoen een transfer maken, zeker geen binnenlandse

1 februari 2016 om 08:50

5 mil plus Maher?

1 februari 2016 om 09:24

Maher heeft echt geen trek in Twente reken daar maar op.

1 februari 2016 om 10:35

Is wel een beetje zijn niveau. Ha-ha.

Guardado is een enorm gemis. Met afstand de beste speler in de eredivisie, maar het heeft geen zin om een extra middenvelder nu te gaan halen want je vindt geen Guardado op de laatste dag van de transfermarkt als je PSV bent.

De vorige keer was hij ook sneller terug dan verwacht ik zou geen nieuwe middenvelder halen.

Als er niks wordt verkocht, niks halen. Als Guardado weer terug is heb je weer iemand die de bank of tribune mag warm houden.

Pereiro op 10 en Hendrix met Propper erachter. Dit moet sowieso in de eredivisie wel kunnen.

1 februari 2016 om 10:34

Weet niet of dat zo verstandig is. Pereiro is toch een veel meer aanvallend ingestelde speler, dit in tegenstelling tot Guardado die toch overal wel aanwezig is. Denk sowieso dat met het huidige materiaal niemand Guardado kan vervangen. Maher is tegenwoordig niet veel meer, zelfde geldt voor een Schaars. Willems eventueel op het middenveld lijkt me wel een optie, maar zoals ik al aangaf, op dit moment is Guardado gewoon niet te vervangen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren