Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV wacht bericht uit Londen af en heeft concurrentie uit Spanje

Laatste update:

PSV hoopt ook komend seizoen over Marco van Ginkel te beschikken. De middenvelder van Chelsea speelde de afgelopen twee seizoenen een half jaar op huurbasis in Eindhoven en is ook nu weer een optie om de selectie van Phillip Cocu te versterken.

Volgens het Eindhovens Dagblad is PSV zeker niet de enige gegadigde om Van Ginkel, via huur of koop, in de zomer aan te trekken. Ook clubs uit onder meer Spanje hebben meer dan gemiddelde interesse in de middenvelder, die zelf nog met Chelsea in overleg is over zijn toekomstmogelijkheden in of buiten Londen.

Van Ginkel, 24 jaar, debuteerde in het seizoen 2009/10 namens Vitesse in de Eredivisie. Na vier seizoenen in Arnhem trok hij naar Chelsea, maar daar slaagde hij er mede door blessureleed niet in door te breken. Van Ginkel, die een contract tot medio 2019 heeft, werd verhuurd aan achtereenvolgens AC Milan, Stoke City en PSV.

Denk jij dat Marco van Ginkel komend seizoen voor PSV speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

PSV en Marco van Ginkel en PSV blijf het vaag vinden. Wanneer gaat PSV is echte kwaliteit kopen. Ze hebben een bijzonder slecht seizoen gedraaid. Ze hebben geen creativiteit in de groep. Ze spelen slecht en er zit weinig potentie dit seizoen in het elftal.

17 juni 2017 om 08:27

Je bent echt grappig, dit zelfde elftal knikkerde vorig jaar bijna Atletico Madrid uit de Champions League. Dat PSV wisselvallig speelt dat klopt zeker maar met een goede centrale verdediger, Lozano en Van Ginkel doen ze gewoon mee voor de prijzen. Voor de winterstop speelde PSV gewoon best slecht mede door blessures en het feit dat De Jong de mooiste kansen miste.

17 juni 2017 om 08:43

Lozano is 20 jaar oud. Hoe kun je nu weten dat hij ook gaat presteren in de Eredivisie? En gaat PSV 22 miljoen betalen of gaan ze die spelen ook huren vanuit Engeland?

17 juni 2017 om 08:45

Je moet ook vooruit kijken. Narsingh en Moreno zijn al weg. Willems, Arias en Guardado gaan waarschijnlijk volgen. Dan blijft er weinig van dat topteam over

17 juni 2017 om 09:02

Omdat ik ook wél wedstrijden van hem heb gezien en het gaat echt een topspeler zijn zeker in de Nederlandse competitie. Ze zeggen dat PSV 60% koopt en zijn oude club 40% houd om de prijs te drukken. Nadeel is wel dat je minder winst maakt maar ook minder risico loopt.

17 juni 2017 om 09:05

Klopt maar vind Hendrix niet veel slechter als Guardado en als ze dan Van Ginkel halen heb je nog een goed middenveld. Ik heb ook liever Lozano als Narsingh hoewel Narsingh het wel altijd goed deed in topwedstrijden. Voor Arias en Willems heb je wel goede vervangers nodig want met alleen Brenet red je het natuurlijk niet.

17 juni 2017 om 10:44

Er mogen toch geen 2 partijen rechten hebben van één speler?

17 juni 2017 om 12:02

Ook al gaan al die Spelers weg PSV blijft een top team, Lozano komt als het goed is voor twee jaar Bergwijn kan dan verhuizen naar de rechter kant, Brenet kan Arias vervangen, voor willems gaat een vervanger worden aan getrokken, een Haps of iemand anders, en het zelfde geld, voor Moreno.

17 juni 2017 om 18:17

Ajax heeft 80% van de rechten van neres gekocht dus blijkbaar kan dat wel

17 juni 2017 om 10:04

Daarnaast is van Ginkel leuk voor de eredivisie, maar veel verder komt ie niet. Dat heeft niks met blessures te maken. Is gewoon zwaar overschat, maar leuk voor et niveau van PSV. Zou Chelsea geen banden hebben met Vitesse, had Chelsea hem natuurlijk nooit gehaald. Inmiddels al 24 jaar en nog geen kans gehad bij Chelsea en dat zal ook nooit meer gebeuren. Belandt uiteindelijk ergens bij een subtopper in de Europa League.

17 juni 2017 om 10:33

Als PSV half juli nog geen duidelijkheid heeft, dan moet je overschakelen naar iemand anders. PSV kan het zich niet weer veroorloven pas in de laatste week de selectie op orde te hebben. Koop zal wel te duur zijn aangezien het Chelsea betreft. Op weer een huur-constructie zit ik niet zo te wachten.

Persoonlijk ging ik voor Gonzalo Martinez van River Plate. Een linker/aanvallende middenvelder die ook op de linker flank uit de voeten kan en heeft een geweldige actie in huis.

17 juni 2017 om 11:40

Wat is zijn vraag prijs eigenlijk? (Van Martinez)

17 juni 2017 om 13:38

Tja, precies weet ik dat ook niet, maar voor 5 a 7 miljoen kun je wel een poging wagen denk ik zo. Misschien nog een bonusregeling? Je hebt dan wel een directe vesterking voor de basis.

Van Ginkel is net een soort slaaf.

Hij mocht van Vitesse niet naar Ajax, uiteindelijk werd het Chelsea. En daarna (deels door blessures) steeds naar een andere club voor verhuur....

Het is te hopen dat hij aan een Spaanse club nu verkocht wordt, dan kan die jongen iets opbouwen. Want hij ging voor het buitenlandse avontuur, dus dan is het niet lekker als je steeds aan PSv verhuurd wordt...

17 juni 2017 om 09:59

Nou ja...hij is van Chelsea maar wordt al 2 jaar op rij gehuurd door Psv. Da's ook een soort van buitenlands avontuur eigenlijk. Al zal hij het inderdaad anders gewild hebben.

17 juni 2017 om 17:27

Slaaf? Kom op, zeg. Hij heeft steeds zelf ook nog iets te zeggen over zijn bestemming.
In Amerika ruimen ze je kluisje voor je leeg en vertellen ze je dat je onmiddellijk gaat verhuizen. Dat vind ik er meer op lijken, al worden al deze lui natuurlijk vorstelijk betaald, dus zo erg is het ook allemaal niet.

Zou naar spanje gaan. Andere en sterkere competitie.
Kijken of hij zich daar staande kan houden. Dan heeft hij meer kans om ooit wel een keer voor chelsea te spelen.
Psv is toch gewoon niet het niveau waar hij kan laten zien wat hij in huis heeft. Tegen real of barcelona kan dat misschien wel.

17 juni 2017 om 08:29

Hangt ervan af welke clubs in Spanje heh. Als hij bij Sevilla, Celta, Villarreal kan spelen dan wel naar Spanje. Maar anders vraag ik me af of hij niet beter naar PSV kan gaan, bij een Spaanse middenmoter verdwijn je in de marge en de concurrentie bij Oranje (klaassen, Wijnaldum) staan wekelijks in de spotlights.

17 juni 2017 om 08:43

Dat doe je ook bij psv. En de conccurentie word groter als een vd beek bijvoorbeeld wekelijks gaat spelen of een Nouri.
Ik vind van ginkel ook niet beter geworden sinds hij weg is bij vitesse. Eerder minder dan beter.

Ik ben benieuwd onder welke voorwaarden PSV hem wilt halen dan. Toch niet weer huren? Als Van Ginkel verstandig is gaat hij weg bij Chelsea, hij heeft geen enkele stabiliteit daar, is al vier keer verhuurd. Bij PSV moet hij gewoon de beste man op het middenveld worden en misschien zelfs aanvoerder, 2 jaar blessure vrij spelen en dan weer een transfer maken.

Nou, als ze hem kopen heb ik er geen enkel probleem mee. Maar alweer huren, dan hoeft t van mij niet. Goede voetballer zonder twijfel, maar je kan niet iedere keer op hem rekenen. Zo bouw je ook nooit zekerheid in je team. En geef je ook een verkeerd signaal naar je jeugd

17 juni 2017 om 10:00

Liever kopen ja mocht dat niet lukken kunnen we met Bart op die positie spelen komen seizoen.

17 juni 2017 om 11:12

Precies, met Jorrit,Bart en Davy heb je een prima middenveld. Kan je eventueel Bart nog ruilen met Perreiro maar dan mis je wel snelheid op die positie.

17 juni 2017 om 11:29

Jeugd? Denk dat niemand uit de jeugd rekent op speelminuten in PSV1. Las ook dat Hendrix Psv wil verlaten voor Hoffenheim. Ben benieuwd wat er over blijft van dit Psv. Europa League voorrondes moeten wel gewonnen worden.

17 juni 2017 om 11:48

Als Guardado daadwerkelijk in de winter vertrekt, neem ik aan dat Cocu niet zo dom is om hem een half jaar ten koste van Hendrix in de basis te zetten. Mocht dit wel t geval zijn, kan je hem t niet kwalijk nemen dat hij weg wil. Maar Psv heeft een tijd terug uitgesproken meer jeugd in te willen laten stromen. Dan moet je ook een keer je belofte nakomen. Dus Hendrix een kans geven, De Wijs en eventueel een vd spelers van Jong doorschuiven.

17 juni 2017 om 12:17

No stress, PSV bewijst elk jaar weer een topteam op het veld te zetten

17 juni 2017 om 13:04

Daarom kwam natuurlijk laatst naar buiten dat De Wijs als opvolger van Moreno wordt gezien.

Manmanman, VZ, is het niet eens tijd, dat je figuren zoals jakethefatman, die hier uitsluitend komen om te provoceren, en daar ook nog eens in slagen, permanent gaat weren?

Ik zie van Ginkel graag komen een mooie speler en scorend vermogen is belangrijk.
Ik ben over het afgelopen seizoen teleurgesteld niks tegenover Feyenoord want die hebben het meer dan verdient en ik hoop dat ze Lozano ook binnen kunnen hengelen ben van die speler wel gecharmeerd en hopelijk nog een paar goeie verdedigers die weten wat verdedigen is en als laatste een goeie keeper in het geval Zoet weggaat en Pasveer ook maar ik blijf achter PSV staat in goede en slechte tijden want je kunt niet ieder jaar kampioen worden.

17 juni 2017 om 11:52

Dit Seizoen geen kampioen geworden dan komend seizoen maar weer, gaan ook geruchten dat we,janssen gaan huren een aanval met Lozano, Janssen, en Bergwijn zal niet verkeerd zijn.

17 juni 2017 om 12:43

Ik denk dat Ajax die titel heel gemakkelijk gaat pakken als Brands er weer een puinzooi van gaat maken. Hopelijk huren ze Jansen en Lozano dan heb je volgend jaar weer een probleem.

17 juni 2017 om 12:50

Lozano komt voor twee jaar en we hebben nog 3 spitsen achter de hand.

PSV blijft maar wachten! Een halve selectie wacht en hoopt op een nieuwe club uit / in het buitenland, en de eventuele versterkingen die dan in beeld zouden zijn wachten op wat er gaat gebeuren ( met andere woorden, als de betere mogelijkheden niets gaat worden, dan maar PSV ). Over zo'n 5 weken mag PSV al weer officieel aan de bak en er is nog geen enkele broodnodige versterking binnen gehaald. Zal een leuke voorbereiding voor Cocu gaan worden. Zo zie je maar wat een frut seizoen voor een club als PSV betekend. Amper geld om te investeren in de selectie en de spelers die je hebt en wilt verkopen brengen amper nog iets op.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren