Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jerdy Schouten doorstaat keuring bij PSV en gaat spoedig tekenen

Laatste update:

Jerdy Schouten heeft de medische keuring bij PSV succesvol afgerond, zo verzekert Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad zondag. De middenvelder vloog zaterdag vanuit Bologna naar Nederland om de transfer af te ronden. De Eindhovenaren leggen Schouten voor meerdere jaren vast en reserveren 12 miljoen euro neer voor de deal, een bedrag dat door bonussen nog met enkele miljoenen kan oplopen. AC Milan was ook serieus in de markt, maar lijkt nu dus achter het net te vissen.

Schouten wil dolgraag naar PSV verkassen en bereikte zelfs al een persoonlijk akkoord met de club van trainer Peter Bosz. Naast ACC Milan waren ook Nottingham Forest en Lazio Roma in de markt voor de 26-jarige middenvelder, die dus definitief voor PSV lijkt te kiezen. Bologna hield al rekening met een vertrek van de begeerde middenvelder, die vrijdag in de bekerwedstrijd tegen Cesena (2-0 winst ) en zaterdag in een besloten oefenduel al niet meer in actie kwam.

Schouten kijkt uit naar een samenwerking met Peter Bosz in Eindhoven, zo klinkt het. Het gegeven dat Milan 20 miljoen voor Schouten wilde heeft PSV niet afgeschrikt. Het onlangs gevestigde transferrecord van Noa Lang wordt hiermee waarschijnlijk verbroken. Voor de vleugelaanvaller werd eerder deze zomer inclusief bonussen 15 miljoen euro neergelegd. Het is de verwachting dat PSV vanwege de diverse bonussen een hoger bedrag zal neerleggen voor Schouten.

De door PSV begeerde Schouten maakte in de zomer van 2019 de overstap van Excelsior naar Bologna. De Italianen betaalden destijds ruim twee miljoen euro, wat een transferrecord voor de Kralingers betekende. De komst van Schouten bleek een schot in de roos voor Bologna. De inmiddels 26-jarige controleur speelde sinds zijn komst 109 duels voor i Rossoblù. Ook vorig seizoen was de eenmalig Oranje-international verzekerd van een plek bij de eerste elf.

Vind jij Jerdy Schouten een aanwinst voor PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo de knetter 12 miljoen? Betekend dit dat Sangare vertrekt? Nee toch Sanagare moet blijven, wat een geweldenaar.

12 augustus 2023 om 16:41

Exclusief bonussen ook nog whahaha

12 augustus 2023 om 17:25

Zou wel een hele lekkere aanwinst zijn zeg. Het zijn voor de PSVers mooie tijden

12 augustus 2023 om 18:54

Aan de ene kant een hele goede aankoop. De aanval en het middenveld zien er prima uit. Maar het blijft me verbazen dat er niet in de defensie geïnvesteerd wordt. Vandaag zag je ook dat Bosz echt geen topverdedigers maakt van spelers als Teze en Ramalho. Een kanon achterin zou PSV voor mij de gedoodverfde titelfavoriet maken. Voor mij blijft dat nog Feyenoord.

12 augustus 2023 om 21:13

En ook wel leuk voor niet PSV fans, toch leuk om dit soort spelers (zoals Lang en Schouten) in de eredivisie te zien. Net zoals met Simons vorig jaar.

13 augustus 2023 om 12:20

Brands was vorig jaar heel duidelijk na vertrek van Gakpo, er kan niets gekocht worden want we draaien rode cijfers.... Vervolgens ga je hele dure spelers huren zoals Hazard voor 4 Mio en we kunnen nog wel wat noemen. Ook voor dit seizoen zou er eerst verkocht moeten worden maar ja... dat accepteerde Bosz niet dus steken we ons abnormaal diep in de schulden terwijl er nauwelijks wat binnenkomt. Wat een wanbeleid. Natuurlijk had ik ook liever gezien dat Ajax sneller spelers aantrok maar die houden wel de lijn vast eerst (goed) verkopen en dan halen... 15 Mio voor deze speler is wel heel veel geld, vorig jaar bij Bologna stond hij er regelmatig naast....natuurlijk kan het zijn dat Sangare verkocht wordt voor 35 Mio maar Brands riep pas na 30 Mio kunnen we wat gaan halen en nu heeft hij Al heel wat spelers gehaald. Neem nou Tilman..... als je dit seizoen niet goed presteerd heb je wel een verplichting tot koop van Tilman... dat is lekker beleid.... Stel hij valt tegen... Ze gooien wel alles op alles voor dit seizoen maar wanneer het niet lukt dan is PSV failliet ben ik bang. Bosz begint bijna altijd sterk bij een nieuwe club maar het komt ook altijd in verval....

13 augustus 2023 om 12:32

Is gewoon een goede aankoop, precies de defensieve middenvelder die Bosz graag wilde.

13 augustus 2023 om 12:33

@Xajafc: Wat een afgunst. Eerst naar Schouten, die even geblesseerd is geweest. Alsnog van de 38 partijen er 33 meedeed, waarvan 29 als basis. Kortom: Mits fit speelt hij altijd. En het is sowieso een hele fijne speler. Dan Sangaré: Die is het geld meer dan waard. De beste middenvelder van de Eredivisie en nog zeker niet oud. Dat zal wel komen. Tillman: Een betere constructie dan dat bestaat niet. Dat kan je niet als negatief bestempelen. En hoe rancuneus je richting Bosz bent, is nog het meest triest van alles. PSV heeft jaren dikke ruk gehad qua transfers, maar dit is het eerste jaar dat ik echt van hen onder de indruk ben. Ze lijken de sterkste selectie van de Eredivisie samen te stellen, gecombineerd met een prima coach (geen Slot, maar daarna denk ik wel de beste trainer). Hoe je dit allemaal zo negatief kan laten lijken om het voor jezelf beter te maken is op zijn zachtst gezegd "bijzonder"

13 augustus 2023 om 12:35

Wow wat een lap tekst dat ongeveer neerkomt op dat poep vaak oranje is en je het best aardappels kunt consumeren met een rietje.

13 augustus 2023 om 14:03

@xajacfa,

Aangezien jij claimt dusdanig goed op de hoogte te zijn, leg dan ook meteen precies de situatie uit? Ben wel benieuwd waar er nog een paar stuivers vandaan te trekken zijn bij Psv.

Of roep je liever ongefundeerd iets over de concurrent? Ik denk dat laatste.

Ga je eens verdiepen in de cijfers. O.a. hoe lang PSV de hand op de knip heeft gehouden wat betreft transfers de afgelopen jaren.

"als je dit seizoen niet goed presteerd heb je wel een verplichting tot koop van Tilman"

Huh? Wat is dit nou voor waanzinnige conclusie? Dus na een slecht seizoen moet je iemand pas definitief overnemen? Of wat klets je nou eigenlijk allemaal?

"maar wanneer het niet lukt dan is PSV failliet ben ik bang"

Blijf jij maar lekker bang knul. Goed dat jij niet in enige relevante positie zit. Dan zou ik me pas echt zorgen maken.

13 augustus 2023 om 14:28

@xajacfa Wij als voetbalsupporters hebben geen precies inzicht in de financiën van PSV of welke andere club in de Eredivisie dan ook. Overigens denk ik dat Jerdy Schouten komt als vervanger van Sangaré wiens vertrek ingecalculeerd is voor 37,5 miljoen. Als dat laatste inderdaad zo is is het wel riskant Sangaré op te stellen met het oog op blessures die een transfer kunnen verhinderen.
Maar waar haalt U de informatie vandaan dat er op Tillman een verplichte koop rust? Volgens mij gaat het bij Malik Tillman om één jaar huur met optie tot koop, als Tillman tegenvalt hoeft die optie dus niet gelicht te worden.

15 augustus 2023 om 14:41

Is Mio een nieuw woord wat ik heb gemist ergens?

12 augustus 2023 om 16:43

De komst van Vranckx hangt meer af van een eventueel vertrek van Sangaré. PSV had ook nog geen vervanger voor Guti gehaald, dus ik denk dat Schouten deze plek gaan invullen

12 augustus 2023 om 16:50

Wel erg veel geld voor een wisselspeler dan...

12 augustus 2023 om 16:55

Maar wel een speler waarbij je zekerheid hebt dat hij er staat. Broodnodig in de strijd met Ajax, Feyenoord en mogelijk CL voetbal

12 augustus 2023 om 16:59

Dat weet je niet zeker. Dat weet je bij geen enkele speler. Nieuwe club, nieuwe teamgenoten, nieuwe speelstijl. Het is en blijft bij elke speler afwachten of ze daar goed in passen.

12 augustus 2023 om 17:07

Nou ja oke. Het is een speler die zich al heeft bewezen in de Serie A + international dus ik ga er dan vanuit dat hij wel iets gaat toevoegen

12 augustus 2023 om 17:09

Dat dachten we bij Bergwijn ook.

12 augustus 2023 om 17:10

Bergwijn heeft dan ook vrijwel niets laten zien bij Spurs

12 augustus 2023 om 17:12

Soccerfan_1. Je geeft zelf aan dat het afwachten is bij een speler, maar lacht al wel om de transfersom? Straks speelt Schouten de sterren van de hemel bij PSV, is het dan nog steeds een lachwekkende transfersom?

13 augustus 2023 om 14:33

@andres13 Persoonlijk denk ik niet dat Aster Vranckx nog komt als Tillman en Schouten binnengehaald zijn, Jerdy Schouten is echt de logische vervanger van Ibrahim Sangaré. Met de komst van Schouten heeft PSV meer dan voldoende opties op het middenveld en dient de focus volledig verlegd te worden naar versterking van de defensie.

13 augustus 2023 om 12:33

Die zal vertrekken. Guti en Sangare dus weg, Schouten en Vranckx komen daarvoor in de plaats.

Veel geld voor een matige speler. Dat geld krijg je bij verkoop nooit meer terug

12 augustus 2023 om 16:43

Speler die makkelijk mee kon met de suptop van Italië. Tegen menig topploeg in Italië zijn stempel gedrukt. Goede transfer van psv

12 augustus 2023 om 16:48

12 miljoen in 2023 is niet veel geld in de voetballerij 😅 daar heb je een speler als Daramy voor…

12 augustus 2023 om 17:17

Tel voor Daramy nog eens 5 daarbij op hoor :D

12 augustus 2023 om 17:25

@Crooswyker goede onderbouwing man. Top.

12 augustus 2023 om 17:37

Gozer heeft beetje nare gevoelens richting Psv. Kan het niet hebben denk alles negatief richting Psv

12 augustus 2023 om 18:59

Idd juvedreef , Inter Milan wou hem vorig seizoen dit seizoen AC Milan top transfer voor PSV.

12 augustus 2023 om 16:43

Schouten is echt niet matig hoor, prima controleur met prima balgevoel en een goede motor. Heeft in Italië ook meer het verdedigende en mentale opgedaan.

12 augustus 2023 om 16:45

Tis geen wereldtopper maar ook verre van middelmaat

12 augustus 2023 om 21:14

Voor eredivisie begrippen absoluut top toch? Verwacht veel van hem.

12 augustus 2023 om 16:45

Ik vind het geen matige speler. Is een speler die je er prima bij kan hebben. Ik denk zelfs dat je meer aan hem hebt dan Guti. Het moment dat ik hem bij volgens mij excelsior zag, zag ik gelijk dat hij een hele intelligente voetballer is die hogerop kan. Het feit dat AC milan dat weer in de lift omhoog zit hem op het oog heeft zegt ook wel wat denk ik.

12 augustus 2023 om 17:04

haha heb je hem wel zien spelen in Italie? Of roep je maar wat?

12 augustus 2023 om 17:28

Het genoemde bedrag, 12 miljoen, lijkt me erg weinig voor een speler van zijn kaliber. Dat zou een geweldige transfer zijn zeg. En niet de eerste geweldige transfer dan. Ik zag net Lang er weer een bal in jassen en dat lijkt tot op heden ook al een heerlijke aankoop

12 augustus 2023 om 17:36

Nou Crooswijker ook jij hebt recht op een mening. Ook al slaat deze natuurlijk nergens op. Schouten is een groot talent. Beginnend international en al bewezen in de Italiaanse competitie. Niet voor niets dat Italiaanse topclubs ook geïnteresseerd in hem zijn. 12 miljoen zou een prima bedrag zijn en na 2 goede seizoenen kan hij minimaal het dubbele waard zijn.

12 augustus 2023 om 18:34

Talent? Hij loop al een tijdje mee. En hij heeft 1 interland gespeeld daarna niet meer opgeroepen. of er interesse was uit Italië schrijft de media daarom zeg ik niet alles geloven. Als hij echt zo goed was zou hij niet naar psv gaan. Nu kan je roepen hij wil naar psv maar er waren geen andere clubs die interesse hadden

12 augustus 2023 om 19:20

BurdyM, heb niet het idee dat jij Schouten ooit hebt gezien. Wordt in januari 27, hoe gaat hij op 29 jarige leeftijd het dubbele opbrengen? En hoezo talent? Deed het prima in de serie a, maar onder bosz wordt er wel meer voetbal verwacht.

13 augustus 2023 om 13:19

Een speler van 26 een talent en beginnend international? Sorry maar wie kan dit serieus nemen?

13 augustus 2023 om 14:08

Het is inderdaad gewoon een directe sterke aanwinst. Geen talent meer

13 augustus 2023 om 22:32

Oenie hoe werkt het in jouw hoofd? In januari is hij 27.. en over 2 jaar 29.. over 2 jaar is hij 28 kerel

12 augustus 2023 om 18:54

Die is zijn geld dubbel en dwars waard, je hebt hem nooit zien spelen daarom. Absolute droomversterking voor PSV voegt echt veel toe aan Boszball.

12 augustus 2023 om 21:17

Gozer. Jij heb geloof ik nog geen wedstrijd echt naar hem gekeken. Houd zich al een tijd staande op een redelijk niveau. Zou jij eingelijk moeten weten (Excelsior, Kralingen-Crooswijk).

12 augustus 2023 om 21:17

Je kent hem niet eens, dan kan je beter niets zeggen. Uitstekende speler in Italie geweest, ideale 6 voor Bosz. Goede aanwinst.

Dit zou echt een goede aankoop zijn zeg. Speelt zeer goed in de Serie A en ik vond hem persoonlijk bij het Nederlands elftal ook prima spelen.

Zegt ook wel wat dat de top van de Serie A en premier league interesse hebben. Milan schijnt zelfs al 20 miljoen euro geboden te hebben.

12 augustus 2023 om 17:26

Waarom zou Milan geen interesse kunnen hebben in een speler welke z’n stempel heeft gedrukt in de Italiaanse subtop?

12 augustus 2023 om 17:42

Bologna is in de middenmoot geëindigd toch? Op plek 9 met 4 punten meer dan de nummer 12 ofzo. Desondanks een goede speler waarvan ik denk dat hij het goed zou doen bij PSV.Edit: het was 2 punten meer dan de nummer 11, niet 4 punten meer dan de nummer 12.

13 augustus 2023 om 12:33

Als Milan 20M zou hebben geboden, zou hij niet onderweg zijn naar psv hoor. Maar goede aankoop denk ik

13 augustus 2023 om 13:31

Schouten heeft er toch zelf ook wat van te vinden? Die heeft bij PSV meer kans op speeltijd en meer kans op een nieuwe uitnodiging voor Oranje. Lijkt mij een prima stap voor hem, zit hetzelfde idee achter als bij VD Boomen.

Tiemeau Bakayoko die bij Chelsea en Milan speelde is transfervrij. Ja hij mag misschien veel vragen aan salaris, maar die 12 miljoen aan transfersom exclusief bonussen zijn ook te extreem. Bakayoko is ook meer zoals Sangare echt een betonblok op het veld die je nodig hebt

13 augustus 2023 om 12:16

En ze hebben al een Bakayoko in de gelederen. Zal zich daarvoor extra thuis voelen.

Prima toevoeging aan psv. In het Nederlands elftal viel wel op dat die maar 1 been gebruikt

Eigenlijk hoeft Psv alleen nog een fatsoenlijke centrale verdediger te halen ter vervanging van die kamikazepiloot genaamd Ramalho en je hebt gewoon de beste selectie van de eredivisie, dat is combinatie met een trainer die het meestal 1 seizoen goed doet. Is dit het seizoen voor een kampioenschap voor Psv

12 augustus 2023 om 19:58

Psv moet echt wel meer achterin halen dan alleen een centrale verdediger. Alsnog hebben ze natuurlijk dan niet de beste selectie van de eredivisie en dan is het alsnog afwachten tot 1 september wat er her en der nog weggaat

13 augustus 2023 om 12:40

Die verdediging blijft de achilleshiel, al seizoenen lang. Ik heb veel vertrouwen in Stewart en Bosz, maar ben het wel met je eens dat er nog echt een goede verdediger bij moet.

Dat zal wel betekenen dat Sangare vertrekt lijkt me? 12 miljoen zou anders wel erg veel zijn voor een bankzitter.

De verdediging is nog steeds niet om aan te gluren. KP LB CV RB mogen allemaal vervangen worden. Koop Noppert, Brenet en een talentvolle verdediger en je doet Europees gelijk ook mee. V Aanholt is ook maar een kip zonder kop. Kan niet wachten tot Mauro Junior terug komt.

12 augustus 2023 om 17:10

Noppert en Brenet? Wat is er mis met Benitez? Van Aanholt is idd niet goed maar met Noppert en Brenet ga je er niets op vooruit.

12 augustus 2023 om 17:28

Laat noppert maar mooi in Friesland

12 augustus 2023 om 17:37

Dat zijn geen hele lekkere aankopen. Noppert is een prima doelman, maar ik vind Benitez beter. Dus daarmee ga je er niet op vooruit. En Brenet is voor de rechtsback ook echt niet de aanwinst waarmee je er Europees ineens weer goed op staat

Dit PSV kan, als de spelers hun niveau halen, met twee vingers in de neus kampioen worden. Chapeau, Brands en Stewart hebben zeer knap in gekocht!

13 augustus 2023 om 12:20

Dat zal ook wel meevallen, werd dit eerder ook niet van ajax gezegd

13 augustus 2023 om 12:41

Ach hou toch op. Ik ben PSV fan maar ‘met 2 vingers in de neus’ is zo’n onzin. als ze Schouten, Vranckx EN 1/2 top verdedigers halen. Dan wel inderdaad. Maar niet met onze huidige verdediging

13 augustus 2023 om 12:50

Dit lijkt me echt overdreven. Eens dat er een kwaliteitsimpuls is, maar Ajax is echt nog wel om rekening mee te houden

Ik denk ook dat PSV dit jaar de titel pakt.

Zou zeker een versterking zijn maar die jongen haal je voor de basis lijkt mij. Sangaré moet dan wel vertrekken, van wat ik heb gezien is Schouten ook vergelijkbaar, fysiek wat minder maar aan de bal een stuk beter.

Koop nou een degelijke centrale verdediger, middenvelders hebben we ondertussen genoeg!

Dan kan ie naar AC Milan als gewaarde kracht in de Serie A en dan ga je naar PSV.. Hoewel ik me opeens bedenk dat Koeman amper de grens over gaat en dat hij, wanneer hij voor Oranje wilt spelen, hij wel in de ED moet spelen.

Deze jongen is als de rechtsbenige Strootman toen wij hem op zijn prime verkochten. 12 miljoen is een absoluut koopje.

Waarom koop je nou zo'n Schouten als PSV zijnde? En waarom zou je als Schouten zijnde terug naar de Mickey Mouse competitie willen terwijl je net lekker een paar jaar gesettled bent in Italië en je zelfs naar AC Milan of Lazio kan aldaar? Ik snap niet zo veel van dit nieuws.

13 augustus 2023 om 12:25

Omdat zeer zwakke spelers als Zerrouki tegenwoordig al 8 miljoen kosten. Dan kun je beter net wat extra betalen voor iemand die er direct staat en ook echt kan voetballen. Schouten is in alle opzichten een absolute aanwinsten en veruit de sterkste speler in zijn positie in de Eredivisie. Met zekerheidjes als Schouten, Lang en Pepi maakt PSV gewoon een enorm grote kans op het kampioenschap.

13 augustus 2023 om 12:39

Zerrouki is gewoon een geweldenaar op basis van zijn OPTA-statistieken.

13 augustus 2023 om 12:48

Dan ben ik erg benieuwd naar zijn OPTA-statistieken in zijn eerste vijf wedstrijden voor Feyenoord. Verder bewijst dat maar weer eens dat statistieken op zichzelf helemaal niets zeggen.

13 augustus 2023 om 13:22

Of het bewijst dat jij weinig van voetbal snapt. Een speler moet gewoon de tijd krijgen om zich in z’n rol te spelen. Zerrouki gelijk matig noemen toont aan dat je voetbal niet snapt.

13 augustus 2023 om 13:29

Of het bewijst dat ik er juist een erg goed oog voor heb. Ik zei in ieder geval vorig jaar al dat Zerrouki en Wieffer samen niet zou werken omdat ze totaal niet complementair aan elkaar zijn. Wat dat betreft heb ik op punt één in ieder geval al gelijk gekregen. Wat betreft de rest gaan we het meemaken. In het geval van Schouten zou ik in ieder geval een stuk positiever zijn geweest. Dat ik ook een verdedigende middenvelder maar voetballend is hij echt aanzienlijk beter dan Zerrouki.

13 augustus 2023 om 12:27

Sangare zou stevig in de belangstelling staan van Bayern, wie weet is dat ook al wel praktisch rond. Dat zou het al meteen verklaren toch?
En wellicht wil Schouten gewoon graag terug naar Nederland. Sommigen hebben niet zo’n reisdrang en zijn graag kort bij huis.

13 augustus 2023 om 13:33

PSV heeft maar 2 basiswaardige spelers voor 6 en 8, dus lijkt me logisch dat daar nog wat bij moest. Schouten heeft bij PSV meer kans op speeltijd en meer kans op een nieuwe oproep voor Oranje. Ik snap best veel van dit nieuws.

PSV heeft als doel CL groepsfase halen, dus begrijp ik de keuze voor Jerdy Schouten volledig. Speelde redelijk tot goed bij Oranje, dus verwacht dat hij er wel staat

13 augustus 2023 om 12:28

Hij heeft 70 minuutjes tegen Wales gevoetbald hè. We moeten niet doen alsof hij een vaste waarde is voor het Nederlands elftal. Verder heb ik Schouten te weinig zien voetballen in Italië om te kunnen concluderen of hij past in het spelletje wat PSV wil spelen. Ik denk wel dat met deze transfer, het vertrek van Sangare nu wel heel dichtbij komt.

Mooie aankoop! Vind dit echt een goede speler en een goede voetballer ook nog. Vind het persoonlijk vreemd dat hij nog nooit echt een kans in oranje heeft gehad. Deed 1 keer mee en deed het toen goed, dus vind ik het bijzonder dat hij vervolgens nooit meer opgeroepen werd tot nu toe.
Het is niet zo dat Koopmeiners indruk heeft gemaakt in oranje. Die mist ook gewoon veel handelingssnelheid.

13 augustus 2023 om 12:30

Maar diezelfde Koopmeiners maakt volgens de Italiaanse voetballiefhebbers wel steevast meer indruk dan deze Schouten. Dus dan is het niet gek dat Schouten niet zoveel wordt opgeroepen aangezien zijn concurrent beter presteert.

13 augustus 2023 om 13:09

Heeft idd zowel Koopmeiners, deRoon als Frenkie voor zich in de pikorde.

Maar je laat dus AC Milan en in mindere mate Lazio schieten voor PSV?

13 augustus 2023 om 13:06

garantie op speeltijd ofzo

13 augustus 2023 om 13:09

PSV is ook gewoon een veel mooiere club. 😉

13 augustus 2023 om 14:08

De stap naar Oranje is kleiner bij een Nederlandse topclub. Vreemd, maar waar. Wie weet wil hij zich ook gewoon weer settelen in Nederland. Genoeg argumenten te vinden.

Gewoon een uitstekende aankoop van PSV en ga niet mee met de Mos dat hij vooral voetballend wat bijdraagt waar Sangare overal met een voetje tussenzit tussenzit. Had bij Excelsior de meeste onderscheppingen in dat seizoen van de hele eredivisie en heeft zich alleen maar door ontwikkeld. Kan dus ook wel degelijk een kuitenbijter zijn en kort erop zitten net als Sangare. Gaan jullie veel plezier aan beleven.

Weet een van jullie of die van Wolfsburg ook nog komt? Vrackx??

Gaat ie op de bank of de plek van Veerman?

Goed gedaan van Earnest Stewart zeg!
Een meesterzet als het echt doorgaat, waar het wel naar uitziet. Vond Sangaré gisteren niet goed.

Prima speler voor Psv. Hopelijk kan ie ook op beide posities centraal achterin en tegelijk op linksback

Snap even niet waar het geld vandaan komt . Vorige winter moeten verkopen en nou met miljoenen strooien!

Prima transfer, benieuwd wat voor een meerwaarde hij heeft!

Psv is behoorlijk slagvaardig op de markt. Wat ik niet begrijp is waar ze het geld vandaan halen? Doen ze dit uit eigen middelen of nemen ze een behoorlijk financieel risico en koste wat kost een keer direct de CL willen halen? Ik meen dat ze vorige winter juist Gakpo en Manueke "gedwongen" moesten verkopen om de gaten te dichten. Misschien kan een PSV supporter me helpen?

13 augustus 2023 om 14:12

Een deel van de inkomsten van Gakpo is gebruikt om een gat te dichten. Madueke was gewoon winst en beide stonden als Jeugdspelers voor vrijwel niks op de balans. PSV heeft de afgelopen jaren ook voor veel verkocht en weinig ingekocht. Ik vermoed dat PSV de transferpot en operationele zaken gescheiden houdt. Het zegt in dat geval weinig dat er ergens anders een tekort was.

Of ze een risico nemen durf ik niet te zeggen. Je hebt echter wel een RvC die daar wat van vind met een CFO aan de macht. Ik denk dus niet dat ze onverantwoorde risico's nemen.

13 augustus 2023 om 15:29

Thanks voor je reactie. Lijkt me verder een uitstekende aankoop en denk (als Feyenoord supporter) dat PSV op dit moment de beste papieren heeft om de titel weer naar Eindhoven te halen.

13 augustus 2023 om 16:16

Dan moet er eerst nog een goede verdediger aangetrokken worden

Wellicht een beetje veel geld, maar de markt is gek op het moment. Ik vind het een geweldige aankoop van PSV en had toentertijd gehoopt dat Feyenoord hem zou kopen. Ben benieuwd hoe hij onder Bosz gaat ontwikkelen

Goede speler, maar dan verwacht ik wel dat Sangaré nog gaat vertrekken aangezien je Schouten op zijn positie mag verwachten. Met beide wordt het wel erg defensief en weinig creatief.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren