Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘PSV overweegt alleen bij krankzinnige biedingen mee te werken’

Laatste update:

PSV laat deze transferperiode geen bepalende spelers gaan, zo weet het Eindhovens Dagblad donderdag te melden. Alleen spelers die dit seizoen onder trainer Mark van Bommel geen rol van betekenis spelen, mogen het Philips Stadion in januari verlaten voor een andere club. Alleen bij ‘krankzinnige biedingen’ is een vertrek van bepalende spelers bespreekbaar.

PSV is dit seizoen al uitgeschakeld in Europees verband en lag ook al vroeg uit de TOTO KNVB Beker. De koploper richt zijn pijlen daarom vol op het kampioenschap en daarbij is iedereen hard nodig. Alleen als er een bod wordt uitgebracht dat ver boven de marktwaarde van de speler ligt, zal de clubleiding van PSV overwegen om mee te werken aan een transfer. ‘Bij een bod van pakweg 40 miljoen euro voor bijvoorbeeld Hirving Lozano zal de directie dus geen transfer overwegen’, schrijft het regionale dagblad. ‘Wordt het vele miljoenen meer, dan is er misschien een kleine kans.’

De Nederlandse topclub is in de zomer daarentegen wel bereid om mee te werken aan transfers. Dit seizoen moet alles wijken voor de landstitel. Voor spelers als Bart Ramselaar en Pascal Lundqvist, die dit seizoen niet of nauwelijks in de plannen van Van Bommel voorkomen, is een vertrek wel bespreekbaar. Toch zal PSV Ramselaar niet zomaar laten gaan, omdat hij in 2016 voor vier miljoen euro werd overgenomen van FC Utrecht. Zijn contract loopt door tot medio 2021.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop dat PSV Romero verhuurt. Is een speler waar ik best potentie in zie, maar waarvan ik denk dat hij alleen maar beter wordt met meer speeltijd. Wellicht verhuren aan een Groningen of Willem II of zo.

3 januari 2019 om 08:00

Zijn ze nu te laat, want Groningen heeft al Sierhuis gehaald en Willem II heeft met Avdijaj en Sol al prima spitsen. Zij hebben meer behoefte aan een verdediging. Alleen wanneer Sol vertrekt, zou het een interessante optie voor Willem II zijn.

3 januari 2019 om 09:28

Romero verhuren heeft alleen zin als dat aan een voetballende ploeg is waar hij de bal ook krijgt. Heel veel teams onderin linkerrijtje en bovenin rechterrijtje hebben gewoon een goede spits in huis, behalve AZ en Vitesse. Ik denk alleen niet dat deze teams een spits van PSV gaan huren.

3 januari 2019 om 09:54

gek misschien maar AZ heeft een spits nodig. Op dit moment trekt Idrissi ze erdoorheen, maar als hij een fatsoenlijke collega op 9 krijgt, kunnen ze een EL plek zekerstellen.

Sportief snap ik het, maar financieel? De kampioen plaatst zich niet direct voor de champions league, dus daar hoef je het niet voor te doen. Biedt een club 50 miljoen, moet je hem meteen verkopen. In een half jaar tijd kan er veel gebeuren dat de prijs zal laten zakken. Stijgen zal niet gebeuren, aangezien die zich Europees niet meer kan bewijzen en zijn contract steeds erder afloopt. Voor 50+ strik eromheen en verkopen. Word je op langer termijn als PSV alleen maar sterker van, en ik vind Lozano niet zo dominant aanwezig als vorig seizoen.

3 januari 2019 om 07:31

Ik zie geen club 50 miljoen of meer betalen voor Lozano. Hetzelfde geldt voor een Ziyech. Om de een of andere reden liggen die spelers toch niet zo lekker in de markt. Ze presteren al jaren en zijn de sterspelers bij hun landen, maar veel concrete interesse is er nou ook nooit echt. Ik zie Lozano en misschien zelfs Ziyech volgend jaar nog in de Eredivisie spelen.

3 januari 2019 om 07:43

Ik zie het ook niet gebeuren, dus is een club zo gek moet je het meteen doen.

3 januari 2019 om 10:05

die transfersommen jongen die hangen aan elkaar van de aannames. Gisteren weer, pulisic voor 64 mio. In Plaats van puur naar kwaliteit kijken, is het vaak gebakken lucht waar het op gebaseerd is.
Ziyech bijv, denken ze toch; niet bij een topclub in de jeugd, marokko 3e wereldland, toch al 26... dan is het gelijk 30-40 ,max max wat je kunt krijgen. Terwijl wij op de tribune zien dat de man fantatstsich is.
Lozano is weer anders, mexico geen bewezen topvoetballand, nog nooit een mexicaan als echte wereldvoetballer en vergeet niet PSV internationaal staat niet bekend als Ajax. Max 40 mijloen. Terwijl kwalitattief hij misschien wel 50 of 60 waard is. En als ie straks bij Rael speelt, en Laines presteert hetzelfde, is die wel 65 mio waard.

3 januari 2019 om 07:32

Maar dat zegt PSV toch ook?? Je bent het zo te lezen met ze eens hoor.

3 januari 2019 om 07:40

Ik vind 'een kleine kans' niet bepaald heel groot.

3 januari 2019 om 07:38

Op dit moment plaatst de kampioen zich wel rechtstreeks. Oostenrijk kan ons nog voorbij, dan wordt 't voorrondes, maar anders plaatsen we ons rechtstreeks met een NL club, mits de kampioen van de CL ook via de eigen nationale competitie recht heeft op een ticket.

3 januari 2019 om 07:40

Neen. Daar zit een jaar tussen. Als Nederland Oostenrijk dit jaar voor blijft, dan zal de kampioen van 2019-2020 direct de CL ingaan.

3 januari 2019 om 07:42

Geldt volgens mij pas in het seizoen 2020/2021

4 januari 2019 om 23:38

Aaah, Ok. Excuus.

3 januari 2019 om 07:46

Dat contract loopt nog tot 2023, meen ik. Dat half jaartje minder heeft dan echt geen invloed op de waarde van Lozano.

3 januari 2019 om 08:47

Ik heb iemand bij PSV weleens horen zeggen dat een voetbalclub is om te presteren en niet om winst te maken. Wat je zegt is logisch en waar maar ik kan er wel mee leven dat PSV dat risico zou willen nemen om een grotere kans te hebben om kampioen te worden.

Logisch. Met een eventuele landstitel en in de zomer erop plaatsing voor de CL via de kampioensroute heb je al weer 40 miljoen binnen. Dan ga je geen bod van 50 miljoen accepteren, want die krijg je er over een paar maanden nog steeds voor.

In Bergwijn zit meer rek dan in Lozano. Bij Lozano zou ik boven een bepaald bedrag toch na gaan denken (en dan iemand anders er voor terughalen), Bergwijn zou ik tegen geen enkele prijs laten gaan. Die wordt alleen maar meer waard.

Goh, proberen ze nu al de prijzen op te drijven?
Ben benieuwd of PSV dit van de zomer ook volhoudt. Weet dat ze van de binnenkomende miljoenen van de cl al wat hebben uitgegeven en weet niet hoe ze er financieel eigenlijk bijzitten.
Van Ajax weten we bv hoeveel ze in kas hebben elk jaar, van PSV geen idee.
Weet alleen dat ze minder in de pocket hebben dan bv Ajax.
Daarnaast zal veel ook afhangen van het wel of niet behalen van het kampioenschap en de daaraan verbonden cl deelname en inkomsten.

3 januari 2019 om 10:21

De reden dat we dat weten is omdat Ajax op de beurs zit. Dus die cijfers zijn openbaar. Dat heb je niet bij Psv. Het enige wat je bij PSV kan doen is een beetje gaan rekenen hoeveel kwam er binnen, en hoeveel ging er uit aan transfers etc. Maar dat is echt extreem natte vinger werk. En met dat natte vingerwerk vermoed ik dat PSV op dit moment zo'n 10 a 20 miljoen op de bank heeft staan. (dat CL geld ontvang je pas aan het einde van het seizoen)

3 januari 2019 om 12:49

Bedankt voor je uitleg maar dit verschil was mij wel al duidelijk.. 😜

3 januari 2019 om 15:04

Thanx voor de cijfers

3 januari 2019 om 15:35

Nu weet ik niet welke cijfers je bekeken hebt. Maar ik heb het vermoeden dat het niet klopt wat je zegt.

Heb net zelf even ingekeken bij Ajax. En die hebben geen 12 miljoen in kas. Maar 158 miljoen. Deze cijfers waren voor de transfer periode van afgelopen zomer.

Nu heb ik ook even die van PSV doorgekeken. En volgens het meest recente jaarverslag had PSV 33 miljoen euro in kas voor diezelfde transfer periode.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren