Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV neemt standpunt over Narsingh en Vloet in en vergeet Tsjech niet

Laatste update:
/

Het zijn drukke weken voor technisch manager Marcel Brands. PSV hoopt snel duidelijkheid te verkrijgen over de mogelijkheid om Karim Rekik (Manchester City) en Nicolas Isimat-Mirin (AS Monaco) definitief over te nemen en volgens het Eindhovens Dagblad heeft de directie intern besloten dat Luciano Narsingh een contractvoorstel tegemoet kan zien.

Het contract van Narsingh met PSV loopt over twee seizoenen af. De 24-jarige aanvaller, die medio 2012 van sc Heerenveen werd overgenomen, scheurde zijn kruisband in zijn eerste contractjaar en was lang uit de roulatie. In de voorbije voetbaljaargang veroverde Narsingh een basisplaats, al haalde hij nog niet het rendement uit zijn periode in Friesland.

/

Rai Vloet wordt tot de winterstop niet verhuurd en blijft voorlopig bij PSV, zo schrijft het dagblad. Dat is een afspraak tussen de twintigjarige middenvelder en de clubleiding. Jeffrey Bruma, Jeroen Zoet en Joshua Brenet kunnen in Eindhoven een nieuwe overeenkomst ondertekenen. Volgens het regionale dagblad meldde AZ zich diverse malen voor Marcel Ritzmaier. PSV heeft de voorbije weken niets meer vernomen. De middenvelder mag bij een goed bod weg uit Eindhoven en wordt niet opnieuw verhuurd.

Het Eindhovens Dagblad meldt tot slot dat Vaclav Kadlec nog steeds in beeld lijkt als een van de kandidaten om de aanval te versterken. PSV ondernam een half jaar geleden ook een poging om de aanvaller van Eintracht Frankfurt te huren, zonder resultaat. Kadlec, een 23-jarige Tsjech, werd vorig seizoen aan Sparta Praag uitgeleend.

Luciano Narsingh hoort altijd in de basis van PSV te staan

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik kan me niet voorstellen dat Brands tevreden is over Narsingh. Deze verlening zal puur te maken hebben met het feit dat ze meer geld voor hem kunnen vragen mocht er een interesseerde club komen.

Ik denk dat Bergwijn hem in no time uit de basis speelt als hij zo blijft spelen. Jammer dat het zo gelopen is met Bakalli, dan had Narsingh afgelopen seizoen ook al niet meer gespeeld.

16 juni 2015 om 09:07

Narsingh heeft 6 goals gemaakt en 10 assists gegeven. Daarmee zit hij op hetzelfde niveau als El Ghazi of Wijnaldum, om maar eens wat te noemen en heeft hij betere statistieken dan Berghuis, Rusnak, Labyad of Corona.

Daarnaast is hij met zijn snelheid en positionering gewoon een goede bliksemafleider geweest voor de Jong en Depay.

Ja, Narsingh is nog ver verwijderd van zijn topvorm en moet echt nog een stap gaan zetten, maar het is echt niet zo beroerd als mensen allemaal roepen. Weer een typisch gevalletje van iedereen maar napraten.

16 juni 2015 om 09:13

Typisch geval van scorebord journalistiek.
Narsingh heeft er vorig seizoen weinig van gebakken, heeft een aantal momentjes gehad en die gepakt. Verder was het huilen met de pet op bij m en kon hij bij tijd en wijle een lantaarnpaal niet voorbij. Leuk die statistieken, maar kijk wedstrijden en je zult zien dat Luciano niet de luciano is van Heerenveen en gewoon slecht presteerd.

16 juni 2015 om 09:19

Ik kijk alle wedstrijden van PSV en constateer hierboven ook dat hij ver weg is van zijn topvorm. Maar zelfs in deze vorm heeft hij gewoon een goede bijdrage geleverd aan het kampioenschap van Psv.

Nee, hij is in de kleine ruimte geen Messi. Allesbehalve, maar met zijn beperkingen heeft hij gewoon regelmatig gescoord en assists gegeven bij de landskampioen.

Daarnaast is er geen speler bij PSV die vaker bij een doelkans (assist of schot op goal) betrokken is geweest afgelopen seizoen. Dat betekent 2 dingen:
1. Hij is vaak op het goede moment op de goede plek
2. Hij helpt veel kansen om zeep

Als hij aan dat tweede kan werken, dan kan hij een hele belangrijke speler worden. En ik zie niet in waarom dat komend seizoen niet beter zou kunnen worden. Talent heeft hij absoluut en gaandeweg het seizoen is hij ook beter gaan spelen. Met een linksbuiten die ook vaker voorzetten geeft, gaat hij ook beter presteren.

16 juni 2015 om 09:41

Ik heb liever iemand met goede statistieken dan een balkunstenaar met 0 rendement. Alleen in Nederland kijken we zo naar de manier van spelen. Hij is niet in vorm en nog steeds bij veel goals betrokken, wat wil je nog meer.

16 juni 2015 om 10:08

@ Hoppa!
Je claimt dat hij niet zo beroerd speelt als mensen roepen. Ik geef aan waarom dat geroep gegrond is. Jaa, hij heeft een aantal leuke momentjes gehad maar het overgrote deel, zeg maar 70 was het huilen met de pet op, kon hij een lantaarnpaal niet voorbij. Jaa, hij stond wel eens op de goede plek, maar dat maakt nog niet dat je goed speelt. Als hij in een wedstrijd 6 acties maakt om ervoorbij te gaan waarbij hij 4 x balverlies lijdt tijdens die acties en daarnaast alleen maar de bal terug speelt en betrokken is bij 1 doelpunt, heb je een klote wedstrijd gespeeld. Ondanks dat doelpunt. Dat is wat je in mijn ogen nu doet. Je verbloemt zijn onkunde door met statistieken te komen die gebasseerd zijn op een paar goede momenten.

@ De Bieroloog

Leuk dat jij iemand met goede statistieken wilt zien dan een balkunstenaar met 0 rendement. Ik kijk voetbal om entertaint te worden, door mensen goed te zien voetballen, niet om een paar momenten die goed zijn terwijl de rest compleet ruk is.

16 juni 2015 om 10:39

Het probleem van Narsingh is dat hij veel meer rendement moet halen in een team als PSV. Hij heeft het rendement nu alleen omdat hard kan rennen. Ik denk dat we met Bolt ongeveer eenzelfde rendement konden halen. Een beperkte voetballer die op de tegenaanval snel aan de overkant is en de bal blind op doel trapt of afgeeft.

16 juni 2015 om 10:58

haha helemaal mee eens Hoppa en de Bieroloog.

narsing heeft verschillende wedstrijden laten zien van grote waarde te zijn en ik vind dat er ook weer groei in zat naarmate het seizoen vorderde.

Met Narsingh heeft PSV een echt wapen voorin.

16 juni 2015 om 11:02

Conti: Makkelijk praten dat jij liever entertainment ziet maar bijvoorbeeld Een Vitesse supporter had vorig jaar neem ik aan ook liever veel punten behaald in het begin van het seizoen. Het spel was mischien wel het beste van allemaal, maar zonder punten ga je toch echt niet vrolijk zijn.

16 juni 2015 om 11:20

@ Leendert.
Dat zal vast. Echter, wordt ik nog minder vrolijk wanneer het spel van een speler belabberd is, dan wanneer hij goed speelt en zn statistieken wat minder. Als je goed speelt en er jammer genoeg weinig statistieken tegenover kan zeggen, ben ik meer tevreden dan wanneer een speler belabberd speelt en betere statistieken oplevert omdat hij een aantal x een goed moment had.

Jij noemt Vitesse, ik noem Twente: De supporters klaagde niet zozeer over het aantal punten, maar over het spel. Daar kan ik mij meer mee indentificeren.

16 juni 2015 om 11:48

@ Conti:
Uit je verhaal maak ik op dat jij liever ge-entertaint wordt met leuk voetbal zonder resultaat dan dat je kampioen wordt met lelijk resultaatvoetbal.

Dat is precies het mentaliteitsprobleem dat in Nederland ontstaan is. De winnaarsmentaliteit ontbreekt, alles doen om te winnen en daarmee ook de lelijke wedstrijden over de streep trekken. Hier moet het vaak allemaal mooi voetbal zijn en dan verlies je binnen Europa tegen een verdedigende ploeg vol bikkels die alles doen om te winnen.

16 juni 2015 om 12:30

Simon Says, daarom ben ik ook blij met cocu, die heeft deze groep echt doordrongen van de juiste mentaliteit. Een wedstrijd "killen" zie je weinig in Nederland. Het PSV dat voor het laatste Europees succesvol is geweest (halve finale CL) blonk uit op dit front. Het verschil zit hem vooral in de kwaliteit v.d. laatste linie, hoop niet dat PSV aankomend seizoen weer kinderachtig/naief gaat ballen in Europa!

16 juni 2015 om 12:53

Helemaal mee eens, vooral dat naieve verdedigen. Ik hoop dus dat Bruma vervangen wordt, het liefst door Botteghin(verdedigend sterk, ervaren, sterk, betrouwbaar en betaalbaar) en daar naast Isimat (1e keus) of Rekik.

16 juni 2015 om 13:29

@ Hoppa!
lolbroek!
Betere stats dan Berghuis.
Narsingh, 32 wedstrijden, 6 goals, 10 assists.
Berghuis, 22 wedstrijden, 10 goals, 4 assists

16 juni 2015 om 13:58

Toch betere stats, want kennelijk was Berghuis in die andere wedstrijden gewoon niet in staat om te spelen, of werd hij niet goed genoeg geacht.

16 juni 2015 om 15:13

@hoppa.

beticht je mij nu van napraten? Hahaha, ik zie net zo veel wedstrijden van PSV als jij (allemaal waarschijnlijk) en ik vind Narsingh veelte weinig rendement hebben.

Die vergelijkingen met Elgazi en Corona zijn leuk en aardig maar dat heeft niks met de effectiviteit van Narsingh zelf te maken.

Als je ziet hoeveel kansen hij om zeep helpt en verkeerde beslissingen hij maakt dan is hij eigelijk helemaal niet zo goed. El Gazi komt net kijken en Corona ook. Narsingh speelt al 3 jaar bij PSV en heeft een top seizoen gehad bij Heerenveen, daar mag wel wat meer van verwacht worden.

Ik ben die hard PSV fan maar ik kan ook kritisch zijn op onze spelers. Jij kan dat blijkbaar niet.

16 juni 2015 om 15:22

@hoppa

Fout, Berghuis had 9 goals en 9 assists in 19 wedstrijden....dat zijn betere statistieken dan Narsingh.

Narsingh had 30+ wedstrijden nodig voor die 6 goals en 10 assists.

Dus je verkoopt onzin,

Mvgr,
Jan

16 juni 2015 om 15:24

@panerai:
Volgens mij moet jij nodig aan een cursus begrijpend lezen, want ik schrijf ook duidelijk dat hij effectiviteit mist en veel kansen om zeep helpt. En zo vaak ben jij niet op objectiviteit te betrappen hoor.....

Ik zal het nog duidelijker voor je maken: Narsingh was afgelopen seizoen de minste speler bij PSV met een basisplek . Het enige wat ik aangeef is dat hij ondanks zijn slechte vorm en zijn vele kansen om zeep helpen wel belangrijk was, ook met de momenten waarop hij scoorde en assists gaf. Omdat hij wel degelijk veel inzicht heeft en ook zeker bepaalde kwaliteiten.

Ik denk dan ook dat hij veel te makkelijk afgeschreven wordt en zijn aandeel in de titel onderschat wordt. Ook als bliksemafleider.

En als het gaat om kansen om zeep helpen en balverlies....onze megatransfer Depay kon daar ook wat van... Alleen maakte die er ook veel. Als Narsingh in zijn scherpte 10% winst boekt, dan maakt hij na komend seizoen gewoon een megatransfer.

16 juni 2015 om 15:30

Dit was alleen het eerste seizoen van El Ghazi, die niet alle wedstrijden speelde en in sommige wedstrijden vroeg gewisseld werd of er laat in kwam. Wijnaldum is een middenvelder (en mist net als Immers teveel kansen).

16 juni 2015 om 13:43

Hoewel ik Narsingh ook nog tegen vind vallen, zit hij toch wel bij het NL elftal. Bovendien zijn zijn statistieken ook weer niet slecht. Voor het counterende voetbal wat PSV nog wel eens speelt, is Narsingh een hele bruikbare speler (ajax uit vergeten?). Ik denk niet dat hij veel verdient, dus het kan niet kwaad iets extra's te investeren met goede vooruitzichten voor deze speler.

Heeft een waardeloos seizoen gespeelt en staat ook nog eens gwn in de basis in oranje terwijl je een berguis hebt die een veel beter seizoen heeft gedraait dan hem en die zit dan op de bank.

Wat dat betreft doet PSv het wel slim. De spelers van het eerste lang onder contract houden ipv met het seizoen in gaan met een 1-jarig contract. Ontbinden of verkopen tegen elk aannemelijk bod kan altijd nog.

Want ik kan me niet voorstellen dat ze hopen dat narsingh nog 2 seizoen in Eindhoven speelt...

16 juni 2015 om 11:11

Vast wel een gekke Engelse club (zoals Newcastle) die niet goed weet hoe hij presteert en 7 mil neerlegt.

Volgens Deense en Duitse media is FC Midtjylland ook erg geïnteresseerd in Kadlec en bereid 2,5 miljoen euro(19 miljoen kronen) te betalen. Kadlec' zaakwaarnemer heeft echter gezegd dat hij nog een contract heeft voor 2 jaar en geen reden ziet te vertrekken(al zegt dat niet veel in de voetbalwereld). Wellicht dat Sisto van Midtjylland anders een optie is, al zouden zij er minimaal 6 miljoen voor willen vangen.

16 juni 2015 om 11:52

Die Sisto is wel een hele aardige voetballer zeg poeeh poeeh poeeh .. Ik zie hem graag komen nog liever dan elke aanvaller die aan Psv gelinkt word .. lozano mag ook best wel komen hahah en die speler Kadlec is idd een leuke speler ook.
Narsingh euhm jaa vaak de minste man op het veld maar heeft aardige statistieken en met z'n snelheid komt hij toch vaak goed van pas.

Vind Narsingh niet goed genoeg voor PSV, bij hveen werd er veel op de counter gespeeld waardoor hij gigantisch veel ruimte voor zich kreeg en kon gaan rennen. Ook toen al zag je dat hij het moeilijk heeft in de kleine ruimte en dat is precies het probleem wat hij nu heeft bij PSV

16 juni 2015 om 11:06

Narsingh heeft juist in de laatste 4 wedstrijden laten zien dat hij ook best in de kleine ruimte overweg kan. Voor voetballers van zijn type heeft gewoon veel zelfvertrouwen nodig. Dat heeft hij op dit moment meer en meer. Ik hoop dus daarom ook dat hij zijn oude niveau weer snel haalt van de periode van Heerenveen. Dan is hij zeker goed genoeg voor Psv.

Prima nieuws allemaal. Narisngh is voor een Psv een hele goede rechtsbuiten. Daar vind je niet snel een betere voor. Dat ze Vloet in eerste instantie niet verhuren vind ik ook prima. Die jongen ontwikkeld zich goed en Cocu ziet het in hem zitten. Ze willen en brede selectie voor de Champions League. En het nieuws over Kadlec is het beste nieuws. Dat zou een topaankoop zijn. Kan op alle posities voorin uit de voeten en is gewoon een hele goede voetballer.

Kadlec is een prima speler, heeft de laatste maanden weer bewijzen echt wel aardig niveau te hebben. Zie liever Sisto kopen misschien Kadlec kopen en ruilen voor Sisto

Ik denk dat Narsingh bij PSV wel een beetje aan zijn top zit. Ik vind hem eigenlijk ook helemaal niet zo'n slechte speler. Vergeleken met de Jong en Depay vind ik hem wel de mindere maar zo slecht is hij ook weer niet. Voor de Eredivisie een bruikbare speler. Ik zie verder de komst van Kadlec wel zitten maar of hij PSV echt verder gaat helpen vraag ik me ook wel weer af. Kadlec kan overal wel voorin spelen en dat maakt hem allround. PSV wil graag 2 buitenspelers aantrekken en dat zal wel Kadlec zijn en nog een andere speler. Ik ben benieuwd wie? Misschien toch Afellay of Elia?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren