Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV lijkt zich te laten overhalen door Twente: ‘Het mes snijdt aan drie kanten’

Laatste update:

FC Twente hoopt Shurandy Sambo komend seizoen van PSV te huren, zo weet Rik Elfrink vrijdagavond namens het Eindhovens Dagblad te melden. De Eindhovenaren wilden de negentienjarige rechtsachter in eerste instantie niet kwijt, maar de koers lijkt enigszins bijgesteld. De Tukkers hebben in Eindhoven reeds geïnformeerd naar de opties rondom Sambo, zo klinkt het.

Twente heeft naar verluidt al eerder belangstelling getoond en is ervan overtuigd dat ‘het mes aan drie kanten zal snijden’. De club uit Enschede is van mening dat Sambo een waardige versterking is voor de A-selectie. Daarnaast kan hij zich ontwikkelen op het hoogste niveau, waardoor PSV in de toekomst kan profiteren van de opgedane ervaring. Aanvankelijk leek verhuur geen optie te zijn voor de Noord-Brabanders, maar nu zet de club de deur toch op een kier.

PSV ziet de rechtsback als ‘een speler voor de toekomst’ en hoopt hem graag te behouden. Hoewel er al een aanbieding neergelegd voor een nieuwe verbintenis, hebben de partijen nog geen overeenkomst bereikt over een contractverlenging. Sambo, die nog vastligt tot medio 2022, zal eerst moeten verlengen voordat de club de verhuuropties gaat bekijken, meldt Elfrink.

De verdediger was afgelopen seizoen een vaste kracht bij Jong PSV en kwam tot 36 optredens in de Keuken Kampioen Divisie. Hoewel hij ook al elf speelminuten maakte in de Eredivisie en volgens Elfrink ‘dicht tegen het eerste aan zit’, lijkt er komend seizoen nog geen rol weggelegd voor hem in de hoofdmacht van PSV. Met Phillipp Mwene, Jordan Teze en de nog altijd niet vertrokken Denzel Dumfries in de selectie lijkt de concurrentiestrijd momenteel te hevig voor Sambo. Volgens de berichtgeving is Twente niet de enige geïnteresseerde club, al worden andere namen vooralsnog niet genoemd.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Dit begrijp ik dan niet helemaal. Het zal ongetwijfeld een groot talent zijn en een prima rechtsback, maar het is wel weer een gok. Troupé is er al en met Everink heb je in je eigen jeugd ook een leuk talent voor de rechtsback positie. Dan huur je een rechtsback zonder eredivisie ervaring, terwijl je eigenlijk al 2 rechtsback in je selectie hebt.

30 juli 2021 om 21:54

Kan ook niet echt geloven dat dit waar is, denk dat ze een naam verwisseld hebben…nummer 10 mauro junior dat klinkt logisch

30 juli 2021 om 22:07

Dat zou inderdaad nog kunnen, las wel bij VI dat Twente voorzich geïnformeerd heeft voor Vlap als nieuwe 10. Zou ook een goeie zijn.

Talentvolle jongen, ik zou als Psv zijnde het laten afhangen van een vertrek van Dumfries, blijft hij heb je Mwene als backup.

Mwene ben ik nog niet kapot van en lijkt mij de zwakste schakel in dit elftal, het liefst zie ik er een rechtsback bij komen.

Off: Jethro Willems komt uit de regio Rotterdam maar zag hem gisteren bij Feyenoord op de tribune zitten volgens mij.

30 juli 2021 om 20:50

Teze wil eventueel rechtsback ook. Mis je wel aanvallende impulsen.

30 juli 2021 om 20:52

"mwene ben ik nog niet kapot van en lijkt mij de zwakste schakel in dit elftal, het liefst zie ik er een rechtsback bij komen." Ben ik het toch niet helemaal mee eens hoor. Ik vind Mwene best een frisse indruk maken alhoewel ik niet vind dat hij vrije trappen en corners moet gaan nemen want hij heeft laten zien dat niet te kunnen, vind hem verdedigend niet slecht en lijkt ook samen met Madueke een goed duo te zijn op rechts. Om te zeggen dat hij de zwakste schakel is, is niet helemaal waar. Ik zeg overigens ook niet dat het topniveau is, vergeleken met Dumfries natuurlijk een heel stuk minder en een nieuwe RB is zeker nodig want Teze zie ik daar liever ook niet.

30 juli 2021 om 20:57

Vind ik dus wel de zwakste schakel. Overtredingen nodig om de bal te veroveren, allebei de tegengoals kwamen van zijn kant en aanvallend bracht die ook niks bijzonders. Kan nog beter worden, en was ook niet per definitie onder de maat maar ik zie geen zwakkere schakel momenteel. Jij wel?

30 juli 2021 om 21:58

Niet de zwakste schakel, maar Zahavi is nog te wisselvallig.

30 juli 2021 om 22:30

De tweede goal van Gala kwam via balverlies van Mauro. Daar had Mwene geen schuld. Vind hem vooralsnog nog een aardige indruk maken. Had er niet veel van verwacht. In ieder geval veel en veel beter dan Behich..

30 juli 2021 om 23:47

Als je structureel je linkervoet voor je rechtervoet krijgt ben je al beter dan behich...

31 juli 2021 om 00:02

Snap die ontevredenheid op Mwene niet zo? Speelt gewoon degelijk hoor, die tegengoal tegen Gala in de thuiswedstrijd was meer Max wie zijn man lekker vrij liet lopen zoals hij altijd doet en uit tegen Gala was Mauro wie weer als een klein kind de bal kwijtraakte. Heb Mwene nog niet echt op een cruciale fout kunnen betrappen in beide wedstrijden, kwam vaak als winnaar uit die onderlinge duels en ondersteunt Madueke goed in aanvallend opzicht. Gewoon prima. Echter heb ik natuurlijk liever dat Arias bijv komt of Frimpong.

31 juli 2021 om 02:49

@DeKraal. Niet direct schuld, maar zijn man krijgt alsnog de bal om voor te zetten. Maar is geen fout direct nee. Nog steeds is het een fout dat allebei de goals van zijn kant komen. Weet niet wat de linksachter van 3 jaar geleden, waar Angelino en Max nog na zijn gekomen er mee te maken heeft?

31 juli 2021 om 02:51

@Aguerooo. Misschien heeft het een beetje te maken met dat A) Dumfries er stond en B) de rest van het elftal echt goed staat te ballen. In die zin voetbalt die meer mee dan dat die iets toevoegt. En als er dan iets te zeuren valt, is hij de pineut en misschien is dat niet even eerlijk. Hij moet sowieso de tijd krijgen voordat we hem beoordelen maar ik zie dus, geen verrassing, liever een nieuwe rechtsback of Dumfries.

30 juli 2021 om 21:51

Willems zat inderdaad op de tribune. Heb hem daar weleens vaker zien zitten (op TV gewoon).
Linksback is nu net de enige positie waar Feyenoord niemand nodig heeft

Waarom eigen talent opleiden als je het ook voor PSV kan doen?

Prima als die daar speelt, maar haal dan aub een nieuwe rechtsback als Dumfries vertrekt. Liever gisteren dan vandaag. Geertruida proberen?

30 juli 2021 om 20:59

Wat mij betreft zet John de Jong alles op alles om Arias terug naar Eindhoven te halen. Vind ik echt een fantastische back

30 juli 2021 om 21:27

Ja die mag van mij ook terugkeren, liever hij dan Luuk . Nog 2-jarig contract, en volgens mij is hij bij Atleti niet echt een basisspeler, werd niet voor niets uitgeleend. Wat zou die moeten kosten, 5 miljoen?

Waar ik enorm benieuwd naar ben is welk verhaal ze Mwene hebben verteld. Is hij als basisspeler gehaald? Want het feit dat dit het team is wat de CL voorrondes speelt vertelt mij dat ze dit als de basiself zien, behoudens buitenkansjes. Tenzij ze bang waren dat Dumfries niet ging vertrekken en ze daarom nog geen vervanger hebben gehaald. Ik ben bang voor t eerste (Mwene als basisspeler).

Voor Sambo is zo’n uitleenbeurt eigenlijk perfect, hoop dat hij dan ook meteen bijtekent om die reden. Hij kan een jaar zichzelf ontwikkelen en daarna als dat goed gaat basis PSV. Heeft Twente zo’n zwakke selectie dat ze hem een jaar in de basis willen?

30 juli 2021 om 22:13

Twente heeft Troupee als 1e keuze op rechtsback. Geen idee of Samba op dit moment al gelijkwaardig zou kunnen zijn? Ik denk eigenlijk niet dat hij meteen een basisplek gaat veroveren.

Waarpm zou je als PSV zijnde niet even wachten tot je weet wat de situatie met Dumfries is?

30 juli 2021 om 21:21

Of die vertrekt of blijft bedoel je?

30 juli 2021 om 21:44

Ja, ik lees vanavond een artikel dat ze niet weten waar ze aan toe zijn met Dumfries en dat ze een gesprek inplannen. Als je hem van de hand doet moet er nog een back komen lijkt me. Ik weet niet of deze kerel basismateriaal is, maar je hebt sowieso twee backs nodig toch?

30 juli 2021 om 21:54

Ja dat gesprek met Dumfries zou dus vandaag zijn. Als ze hem van de hand doen vind ik dat er sowieso een nieuwe rechtsback moet komen voor Mwene, en dan kan Mwene als back-up (kan ook nog eens linksback). Sambo heeft echt wel veel potentie maar nog geen vlieguren in de Eredivisie dus denk dat PSV nu iets hoger moet mikken qua niveau. Had vorig jaar eens sterk jaar in de KKD, was misschien wel de beste speler en scoorde regelmatig als rechtsback. Denk dus voor hem ook ideaal om naar Twente te gaan en lekker een seizoen te knallen daar.

Lijkt me prima plan. Sambo krijgt psv voorlopig nog weinig kans om te spelen met al die rechtsbacks voor zich maar is echt een aardig talent. Oosterwolde speelt linksback linksmidden toch? Die twee samen brengen flink wat aanvoer voor de spits(en) en maken beide meerdere doelpunten per jaar. Sambo doet veel ervaring op en is volgend seizoen dr vaste RB van PSV. Want deze jongen gaat met wat meer wedstrijdminuten op niveau flinke stappen maken. Als PSV supporter gezien moet hij wel eerst ff verlengen

31 juli 2021 om 06:55

Troupée is net aangetrokken door Twente, die zal de basisrechtsback zijn. Ze zoeken een reserve. Dus 'veel ervaring' en 'volgend jaar eerste RB van Psv' zou tegen kunnen vallen, met een beetje pech speelt hij maar een handvol potjes.

31 juli 2021 om 08:01

Ik schat Sambo wel hoger in dan Troupée eerlijk gezegd

Natuurlijk niet handig van PSV om Mwene te halen terwijl je Sambo en Oppegard hebt. Twee talentvolle backs uit de eigen jeugd. Die hadden gewoon achter Max en Teze moeten staan. Het is maar de vraag of Sambo wilt bij tekenen bij PSV. Heeft in de voorbereiding nauwelijks speelminuten gekregen en was als eerste weer terug bij jong PSV.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren