Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘PSV kijkt rond in Zuid-Amerika en laat oog vallen op Argentijns toptalent'

Laatste update:

PSV heeft zijn oog laten vallen op de negentienjarige Argentijn Carlos Alcaraz, zo meldt Marca. De Eindhovenaren ondervinden echter hevige concurrentie voor de veelzijdige middenvelder, die ook als vleugelaanvaller uit de voeten kan. Volgens de Spaanse krant hebben onder meer Arsenal, Juventus, Atlético Madrid, Internazionale en AC Milan scouts naar Racing Club gestuurd om het talent aan het werk te zien.

Alcaraz wordt in zijn thuisland 'de nieuwe Lautaro Martínez' genoemd. De spits van Internazionale speelt weliswaar op een andere positie, maar beleefde zijn doorbraak ook in het shirt van Racing Club, dat Martínez in 2018 voor circa 26 miljoen euro aan I Nerazzurri verkocht. Racing hoopt aan Alcaraz komende zomer een soortgelijk bedrag te verdienen.

Alcaraz heeft bij Racing nog een contract tot medio 2026, waarin een gelimiteerde transfersom van 24 miljoen euro in is opgenomen. Volgens Marca is de Argentijnse club echter bereid om zijn groeibriljant voor 19 miljoen euro de stap naar Europa te laten maken. Alcaraz wordt gezien als een van de meest veelbelovende jonge talenten in Argentinië. Door zijn sterke ontwikkeling heeft hij inmiddels de interesse van PSV, Atlético Madrid, Sevilla, Juventus, Arsenal, Tottenham Hotspur, Internazionale, AC Milan en Wolverhampton Wanderers gewekt.

De veelzijdige middenvelder was dit seizoen in 17 officiële wedstrijden goed voor vijf doelpunten en twee assists. Alcaraz werd in 2020 overgeheveld naar de hoofdmacht van Racing, waar hij drie jaar in de jeugdopleiding doorbracht. Sindsdien kwam hij in 58 wedstrijden in alle competities tot acht goals en zes assists.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ongeveer 20 miljoen. Lijkt mij stug dat PSV dat gaat betalen.

13 mei 2022 om 21:12

Gaan we ook niet doen, 19.9 miljoen hoorde ik.

13 mei 2022 om 22:37

Je bent wel eens grappiger geweest, gok ik zomaar.

13 mei 2022 om 21:38

Als ze 15 miljoen voor een matige Bruma uitgeven, dan zie ik zie dit ook nog wel betalen.

Voor 19-20 mil wil ik niet weer een gevalletje bruma... die kostte 15 miljoen. Daarnaast heb je madueke en bakayoko.

Voor 19 miljoen lijkt dit mij onzin.

Ze mogen best sneller de prijs in het artikel zetten. Nu heb ik 3 kwart artikel moeten lezen om erachter te komen dat het onzin is dat psv voor deze speler in de markt is.

Toevallig deze speler nog gehaald op fifa… bij psv… ken de speler verder helemaal niet. Blijkt op fifa een prima talent te zijn maarja, die kennen jullie ongekend ook heel veel die het niet geworden zijn haha

14 mei 2022 om 22:07

Michiel Kramer had in FIFA 10/11/12 ofzo algemeen 90 op zijn hoogtepunt. Blijft voor mij de mooiste.

19 miljoen gaat niet gebeuren. Betalen we nooit. Schijnt wel het geld waard te zijn maar dat risico gaat psv niet nemen. Al zou ik het wel toe juichen.

13 mei 2022 om 22:19

Waarom niet als je ook flink verkoopt deze zomer

Buiten het grootste tennis talent op het moment dus ook nog een goede voetballer. Ben benieuwd.

Goede forehand, uitstekende backhand. Geweldige dropshot en snelheid. Gelijk doen!

13 mei 2022 om 21:38

Haha!

13 mei 2022 om 22:06

De eerste speler na Nalbandian die 3 spelers uit de top 4 uit heeft geschakeld op een ATP-toernooi. Ik snap PSV wel. Ik ben ook fan!

Gaat niet gebeuren. Zulke bedragen zullen ze nooit betalen. En dan nog een miljoen of 5 jaarsalaris .

Lijkt me een onzin bericht, voor zo’n afkoopsom kun je wel iets vergelijkbaars halen. Ik zie liever dat ze voor iets meer dan €20M Quinten Timber (Utrecht), Cristian Medina (Boca) en vooral Williot Swedberg (Hammarby) halen. Vooral met die laatste heb je echt goud in handen.

Als je de concurrerende clubs ziet is t vanzelfsprekend dat deze knaap eieren voor zn geld kiest en naar Eindhoven komt😛

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren