Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV kan doorverkooppercentage vergeten na nieuws uit Lissabon

Laatste update:

Sporting Portugal heeft het tot medio 2017 doorlopende contract van Zakaria Labyad ontbonden, zo maakt de club uit Lissabon in een statement bekend. De 23-jarige aanvallende middenvelder kan zich hierdoor ook na de transferdeadline aan een andere club verbinden.

/

Als een verrassing komt de mededeling van os Leões niet, want De Telegraaf meldde op 5 augustus al dat Sporting bereid was om de vijfvoudig international van Marokko voor anderhalf miljoen euro, inclusief salaris, te verhuren. Aangezien geen enkele club zich kennelijk voor Labyad meldde, is de samenwerking nu alsnog verbroken.

PSV zal waarschijnlijk balen van de contractontbinding van Labyad, want de club uit Eindhoven zou tien procent van een eventuele transfersom ontvangen, zo bleek in november uit uitgelekte stukken van de investeringsmaatschappij Doyen Sports Group. Labyad kwam in dienst van Sporting tot in totaal 3 doelpunten en 3 assists in 27 wedstrijden.

Denk jij dat Zakaria Labyad ooit nog terugkeert in de Eredivisie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kan zo bij een eredivisie club terecht

31 augustus 2016 om 23:33

Dat is precies wat ik dacht! Al is hij niet zo geliefd hier over het algemeen.

1 september 2016 om 01:19

Die jongen gaat niet aan de bak in de ED. Hij heeft een salariseis en claimt tekengeld. Vast wel een turkse club die zijn eisen inwilligd.

1 september 2016 om 06:26

Weet ik niet hoor, ging wel nog op huurbasis naar Vitesse!

1 september 2016 om 08:51

Zou een prima buitenspeler voor PEC zijn... Jans heeft vaker laten zien dat spelers bij PEC weer helemaal kunnen opbloeien

Hier moet een Eredivisieclub op inspringen. Wellicht een lastige jongen, maar voor Nederlandse begrippen een goede speler.

31 augustus 2016 om 23:33

Tja, zit je als club op zo'n lastige jongen te wachten?

Wellicht dat PEC en Ron Jans hier wat mee kan..

1 september 2016 om 07:27

Of heracles? Maar ik weet niet wat die jongen aan salaris wil? Anders wordt het wellicht al enkeltje zandbak, daar is het wrl jet type voor.

Sporting huurt Lazar Markovic van Liverpool

Misschien wat voor Ajax ?

Sommige spelers willen zo snel mogelijk financieel onafhankelijk worden, en het kan ze niet zo veel schelen hoe hun carrière verloopt. Labyad is daar het levende bewijs van.

Dat gezegd, misschien is hij nu wel bereid om zijn carrière te herpakken. En gewoon met een modale salaris bij een eredivisie club het opnieuw te proberen.

1 september 2016 om 07:13

Een modaal salaris is hierin natuurlijk ook maar relatief

Van mij hoeft die Labyad niet naar de eredivisie te komen, laat em maar lekker in een woestijn ofzo gaan voetballen. Ga em geen seconde missen als ik er nooit meer iets van hoor of zie

Den niet dat hij naar een Eredivisieclub gaat die betalen te weinig salaris en Labyad is nou eenmaal een geldwolf. Al kunnen heel veel clubs hem gebruiken ook voor Feyenoord zou hij een goede speler kunnen zijn.

31 augustus 2016 om 23:41

Je zou zeggen dat hij nu wel genoeg geld heeft verdiend. Sporting heeft zijn contract ontbonden. Als dit niet in samenspraak tot stand is gekomen, krijgt hij zijn laatste jaar salaris mee.

Lekker voor een Groningen nu er 2 spelers daar vertrokken zijn.

Nou Twente hier is je opvolger voor Ziyech.

1 september 2016 om 00:26

In salarisonderhandelingen zullen ze er denk ik niet uitkomen. Daarnaast is Celina al aangetrokken als opvolger van Ziyech.

Voor veel clubs in Eredivisie een directe versterking. Onterecht het label lastig. Speelde sterk tijdens verhuurperiode aan Vitesse.

1 september 2016 om 07:03

Onterecht? De perikelen rondom zijn contract bij PSV vergeten?

Grappig dat hij pas 23 is, voelt alsof hij van de generatie Afellay was.

Zal wel zandbak of China worden.. gaat niet voor een tonnetje of 2 bij zwolle ballen lijkt me..

Zou wel leuk zijn om hem bij Utrecht te zien, met Ayoub, Amrabat en Barazite ook voldoende "vriendjes". Deze jongen heeft zichzelf gewoon gevuld nu, en is nog maar 23. Voetballen kan hij wel.

Labyad had vorig seizoen niet eens altijd een basisplaats in het 2e elftal van Sporting. Vervolgens werd hij verhuurd aan de nummer 20 van het 2e niveau van Engeland, waar hij precies 54 minuten speeltijd kreeg en uiteindelijk ook in het 2e terechtkwam. En nu zit hij zonder club.

De eerstvolgende keer dat een club te maken krijgt met een speler die vindt dat hij zo nodig al op z'n 19e naar het buitenland moet, dan moeten ze hem dit verhaal maar eens voorleggen.

Een club in de Eredivisie zou ideaal zijn alleen kan niemand hem betalen, denk ik. Die zal wel in de zandbak gaan spelen zoals veel Noord-Afrikanen hem voor gingen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren