Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: PSV kan bod op Mohamed Ihattaren tegemoetzien

Laatste update:
/
Liverpool wil in januari mogelijk Ben White aantrekken als opvolger van Dejan Lovren. De verdediger is eigendom van Brighton & Hove Albion, maar maakt dit seizoen indruk op huurbasis voor Leeds United. (Daily Mail)
/
AS Roma ziet toekomst in Aleksandar Kolarov. De linksback kan zijn aflopende contract tot medio 2021 verlengen en daarna kan hij binnen het bestuur van de Serie A-club aan de slag. (Corriere della Sera)
/
Chelsea overweegt volgend jaar zomer een formeel bod op Mohamed Ihattaren van PSV uit te brengen. De Londense club wil voorkomen dat de middenvelder over twee, drie jaar vele malen duurder zal zijn. (The Sun)
/
Wolverhampton Wanderers en Joao Moutinho naderen een akkoord over een langere samenwerking. De huidige verbintenis van de middenvelder loopt aan het einde van het seizoen ten einde. (Daily Mirror)
/
Fiorentina is niet de enige Serie A-club met interesse om Sofyan Amrabat in januari aan te trekken. Ook Lazio ziet toekomst in de verdediger annex middenvelder, die door Hellas Verona van Club Brugge wordt gehuurd. (Sky Italia)
/
De toekomst van Ugurcan Cakir lijkt in de Premier League te liggen. Arsenal, Liverpool, Newcastle United en Tottenham Hotspur volgen de verrichtingen van de doelman van Trabzonspor. (Fanatik)
Denk jij dat Mohamed Ihattaren aan zijn laatste seizoen bij PSV bezig is?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hahah laat me niet lachen, Mo gaat op 17 jarige leeftijd echt niet naar Chelsea waar hij wekelijks niet bij de selectie zit en waar hij zijn carriere gewoon weggooit. En zelfs dan, voor minder dan 120 miljoen zie ik PSV hem niet laten gaan. Veel succes Chelsea.

12 oktober 2019 om 19:43

Hahahaha 120 miljoen.....
Verder wel eens met je

12 oktober 2019 om 19:50

Als dat het bedrag is wat Atletico heeft neergelegd voor Joao Felix, waarom dan niet voor Mo. Mocht hij 2 jaar op deze wijze doorgaan en samen met PSV de CL ingaan dan kan hij dat bedrag zeker waard zijn.gewoon hoog inzetten als Nederlandse club en minimaal 100 mil+ vragen voor de exceptionele talenten.

12 oktober 2019 om 19:57

Presteren bij Benfica is toch wel wat anders dan bij PSV. En tel daarbij op dat Mo ook geen CL-ervaring heeft en ook geen afkoopclausule. Ik denk dat je op dit moment met een miljoen of 40-50 al tevreden moet zijn. Mocht Ihattaren het in de toekomst laten zien in de CL, dan kun je wel richting de 100 miljoen vragen.

12 oktober 2019 om 20:15

Waarom? Is Benfica zo goed dan? Is de Portugese competitie zo sterk dan?

12 oktober 2019 om 20:16

Leg mij eens uit waarom presteren bij Benfica wat anders is dan bij PSV? Competitie is vergelijkbaar

12 oktober 2019 om 20:17

Presteren bij Benfica is anders dan bij PSV omdat? 40 tot 50 miljoen is een lachertje tegenwoordig zeker voor the next zinedine Zidane. Ik vind echt dat mo heel veel weg heeft van de jonge Zidane die ook kracht aan techniek en passend vermogen wist te koppelen.

12 oktober 2019 om 20:35

Leuk hoe iedereen hier PSV ophemelt. Het is nieteens een Europese subtopper. Dat is een feit. En de vergelijking met Zidane dan ook nog... Haha ik houd het voor gezien mannen. Dit gaat nergens meer over.

12 oktober 2019 om 20:41

Hoe kan je dat nou als een feit neerzetten, haha wat arrogant zeg. De Europese coefficienten lijst zegt wat anders, dat lijken me pas feiten!

12 oktober 2019 om 20:45

Het gaat hier om PSV. Dat Ajax de Nederlandse glorie vertegenwoordigt in het miljardenbal en de punten pakt voor Nederland maakt PSV geen Europese subtopper. Verder speelt Benfica zowat jaarlijks op een hoger niveau. Of is Mo ineens de nieuwe Zidane omdat hij het in de Eredivisie laat zien? Dan ben je juist arrogant.

12 oktober 2019 om 20:50

PSV heeft ook de halve finale van de champion league gespeeld. Of telt alleen vorig seizoen? . Daarbij zijn er zat jaren geweest dat psv punten binnen getrokken heeft. Mo is 17, speelt om de titel in Nederland en goed in de Europa league. Toen Zidane 17 was speelde hij bij AS Cannes, waar hij uitblonk. Dus de vergelijking met Zidane is zeker niet onterecht. Dat jij niet leuk vindt dat er ook toptalenten bij clubs spelen waar jij geen fan van bent blijkt duidelijk uit jouw reactie

12 oktober 2019 om 20:58

De vergelijking met Zidane gaat natuurlijk nergens over. Maar Ihattaren is wel een van de grootste talenten van de wereld. Wanneer hij een 5 jarig contract tekent als hij 18 wordt dan kan je echt wel een hoog bedrag verwachten. 120 miljoen is misschien wel heel erg optimistisch maar het kan hard gaan, we weten nooit hoe goed hij zal zijn wanneer hij bijvoorbeeld 20 is. Wat we wel weten is dat hij momenteel een van de allerjongste spelers is die in de Europese competies sterk speelt.

12 oktober 2019 om 20:59

Wat moet ik verder uitleggen aan een PSV fan die allang al een mening heeft gevormd? Portugal staat hoger op de coefficientenlijst dan Nederland met Benfica die CL speelt en tot zover de meeste punten heeft gepakt voor Portugal. Wanneer heeft PSV eigenlijk voor het laatst CL gespeeld? Dan speel je volgens mij als Benfica zijne gewoon op een hoger niveau en is het een feit toch? En dan nog de vergelijking met Zidane. Maar daar zie ik jou niets over zeggen. Bij deze de link. Loop het maar door. Vergelijk Benfica maar met PSV wat betreft Europees presteren. PSV komt nieteens in de buurt van Benfica. https://www.football-coefficient.eu/#table-club-coefficients

12 oktober 2019 om 21:06

Ajax fan hier hoor. En alhoewel ik ons hoger inschat dan PSV is gewoon een Europese subtopper, zoals ze ook door de hele voetbalwereld erkend worden.

12 oktober 2019 om 21:07

Was een reactie op Fouder. Maar alinea's werken niet dus ik schrijf dan ook geen naam meer. En ja, ook voor jou: check de link maar en vergelijk PSV met Benfica. De Portugezen pakken structureel meer punten voor Portugal dan PSV dat doet voor NL. En dat doen ze dan op een hoger niveau dan PSV (CL tegenover EL). Als PSV dan een Europese subtopper is, wat moet Benfica dan wel niet zijn?

12 oktober 2019 om 21:24

Dus Benfica is ook beter dan Ajax? Benfica en Porto hebben in Portugal amper tegenstand net als Ajax en psv. Daardoor altijd Europees voetbal. Onderlinge resultaten tegen Nederlandse clubs zullen elkaar niet veel ontlopen. Naar mijn mening redelijk vergelijkbare clubs. Dat Zidane verhaal heb ik hierboven beschreven. Zie hem al lange tijd voetballen, deze jongen heeft zoveel kwaliteit. Als hij het in de bovenkamer op orde kan houden gaat hij een erg grote speler worden. Of hij meer dan 100 miljoen waard is? Nu niet, in de toekomst misschien maar niet als transfer van psv naar ... . Wellicht de transfer die hij daarna maakt.

12 oktober 2019 om 21:55

Het begrip Europese subtop is nogal breed zowel Ajax, Porto, Benfica en PSV vallen daaronder. Wie beter is.. Ja hoor ik denk ook Benfica, maar dat ontloopt elkaar niet veel.

13 oktober 2019 om 00:26

Klopt hebben wij vorig jaar toch gezien? Mijn club won in de laatste minuut thuis door een van richting veranderd schot en uit gelijk met laatste minuut giga redding van onana dus gelijkwaardig lijkt hier op basis van de resultaten gerechtvaardigd

13 oktober 2019 om 01:16

120 miljoen is misschien overdreven maar kijk even naar de huidige markt en kijk even naar de leeftijd van Ihattaren en naar hoe volwassen hij nu al speelt. Ik zelf zie op de Europese velden geen enkele 17 jarige voetballer wie op nummer 10 staat en zo veel talent heeft. PSV heeft absoluut goud in handen met Ihattaren, ik heb werkelijk sinds Ronaldo niet meer zo'n groot talent gezien bij PSV en we weten allemaal wat hij allemaal bereikt heeft in zijn carriere. Stel je voor Ronaldo in dit tijdperk op 18 jarige leeftijd bij Psv, wat zal hij in dit tijdperk waard zijn? Zeker niet minder dan 100 miljoen.

13 oktober 2019 om 02:28

IK BEN HET HELEMAAL MET JE EENS.IEDEREEN DOET ERAAN MEE OM ZO DE MARKTWAARDE VAN SPELERS OP TE KRIKKEN.VAN DEZE HOSANNASTEMMING WORDT HEERLIJK GEBRUIK GEMAAKT.OP ZICH BEGRIJPELIJK MAAER ALS HET NIET OP PRESTATIES IS GEBASEERD BLIJKT ALLES GEBAKKEN LUCHT!! IHATARAN MOET HET EERST NOG LATEN ZIEN.EEN TOPADVOCAAT BIJVOORBEELD DOORLOOPT EERST NOG DE UNIVERSITEIT ALVORENS EEN TOPPER TE WORDEN.WAT MIJ BETREFT STAAT IHATRAN NOG AAN HET BEGIN VAN ZIJN ONTWIKKELING.HIJ HEEFT VANWEGE ZIJN JONGE LEEFTIJD NOG GEEN GROTE PRIJZEN GEWONNEN.AAN HEM OM DAT IN DE TOEKOMST TE LATEN ZIEN.

13 oktober 2019 om 06:22

Beetje jaloers? Ik vind t schermen met CL deze dagen ook wat zwakjes. Wij kunnen niet ontkennen dat Ajax op Juventus en Spurs na,nu voor t 2e seizoen op rij enkel clubs als tegenstander krijgt die op hun gat liggen,uit vorm zijn ,8e staan in de competitie etc. Wat Ajax knap doet is de kansen afmaken, daarvoor een diepe buiging. Maar ik vind ze niet veel beter dan PSV, en jij doet net of Ajax t grote Barça is en PSV Slavia Praag. De wedstrijden onderling gaan redelijk gelijk op. Tis dat PSV de tweede seizoenshelft verkrampter speelde dan de eerste,die veel spontaner, attractiever was. Verschil was maar 3 punten uiteindelijk. Om even nuance aan te brengen in je eenzijdig betoog.

13 oktober 2019 om 10:59

Jao Felix had een vastgestelde afkoopsom in zijn contract staan. Verder had Felix een volwaardig profcontract dat nog 5 jaar doorliep. Ihattaren mag volgend jaar pas een volwaardig profcontract tekenen. Ook belangrijk is dat in Portugal heel andere wetgeving geldt op het gebied van ontslagrecht dan in een land als NL. In Portugal kan een club zonder gevolgen een speler langdurig naar de tribune verwijzen, in NL kan een speler zonder veel problemen zijn contract laten ontbinden als een club dat zou doen. Sinds de invoering van de Wwz kan iedere werknemer op ieder gewenst moment eenzijdig zijn contract opzeggen als hij naar een andere werkgever wil. Dan moet hij wel een schadevergoeding betalen voor contractbreuk, maar de hoogte daarvan is ook in de wet vastgelegd en is gelijk aan het loon dat hij nog bijzijn werkgever zou kunnen verdienen gedurende de periode dat zijn contract nog doorloopt. Ihattaren heeft en contract dat nog twee en een half jaar doorloopt en als hij een miljoen per jaar zou verdienen, betekent dat dus dat hij voor 2,5 miljoen zijn contract zou kunnen laten ontbinden. Daarnaast kan de Knvb hem of zijn nieuwe club nog een additionele schadevergoeding opleggen, maar die dient te zijn gebaseerd op daadwerkelijk geleden schade en aangezien PSV geen transfersom voor hem betaald heeft, is die minimaal. Zoals uit de transfers van De Ligt en De Jong is gebleken, gunnen spelers hun clubs de enorme bedragen die geinteresseerde clubs op tafel moeten leggen om hun contract af te kopen, meestal van harte, zolang die een gewild vertrek maar niet in de weg gaat zitten. Als een club echter zo hoog in de boom gaat zitten dat een speler niet weg dreigt te kunnen komen, wordt daarmee ook de kans dat een speler naar de rechter stapt en zijn contract te laten ontbinden, aanzienlijk groter. Omdat dat voor die club een enorme schadepost zou opleveren, zal die er alles aan zijn gelegen om dat te voorkomen en daar dus rekening mee houden bij zijn vraagprijs. In het buitenland hadden De Jong en De Ligt daarom bij verkoop veel meer opgeleverd dan in NL omdat naar mijn weten alleen NL en Belgie dergelijke wetgeving hebben. In Belgie bestaat die wetgeving al meer dan 40 jaar (wet van 78) en daar zijn ze inmiddels al geconfronteerd met de nadelige gevolgen ervan. In Belgie bedraagt de hoogste transfersom die ooit voor een speler is betaald 25 miljoen ondanks het enorme aantal topspelers de afgelopen jaren heeft voort gebracht. Als een club een hoger bedrag eist en een speler daardoor niet dreigt weg te komen, hoeft zijn zaakwaarnemer alleen maar met de Wet van 78 te dreigen om die club te laten inbinden. Dit jaar heeft Alejandro Pozuelo nog een vertrek bij Genk weten af te dwingen door met de Wet van 78 te dreigen en heeft zijn transfer maar 10 miljoen opgeleverd, terwijl zijn transferwaarde veel hoger werd geschat. Ihattaren gaat PSV nooit het bedrag opleveren dat supporters in hun hoofd hebben omdat PSV nooit gaat riskeren dat hij zich verplicht voelt om naar de rechter te stappen als hij niet weg dreigt te komen. En natuurlijk gaat geen enkele club dergelijke bedragen betalen voor een tiener die niet meer dan een handjevol eredivisiewedstrijden achter zijn naam heeft.

13 oktober 2019 om 14:23

@Founder; buiten het feit dat ik hem een groot talent vind, slaat jouw reactie ook niet alles. Ik bedoel je praat over PSV uit jaar 2005 ofzo? We kunnen ook nog meer tijdreizen en meer gloriejaren van Ajax en Feyenoord erbij pakken. Vorig seizoen is recent en velen zijn gebleven bij Ajax, de spelers van 2005 spelen misschien bijna allemaal niet meer.

12 oktober 2019 om 19:45

Voor 100 miljoen zit Mo Ihattaren anders lachend morgen nog op de boot naar Londen anders. We moeten niet van stapel lopen, hoeveel talenten kwamen als een wervelwind wel niet in de PSV selectie en zijn daarna in de vergetelheid geraakt? Ik denk aan mannen zoals bakkali, labyad, reis etc. Mo heeft volgens mij nog altijd een jeugdcontract omdat hij nog geen 18 is en dat dus nog niet mag ondertekenen. Hij wordt begin volgend jaar pas 18 en het is dan maar afwachten of hij dan nog niet is verleid door het grote geld van bijvoorbeeld Engelse clubs.

12 oktober 2019 om 19:51

Die jongens hadden niet zo'n impact op zo'n jonge leeftijd. Natuurlijk gaat hij momenteel geen 100 miljoen euro opleveren, maar Ihattaren is wel een groter talent dan jongens als Bakkali, Reis, Labyad enzovoort.

12 oktober 2019 om 19:56

Ik moet wel zeggen dat Mo toch wel van een andere klasse is dan de namen die jij opnoemt. Mocht hij dit een jaar of twee doorzetten en zich gaan profileren in de Europese competitie(s) dan heeft PSV echt een goudmijn in huis.

12 oktober 2019 om 19:57

Met Bakkali, Labyad, en Reis noem je dan ook precies drie man met een uitzonderlijk slechte instelling. Vooralsnog lijkt Mo een goede instelling te hebben. Als hij doorgaat waar hij nu mee bezig is komt het wel goed met hem.

12 oktober 2019 om 20:04

Reis hoort niet in dat rijtje thuis vind ik. Die had andere problemen dan Bakkali en Labyad. Ik denk dat Reis gewoon de top gehaald zou hebben als hij die nare blessure niet had opgelopen

12 oktober 2019 om 20:18

Vergeet zijn verkeerde hobbies niet. Reis heeft het buiten zijn blessure ook gewoon vergooid

12 oktober 2019 om 20:29

Dan ga je te makkelijk voorbij aan het feit dat hij in de periode voor zijn blessure juist volledig op het rechte pad zat (dankzij Fred Rutten) en hij bovendien in fenomenale vorm stak

12 oktober 2019 om 21:02

Zou heel slecht zijn voor de Eredivisie als zo een sieraad van een voetballer al zo snel weggaat. Maar de kans dat Ihattaren snel naar een hele grote club gaat is natuurlijk heel groot want hij is natuurlijk wel een echt mega talent. Misschien dat Marc Overmars Donny van de Beek ruilt tegen Ihatarren dan kan ie langer in de Eredivisie blijven.

12 oktober 2019 om 22:52

Als teams blijven inzetten op een jong team dan kan hij prima zo’n kans aanpakken hoor. Niet dat ik het slim zou vinden, hij moet gewoon tot zijn 19de ofzo in NL zoveel mogelijk ontwikkelen en prijzen pakken en dan een overstap maken. Bij Spurs zouden spelers als hem bijvoorbeeld gewoon spelen, het ligt allemaal aan de trainer.

Maar voor nu dus gewoon focussen op NL en vlammen als ik hem was.

13 oktober 2019 om 10:18

Onzinreactie. Chelsea is onder Lampard een andere weg in geslagen en Ihattaren zou ook daar een heel grote kans o speeltijd maken als hij zich zo blijft door ontwikkelen. Maar dan heb je het wel over de grootste competitie ter wereld. Als hij een vormdip krijgt, waar alle jonge spelers mee te maken krijgen, is het ook bij PSV nog maar de vraag of Van Bommel hem laat staan zoals bij Ajax met De Ligt gebeurde toen die in het begin van zijn carriere nog wel eens een foutje maakte. Ik denk ook niet dat Ihattaren naar Chelsea gaat, mar dat is omdat de Brexit er nog altijd aan zit te komen en hij als die eenmaal een feit is, niet meer in aanmerking zal komen voor een werkvergunning.

Tegen die tijd is Ihattaren al 18 en zal hij als het goed is gewoon een nieuw 5-jarig contract hebben ondertekend. Maar ja dit bericht komt uit The Sun dus dan weet je bij voorbaat al dat het complete onzin is.

Het schijnt dat ze om dezelfde reden een bod op Malen willen uitbrengen, voordat hij vele Ihattaren duurder zal zijn.

12 oktober 2019 om 19:50

"voordat hij vele Ihattaren duurder zal zijn"Wat staat hier eigenlijk?

12 oktober 2019 om 20:26

als je het moet uitleggen is het niet leuk meer

12 oktober 2019 om 20:31

Oke maar wat staat er dan? Gewoon een legitieme vraag.

12 oktober 2019 om 21:20

oké heel simpel. ihattaren en malen zij beide voetballers.
hij draait de namen(woorden) gewoon om. het is een woord grapje

12 oktober 2019 om 21:21

Ooh hahaha ja is wel een leuke grap.

12 oktober 2019 om 20:25

whahaha. heb me dosis humor voor vandaag ook weer binnen 😂 filmpje voor jou

Dat zie ik niet gebeuren. Die jongen heeft na dit seizoen nog een 2-jarig contract en ik denk dat ze bij PSV wel bezig zijn dat open te breken. Voor z'n ontwikkeling is het ook beter om bij PSV te blijven, want hij is nog erg jong. Bovendien denk ik dat PSV hem sowieso alleen laat gaan voor een behoorlijk bedrag.

13 oktober 2019 om 01:47

Maar daarom zal Chelsea nu kunnen komen om te voorkomen dat hij dat contract tekent. Daar zit dan hun winst....

Haha Chelsea wil Mo kopen om te voorkomen dat hij over een paar jaar vele malen duurder is... Je koopt een speler toch juist vroeg en goedkoper met de verwachting dat hij vele malen duurder wordt en achteraf een koopje blijkt? Zoals het er nu staat willen ze hem kopen om zijn loopbaan te verpesten haha

13 oktober 2019 om 00:06

Ja inderdaad, bij normale clubs worden spelers gekocht om het elftal te versterken zodat je meer wedstrijden kunt winnen en prijzen kunt pakken. Maar bij Chelsea is al vanaf 2003 alles anders geworden.als PSV het geld niet nodig heeft moeten ze gewoon de hoogst mogelijke prijs vragen.

Mooi, laat de clubs maar opbieden. PSV heeft drie dikke cashcows aan boord. Bergwijn €40 miljoen, Malen €50 miljoen en Mo €60 miljoen.
Ze halen €150 miljoen binnen en kunnen de komende 10 jaar rustig slapen in Eindhoven.
Opvolgers staan sowieso klaar: Gakpo, Doan, Lammers. Ngonge en Anthonis zie ik binnen 2 jaar doorbreken in PSV 1.

12 oktober 2019 om 21:57

Van Bergwijn, Malen en Ihattaren naar Gakpo, Doan en Lammers is natuurlijk wel een klasse of 2 terug, in z'n geheel. Al kunnen laatste drie zich nog best ontwikkelen naar een hoger niveau maar vooralsnog is dat afwachten en niet erg realistisch. Ngonge (overigens gehuurd) en Antonisse moeten het allemaal nog maar bewijzen he. Dan zou je eerder Madueke kunnen noemen, dat is echt een heel goede speler.

12 oktober 2019 om 22:21

Niet stabiel en Ngonge wordt overgenomen.

In de eerste plaats komt het bericht omtrent Ihattaren van de Sun en dat is zo ongeveer de meest ongeloofwaardige krant van heel Engeland. Daarnaast maakt niet Chelsea uit voor welke prijs Ihattaren eventueel over te nemen is van Psv. Als PSV en Ihattaren het een beetje met elkaar kunnen vinden kan het goed zijn dat er eenzelfde constructie komt als die Ajax met bijvoorbeeld v.d. Beek en Neres heeft bedacht. Een salarisverhoging en daar tegenover een hoger transferbedrag.dag Chelsea !

12 oktober 2019 om 21:58

Is meer de PSV constructie aangezien ze dat al met Wijnaldum en Memphis deden destijds

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren