Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'PSV is een hele grote club, maar wij geloven zeker in een stunt'

Laatste update:

De topper van aankomend weekend in de Eredivisie is gek genoeg niet de Klassieker tussen Feyenoord en Ajax, maar het treffen tussen PSV en SC Cambuur. De Eindhovenaren staan na vijf speelronden bovenaan in de competitie, maar Cambuur heeft maar een puntje minder en staat derde. Henk de Jong, coach van de Friezen, gelooft in een verrassing in het Philips Stadion.

/

Cambuur is bezig aan de beste seizoensstart ooit en heeft veel vertrouwen. "Je merkt wel dat er anders naar ons wordt gekeken", zegt De Jong op de website van zijn club. "Vooraf zei iedereen dat wij het in ons tweede seizoen heel moeilijk zouden krijgen, maar dat beeld is wel veranderd. Mensen verwachten nu iets van ons, maar dat is eigenlijk alleen maar mooi. Ik zie het als een stukje waardering voor het werk dat wij hier leveren."

"PSV is een hele grote club met geweldige spelers, maar wij geloven zeker in een stunt", vervolgt De Jong. "Ook in Eindhoven gaan we spelen om te winnen, en mocht PSV het dan wel beter doen dan ons, dan geven we ze een hand en gaan we weer naar huis. Maar we geven ons niet makkelijk gewonnen." Vorig seizoen speelde Cambuur in Eindhoven met 0-0 gelijk tegen PSV.

Denk je dat Cambuur kan winnen in Eindhoven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben toch wel benieuwd naar deze wedstrijd. PSV speelt nog Europees en zal dus wat zwaardere benen hebben. Cambuur doet het tot nu toe prima en die Henk de Jong is een prachtige vent. Ik denk dat PSV wel sterker is maar het zal zeker niet vanzelf gaan. 3-1, de beslissing valt denk ik pas laat in de wedstrijd en voor Cambuur gaat Dejan Meleg zijn eerste goal maken

18 september 2014 om 16:09

Word een spannende pot. Cambuur speelt super leuk en aantrekkelijk voetbal en zonder depay is psv gewoon een stuk minder. Dat weet iedereen.

Kan net zo goed 3-0 worden als 0-3.

18 september 2014 om 16:21

Net zo goed 3-0 als 0-3 is misschien wel ietwat overdreven...

18 september 2014 om 16:24

Het kan een 1-0 voor PSV worden maar als ze het in de benen hebben in EHV kan het zomaar 4/5-0 worden. Omgekeerd kan het ook gewoon een 0-1 of 1-2 worden.

18 september 2014 om 18:23

Dit zijn nog grotere cliches dan die de trainers altijd ophangen..

18 september 2014 om 22:20

Ja en het snelste doelpunt ooit is binnen 8min.. dus theoretisch zouden er 675 doelpunten kunnen vallen in 1 wedstrijd..

Pff

18 september 2014 om 22:20

Binnen 8sec gevallen bedoel ik

19 september 2014 om 17:46

ik bedoel alleen te zeggen.

Als het bij PSV loopt die wedstrijd wint het makkelijk.

Maar als het niet loopt kunnen we ook makkelijk tegen een dikke nederlaag aanlopen.

PSV is veel te wisselvallig en met het verlies van Depay merk je dat de aanval niet zo top is als dat we dachten.

18 september 2014 om 18:33

Meleg valt tot nu toe wel tegen. Als Cambuur nu wint is het wel echt precies een kopie van vorig jaar. PSV de eerste paar wedstrijden fantastisch, daarna een terugval. Word inderdaad een leuke pot.

"Dan geven we ze een hand en gaan we naar huis". Dit vind ik nou een echt leuke trainer die zegt waar het op staat, eerlijk is, overal gewoon het Cambuurspel wil spelen en het goed doet.

18 september 2014 om 16:18

Haha topvent inderdaad. Ook het interview na de wedstrijd van afgelopen weekend, "zo eerst maar eens een pot bier"

18 september 2014 om 16:53

Hahaha, mooi hè.

Het zou wat zijn als dat stelletje nuchtere Friezen die je eigenlijk geen Friezen mag noemen het flikt tegen het grote PSV. Ik ben persoonlijk gecharmeerd door cambuur sinds ik ze tegen de lokale VV heb zien spelen in de beker. Zet hem op jongens!

Met een gelijkspel kan ik op voorhand wel leven hoor. Al gun ik Cambuur ook wel de punten.
Ook wel nuchtere trainer, doet psv het beter geven we ze een hand en gaan weg.

Dit Psv zal wel winnen van Cambuur omdat het een thuiswedstrijd is, een uitwedstrijd had ik van een gelijkspel niet raar opgekeken. Dit Psv zal dit jaar veel punten thuis gaan pakken maar in uitwedstrijden zal het een ander verhaal worden. Ik gok op 3-1 maar hoop natuurlijk op een gelijkspel of verlies.

18 september 2014 om 16:26

Is eigenlijk al jaren zo. De start in uitwedstrijden is niet verkeerd 3 gespeeld 6 punten.

18 september 2014 om 17:44

Verleden jaar vergeten wat PSV thuis deed tegen cambuur?

Eigenlijk is het jammer dat dit soort clubs met zo'n instelling komen dat ze uit bij PSV kunnen stunten, ze hadden met knikkende knietjes naar Eindhoven moeten komen.. Nu ga ik als PSV supporter met knikkende knietjes naar PEC, hebben de Ajacieden en Feyenoorders dat ook?

18 september 2014 om 16:22

Cambuur gaat met de borst vooruit naar Eindhoven, PSV met knikkende knietjes naar Leeuwarden. Het zijn mooie tijden..

18 september 2014 om 16:26

Ja, grappig is dat tegenwoordig.
Zelfde geldt voor Ajax en Feyenoord.

18 september 2014 om 16:27

Wie zegt dat PSV met knikkende knieën naar Leeuwarden zal gaan denk eerder andersom. PSV wint zo ongeveer alles thuis met ruime cijfers.

18 september 2014 om 16:32

Het verschil is, Footbalfan09, dat PSV aan haar stand verplicht is twee keer te winnen van Cambuur. En Cambuur maakt thuis een goede kans om minimaal een punt te pakken en is zelfs uit niet kansloos.

18 september 2014 om 16:33

De Cambuur knieen knikken nooit jong...

18 september 2014 om 16:56

Maar nu is mijn vraag nog altijd niet beantwoord waarom zou PSV knikkende knieën moeten hebben.

18 september 2014 om 17:08

Knikkende knieen is overdreven, maar aangezien elk puntverlies voor een titelkandidaat fataal kan zijn en de nivellering duidelijk is in gezet, is een uitwedstrijd naar Cambuur gewoon billen knijpen.

18 september 2014 om 17:12

Daarnaast is cambuur historisch altijd erg sterk thuis geweest

18 september 2014 om 17:13

Daarnaast is cambuur historisch altijd erg sterk thuis geweest

18 september 2014 om 16:33

Heeft er ook mee te maken dat er voor clubs als Cambuur en PEC in zulke wedstrijden niet op het spel staat. Als zij verliezen van Psv, Ajax, Twente of Feyenoord is er niets aan de hand en bij een gelijkspel of overwinning is het een mooie prestatie. Voor Psv, Ajax, twente en Feyenoord is alles minder dan winst gewoon slecht. Die hebben dus alles te verliezen.

18 september 2014 om 18:56

@sjeikerd
Nou ik ga zeker met knikkende knieën naar PEC , aangezien we zwaar op ons kl*te hebben gehad daar . Maar het verschil tussen de top en de rest van eredivisie word steeds kleiner. Iedereen kan van elkaar winnen

Heel leuk dat de buitenwacht zo positief over Cambuur praat, maar voor hetzelfde geld verlies je de komende drie wedstrijden en bungelt Cambuur ergens in de middenmoot. Het gaat nu aardig, en ja, zelfs tegen PSV heb je een kans, maar af en toe krijg ik een beetje het idee dat Cambuur een beetje wordt overschat.

18 september 2014 om 18:24

Daar wen je wel aan.

PSV heeft sowieso meer individuele kwaliteiten, het is alleen geen team. Dat is nou juist waar Cambuur de punten mee haalt. De bereidheid om voor elkaar te werken is heel groot. Eerlijk waar durf ik geen voorspelling te doen over de uitslag, dit kan beide kanten op. Ik hoop dat Cambuur de puntjes kan pakken, zou mooi zijn.

18 september 2014 om 17:06

Je kan wel heel snel oordelen dat het geen team is. Waar baseer je dat op??

19 september 2014 om 10:12

Waarschijnlijk omdat Depay zo'n beetje als enige de kar trekt en het verschil kan maken, alleen al door zijn aanwezigheid. Zonder hem is het allemaal veel minder wat psv laat zien, beetje rommelig soms. Ik verwacht een moeilijke wedstrijd voor psv.

19 september 2014 om 11:57

Ik moet het inderdaad een beetje nuanceren. Ik bedoel dat PSV een team in onbalans is. Teveel aanvallend ingestelde spelers naar mijn idee. Ze spelen bijvoorbeeld maar met 1 controleur op het middenveld, die gaat het lastig krijgen met de lopende mensen bij Cambuur op het middenveld.

19 september 2014 om 17:49

1 controleur houd niet in dat maher en wijnaldum hun man laten lopen.
wijnaldum doet dat iig nooit en maher nog maar weinig.

Ook de flanken lopen mee, narsing/locadia.

Het is niet perse te aanvallend maar eigenlijk zijn het allemaal potentieel goede spelers waarbij het niveau te wisselvallig is.

Vond Willems bijvoorbeeld gisteren erg goed, terwijl het zondag weer 3x nix kan zijn. Dat is met veel spelers van PSV zo. Zelfs Zoet is niet meer altijd even sterk.

als we daar stunten en winnen en pec wint niet staan we eerste toch wel bijzonder kans is klein maar toch leuk om een keer mee te maken

Ik denk dat dit voor de neutrale kijker een erg leuke wedstrijd kan worden. Ik denk een 2-3 overwinning voor cambuur. Ze zitten in een goede vorm, en psv mist depay wat ze denk ik niet kunnen hebben

Ik ben erg benieuwd hoe deze wedstrijd zal verlopen. Cambuur heeft zeker de kwaliteiten om op een gelukkige dag van PSV te winnen. Ik denk dat het vooral afhangt hoe PSV het tijdelijke verlies van Depay gaat opvangen. Wanneer wedstrijden niet lekker liepen bij PSV zorgde Depay er toch altijd voor dat er nog werd gewonnen. Staat er nu iemand anders op die hetzelfde kan bewerkstelligen? In dat geval zal PSV in mijn ogen met gemak winnen. Is dat niet het geval, dan voorzie ik een hele spannende wedstrijd.

Zonder Depay heeft iedereen een kans te winnen van Psv.

Ik zie ons daar normaal gesproken niet winnen maar wel lekker meevoetballen. Gelijkspel zou weer een wereldprestatie zijn.
Het uitvak zit vol, zonnetje, bier en lekker voetbal kijken en duimen voor de puntjes!

Als Cambuur hier wint, kan het na het weekend zomaar zijn dat PEC en Cambuur 1 & 2 zijn in de Eredivisie. Het moet toch niet gekker worden jongens.

18 september 2014 om 18:47

Niet gekker worden? als je leuk fris aanvallend voetbal speelt en je heb meer klasse als je tegenstander win je gewoon en sta je bovenaan.

Liever PEC en Cambuur boven met leuk en fris voetbal dan een luizenploeg die op de counter de wedstrijdjes wint. Daarvoor ga je niet naar het voetbal.

19 september 2014 om 17:51

Op de counter? Dan kijk je PSV niet vaak genoeg.

Ik vind wel dat PEC en Cambuur leuker en frisser voetbal speelt op dit moment.

20 september 2014 om 09:57

Ik bedoelde luizenploeg in het algemeen, niet Psv. Ik heb een hekel aan ploegen die weigeren te voetballen en op een countertje gokken.

Als je psv ziet spele tegen Estoril, is het niet onmogelijk dat cambuur niet kan winnen. Psv is lang niet de club die het was. Elke club kan daar winnen, Zelfs cambuur.

Ik teken voor een punt. Narsingh tegen narsingh, tenminste ik ga er vanuit dat hij in de basis staat.

18 september 2014 om 23:08

als je ff cambuurtv kijkt op de clubsite, dan zie je dat Henk uitlegt dat Narsingh op de bank begint bij Cambuur. Ze willen zijn gezondheid niet forceren en rustig aan opbouwen.
Ontopic, het was voor dit seizoen een stunt geweest als we uit in Eindhoven gelijk zouden spelen, maar zoals wij er nu voor staan en PSV vanavond voetbalde in de EL. Zijn we misschien zelfs wel lichtelijk favoriet. Wie had dat durven dromen..

19 september 2014 om 17:53

Ik zou jullie niet als favoriet bestempelen.

'als als als' maar na 10 minuten tegen estoril moet het al 3-0 zijn.
Kansen gaan beide teams genoeg krijgen, de vraag is wie schiet er de meeste in.

19 september 2014 om 21:32

Mijn reactie is ook met een kleine knipoog. Natuurlijk blijft psv favoriet, maar estoril had van elke nederlandse club moeten verliezen. Zondag zullen we zien hoe ver cambuur is gegroeid. En hoe ver psv zonder depay kan en niet weer een dip krijgt zoals vorig jaar sinds het jubileum..

20 september 2014 om 17:17

zeker waar ja. deze wedstrijd kan letterlijk alle kanten opgaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren