Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'PSV is de beste ploeg van Europa'

Laatste update:

PSV is maandag begonnen aan de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Tijdens de eerste training ontbraken de meeste internationals nog. De eerste oefenwedstrijd van PSV staat zaterdag gepland. De ploeg van trainer Phillip Cocu speelt dan tegen de amateurs van VV Dongen.

Denk jij dat PSV de landstitel prolongeert?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hehe... Eindelijk erkenning!

28 juni 2016 om 09:27

Heerlijk die Brabantse gemoedelijkheid

Real Madrid toch!?

De mooiste club blijft Ajax.

27 juni 2016 om 22:23

Dat is de arrogantste!!

27 juni 2016 om 22:50

Damn Charley

Laten we het zo zeggen... Bijna!

Ik vraag me toch af waar de titel vandaan komt, en wat de betrekking is tot het artikel.

Begrijp me niet verkeerd, In mijn korte leven dat ik tot nu toe heb geleefd ben ik altijd een PSV fan geweest en ik ben al van kleins af aan in het stadion te vinden, maar PSV is zeker niet de beste club van Europa, en dat zal het ook nooit worden.

Er zullen dingen bij PSV zijn die misschien wel het beste zijn daar van de andere Europese clubs, denk bijvoorbeeld aan de openheid en rust vanuit het bestuur, maar zolang de Uefa het financial fairplay er niet doorheen voert kan een Nederlandse club Europees niks beginnen. Psv's Champions League avontuur van vorig jaar lijkt me helaas ook meer een uitschieter, ik zie ons dit jaar echt niet uit de poule komen aangezien we nu ook niet in pot 1 zitten bij de loting.

Waar in andere competities de clubs steeds meer geld uitgeven (en waar veel clubs ook gigantische schulden hebben) blijft Nederland op het zelfde niveau hangen. Ze kunnen wel voor steeds meer geld spelers verkopen maar daar staat tegenover dat een speler van basiselftalkwaliteit vaak al onbetaalbaar is en niet naar de eredivisie zal willen komen. Laten we komend seizoen nog maar goed genieten PSV en misschien Ajax in de CL, want de tijd dat clubs uit de eredivisie zich niet meer direct voor de groepsfase plaatsen zit er aan te komen.

28 juni 2016 om 07:39

Als je wilt weten waar de titel vandaan komt moet je even het filmpje aanklikken, dan zie je een nozem met grootheidswaanzin. Kijk nou eerst alles voordat je boos wordt om de titel.

'psv is de beste ploeg van Europa'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wie heeft het lef nou om deze titel te posten. Zo zielig is dit man.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren