Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

PSV houdt Bakayoko binnenboord en noemt PSG kort in persbericht

Laatste update:

Johan Bakayoko blijft PSV trouw. De Eindhovense club maakt maandag wereldkundig dat het contract van de pas negentienjarige vleugelaanvaller is opengebroken en verlengd tot medio 2026. Bakayoko beleeft dit seizoen zijn doorbraak in de hoofdmacht van PSV en de nieuwe verbintenis vervuld hem met blijdschap: "Dit geeft aan dat de club vertrouwen in mij heeft. Ik ben enorm trots."

Algemeen directeur Marcel Brands deelt het enthousiasme van Bakayoko. "We willen deze jonge speler, met veel internationale potentie, graag verder ontwikkelen voor de club." PSV bevestigt in het persbericht over de contractverlenging dat Paris Saint-Germain, dat vijftien miljoen euro wilde neerleggen, informeerde naar de beschikbaarheid van Bakayoko, die echter de voorkeur geeft aan een langer verblijf in Eindhoven. "Ik wil hier kampioen worden."

Volgens het Eindhovens Dagblad gaat Bakayoko, wiens oude contract doorliep tot medio 2025, er financieel gezien behoorlijk op vooruit. PSV sprak al enige tijd met het management van de buitenspeler en naar nu blijkt is er een definitief akkoord bereikt tussen alle partijen. Bakayoko staat er goed op bij andere clubs, maar wil dus eerst definitief doorbreken bij PSV. De vleugelaanvaller maakte zondag tegen FC Twente (3-1) een goede indruk. Luuk de Jong en Fábio Silva wisten te scoren nadat hij met een goede voorzet vanaf de zijkant kwam.

Ruud van Nistelrooij stak na afloop van de zege op Twente nog de loftrompet over Bakayoko. "Het is pas zijn eerste seizoen op het hoogste niveau, maar wat hij nu al laat zien is heel knap. Dan kijk ik naar het aantal minuten dat hij heeft gemaakt en het rendement dat hij nu al laat zien." Bakayoko staat dit seizoen op vijf goals en drie assists in twintig optredens voor PSV 1.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed zo ,verstandige keuze eerst nog maar 2 a 3 in Eindhoven blijven en dan voor de hoofdprijs naar een topcompetitie...

27 februari 2023 om 20:12

hooguit 1 seizoen, dan zwichten hij en club - begrijpelijk - voor het grote geld

27 februari 2023 om 20:39

Psv kennende is hij volgend jaar weg voor 10 miljoen wegens onderlinge afspraken.

27 februari 2023 om 20:42

Of om het gat in de begroting van volgend jaar te dichten

27 februari 2023 om 21:18

Je kan er vanuit gaan dat, dat gat ieder jaar kleiner zal worden. Dit jaar moeten ze een goed jaar gedraaid hebben, want er is een gigantische transferwinst geboekt. Volgend seizoen kan je Sangare verkopen. De opleiding draait goed en op de lange termijn gaat dat zeker zijn vruchten afwerpen en dat heeft het natuurlijk al gedaan.

28 februari 2023 om 13:13

Net als Gakpo en Madueke bedoel je of zat dat anders?

Heb het idee dat hij steeds zelfverzekerder wordt! Zie je ook terug in het veld.

27 februari 2023 om 20:08

Inderdaad krijgt nu langere tijd de kans en begint het terug te betalen. In het begin had ik zo mn twijfels als ik m zag spele

27 februari 2023 om 21:11

Mua, die jongen is ook pas 19 jaar. Spelers als Xavi Simons zijn zeldzaam die op die leeftijd al excelleren.

Waarom een contract voor maar 3 jaar en niet meteen 5 hij heeft talent zelfde type als Madueke alleen minder blessuregevoelig

27 februari 2023 om 19:56

Misschien omdat hijzelf niet langer wil bijtekenen?

27 februari 2023 om 21:11

Madueke was beter, helaas hebben we zijn volledige potentieel nooit gezien door blessures. Hier moeten inderdaad nog 1 of 2 jaar bij. Nu moet je hem eigenlijk volgend jaar weer openbreken of verkopen.

"ik wil hier kampioen worden."

daar kon nog wel eens enige tijd overheen gaan. PSV kan financieel niet wedijveren met Ajax ...

27 februari 2023 om 20:04

Feyenoord ook niet, maar die liggen toch echt op titelkoers.

27 februari 2023 om 21:12

Feyenoord heeft dan ook wel een goede verdediging en een vrij stabiele ploeg. Bovendien hebben ze een uitstekende coach die er het maximale uit kan persen. Bij PSV zijn die omstandigheden een stuk minder. Van Nistelrooij maakt weinig tot geen indruk, terwijl de ploeg ook niet heel stabiel is samengesteld.

27 februari 2023 om 22:10

Ja, dat is het punt dus...

27 februari 2023 om 20:06

Tja, Feyenoord ook niet, staat ook bovenaan. het is niet zo dat de club met grootste budget altijd kampioen wordt

27 februari 2023 om 20:09

Eens, maar er is een vette correlatie met geld; die kan je niet ontkennen.

Verder is Feyenoord nog (lang) geen kampioen en als Fey-sup zie ik het zo maar nog mis gaan ...

27 februari 2023 om 21:08

Natuurlijk is er een correlatie met geld. Maar het is ook niet zo dat Ajax even 100 miljoen aan spelers kan halen aankomende zomer, sterker nog als ze geen cl halen hebben ze een gat in de begroting. Wat zo maar mogelijk is want van de top 4 hebben ze het moeilijkste schema en het loopt niet echt lekker. Op dit moment vind ik het Ajax team niet meer zo goed als de afgelopen jaren.

Natuurlijk is Feyenoord nog geen kampioen maar op dit moment zie ik het ook niet snel misgaan.

27 februari 2023 om 20:12

Tja, de schaal gaat dan ook niet naar de club met de dikste portemonnee. Financieel kunnen ze misschien niet wedijveren met Ajax, sportief gezien wel. Vooral als Ajax tientallen miljoenen spendeert aan Bergwijn en Bassey en PSV er met Simons aan de haal gaat.

27 februari 2023 om 21:07

Nou die financiën hebben Ajax veel gebracht dit jaar. Zo zie je maar, veel uitgeven is geen garantie op succes. Chelsea is het beste voorbeeld. En die hebben nog fatsoenlijke concurrentie. Ajax moet zich doodschamen dat ze concurreren met AZ en achter Feyenoord staan..

27 februari 2023 om 21:14

En PSV niet? Die staan vierde en hebben ook een veel duurdere ploeg dan Feyenoord en AZ. Ik snap jouw invalshoek wel hoor, maar tegen slecht beleid kun je niet kopen.

27 februari 2023 om 21:34

PSV had met Gakpo en Madueke verkopen hun titelkansen sowieso al weggegooid.. dus dat sprak redelijk voor zich. Maar die hebben natuurlijk ook geen 100m uitgegeven in de zomer

28 februari 2023 om 09:28

"en PSV niet? Die staan vierde en hebben ook een veel duurdere ploeg dan Feyenoord en Az."

De complete A-selectie van PSV heeft aan transfersommen maar 35,5 miljoen gekost. Feyenoord heeft alleen al dit seizoen voor 31 miljoen gekocht.

27 februari 2023 om 22:01

"psv kan financieel niet wedijveren met Ajax ..."

Alsof dat alles zegt. Ajax heeft dit seizoen voor 113 miljoen gekocht, PSV voor 9,5 miljoen. Het verschil is maar 3 punten en PSV heeft dit seizoen twee keer in de Arena gewonnen van Ajax.

"ik wil hier kampioen worden."

Dan is het inderdaad verstandig je contract met een paar jaar te verlengen

Wordt er niet dezelfde weg bewandeld als met Cody Gakpo ? Vastleggen en dan na 1 of 2 seizoenen verkopen voor meer. Zoals de commissarissen beslist hebben en graag willen.
Meneer Brands laat je niet ringeloren door die mensen. Houdt eens voet bij stuk en toon karakter

VZ als ik naar beneden scroll om de reacties te lezen dan worden ze onzichtbaar is dit een nieuwe bug?.

27 februari 2023 om 20:21

Gezien! Wordt aan gewerkt.

Goed gedaan jong talent nog ruimte gegeven om zich te ontwikkelen. Brengt later veel meer op . Hopelijk volgend jaar meer spelers met contracten die dan wat langer blijven.

Verstandige keuze.
PSV is natuurlijk een mooie club met traditie.
Daar zit die heel goed.
Er komt bij België blijkbaar wel wat talent aan.
Bakayoko,Lavia,Onana,Vermeeren...Doku natuurlijk.
Ik vergeet er waarschijnlijk nog enkele

28 februari 2023 om 00:48

Wel jammer dat ze over die traditie altijd rente moeten betalen.

Verstandige keuze. Goede speler, met een boel potentie. Hij is nog jong, maar hij mag langzaamaan wat consistenter worden in mijn optiek.
Denk ook dat het een speler is die goed gaat op vertrouwen van een coach. Dus als hij een keer minder presteert, niet direct hem op de bank gooien. Maar goed we gaan het zien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren