Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV houdt adem in voor Hendrix: ‘Verwachten dat hij er even uit zal zijn’

Laatste update:

PSV moet het de komende tijd stellen zonder Jorrit Hendrix. De middenvelder viel woensdag na een uur spelen tegen FK Rostov uit met een knieblessure. Hij heeft een binnenband verrekt of beschadigd, zo laat trainer Phillip Cocu na afloop weten.

/

De aard van de knieblessure en de herstelduur is niet duidelijk, maar Cocu laat volgens het Eindhovens Dagblad weten dat Hendrix sowieso niet inzetbaar is tegen sc Heerenveen. Die wedstrijd, in het kader van de Eredivisie, staat zaterdag op het programma.

“We verwachten wel dat hij er even uit zal zijn. Het is wel duidelijk dat hij er dit weekend niet bij zal zijn”, aldus Cocu. Normaal gesproken is Bart Ramselaar de vervanger van Hendrix, maar de van FC Utrecht overgenomen middenvelder kampt eveneens met een blessure.

Jorrit Hendrix gaat flink gemist worden

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat is natuurlijk heel erg jammer voor hem en het is te hopen dat hij snel hersteld, maar een middenveld met Hendrix, Guardado en Propper levert toch echt te weinig doelpunten op. Dan is het jammer maar helaas voor Hendrix, maar dan wordt hij het kind van de rekening. En gezien de wedstrijd van vanavond ook wel terecht helaas. Ik zeg helaas, want ik zie wel toekomst in hem. Alleen moet hij wat dwingender en constanter gaan spelen. Vanavond was hij overal steeds een tel te laat. Dat is geen goed teken voor een middenvelder. Hij is nu 21 meen ik. Volgend jaar moet hij er staan. Punt. Doet hij dat niet dan wordt het een moeilijk verhaal voor hem......

29 september 2016 om 00:55

Vandaag speelde hij minder en inderdaad kwam telkens een tel te laat, echter is het niet zijn schuld dat PSV weinig scoort. Het middenveld staat goed maar zowel de vleugels als de spits presteren niet. De jong hopeloos uit vorm en narsingh komt na 4 jaar nog steeds te kort. Nooit gedacht dat ik locadia zou missen

29 september 2016 om 15:25

Sinds Locadia out is gaat het slechter met PSV

Het is op te vangen voor ze met ramselaar of de jong

29 september 2016 om 00:32

Ramselaar is dus geblesseerd! Kleine personele problemen nu. Gelukkig is de selectie zo breed!

29 september 2016 om 00:36

Nou zo breed vind in het ook weer niet. Enige die ze dus nu hebben is de jong... ik ben stiekem toch een beetje jaloers op onze vrienden uit amsterdam. Die hebben spelers als bazoer, gudelj, sinkgraven, de jong, nouri, vd beek en riedewald om in te brengen. Zouden bij ons gewoon basis staan op nouri en de jong na dan

29 september 2016 om 00:56

Pereiro kan ook op 10

29 september 2016 om 01:27

Niemand van al die spelers zou basis staan bij Feyenoord behalve een Bazoer in vorm en dat zeg ik als Ajacied. Overdrijven is ook een vak

29 september 2016 om 03:15

Nouri ja? PSV heeft Lundqvist en Gudmunsson of Rigo die hebben net zo veel laten zien in het eerste elftal als Nouri bij Ajax. Veder heeft PSV inderdaad ook nog Zichenko en Periero die prima op 10 kunnen spelen.

29 september 2016 om 07:45

Joey, je overdrijft. Veel van deze spelers kunnen met het grootste gemak mee op het feyenoord middenveld. Dat feyenoord nu lekker draait en veel punten pakt is prima, maar er loopt niet veel bijzonders op dat middenveld. Harde werkers, maar weinig voetbal.

29 september 2016 om 07:51

Harde werkers klopt zeker. Maar die heb je ook nodig, anders kom je er niet.

29 september 2016 om 08:06

@jaakke

Ik hoef een Bazoer of Gudelj dus echt niet op ons middenveld te zien ten koste van El Ahmadi hoor. Die is 5 klasses beter dan die twee.

29 september 2016 om 08:24

@ Jaakke

Grootste gemak ook nog .
Nouri en v der Beek vallen sowieso af die komen echt fysiek veel te kort om met het spelletje van Feyenoord mee te komen. Gudelj is niet beter dan El Ahmadi of Vilhena dat geldt ook voor Riedewald om over Sinkgraven maar te zwijgen. De enige die bij Feyenoord een basisplaats zou hebben is Ziyech maar die wordt misbruikt in de voorhoede door Bosz dus die telt in deze niet als middenvelder. Bazoer zou nog een kans maken maar zeker niet in z'n huidige vorm.
Ajax heeft veel talentvolle middenvelders maar het is natuurlijk niet zo dat ze allemaal wereldtop zijn of zullen worden en dat er bij Feyenoord alleen maar koekenbakkers op het middenveld staan.
Het is te hopen voor PSV dat de blessure niet te ernstig is, op zich kan PSV het wel opvangen maar het is toch weer een middenvelder minder in het drukke programma.

29 september 2016 om 10:38

El ahmadi haha laat me niet lachen. Pakt 3 ballen af van pogba, scoort 2 goals omdat ie een bal verkeerd raakt en is ineens een topper. Aangezien kuyt op 10 staat en el ahmadi een afpakker is die niet kan voetballen en vilhena ook niet vijzonder is kan je wel een riedewald of bazoer of sinkgraven gebruiken op t middenveld.

29 september 2016 om 11:49

Het gaat natuurlijk niet om de top niet bij El Ahmadi en niet bij de door jou genoemde Ajacieden.
El Ahmadi is inderdaad een bal af pakker iets wat hij al jaren doet en niet alleen tegen Pogba. Daarbij heeft El Ahmadi een meer dan uitstekende functionele techniek koppel daaraan z'n vechtlust spelinzicht en loopvermogen en je heb voor de Nederlandse top een prima speler. Vilhena is in dienst van Kuijt en El Ahmadi een vechter die prima functioneert zolang hij in dienst van het 11-tal speelt. Vilhena is niet de man die als leider Feyenoord op sleeptouw moet nemen.
Kuijt is oud maar zeker nog niet versleten en is van groot belang voor dit Feyenoord. Absoluut geen top meer maar heeft meer ervaring in z'n kleine teen dan het hele Ajax middenveld bij elkaar.
Sinkgraven is een miskoop is niks wordt nooit wat gewogen en (letterlijk) te licht bevonden.
Riedewald en Bazoer zou Feyenoord erbij kunnen hebben zonder dat ze direct basisspeler zouden zijn. Bazoer vindt vooral zichzelf erg belangrijk en goed en Riedewald maakt toch wel veel slippertjes.

Het feit dat je zegt dat El Ahmadi niet kan voetballen had eigenlijk al reden genoeg moeten zijn om zoveel onwetendheid te negeren maar goed hier je antwoord.

29 september 2016 om 15:08

Nu moet je spelen met Guardado, Propper en Perreiro op het middenveld.

@feysupporter
Eh, Pereiro en Zinchenko kunnen ook nog op het middenveld spelen hoor. Alleen speel je dan met de punt naar achteren in plaats van met de punt naar voren.

29 september 2016 om 02:41

Beide er maar in. Zinchenko op de vleugel en Pereiro eindelijk eens op zijn favoriete positie op het middenveld. Tenminste wat meer creativiteit, nu hangt bijna alles van Propper af.

Precies daarom heeft PSV nog S.de jong gehaald.
Brede selectie waarbij je met zo'n relatief druk programma gewoon risico loopt op blessures.

Nu Jorrit wegvalt en Ramselaar ook nog wat pijntjes heeft zit je al ineens zonder middenvelders van elftalwaardige kwaliteit op de bank.

Nou nou wat een drama zeg, zo goed als men zegt is ie nu ook weer niet matige middenvelder

29 september 2016 om 09:11

Tegen rostov was hij noet goed, maar hij speelt vaak goed, dan zal je hem niet vaak gezien hebben.

29 september 2016 om 10:43

Hendrix is alles behalve een matige voetballer. Deze jongen is 21 en staat gewoon basis bij kwalitatief de beste club van Nederland. Nou zal cocu meer verstand van voetbal hebben dan jij, niet lullig bedoeld. Hij speelt nu een mindere wedstrijd maar daar kan je zo'n jongen niet direct op afrekenen toch?'

Tsja Siem de Jong is een prima speler en hij schiet penalties meestal wel raak. Het is wel typisch dat in Nederland jongens die risicoloos op 6 spelen enorm worden overschat. Ik denk dat dit PSV Hendriks wel kan missen en er misschien nog wel voetballend op vooruit gaan. Hendriks is een prima speler maar echt geen topper zoals hier wordt gesuggereerd.

29 september 2016 om 13:06

Voor Psv gewoon een prima speler. Ook in aanvallend opzicht heeft hij zich beter ontwikkelt dit seizoen. Hij heeft alleen het pech dat zowel Guardado als Pröpper onbetwist zijn. Toch denk ik dat een Ramselaar in aanvallend opzicht meer kan brengen dan Hendrix.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren