Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV hoeft niet te vrezen: 'Zij hebben transfer gemaakt, maar ik blijf lekker'

Laatste update:
/

Davy Pröpper ziet voorlopig geen aanleiding om PSV te verlaten. De middenvelder heeft een uitstekend debuutjaar in Eindhoven achter de rug, maar hij zal het voorbeeld van zijn broers Robin (vertrok naar Heracles Almelo) en Mike (naar NEC) niet volgen.

“Zij hebben allemaal een transfer gemaakt, maar ik blijf lekker hier”, verklaart de 24-jarige international op FOX Sports. “Ik heb het hier naar mijn zin. Ik heb vorig jaar een goed seizoen gedraaid en wil daar een vervolg aan geven.”

Pröpper kwam vorig seizoen tot 33 competitieduels voor PSV, waarin hij 10 keer het net wist te vinden. In de acht Europese ontmoetingen scoorde de eenmalig Oranje-international één keer. Pröppers contract bij PSV loopt nog door tot de zomer van 2019.

Denk jij dat Davy Pröpper de Europese top haalt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een speler blijft dit. Zoveel techniek en gevoel voor de bal. Heeft de juiste overzicht en een prachtig schot. Dit seizoen de beste middenvelder van PSV/Eredivisie(?). In ieder geval kijk ik er naar uit om hem volgend seizoen weer te zien spelen.

Geweldige speler, een van de beste afgelopen seizoen. Een speler met heel veel techniek maar vooral ook voetbal intelligentie. Heerlijke speler om naar te kijken. Volgend jaar samen met Guardado op het middenveld, dat wordt genieten.

27 juni 2016 om 21:18

Niet alleen geweldige techniek maar 't mooie aan Pröpper vind ik ook z'n loopvermogen. Hij is overal en doet dat gewoon 90 minuten lang. Nog een seizoen PSV kan zeker geen kwaad en daarna gun ik hem zeker wel een mooie overstap. Een subtopper in Engeland of Duitsland moet zeker haalbaar zijn.

Verstandig. Als hij nog een jaar door ontwikkelt is hij echt gearriveerd. Hij zou alleen nog wel wat spiermassa moeten bouwen voor de top, maar de potentie voor de top heeft hij zeker.

28 juni 2016 om 08:18

Juist niet. Als hij spiermassa op gaat bouwen zal dit ten kosten gaan van zijn souplesse, wat hem juist goed maakt.

Mijn favo speler in NL. Hopelijk is hij volgend jaar nog net iets beter dan afgelopen jaar en maakt hij daarna de stap naar een mooie internationale topploeg. Dortmund, Barca en Arsenal passen hem.

27 juni 2016 om 21:56

So dan leg je het plafond wel erg hoog. Vind Propper een mooie en goeie speler dat zeker, maar denk wel dat hij het moet zoeken in de internationale subtop.

28 juni 2016 om 03:15

Propper acht ik ook verstandig genoeg om goed na te denken aan de mogelijkheden die een transfer naar een bepaalde club zal kunnen bieden. Davy is een bescheiden jongen en zal niet voor het geld naar Barcelona gaan. Hij zal, naar mijn mening, veel liever eerst naar een club van het kaliber Southampton gaan, waar hij gewoon weet dat hij speelminuten zal krijgen een zich kan doorontwikkelen. Vind persoonlijk Sevilla wel iets voor hem, vooral omdat Ever Banega naar Internazionale is verhuisd. Maar aangezien hij nog minstens een jaar blijft, zullen ze daar wel een andere vervanger regelen.

Zou hem wel willen zien als extra speler voor op het middenveld bij ons. Jaartje wennen en daarna moet die dan Ever doen vergeten die naar Inter is vertrokken. Ziyech zie ik ook graag komen.

27 juni 2016 om 22:18

Denk dat Pröpper totaal niet jullie systeem past. Hij is geen breker en geen nummer '10'. Ziyech zou inderdaad de perfecte opvolger zijn voor Banega en is ook nog goedkoop.

27 juni 2016 om 22:25

Wij spelen niet echt met een 10. Proper kan prima spelen voor 2 brekers. Gaat erom dat je verfijnde passjes kan geven en dat kan hij. 2 lopers aan de zijkant en de spits wegsturen.

Propper word nooit europese top, zou mogelijk naar een Newcastle of Swansey kunnen maar veel meer verwacht ik niet.

28 juni 2016 om 03:16

Iemand heeft hier nog nooit een wedstrijd gezien waar hij speelt. Speelt niet alleen erg goed en loopt niet alleen het meest van ieder ander op het veld. Hij is ook nog eens erg constant. Eenmaal gewend, betekent 10/10 goeie wedstrijden.

Waarom altijd zo kritisch... Als Pröpper zich net zo ontwikkeld als dit seizoen kan hij echt wel naar een: Arsenal, As Roma, Dortmund en dan is die pas 25!

Dacht dat het een dreigement van Maher was!

27 juni 2016 om 23:36

Of een quote van Retro Brillems :P

Zij hebben transfer gemaakt? Jij niet goed praten nederlandsch?

Propper heeft echt een extreme ontwikkeling doorgemaakt afgelopen seizoen. Als hij die lijn doorzet komend seizoen, goed spel laat zien in de CL en bij oranje wat moois doet, is het denk ik wel zijn laatste jaar bij Psv.

Of de Brexit valt echt zo nadelig uit voor Engeland dat de Premierleague clubs niet meer zo kunnen winkelen als voorheen, dan blijven de jonge goede spelers misschien wel wat langer in de eredivisie.

Goede zaak voor Psv. Ben onder de indruk van zijn eerste jaar bij Psv, vooral in de champions league. Ik had niet verwacht dat hij zo makkelijk mee zou kunnen, want ik vond hem bij Vitesse soms wat flegmatiek.

Geweldige speler, ben erg blij dat hij blijft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren