Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘PSV heeft in het verleden veel gepresteerd, wordt een lastige wedstrijd’

Laatste update:

Het zal voor PSV niet eenvoudig worden om de groepsfase van de Champions League te bereiken, nu vrijdag duidelijk is geworden dat er in de voorronde moet worden afgerekend met AC Milan. Ook bij de Italiaanse topclub is echter niet iedereen gerust op een goede afloop van de dubbele ontmoeting.

/

Aanvoerder Riccardo Montolivo drukt zijn ploeggenoten op het hart om het elftal van trainer Phillip Cocu niet te onderschatten, ook al heeft de middenvelder vertrouwen in zijn eigen ploeg. “Vergeleken met het begin van vorig seizoen zijn we nu meer een team”, vertelt de Italiaans international aan La Gazzetta dello Sport. “We zijn sterker en we hebben het gevoel dat we er klaar voor zijn.”

Dat Cocu in Eindhoven na het vertrek van coach Dick Advocaat en diverse routiniers aan de slag is gegaan met een erg jeugdige selectie is voor Montolivo geen reden om de duels lichtzinnig op te vatten. “Ze hebben een elftal dat op veel plekken is gewijzigd en zitten nog in de opbouwfase, maar PSV heeft in het verleden veel gepresteerd. Het zal een lastige wedstrijd worden en het fysieke aspect speelt nu nog vaak een grotere rol dan het technische.”

Denk je dat AC Milan gaat winnen van PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

ik denk dat Psv een goede kans maakt zeker tegen een Ac Milan die nog niet echt ingespeeld is, ze moeten wel opassen voor mannen als balotelli,boateng en Niang, als Psv vol concentratie aan deze 2 wedstrijden weet te beginnen en gaat swingen zoals ze de afgelopen weken deden kunnen ze voor een verassing gaan zorgen in europa, dit is wel nota benen hetzelfde ac milan die een jaar geleden met 2-0 wist te winnen van barcelona dus het wordt spannend, verwacht veel van Psv maar zeker ook van milan, Milan moet wel,zou grote verassing zijn als deze grote club uitgeschakeld wordt door Psv voor het miljoenenbal, maar het zal de nederlandse voetbal een boost geven kwa aanzien in europa,en ik zou als ajacied wel 2 nederlandse ploegen in de CL willen zien, financieeel zal het niet in het voordeel vallen van ajax maar sportief voor het nederlandse voetbal zal het leuk zijn.

12 augustus 2013 om 12:52

Je eerste post was alleen ''ik denk''. Ik dacht dat er iets mis was gegaan met je comment, maar je blijkt dit puur en alleen gedaan te hebben om de eerste reactie te hebben en later heb je het nog aangepast om iets fatsoenlijks te posten. Een beetje kinderachtig. Als ze er waren had ik je er een duimpje omlaag voor gegeven

12 augustus 2013 om 12:55

Wat maakt dit nou weer uit? Wat bereik je ermee om dit nu te posten? Als ik jou was zou ik inhoudelijk reageren voordat je post verwijderd word.

12 augustus 2013 om 13:01

haha wat een poephoofd zeg, die "ik denk" had ik per ongeluk gepost, blijkbaar ben jij de cheff op deze site om op mensen te zitten letten met wat ze doen of niet.. echt een goede voorbeeld van iemand die geen leven heeft, gett a life dude haha.

12 augustus 2013 om 12:53

PSV heeft tot nu toe drie leuke wedstrijdjes gespeeld tegen twee degredanten in de Eredivisie en een middenmoot in België. Ik snap dat iedereen enthousiast is over het spel van Psv, ze spelen goed voetbal zonder twijfel. Alleen is de tegenstander ook bizar zwak, teams als AC Milan zijn heel anders dan dit. PSV kan zeker wel verassen alleen niet over 2 wedstrijden, AC Milan gaat gewoon door naar de volgende ronde. Veel meer kwaliteit en ervaring etc en die horen ook in de Champions League.

12 augustus 2013 om 13:15

Veel draait om tactiek, ik gaf hieronder ook aan dat het gehele team van Psv zal moeten werken.

Tegen grote ploegen moet je niet teveel achteruit denken, vaak denkt men zo de nul te kunnen houden; helemaal fout. Je zou met alle spelers georganiseerd moeten staan, niet met z'n allen voor het doel.

Maar twee linies van vier, en een linie van twee man ervoor. De hele tijd mee kantelen met Milan haar balbezit en in de hoeken volop druk zetten, als de bal veroverd kan worden meteen de diepte zoeken. Het ideale is dat zowel Depay als Bakkali wat met de bal kunnen.

Met name Bakkali kan het ook deze spelers erg lastig maken, hij heeft simpelweg het talent om de bal kort bij zich te houden, draait goed weg wanneer het te druk wordt.

Wanneer de bal over de helft van Milan is moeten de linies wel vooruit denken; de back meteen kort op de buitenspelers van Milan, zodat deze niet optimaal kunnen excelleren wanneer zij in balbezit komen tijdens een reactie van hen.

Organisatie en communicatie is erg belangrijk wanneer je tegen zo een ploeg speelt, Psv moet gewoon durven en met mate de aanval zoeken.

12 augustus 2013 om 15:08

Goede uiteenzetting. Maar ik denk dat concentratie het breekpunt is in deze wedstrijd. De zenuwen aan het begin van de confrontaties met zulte waren heel duidelijk, dat kan je tegen milan niet veroorloven.

Technisch is psv op veel posities beter, fysiek is milan op alle posities beter.
Milan zal psv in eerste instantie het spel laten maken en in de omschakeling toe willen slaan.

Kansen voor psv liggen in geluk hebben en onderschatting door milan. Psv moet voor zijn kansen gaan, maar de nul houden thuis is heilig. Phillip Cocu weet dit als geen ander.

12 augustus 2013 om 15:30

Klopt, de ploeg is jong. Ik neem hem ze ook niet kwalijk als ze verliezen.

Maar ik hoop echt dat ze Milan niet al teveel het spelletje laten maken, zo komen ze alleen maar beter in de wedstrijd. Milan kan niet in de kleine ruimte overweg.

Het spel moet serieus klein gemaakt worden en dan toehappen met reactie voetballen.

De nul is zeker important, maar ik hoop stiekem op een Bakkali show ; )

Wij moeten als Nederlandse clubs niet teveel respect hebben voor de grotere clubs in Europa. Beste voorbeeld is toch wel toen Ajax tegen Man United in de EL speelde, je moet gewoon uitgaan van je eigen spelletje en de kansen die je krijgt benutten.

12 augustus 2013 om 12:46

Alsof de spelers van man United zoveel uitstraalde van: wij willen de el winnen, Not!! Puntje bij paaltje dan haalt een NL club het niet van een grootmacht.

PSV moet gewoon hun uiterste best doen, ma hoe mensen hier denken is niet eens meer realistisch, magoed wij praten wel verder nadat PSV Word ingedeeld in de EL.

Weet en begrijp dat ik het PSV gunt om CL te halen, heb totaal niks met Italiaanse clubs, ma ben wel een realist, kans is er altijd, maar ik zie het niet gebeuren.

12 augustus 2013 om 15:28

Onzin wat je zegt. Spelers willen elke wedstrijd winnen, maar om bij jou stelling te blijven. City wil de CL denk ik wel winnen, toch werden ze gewoon overklast in de Arena, terwijl City op bezoek kwam als de titelverdediger van Engeland, en daar uit in Manchester ook een knap gelijkspel. Bij alle 2 de wedstrijden moest city, maar Ajax was simpelweg beter. Zo geloof ik dat er best wel wat grote clubs te pakken zijn voor de top uit NL, Ajax heeft al jaren laten zien dat ze ook niet onder doen voor O.l. en Ac milan, tot nu toe heeft alleen Real Madrid Ajax jaar in jaar uit overklast, dat is ook niet zo raar opzich..

12 augustus 2013 om 12:48

dat is natuurlijk helemaal waar, maar AC Milan wist vorig jaar wel gewoon met 2-0 van Barcelona te winnen (en dat nog zonder Balotelli), dus het zijn voorwaar geen koekenbakkers

Ik heb echt een goed voorgevoel. Iedereen benadrukt graag hoe jong Cocu's team is en hoe sympathiek het voetbalt. Maar niemand hoor ik erover dat dit team veel beter is dan het wispelturige stelletjes dat in de afgelopen jaren in Eindhoven rondlliep. Meer balans over de linies, meer individuele kwaliteit en meer verrassing. Ik geloof werkelijk dat dit team in staat is AC Milan te overrompelen.

12 augustus 2013 om 12:47

Het is niet veel minder als vorig jaar. Het is ook niet veel beter. Maar het kan zoveel beter worden dan vorig jaar. Als dit team in gespeeld is kan het van iedereen winnen.

12 augustus 2013 om 13:55

Niet veel beter? Hoe kun je dat nu zeggen? PSV speelt net zoveel op de aanval als vorig jaar, creëert eenzelfde hoeveelheid kansen per wedstrijd. Maar wat veranderd is - lees: verbeterd - is dat dit elftal wél op de nul kan spelen. Het centrale duo Rekik/bruma is een verademing vergeleken met Marcelo/derijck of Marcelo/bouma. Deze jongens stralen volwassenheid en zelfvertrouwen uit, hebben wel het opbouwend vermogen en het lef om het middenveld op te lopen om daar een man-meer-situatie te creëren. Bovendien gaan ze de duels slimmer aan, staan ze positioneel beter en kun je er van op aan dat ze gewoon hun persoonlijke duels winnen. Bovendien weten zij zich gedekt door een keeper die - na Isaksson en Waterman - wel van een topniveau is en punten pakt voor zijn team.

Ik begrijp echt niet hoe men niet de totale vooruitgang van de veranderde situatie bij PSV inziet. Niemand zal het dit seizoen nog hebben over Mertens, Lens, Strootman, Van Bommel of Advocaat. Hun veronderstelde meerwaarde zal overschat blijken. Sterker, ik denk dat vooral Strootman zelfs met lichte spijt de ontwikkelingen in Eindhoven zal volgen dit seizoen. Het was voor zijn loopbaan het beste geweest nog een jaar bij PSV te blijven, basisspeler te worden op het WK in Brazilie en vervolgens naar een echte topclub als Chelsea of Manchester United te gaan. Nu zit hij bij AS Roma, een wispelturige, onsamenhangende subtopper in de gedevalueerde Serie A, waar Strootman zo nodig heen moest omdat hij ontevreden was over het vertrek van zoveel 'bepalende' spelers.

PSV zal het jeuken. De kas puilt uit, terwijl er een verzameling spelers op het veld staan die per saldo geen drol kosten, fantastisch kunnen voetballen, in staat zullen blijken voor de prijzen mee te doen en met een geweldige restwaaarde.

12 augustus 2013 om 12:48

Overrompelen is een groot woord maar ik zie een hele spannende wedstrijd wel zitten en dan hoop ik toch dat PSV het gaat redden. Zou namelijk wel leuk zijn als psv weer eens CL speelt. Verdienen ze ook wel als je ziet hoe ze de laatste keren presteerden in de CL

12 augustus 2013 om 12:49

Kom op mensen. We hebben een paar uitstekende wedstrijden gespeeld tegen zeer matige ploegen. Dat we kwaliteit hebben, dat is zeker, maar één zwaluw maakt nog geen zomer. Ik weet zeker dat we niet kansloos zijn tegen Milan, maar zijn zeker wel de favoriet. Aan PSV om te laten zien hoe goed ze nu daadwerkelijk zijn. En wat Montolivo aangeeft; als het op de fysieke strijd aankomt, zie ik het PSV nog wel heel lastig krijgen. Ik ben benieuwd.

Edit: Montolivo

12 augustus 2013 om 12:50

Dat gevoel zal helaas weggaan na de eerste ontmoeting, men kijkt nu naar PSV en ja spelen goed en rollen Nec op en Den haag, nou prima en dat mag ( spelen heel goed )

Maar men doet alsof Milan niks doet en geen wedstrijd ritme heeft en etc. Mark my words PSV verslaat Milan niet.
Kwaliteiten van Milan zullen genoeg zijn tegen PSV en als hun voetbal ook nog zal draaien dan is PSV zwaar de mindere.

12 augustus 2013 om 12:51

Ben ik wel mee eens, ze zijn wel jong maar spelen erg goed.zou mij niet verbazen als ze stunten tegen milan. Zou mooi zijn...

12 augustus 2013 om 12:58

ik ben het met je eens, dit is idd een beter psv dan afgelopen jaren, ik denk wel dat het heel belangrijk zal zijn in de duels met AC Milan om je kansen die je krijgt af te maken, in de wedstrijden die ik tot nu toe gezien heb van psv hadden ze heelveel kansen waarvan ze maar de helft maken, ik denk dat effectiviteit heel belangrijk zal zijn tegen ac milan, de kansen die je krijgt moeten derin.

Maar Montolivo, we zijn nu in het heden. Niet in het verleden. En ze zitten inderdaad in de opbouwfase. Toch zie ik genoeg kansen voor Psv. De verdediging is met Zapata en Mexes niet ijzersterk en ook de backs zijn te pakken. Tevens heeft PSV veel minder te verliezen wat kan zorgen voor een lager verwachtingspatroon. Voor die jonge jongens is te veel druk misschien niet goed

AC Milaan gaat winnen. SES en Balotelli zijn allebij fit verklaard, net zo als De Scgilio en Abate. Maar PSV moet altijd de moed houden, ze kunnen voor een verassing zorgen.

12 augustus 2013 om 12:53

Wees er maar niet zeker van Ajax versloeg Man City ook met 3-1 en speelde gelijk in Manchester. En dat Man City had een 3x betere selectie als Milan.

12 augustus 2013 om 12:56

Verassing kan altijd voor gezorgd worden. De voorhoede van Psv zal mee moeten doen met het verdedigende werk, Bakkali doet dat b.v. heel goed.

Zo creëer je minder ruimte en wat meer chaos op je eigen helft, waardoor het voor Milan moeilijker voetballen wordt. Milan is natuurlijk een grote ploeg, maar combinerend in de kleine ruimte zijn ze niet zo denderend.

Ik zou als Psv zijnde op eigen helft met het gehele team pressie spelen, vooral niet teveel achteruit denken.

In balbezit snellere spelers als Bakkali en Depay zoeken en vanuit die positie kan de middelste linie aansluiten en mee helpen aan de aanval.

ac milan gaat sowieso thuis wedstrijd winnen, maar als psv thuis speelt zie ik ze echt nog wel winnen hoor!

12 augustus 2013 om 13:18

PSV begint natuurlijk thuis. Als ze die wedstrijd weten te winnen (zoals jij inschat) dan moet ik het nog zien. Dan zal Milan in het eigen stadion moeten aanvallen en dan ontstaan er ruimtes achterin.mocht PSV thuis winnen, dan zijn ze wat mij betreft de grote favoriet om door te gaan.

nou ik vertrouw wel in psv maar we moeten niet zoals ado twee goals weggeven

Thuis winnen en de nul houden. Dan kan PSV in Milaan lekker italiaans gaan spelen.
Moet mogelijk zijn.

12 augustus 2013 om 13:13

Thuis de nul houden is het belangrijkste. Liever 0-0 dan 1-1. Bij 0-0 moet Milan in eigen huis wel gaan voetballen en dan ontstaan er ruimtes. Met Jozefzoon, Bakkali en Depay zit er vreselijk veel snelheid in de voorhoede. Als PSV thuis de nul houdt, dan zie ik ze als favoriet voor de wedstrijd in Milan.

Neemt niet weg dat ik verwacht dat PSV thuis gewoon al gaat verliezen. Is ook helemaal niet erg als dat gebeurt.

Ieder jaar komt er een verrassing in de Champions League. Laat het dit jaar maar PSV zijn. Aantal jaren geleden speelden ze ook al tegen elkaar in de halve finale van de CL en toen verloor PSV door 1 doelpunt verschil. En toen haalden ze de finale niet. Toen waren ze ook minder aan Milan. Milan zit nog wel in de voorbereiding en dat kan het voordeel zijn van Psv.

Persoonlijk hoop ik dat PSV doorgaat en niet Milan.

12 augustus 2013 om 13:16

Het PSV van 2005 was gewoon een Europees topelftal, het laatste topelftal wat onze Eredivisie in Europa heeft voortgebracht. Eeuwig zonde dat we toen de finale niet hebben gehaald, want Liverpool was daar te pakken geweest. Maar ja, nu zijn de tijden anders, zowel het Nederlandse als het Italiaanse voetbal hebben ingeleverd, maar per saldo is de top 5 in Italië toch echt nog wel een stuk sterker dan de top 5 in Nederland.

Het is lastig in te schatten waar PSV precies staat als ze wel enige tegenstand krijgen. Maar, vooralsnog ziet het er goed uit. Van Milan heb ik de laatste jaren al niet meer een hoge pet van op. Ze horen absoluut niet meer bij de top van Europa en worden links en rechts voorbij gestoken door clubs uit andere landen. Ik snap persoonlijk niet waarom Milan de grote favoriet zou moeten zijn.

12 augustus 2013 om 13:26

Omdat Nederlandse clubs de laatste jaren hebben aangetoond niet meer te kunnen stunten, alleen Ajax tegen man city. Die wedstrijden bij man united en Milan hadden voor de tegenstander op dat moment minder waarde dus zijn slechts in beperkte mate een maatstaf. PSV moet het gewoon laten zien dat het kan. Daar krijgen andere Nederlandse clubs ook meer vertrouwen van.

12 augustus 2013 om 13:45

Wat een flauwekul om naar het verleden te kijken. Ik weet niet of je het al door had maar PSV heeft dit seizoen vrijwel een heel nieuw elftal. Denk je nou echt dat die jonge gastjes die informatie meenemen naar het veld???? Dat Bakkali en Depay plotseling wat minder hard gaan lopen en geen acties durven te maken omdat de statistieken ze weinig kans geven??? Dat zal ze waarschijnlijk alleen nog maar meer motiveren om het tegendeel te bewijzen.

We zullen het zien. Ik verwacht toch dat de PSV spelers teveel ontzag zullen hebben voor grote spelers als Balotelli en dat kan ze wel eens opbreken. Toch hoop ik dat ze het goed zullen doen.

Ik hoop voor Montolivo dat zijn team de lijn van de tweede helft van vorig seizoen weet door te trekken, toen waren ze namelijk bezig met een geweldige inhaalrace. Als Milan sterk voor de dag komt tegen PSV zal het wel niet aan hem liggen, speelde in de gehele voorbereiding enorm matig naar mijn mening, net als een paar andere spelers. Zolang de rest van het middenveld wel voldoende in vorm is, en de verdediging daarmee weinig in problemen zal komen, wint Milan dit tweeluik wel.

12 augustus 2013 om 14:44

Ach hetzelfde kun je over dit team van Milaan zeggen.

Ik schat de kans 45/55 het snelle spel ligt Milan totaal niet maar ze zijn gewoon beter dat is het enige toch denk ik dat Psv zomaar eens door kan gaan als al die jonge spelers blijven rennen dan ben je gewoon moeilijk te verslaan.

Het seizoen is vroeg, maar PSV speelt zijn meest sprankelende voetbal in jaren. Los van het verleden: als Milan wat wedstrijden van PSV heeft bekeken weten de italianen wel dat ze hun borst nat mogen maken. Wordt een interessante pot.

12 augustus 2013 om 13:55

Psv maakt kans, maar milan zou dit natuurlijk moeten winnen over 2 wedstrijden gezien. Benieuwd hoe dit psv tegen echte clubs speelt en of bakkali het dan nog zo goed doet. Park is in deze wedstrijden erg belangrijk voor het team

Voor Zulte was iedereen doodsbang en AC Milan gaan ze nou wel even oprollen? Beetje scorebordjournalistiek lijkt me. PSV heeft tot nu toe geweldig gespeeld, maar ze zijn nog geen enkele keer echt onder druk gezet en ze hebben geen enkele keer tegen een kwalitatief betere tegenstander gespeeld. ADO speelde verdedigend fysiek, maar Milan gaat daar klasse aan koppelen. Ik denk niet dat Bakkali en Depay daar tegenop kunnen boksen. En voor Bruma en Rekik gaat het ook de eerste echte test worden. Ik hoop dat ze voor een verrassing kunnen zorgen, maar meer dan 10% kans hebben ze echt niet.

Normaal gesproken gaat Milan door, maar het is een teamsport en de bal is rond. Het is een cliche maar daarom zo waar. PSV speelt momenteel het beste voetbal van de Eredivisie dus waarom zouden ze kansloos zijn? Dit wordt wel de ultieme test voor het jonge Psv.

AC Milan gaat over 2 wedstrijden wel de betere zijn. Gemakkelijk zal het niet worden voor Milan. Ik denk zelf dat PSV thuis gaat winnen. Voorspelling:

PSV - AC 2-1
AC - PSV 3-0

Iedereen maar zeuren dat Milan met 2-0 van Barcelona wint. Maar Getafe won ook van Barcelona, en VVV van Getafe(voorbereiding op seizoen '12/'13). Dan is VVV toch ook niet beter dan Barcelona...

PSV - AC 1-0
AC - PSV 2-1
Met de hakjes over de sloot

Weet je, de meeste Psv-supporters zal het niet veel uitmaken of we CL spelen of niet...we zijn al wat gewend de laatste jaren (geen CL spelen) en de verwachtingen zijn laag na de verkoop van veel spelers en het nieuwe jeugdige Psv. Menig Psv-supporter is al zeer content dat we ons niet meer ergeren aan een slappe instelling en onzekere achterhoede. Deze negativiteit Lijkt verleden tijd, plus positief is ook dat PSV een mooi banksaldo heeft en een aanvalslinie heeft welke swingt!
Ik kan me overigens vinden in het voorstel hierboven 4-4-2 (met Depay en Bakkali in de voorhoede); speel compact met korte linies met regelmatig een steekballetje naar onze snelle voorhoede.

Kansen zijn er altijd in het voetbal. PSV heeft als voordeel dat het team onbekend is voor AC.
PSV heeft over een paar weken flink wat wedstrijden en dus conditie en ritme in de benen zitten in tegenstelling tot Ac.
AC heeft logischerwijze meer ervaring in het team wat veelal belangrijk is in europees verband...maar hierdoor kan ook onderschatting ontstaan richting PSV als ze naast elkaar in de tunnel staan voordat er wordt afgetrapt. In dat opzicht hadden we beter uit kunnen beginnen, want dan had PSV kunnen verrassen met doelpunt(en) in een uitwedstrijd welke uiteindelijk toch zwaarder meetellen.

Forza Psv!

Als psv hun eigen spel blijft spelen met hun frisse energieke voetbal naar voren dan hebben ze wel degelijk kans.

In Italië zijn ze dit niet gewend spelen meer het sobere voetbal daar (uitzonderingen daargelaten). die jongens zijn zo snel en hebben weinig ontzag voor grote clubs.

Zo'n Bakkalli gaat het echt wel aandurven om ook tegen ac milan zijn acties te maken, dat verwachten ze niet.

psv heeft kans, zolang ze maar komen om te voetballen.

Ik hoop dat ze PSV onderschatten. Ze denken, oh na het vertrek van Mertens, Strootman, van Bommel, Lens, Marcelo, Derijk en een volledig nieuw jeugdig elftal verwachten ze er niet veel van.
Al zijn die eerste uitslagen van PSV veel belovend.
Persoonlijk denk ik dat het verschil op het veld minder is dan op papier. Iedereen zag de loting en zei meteen dat het einde verhaal was.
Maar ik heb dit elftal 4x zien spelen dit seizoen en ze verrassen mij in positieve zin.
In een elftal om op verliefd te worden.
Het is lang geleden dat ik van PSV kon genieten.
Ik denk dat dit PSV de meeste kans maakt op de CL sinds jaren en dat de titel zeker haalbaar is dit jaar.
Vindt Ajax stukken minder dit jaar, en die hebben zelfs nog niemand verkocht.

12 augustus 2013 om 17:22

Zonder een echte nummer 9 die zijn eigen kansen creëert zal PSV geen kampioen worden. Matavz en Locadia zijn niet goed genoeg voor Psv.

12 augustus 2013 om 20:27

Wat een onzin ik vindt zeker Locadia een goeie talent volle spits. PSV heeft ook veel scorende spelers.

PSV mist een echte spits. Als PSV een spits zoals Alfreo Finnbogason had zouden ze zelfs de halfe finale van de CL kunnen halen

Ik vind het zo lomp van jou dat je de situatie niet een objectief kan bekijken. Ik snap dat je wil dat Suarez naar Arsenal trekt, maar hij heeft toch een contract getekend of niet? Alsof je bij andere bedrijven ook direct je personeel laat gaan als het even niet naar wens verloopt. Suarez heeft een contract tot een bepaalde tijd hij heeft dit met zijn volle verstand getekend, dus moet hij tenzij dat de club en hij beide iets willen zijn contract uitdienen.

Psv is veel beter voetballend dan milan arsenal etc. ze zullen bij de omschakeling, bij de counter en fysiek veel moeite krijgen. Ze komen ervaring te kort maar ik zie psv als favoriete kanshebber

de bekende veer in de k***. door een milan speler die niet eens weet welke prijzen de club gewonnen heeft. Maar dat terzijde. Met alle respect voor zulte waregem, ado en nec heeft psv het gewoon goed gedaan. Milan is veel steviger en schroomt niet de botte bijl te hanteren als het nodig is. Ik wil dan wel eens zien of psv overeind blijft. Milan heeft ontzettend veel ervaring en zal voor mij de favoriet zijn. Maar kansloos ben je nooit. Wil psv een kans maken dan zul je net als de vorige wedstrijden onbevangen moeten spelen. Alleen dan kun je milan verassen. Hanteer je een ander plan ben je kansloos in mijn ogen. Juist die verrassingen die bakkali en depay in de ploeg leggen maakt hun onberekenbaar en dat zul je tegen milan nodig hebben om een kans te maken

12 augustus 2013 om 23:47

100% mee eens! Dat is de enige kans om het te halen tegen Milan, op alle andere fronten of aanpassingen die je doet gaat het mis denk ik...

Beetje onzinnige info van Montolivo dat PSV in het verleden veel gepresteerd heeft.... Ja en? Totaal irrelevant voor deze wedstrijd!

Ergens zegt mijn gevoel me dat dit PSV het Milan nog wel eens heel lastig kan gaan maken en wellicht zelfs kan stunten... Dat zou toch wat zijn mensen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren